Posted 12 December 2012 - 15:13
Posted 12 December 2012 - 16:01
Posted 12 December 2012 - 16:22
Posted 12 December 2012 - 17:00
Σε αυτό το chapter διάβασα μια πρόταση που νόμιζα πως δεν θα διάβαζα ποτέ!
"I will teach Zaraki Kenpachi the art of killing" !!!! Χαχαχα πόσο ειρωνικό παίζει να ακούγετε αυτό? Λες και μέχρι τώρα δεν έκοβε φέτες όποιον έβρισκε μπροστά του και πρέπει να του μάθουν να το κάνει!
Zaraki is indeed a beast....
Για την Unohana κάπως μας είχε ψιλιάσει από τα προηγούμενα τεύχη αλλά να είναι και η πρώτη kenpachi!Φοβερή εξέλιξη! (αλήθεια για να πάρεις τον τίτλο του kenpachi δεν πρέπει να έχεις σκοτώσει τον προκάτοχο σου? Αυτή πως και είναι ακόμα ζωντανή?? )
Για τον Shinsui πάντως μου φαίνεται πολύ λογικό να γίνει captain commander. Και γενικά μου αρέσουν πολύ οι εναλλαγές που γίνονται στα πρόσωπα και στις θέσεις του SS. Στην επόμενη μάχη με τους quincy τα πράγματα θα είναι πολύ διαφορετικά..
O Renji αρχίζει να τουμπανιάζει πολύ ή είναι η ιδέα μου?
Posted 12 December 2012 - 17:05
Καλά, η Unohana ως γνωστόν ήταν και είναι τούμπανο. Όμως, ήταν από τους πρώτους captain του Gotei 13. Τι συνέβη και δεν την αναγνώρισαν ως "Retsu Unohana"; (που λογικα είναι nickname;
) Δεν μπορώ να περιμένω για flash back
Ξενέρωσα που ο Kyorakou έγινε αρχηγός του Gotei 13. Για εμένα η Unohana ήταν το φαβορί, με τον Ukitake να ακολουθεί. Οκ, όμως
Επίσης, πιστεύω ότι οι Royal Guards δεν είναι τόσο καλοί, όσο νομίζαμε.
Posted 12 December 2012 - 18:59
Edited by Juda, 12 December 2012 - 19:05.
Posted 12 December 2012 - 20:01
Edited by Itachi Akatsuki, 12 December 2012 - 20:03.
Posted 13 December 2012 - 12:48
Posted 13 December 2012 - 13:59
Δεν κατάλαβα κάτι.Η Nanao τελικά θα πάει στη 1st Division με τον Shinsui? Και αν δε πάει,θα γίνει captain ή θα πάρει άλλος τη θέση του captain και αυτή θα παραμείνει vice-captain?
Unohana HBIC
Επιτέλους θυμήθηκαν ότι υπάρχουν κι άλλα άτομα εκτός του Ichigo smh.
Posted 13 December 2012 - 17:18
Edited by reignYOMA, 13 December 2012 - 17:20.
Posted 13 December 2012 - 18:40
Ό,τι σ΄ ελευθερώνει, σε κλειδώνει κι ό,τι σε φανερώνει είναι που δεν το διάλεξες εσύ... και τότε λες "ουπς".
Posted 13 December 2012 - 18:44
Δεν κατάλαβα κάτι.Η Nanao τελικά θα πάει στη 1st Division με τον Shinsui? Και αν δε πάει,θα γίνει captain ή θα πάρει άλλος τη θέση του captain και αυτή θα παραμείνει vice-captain?
Unohana HBIC
Επιτέλους θυμήθηκαν ότι υπάρχουν κι άλλα άτομα εκτός του Ichigo smh.
Ρε guys, αφού όταν μιλάει στο central 46 (ή όπως σκατά λέγεται), κάνει λόγο για 2 vice-captains. Την Nanao Ise και τον άλλον που ήταν 3rd seat στο 1ο division.Από ότι κατάλαβα ο Shinsui θα πάει μόνος του στην 1 division και η Nanao θα παραμείνει στην 8 division αλλά δεν ξεκαθαρίει ως τι θα παραμείνει
Αφού έχασε ο Zaraki από τον ichigo, σήκωσε το Zanpakuto του ψηλά και είπε "θα μου πεις το όνομά σου;" ή κάτι τέτοιο. Επομένως, θα άλλαξε η γνώμη τουΡε παιδιά στο chapter (στην αρχή) που πολεμάει ο Ζαράκι με τον Ίτσιγκο μέσα στην soul society, δεν είχε πει ο Ζαράκι ότι όποιος συνεργάζεται με σπαθί του και του μιλάει κτλ είναι απλά αδύναμος? Σας φαίνεται εσάς ο Ζαράκι άτομο που αλλάζει πιστεύω? Ή μήπως απλά μετα την "ήττα" του αυτή θα το δει ως εναλλακτική λύση? Γιατί κάπως έτσι νομίζω χρησιμοποίησε και το κέντο ενάντια στον Νoitra , σκέφτηκε πως αν συνεχίσει σε αυτό το ρυθμό θα πεθάνει και μετά είδαμε ενα flashback απο την προπόνηση που του έκανε ο παππούς (όπου έλεγε οτι την θεωρεί βλακεία και μετα απο μια μέρα σηκώθηκε και έφυγε) χρησιμοποίησε και τα 2 του χέρια σαν ξιφομάχος και τον έκανε 1 shot.
Edited by Akihito, 13 December 2012 - 18:46.
Posted 13 December 2012 - 21:42
Posted 18 December 2012 - 15:09
Edited by Kaidou, 18 December 2012 - 15:27.
Posted 18 December 2012 - 15:27
Edited by Animanga fan, 18 December 2012 - 15:27.