Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#4891 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 03 August 2012 - 17:12

Ήρεμα παιδιά. :P Αν θέλει να σκοτώσει ο Kubo χαρακτήρες θα το κάνει, όποιος και να είναι. Ιστορία του είναι. Και όχι, οι φήμες για μελλοντικό θάνατο διάφορων χαρακτήρων είναι απλά αυτό: φήμες. Ας μην αγχωνόμαστε άσκοπα.

Τα λέμε σε δύο εβδομάδες. Κρατηθείτε μακρυά από το spamming και τα one-liners, κάνουν κακό. :congrats:

Posted Image

#4892 jeffhardy

jeffhardy

Imagi-Knight

• Members
  • 1,117 posts

Posted 03 August 2012 - 19:00

Διαβασα καπου οτι παιθενει και ο Hitsugaya και η πηγη ειναι εμπιστη.

ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΚΟΥΜΠΟ.

και πολυ τον εχει κρατησει ο πιο αδυναμος captain με το πιο "ατελες" bankai :)

#4893 RevengerGR

RevengerGR

Manga Collector

• Members
  • 379 posts
  • LocationNew World

Posted 03 August 2012 - 21:00

και πολυ τον εχει κρατησει ο πιο αδυναμος captain με το πιο "ατελες" bankai :)

Εχει coolness level over 9000
Posted Image
Spoiler: ΑΓΟΡΑΖΩ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜANGA

#4894 ThePirateHunter

ThePirateHunter

Anime Fan

• Members
  • 273 posts

Posted 03 August 2012 - 22:38

Ελπιζω να ξεπαστρεψει και τον Ichigo, ωρα του ειναι νομιζω.Αν δεν ηταν ο πρωταγωνιστης(αν και το τελευταιο arc δεν φαινεται να τον χρειαζεται), θα ειχαμε ξεμπερδεψει απ' αυτον απο την μαχη με τον Ulquiorra :yawn2:

#4895 Akihito

Akihito

Anime Fan

• Members
  • 170 posts

Posted 03 August 2012 - 23:36

Εγώ θέλω να ψοφήσουν Mayuri, Komamura και Soi-Fon :drink:

#4896 valadorn

valadorn

Fantasiac

• Members
  • 378 posts

Posted 04 August 2012 - 12:18

Εγώ θέλω να ψοφήσουν Mayuri, Komamura και Soi-Fon :drink:

Κι εγω δε τους συμπαθω αυτους...

Εχω την αισθηση πως θα δουμε πρωτη φορα την Unohana σε μαχη ε? :-O
Posted Image
"Life is spherical, investigate the other side..."

#4897 Akihito

Akihito

Anime Fan

• Members
  • 170 posts

Posted 05 August 2012 - 01:01

Nαι :D Επιτέλους :blingeye2:

#4898 RevengerGR

RevengerGR

Manga Collector

• Members
  • 379 posts
  • LocationNew World

Posted 05 August 2012 - 12:51

Κι εγω δε τους συμπαθω αυτους...

Οχι την Soi-Fon.
Please Taito-Sensei :blingeye2:
Posted Image

#4899 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 05 August 2012 - 19:50

Διαβασα καπου οτι παιθενει και ο Hitsugaya και η πηγη ειναι εμπιστη.

yeah right /sarcasm
Ο Hitsu είναι ο τρίτος πιο δημοφιλής χαρακτήρας του Bleach.Και ο Grimm ήταν να πεθάνει γρήγορα αλλά το fanbase του είχε άλλη γνώμη.

Μια καλή παρατήρηση που διάβασα στο tumblr για τα τωρινά chapters: βλέπαμε τον Byakuya,που είναι 6th Squad Captain στη Soul Society και εμφανίζεται ο Grimm που είναι ο έκτος Espada στο Hueco Mundo.Interesting...!

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#4900 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 posts

Posted 05 August 2012 - 20:13

Ειναι σιγουρο οτι ειναι ο Grimmjow?

#4901 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 05 August 2012 - 20:26

yeah right /sarcasm
Ο Hitsu είναι ο τρίτος πιο δημοφιλής χαρακτήρας του Bleach.Και ο Grimm ήταν να πεθάνει γρήγορα αλλά το fanbase του είχε άλλη γνώμη.

Χμ... Actually I think he's the first. Δεύτερη η Rukia, τρίτος ο Ichigo, τέταρτος ο Grimmjow. Μήπως είναι παλιά η πηγή μου; Όπως και να 'χει, αυτός ειδικά αποκλείεται να πεθάνει. Κρίμα που το fanbase δε λειτούργησε και υπέρ του Ulquiorra... Τι να σου κάνει η δέκατη θέση...

#4902 RevengerGR

RevengerGR

Manga Collector

• Members
  • 379 posts
  • LocationNew World

Posted 05 August 2012 - 20:30

Hitsugaya-Taichou <3

Αγαπημενος by far μαζι με Zaraki και Kon
Posted Image

#4903 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 05 August 2012 - 20:34

Ψιτ, παιδάκια...

Τα λέμε σε δύο εβδομάδες. Κρατηθείτε μακρυά από το spamming και τα one-liners, κάνουν κακό.

Friendly reminder ότι εδώ μιλάμε για latest chapter. Αν δεν έχει chapter, ΔΕ μιλάμε. Ψάχτε καλέ τα άλλα threads για τις θεωρείες στο υπόλοιπο subforum! Κλαίνε τα καημένα που δε τα χρησιμοποιείτε, κακοί άνθρωποι! :chigau:

Μερικά posts θα τα φάει η μαρμάγκα. Υπαίτια θα είναι η γράφουσα. Just so you know...

Posted Image

#4904 plotolp

plotolp

Anime Freak

• Members
  • 364 posts
  • LocationAthens

Posted 12 August 2012 - 13:09

http://www.mangareader.net/bleach/503

Epic Kenpachi is just epic! :hero: Κάνει όλους τους άλλους captain να φαίνονται γατάκια μπροστά του!

"How did u kill 3 sternritters?!!"

(Θεϊκή απάντηση Kenpachi! :P )
Its nothing special..
The first one is just trash --> So i just cut it in half!
The 2nd one went on about having sοmething against me and explained her powers forever... --> She was annoying so i just tore off her throat!!
The 3nd one was average, he transformed into me --> So in the end i had to became stronger than my imitation!!

I have no interest in you, white beanpole --> Attacking the boss!! :if:
Έφτασε επιτέλους και ο Yamamoto στην μάχη και από ότι φαίνεται θα αντιμετωπίσει τον sternritter που σκότωσε τον Sasakibe. (Το κοντάρι που πέταξε φαίνεται να είναι το ίδιο με αυτό που είχε καρφώσει τον Sasakibe http://www.mangareader.net/bleach/483/17). Δεδομένου λοιπόν και της προσωπικής εκδίκησης που θα θέλει να πάρει Γέρος, τον βλέπω τον καημένο τον Quincy να γίνετε τας κεμπάπ! :P Επίσης πολύ πιθανόν δούμε και το bankai του Sasakibe αν υποθέσουμε ότι είναι αυτό που έχει κλέψει με το μετάλλιο του.

Τέλος για κάποιο λόγο φαίνεται να λείπει από την μετάφραση αυτή η σελίδα ανάμεσα στην 12 με 13 αν και δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί. :hmmm:
Spoiler:

Γενικά πάντως κατά την γνώμη μου, το Bleach από τότε που έχει μπει στο τελευταίο arc έχει ανέβει πάρα πολύ! Cant wait for the next chapter! :D

Edited by plotolp, 12 August 2012 - 13:15.

#4905 RandomAnimeFun

RandomAnimeFun

Starting...

• Members
  • 153 posts

Posted 12 August 2012 - 19:18

ken chan on fire
ορεο αλλα μικρο σε story ελπιζω να αρχιση να focusari σε ενα battle την φορα και να μας λησει τις αποριες μας για τα Skills του καθε captain και sternritter