Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#4876 galexia

galexia

I want more...

• Members
  • 212 posts

Posted 01 August 2012 - 12:59

Bleach Wiki: Bleach chapter 503 is not expected until approx 15/16th August due to Tite Kubo being ill and Jump taking a break for Obon festival.
Posted Image

#4877 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 01 August 2012 - 13:03

Είναι ο μόνος που μπορεί να τρολλάρει χωρίς να γράψει.

#4878 mjj

mjj

Anime Fan

• Members
  • 213 posts

Posted 01 August 2012 - 13:46

Ποτε δεν παρακολουθουσα το manga του Bleach και παρατησα το anime οταν τελειωσε η κωμωδια με τον Aizen, αλλα ειπα να κοιταξω πως εχει εξελιχθει η ιστορια, για να δω αν αξιζει καποια στιγμη να πιασω απο την αρχη το τελευταιο arc(αγνοωντας το FB arc το οποιο δεν εχει λογο υπαρξης, συμφωνα με αυτα που εχω διαβασει). (Αυτα τα αναφερω για να δικαιολογησω πιθανες γκαφες που μπορει να κανω πιο κατω :P )

Εχω καποιες ενστασεις σχετικα με το μαραφετι των Quincy που μπορει να κλεβει και να μπλοκαρει bankai.Μονο σε εμενα φαινεται απλα μια τρολλια του Kubo;Αν απλα το μπλοκαρε, θα μπορουσα να το δεχτω, αλλα το να τα αντιγραφει κιολας μου φαινεται εντελως αντιθετο με αυτα που ξεραμε για τα zanpakuto.Iσως φταιει η αποχη μου απο το Bleach αλλα πραγματικα μου φαινεται απιστευτα ηλιθιο :canthelp:

Επισης, μαλλον θα τον χασουμε και τον Zaraki :OMG3:

Εφοσον τους κλεβουν τα μπανκαι τους λογικο ειναι χρησιμοποιουν τις δυναμεις τους!Επισης το FB arc ειναι μεταβατικο,πολλοι πιστευουν οτι δεν χριεαζοταν να υπαρχει αλλα και αυτο ειχε την χρηση του,δεν ηταν παντελως αχρηστο.
Posted Image

#4879 RevengerGR

RevengerGR

Manga Collector

• Members
  • 379 posts
  • LocationNew World

Posted 01 August 2012 - 14:39

Γαματο το chapter.
Μαθαμε τρομερα πραγματα για το πως κλεβουνε το μπανκαι και επισεις , επικος Kenpachi τα εκανε ολα ταναπου.

Keep it up Kubo-sensei!!
Posted Image
Spoiler: ΑΓΟΡΑΖΩ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜANGA

#4880 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,930 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 01 August 2012 - 14:49

Τωρα κανεις πλακα ή οντως βγηκε;(μαλλον το 1ο)

image.jpg

#4881 RevengerGR

RevengerGR

Manga Collector

• Members
  • 379 posts
  • LocationNew World

Posted 01 August 2012 - 14:50

Τωρα κανεις πλακα ή οντως βγηκε;(μαλλον το 1ο)

Φυσικα και κανω πλακα xD
Posted Image

#4882 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 01 August 2012 - 17:29

Δε τρολάρει ο άνθρωπος ρε παιδιά, πνευμονία έχει. =/ Αμάν αυτό το "τρολ", καραμέλα για τον έρμο τον Kubo...

Posted Image

#4883 fotitsas

fotitsas

Anime Amateur

• Members
  • 232 posts

Posted 01 August 2012 - 18:42

τς τς τς.... Καθεται και γραφει για εναν τυπα που με τρυπα στο στομαχι και σηκωνεται να πολεμησει και αυτος με μια απλη πνευμονια και μενει ξαπλα στο κρεβατι και δεν κανει τιποτα. Απαπαπα δεν ειναι πραγματα αυτα μας δουλευει κανονικα.....

gVaaH5O.jpg

#4884 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 01 August 2012 - 21:41

Μολις διαβασα το τελευταιο τσαπτερ και πορωθηκα,αμα δεν τα κακαρωσει ο Byakuya θα ξενερωσω ασχημα.

#4885 Akihito

Akihito

Anime Fan

• Members
  • 170 posts

Posted 02 August 2012 - 00:37

Στιγμή που βρήκε να αρρωστήσει κι αυτός :kakaka: Μέσα στο κατακαλόκαιρο έχει πνευμονία:P

#4886 RevengerGR

RevengerGR

Manga Collector

• Members
  • 379 posts
  • LocationNew World

Posted 02 August 2012 - 09:39

Στιγμή που βρήκε να αρρωστήσει κι αυτός :kakaka: Μέσα στο κατακαλόκαιρο έχει πνευμονία :P

Δεν ειμαι σιγουρος οτι στην Ιαπωνια εχουνε καλοκαιρι.
Οχι οτι εχω καμια ιδεα απλα λεω.
Posted Image

#4887 Akihito

Akihito

Anime Fan

• Members
  • 170 posts

Posted 03 August 2012 - 00:11

Δεν ειμαι σιγουρος οτι στην Ιαπωνια εχουνε καλοκαιρι.
Οχι οτι εχω καμια ιδεα απλα λεω.

Από τη στιγμή που βρίσκεται στο Βόρειο Ημισφαίριο, έχει καλοκαίρι τώρα.

Θα ξεχάσω και τη γεωγραφία που ήξερα σε λίγο :P

#4888 valadorn

valadorn

Fantasiac

• Members
  • 378 posts

Posted 03 August 2012 - 14:44

Στο τελευταιο arc διαβαζουμε το bleach που ξεραμε. Ειχα ξενερωσει με οτι εβγαλε μετα το θανατο του Aizen... Αξιο για τελευταιο arc μεχρι στιγμης.
Extra μουτζες για τους ανεγκεφαλους που εκοψαν το ανιμε...
Το μονο που με γεμιζει ερωτηματικα ειναι που ετσι απλα ξεπαστρευουν βασικους χαρακτηρες, βλ. Byakuga, Kira.. Δε ξερω βεβαια αν οντως εφυγαν..
Posted Image
"Life is spherical, investigate the other side..."

#4889 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 posts

Posted 03 August 2012 - 15:09

Εχω την αισθηση οτι ο Κουμπο ετοιμαζεται να ξεπαστρεψει μεγαλο μερος της Soul Society...

#4890 RevengerGR

RevengerGR

Manga Collector

• Members
  • 379 posts
  • LocationNew World

Posted 03 August 2012 - 16:33

Εχω την αισθηση οτι ο Κουμπο ετοιμαζεται να ξεπαστρεψει μεγαλο μερος της Soul Society...

Διαβασα καπου οτι παιθενει και ο Hitsugaya και η πηγη ειναι εμπιστη.

ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΚΟΥΜΠΟ.
Posted Image