Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#4786 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,931 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 28 June 2012 - 00:13

Ισως επειδη ηταν-ειναι; vaizard!

Ισως βεβαια παιζει κατι με την ιστορια των Kurosaki....

image.jpg

#4787 reignYOMA

reignYOMA

Yoma INSIDE

• Members
  • 168 posts

Posted 28 June 2012 - 00:33

Συμφωνω με τον Καιντου , μαλλον παιζει ρολο οτι δεν ειναι "καθαροαιμος" shinigami.

#4788 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 28 June 2012 - 09:03

Ενταξει το κοβουν καθε φορα στο καλυτερο.Και θα το ξαναπω ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο KENPACHI?
Υ.Γ.Ξερω οτι ειναι δυσκολο αλλα εχω ακουσει πολλες φορες οτι θα ξαναδουμε Grimmjow.Υπαρχει καμια περιπτωση?

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#4789 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 28 June 2012 - 13:32

Ενταξει το κοβουν καθε φορα στο καλυτερο.Και θα το ξαναπω ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο KENPACHI?
Υ.Γ.Ξερω οτι ειναι δυσκολο αλλα εχω ακουσει πολλες φορες οτι θα ξαναδουμε Grimmjow.Υπαρχει καμια περιπτωση?

Το κόβουν κάθε φορά στο καλύτερο γιατί στα τελευταία chapters το bleach έχει μείνει απλά στάσιμο :P /εξυπνάδα

#4790 Animanga fan

Animanga fan

Kaede FTW

• Members
  • 164 posts

Posted 02 July 2012 - 16:50

Πολύ ωραίο κεφάλαιο!!!!Μπράβο σου ρε Kubo έκανες πάλι ωραίο το manga(όχι όπως στο Soul Society arc αλλά δεν πειράζει)!Ωραίος ο Ichigo!Τελικά γενικά δεν μπορούν να του πάρουν το Bankai!Άραγε να είναι χάρη στο απίστευτα δυνατό Reiatsu του;Ή επειδή είναι και άνθρωπος;Ή μήπως για κάποιον άλλον λόγο;Τέλος πάντων θα δούμε!Επίσης θεός ο Kisuke,νίκησε τον Quincy αμέσως :respect: .Αλλά απορώ,γιατί δεν πολεμάει;!;.........Ελπίζω να κάνει τίποτα γιατί θεωρώ ότι ήταν ισάξιος με τον Sosuke πριν πάρει το Hogyoku...

#4791 jedimastermaniac

jedimastermaniac

METAL POWER!!!!!

• Members
  • 252 posts

Posted 03 July 2012 - 10:50

Επίσης θεός ο Kisuke,νίκησε τον Quincy αμέσως :respect: .Αλλά απορώ,γιατί δεν πολεμάει;!;.........Ελπίζω να κάνει τίποτα γιατί θεωρώ ότι ήταν ισάξιος με τον Sosuke πριν πάρει το Hogyoku...

Είναι Killstealer..... lol....
Συνήθως είναι bystander πάντως..
Posted Image
Thanks for the sig Snivelili
Last Chancer Platoon - Paintball team

#4792 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 04 July 2012 - 09:21

Παιδια απαντηστε μου καποιος πια μερα τις βδομαδας βγαινει καινουργιο Bleach?Εγω το εβελεπα καθε Τριτη.Κατι αλλαξε τωρα ? :P

#4793 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,931 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 04 July 2012 - 12:16

http://www.mangareader.net/bleach/499

image.jpg

#4794 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 04 July 2012 - 12:18

Brace yourselves.

Spoiler:

#4795 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,931 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 04 July 2012 - 12:20

Τι εχετε παθει ολοι με αυτον τον Grimjow ρε παιδια;Σιγα την δυναμη δηλαδη... :smokingg:

image.jpg

#4796 helo

helo

lonely boy

• Members
  • 373 posts

Posted 04 July 2012 - 12:28

βλακεία το σημερινό...
Posted Image
the good the bad and the Hiratsuka

#4797 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 04 July 2012 - 14:47

Λοιπον....εχω να πω οτι (ενω περιμενα περισσοτερα) το Bleach εχει "πεσει" πολυ.Καλυτερα να το ειχαν τελιωσει στο Arrancar arc.Μονο αν φανταστητε οτι η τελευταια arc υποτιθεται οτι ειναι το αποκορυφωμα της ιστοριας θα καταλαβεται οτι Kubo βιαζεται να τελιωσει το Bleach.Τελωσπαντων εγω εχω απογοητευτει.Για μενα αυτη η τελευταια arc ειναι η 2η χειροτερη.
Δηλαδη ελεος η arc που το Naruto βρεισκεται τωρα (που δεν ειναι σιγουρο αν ειναι η τελευταια) ειναι 10 φορες ανωτερη απο αυτη του Bleach.
Συμπερασμα:Το Bleach καθε Τεταρτη με απογοητευει και περισσοτερο (κοιτα τωρα πως εκλεισε αυτο το chapter....αν ο Ichigo θα βγει απο εκεινο το "κλουβι"......Ρε αγορι μου αφου ειναι ο πρωταγωνιστης της σειρας λες να μεινει για παντα εκει?)

#4798 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 posts

Posted 04 July 2012 - 15:08

Δεν πειραζει, σε μας αρεσει. Εχουν να γινουν τοσα match ups ακομα, that it's exciting :)

#4799 Spaceman

Spaceman

Commander from Hell

• Members
  • 338 posts
  • LocationPeiraias

Posted 04 July 2012 - 16:12

Καλούτσικο chapter το σημερινό. Αυτοί οι Quincy αθάνατοι πρέπει να είναι, ολόκληρη τρύπα είχε ο άλλος και σηκώθηκε. Το manga πάει λίγο αργά, λογικό είναι αλλά εμείς περιμένουμε Grimmjow

#4800 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 04 July 2012 - 17:28

Δεν πειραζει, σε μας αρεσει. Εχουν να γινουν τοσα match ups ακομα, that it's exciting :)

Δεν το ειπα για να σας θυξω.Την αποψη μου λεω, δεν μπορω να κανω κατι αμα σας αρεσε το σημερινο :P