Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#4771 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 20 June 2012 - 16:30

Damn, αυτά τα μικρά chapter του Bleach, I want more.
Έχει στριμωχθεί άγρια η Soul Society. Για να χάνει έτσι απλά το μάτι του ο Shunshui φανταστείτε σε τι μεγάλο μπελά έχουν μπλέξει. Χαρακτηριστικό παράδειγμα: πόσο καιρό έχουμε να δούμε τον Byakuya να φωνάζει ή τον Mayuri σε τόσο έξαλλη κατάσταση; Τέτοιο χάος που μέχρι και ο βοηθός του τελευταίου αναγκάστηκε να πάρει την ευθύνη πάνω του και να επικοινωνήσει με τον Ichigo (ο οποίος είναι μπλεγμένος στο Hueco Mundo)Το μόνο κακό ειναι πως τώρα που οι υπόλοιποι Captains μάθανε για την κλοπή, μπορεί να μην δούμε καινούρια bankai σύντομα.

Επίσης, μου αρέσουν πολύ τα designs των Vandereich (ο "Ιππότης" ή εκείνος με την κουκούλα και την χαρακιά) αν και θα προτιμούσα ο αντίπαλος του Shunshui να μην χρησιμοποιούσε πάλι πιστόλι.

ΥΓ: Σε ένα από τα επόμενα κεφάλαια που θα έχει να κάνει με το Hueco Mundo, προβλέπω Grimmjow. ;)

#4772 Grim.

Grim.

Starting...

• Members
  • 24 posts

Posted 20 June 2012 - 16:48

Damn, αυτά τα μικρά chapter του Bleach, I want more.
Έχει στριμωχθεί άγρια η Soul Society. Για να χάνει έτσι απλά το μάτι του ο Shunshui φανταστείτε σε τι μεγάλο μπελά έχουν μπλέξει. Χαρακτηριστικό παράδειγμα: πόσο καιρό έχουμε να δούμε τον Byakuya να φωνάζει ή τον Mayuri σε τόσο έξαλλη κατάσταση; Τέτοιο χάος που μέχρι και ο βοηθός του τελευταίου αναγκάστηκε να πάρει την ευθύνη πάνω του και να επικοινωνήσει με τον Ichigo (ο οποίος είναι μπλεγμένος στο Hueco Mundo)Το μόνο κακό ειναι πως τώρα που οι υπόλοιποι Captains μάθανε για την κλοπή, μπορεί να μην δούμε καινούρια bankai σύντομα.

Επίσης, μου αρέσουν πολύ τα designs των Vandereich (ο "Ιππότης" ή εκείνος με την κουκούλα και την χαρακιά) αν και θα προτιμούσα ο αντίπαλος του Shunshui να μην χρησιμοποιούσε πάλι πιστόλι.

ΥΓ: Σε ένα από τα επόμενα κεφάλαια που θα έχει να κάνει με το Hueco Mundo, προβλέπω Grimmjow. ;)

Με το που το σκέφτηκα αυτο ανατρίχιασα,το καλύτερο θα ήταν Ulquiorra.Let me educate you about the difference in our power,Vandereich. Πιστεύω αυτο το λαστ αρκ οτι θα είναι το καλύτερο,και μου έρχεται οργασμος οσο το σκέφτομαι σε ανιμε.

#4773 Animanga fan

Animanga fan

Kaede FTW

• Members
  • 164 posts

Posted 20 June 2012 - 17:02

Hm...Μην ξεχνάτε οτι δεν εχουμε δει Bankai απο Vizards,(αμα μπορουν να κανουν).Επίσης ο κλασικος Ichigo θα σαρώσει στο τελος αφου δεν του πείρε το Bankai την πρώτη φορα.

Έχουν Bankai όσοι είναι Captains.Επίσης αυτός που πήγε να του το πάρει ήταν ένα άχρηστο Arrancar όποτε ίσως να μπορούν να του το πάρουν οι Quincies ή και αυτός που πολεμά τώρα...

http://www.mangareader.net/bleach/497
Μικρο τσαπτερ για αλλη μια φορα.Καλουτσικο ηταν,ο Kyoraku πολεμαει παλι με εναν τυπο που εχει πιστολια,αλλα αυτη την φορα το ματι του πηγε σε αλλον κοσμο!Να δω πως θα πολεμησουν τωρα,επισης αν καταλαβα καλα κλεβοντας τους τα bankai τους κλεβουν μαζι και την ψυχη του σπαθιου(it was obvious) με αποτελεσμα να μην μπορουν να χρησιμοποιησουν ουτε shikai?το λεω λογω του Hitsugaya που φωναζε hyorinmaru αλλα δεν αισθανοταν τπτ οποτε δεν θα μπορει να χρησιμοποιησει τις ιδιοτητες του shikai; just a theory!

Αποκλείεται να παίρνουν την ψυχή του σπαθιού αφού ο Sasakibe πριν πεθάνει είχε ενεργοποιημένο το Shikai του.
Τέλος πάντων πολύ ωραίο κεφάλαιο,πάει καλά το manga,ανυπομονώ να δω τον Kenpachi σε μάχη(και είμαι σίγουρος ότι αν δεν έχει Bankai θα έχει σίγουρα ικανότητες Shikai).Πάντως έμεινα που είδα τον Kyoraku να χάνει το μάτι του τόσο εύκολα(αν και με τους επαγγελματίες γιατρούς του Bleach θα το ξανακερδίσει)...Άντε να πάει ο Ichigo στο Seiretei μπας και δούνε φως οι κακόμοιροι οι Shinigami...

Edited by Animanga fan, 20 June 2012 - 17:03.

#4774 fotitsas

fotitsas

Anime Amateur

• Members
  • 232 posts

Posted 20 June 2012 - 17:50

Αποκλείεται να παίρνουν την ψυχή του σπαθιού αφού ο Sasakibe πριν πεθάνει είχε ενεργοποιημένο το Shikai του.

Και του Toshiro το σπαθι ειναι σε shikai μορφη αλλα λεει οτι δεν το αισθανεται εκει

gVaaH5O.jpg

#4775 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 20 June 2012 - 17:52

Ρε μπας και εμπνεύστηκε από τα φίλερ με την εξέργεση των ζανπακτου για την μπανκαοκαπηλεία που μας παρουσιάζει;

Edited by Nikos1451, 20 June 2012 - 19:09.

#4776 plotolp

plotolp

Anime Freak

• Members
  • 364 posts
  • LocationAthens

Posted 20 June 2012 - 18:51

Μικρό αλλά αρκετά καλό το τελευταίο chapter. Μου έκανε εντύπωση πάντως που ο Mayuri θύμωσε τόσο με τους καπεταναίους, γιατί νόμιζα πως το σχέδιο του Byakuya να κάνουν ξεπίτηδες Bankai με σκοπό να δούνε πως γίνετε seal και να βρουν ένα τρόπο να σπάσουν το seal το είχαν κανονίσει όλοι μαζί από πριν.

Οι δικές μου προβέψεις τώρα για το πως νομίζω πως θα συνεχιστεί από εδώ και πέρα η μάχη! Αρχικά οι shinigami θα πολεμήσουνε με νύχια και με δόντια για να κρατήσουνε το invasion των quincy. Σε αυτήν την μάχη καίριο ρόλο θα παίξουν:
ο Kenpachi (το troll αυτού του arc μιας και δεν χρησιμοποιεί bankai :P ),
οι Rojuro, Hirako, Kensei (μιας και μπορούν να πολεμήσουν σε υψηλό επίπεδο χωρίς bankai λόγο των Vaizard δυνάμεων που έχουν),
ο Yamamoto (who needs bankai? he is the boss!)
και φυσικά ο Ichigo με τις τυχών ενισχύσεις που θα φέρει μαζί του (Grimmjow(?), Ishida).
Η καμπή της μάχης θα γίνει λογικά μόλις πάρουν πίσω τα bankai τους όπου και θα απωθήσουν προσωρινά τους Quincy. Τέλος το κόβω να έχουμε σίγουρα απώλειες captain αν και δεν μπορώ να προσδιορίσω ακόμα ποιούς έχει στο μυαλλό του να ξεκάνει ο Kubo. Urahara και Yoruichi πάντως, θα ντυθούν στα λευκά! :calm:

p.s Ομορφούλα η Matsumoto με το κοντό μαλλί! :nbleed:

#4777 Pirate King

Pirate King

Anime Freak

• Members
  • 429 posts

Posted 20 June 2012 - 19:30

αν εξαιρέσεις Kenpachi Rojuro, Hirako, Kensei , Yamamoto, Grimmjow και Ishida τοτε έπεσες μέσα

#4778 Spaceman

Spaceman

Commander from Hell

• Members
  • 338 posts
  • LocationPeiraias

Posted 20 June 2012 - 20:55

Καλό το σημερινό αλλά μικρό. Κατά τα άλλα κλασσικός Kubo τι και αν είναι ο Υamamoto πέντε βήματα μακριά από την μάχη εμείς θα φωνάξουμε τον φράουλα γιατί μπορούμε

#4779 plotolp

plotolp

Anime Freak

• Members
  • 364 posts
  • LocationAthens

Posted 21 June 2012 - 16:23

αν εξαιρέσεις Kenpachi Rojuro, Hirako, Kensei , Yamamoto, Grimmjow και Ishida τοτε έπεσες μέσα

Η αλήθεια είναι πως το κληρονομικό χάρισμα δεν δουλεύει πολύ καλά αυτόν τον καιρό, αλλά όπως και να έχει για την συγκεκριμένη μάχη όπου δεν μπορούν να κάνουν χρήση Bankai, κατά την γνώμη μου τα παραπάνω άτομα θα έχουνε παραπάνω σημασία από τους υπόλοιπους για τους λόγους που ανέφερα. :)

Καλό το σημερινό αλλά μικρό. Κατά τα άλλα κλασσικός Kubo τι και αν είναι ο Υamamoto πέντε βήματα μακριά από την μάχη εμείς θα φωνάξουμε τον φράουλα γιατί μπορούμε

Έχει μια λογική να θέλουν να τον φωνάξουνε γιατί (εκτός του ότι είναι ο πρωταγωνιστής :P ) είναι ο μόνος μου μπορεί να κάνει Bankai την δεδομένη στιγμή.

#4780 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 21 June 2012 - 17:57

Ρε σεις κατι μου ειπανε οτι το μανγκα εχει δειξει Kenpachi vs Grimmjow.Το εχει δειξει οντως?Γιατι εγω αρχισα το μανγκα οταν τελιωσε το ανιμε.Αν εχει δειξει τετοια μαχη στειλτε ενα λινκ ρε παιδες :P
Εμενα αυτο το chapter μου θυμιζει το Zanpaktu Rebelion του ανιμε.Ξερεται που δεν μπορουσαν να κανουν Bankai.

Edited by Itachi Akatsuki, 21 June 2012 - 18:37.

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#4781 Grim.

Grim.

Starting...

• Members
  • 24 posts

Posted 21 June 2012 - 23:03

Πραγματικά προσεύχομαι για Grimmjow,PLEASE!!!!!!

#4782 Akihito

Akihito

Anime Fan

• Members
  • 170 posts

Posted 22 June 2012 - 15:26

Bakudo no nanajuu nana: Tentei Kuura :wooi2: :wooi2: :wooi2:

kido comeback:P

Κατά τα άλλα, δε μου πολυάρεσε το chapter:P

#4783 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 525 posts

Posted 27 June 2012 - 13:15

new chapter:http://www.mangareader.net/bleach/498

MbcN7u5.png

#4784 Grim.

Grim.

Starting...

• Members
  • 24 posts

Posted 27 June 2012 - 20:14

ΠΟΠΟ,γιατί να το κόψουν πανω στο καλο ? :colddd:

#4785 Spaceman

Spaceman

Commander from Hell

• Members
  • 338 posts
  • LocationPeiraias

Posted 27 June 2012 - 21:16

Καλό το σημερινό chapter, ο φράουλας έδειξε ότι είναι καλύτερος από τον Quincy. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί δεν μπορούν να του κλέψουν το bankai;