Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 29 September 2011 - 11:30
Posted 29 September 2011 - 11:45
Εδώ τον κατακαημένο τον Ulquiora δεν κατάφερε να σώσει και εσείς μου λέτε ότι ξεπερνάει τις δυνάμεις του Θεού. Τσ τσ τσ, είναι θλιβερό να σε ξεχνάει ο manga-ka τελικά.

Posted 29 September 2011 - 13:54
Κλασσική περίπτωση γυναικείας αλληλεγγύης.Χα χα, δεν αντιλέγω ότι έχει καλές ικανότητες αλλά δεν φταίω εγώ που ο Kubo της έχει απαρνηθεί όλο το character development κι επιμένει να την έχει σαν απλό wallpaper που το μόνο που λέει είναι "Kurosaki-kun" -ούτε καν Ichigo μετά από οοοοόσα έχουν παράσει μαζί έλεος- και το μόνο που κάνει είναι level 3 healing και περίεργες συνταγές.
Εδώ τον κατακαημένο τον Ulquiora δεν κατάφερε να σώσει και εσείς μου λέτε ότι ξεπερνάει τις δυνάμεις του Θεού. Τσ τσ τσ, είναι θλιβερό να σε ξεχνάει ο manga-ka τελικά.
Posted 29 September 2011 - 14:19
Το να είσαι "κακός" προδιαθέτει κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα, που βρίσκεις το περίεργο?
Ότι σε αυτό το manga όλοι οι κακοί πάνε να βγουν καλοί....μέχρι και τον aizen πήγε να τον βγάλει καλό ο Kubo στο τέλος (ότι ένιωθε πως ήταν "μόνος" καθώς ήταν πολύ δυνατός απ'την αρχή or sth. like that) .
Γιατί απλά να μην έχουν καβαλήσει το καλάμι λόγω των δυνάμεων τους κτλ.?

Posted 29 September 2011 - 16:15
Με αυτό που έκανε ο Kubo,δηλαδή με αυτήν την και καλά συμπονετική παρουσίαση του παρελθόντος του,ήταν σαν να προσπαθεί να δικαιολογήσει τις παράλογες πράξεις ενός τρελάρα(????)
Είναι σαν να ήθελε να δημιουργήσει έναν typical κακό και στην πορεία του βγήκε αυτή η προσωπικότητα-του Aizen-.Κάτι που απ ότι φαίνεται μάλλον δεν το πολυαντιλήφθηκε

Posted 29 September 2011 - 17:24

Posted 29 September 2011 - 18:24

Posted 29 September 2011 - 18:28
I dare you to find the flaw in my reasoning! xD
Για να δούμε. Αν η Orihime δεν έχει character development τότε ποιός έχει? Για το Bleach μιλάμε τώρα, το character development είναι δευτερευούσης σημασίας, είτε μας αρέσει είτε όχι. To κύριο χαρακτηριστικό που θα σε κάνει να συμπαθήσεις ένα χαρακτήρα ή όχι είναι το badassery του (βλέπε Aizen, Kenpachi) ή σε μερικές περιπτώσεις αν είναι αστείος ή όχι (Yachiru, Kon).
H Orihime δεν έχει τίποτα απ' τα δύο σε ικανοποιητικό βαθμό είν' η αλήθεια, αλλά οκ, character development έχει υποστεί, στα στενά πλαίσια του Bleach πάντα.Οι Chad, Ishida, Orihime είναι οι χαρακτήρες με τη μεγαλύτερη εξέλιξη στο shonen νομίζω (ο Φράουλας δεν μετράει εδώ), αν σκεφτεί κανείς από που ξεκίνησαν και που βρίσκονται τώρα. Μπορεί να μην είναι συμπαθητική σε πολλούς η Orihime αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με το αν έχει ή όχι αναπτυχθεί ο χαρακτήρας της. Έχει υποστεί όσο character development a Bleach character can hope to get. Μπόρεις να βάλεις τον Kenpachi να σφάζει εχθρούς για 100 συνεχόμενα chapters. Και πάλι θα είναι πιο συναρπαστικό από το να διαβάσεις μια ιστορία με την Orihime και σίγουρα πιο well-received απ' το κοινό.
Posted 29 September 2011 - 19:43
Posted 29 September 2011 - 19:50
Edit: 'Αλλωστε άμα φάει και αυτή buff ποιός θα έχει μείνει να προστατεύει ο φράουλας ???
Posted 29 September 2011 - 20:19
Posted 29 September 2011 - 20:54
Ναι μωρέ έμφαση πήγα να δώσω ο κακομοιρής δεν το εννούσα κυριολεκτικά ότι σφαζόσαστε,ΠΑΝΤΑ συζήτηση γίνεταιLol The Truth! Και εγώ προσωπικλά δε σκοτώνομαι και νομίζω ούτε ο Wild Monkey το βλέπει έτσι, απόψεις ανταλλάσουμε