Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#4171 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 29 September 2011 - 11:30

Νομίζω σε παλαιότερο κεφάλαιο(όταν είχε απαχθεί η Ινουε) ο ίδιος ο Άιζεν είπε ότι η δύναμή της ξεπερνάει τον ίδιο τον θεό.

#4172 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 29 September 2011 - 11:45

Χα χα, δεν αντιλέγω ότι έχει καλές ικανότητες αλλά δεν φταίω εγώ που ο Kubo της έχει απαρνηθεί όλο το character development κι επιμένει να την έχει σαν απλό wallpaper που το μόνο που λέει είναι "Kurosaki-kun" -ούτε καν Ichigo μετά από οοοοόσα έχουν παράσει μαζί έλεος- και το μόνο που κάνει είναι level 3 healing και περίεργες συνταγές.

Εδώ τον κατακαημένο τον Ulquiora δεν κατάφερε να σώσει και εσείς μου λέτε ότι ξεπερνάει τις δυνάμεις του Θεού. Τσ τσ τσ, είναι θλιβερό να σε ξεχνάει ο manga-ka τελικά. :canthelp:

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#4173 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 posts

Posted 29 September 2011 - 13:54

Χα χα, δεν αντιλέγω ότι έχει καλές ικανότητες αλλά δεν φταίω εγώ που ο Kubo της έχει απαρνηθεί όλο το character development κι επιμένει να την έχει σαν απλό wallpaper που το μόνο που λέει είναι "Kurosaki-kun" -ούτε καν Ichigo μετά από οοοοόσα έχουν παράσει μαζί έλεος- και το μόνο που κάνει είναι level 3 healing και περίεργες συνταγές.

Εδώ τον κατακαημένο τον Ulquiora δεν κατάφερε να σώσει και εσείς μου λέτε ότι ξεπερνάει τις δυνάμεις του Θεού. Τσ τσ τσ, είναι θλιβερό να σε ξεχνάει ο manga-ka τελικά. :canthelp:

Κλασσική περίπτωση γυναικείας αλληλεγγύης.

#4174 ala1n

ala1n

Anime Freak

• Members
  • 330 posts

Posted 29 September 2011 - 14:19

Το να είσαι "κακός" προδιαθέτει κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα, που βρίσκεις το περίεργο?

Ότι σε αυτό το manga όλοι οι κακοί πάνε να βγουν καλοί....μέχρι και τον aizen πήγε να τον βγάλει καλό ο Kubo στο τέλος (ότι ένιωθε πως ήταν "μόνος" καθώς ήταν πολύ δυνατός απ'την αρχή or sth. like that) .
Γιατί απλά να μην έχουν καβαλήσει το καλάμι λόγω των δυνάμεων τους κτλ.? :bahhh:
Posted Image

#4175 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 29 September 2011 - 14:22

Φίλε Wild Monkey δεν ξέρω αν είσαι σαρκαστικός ή όχι αλλα I dare you to find the flaw in my reasoning! xD

meanwhile, I think ala1n is sort of right: power is a good reason for someone to go batshit crazy.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#4176 Zane

Zane

Anime Fan

• Members
  • 251 posts

Posted 29 September 2011 - 16:15

Πραγματικά αυτό με το παρελθόν του Aizen ούτε γω το καταλαβαίνω.Σωστή ή λάθος,ο Aizen έχει μια ορθά δομημένη προσωπική λογική(όσο ορθά δομημένη μπορεί να είναι μια λογική σε ενα shonen)που διαμορφώθηκε σε συνάρτηση με το περιβάλλον του,και πορεύεται βάσει αυτής,σε αντίθεση με τους καρμπόν μονοδιάστατους στρατόκ@βλους του Gotei13.

Με αυτό που έκανε ο Kubo,δηλαδή με αυτήν την και καλά συμπονετική παρουσίαση του παρελθόντος του,ήταν σαν να προσπαθεί να δικαιολογήσει τις παράλογες πράξεις ενός τρελάρα(????)
Είναι σαν να ήθελε να δημιουργήσει έναν typical κακό και στην πορεία του βγήκε αυτή η προσωπικότητα-του Aizen-.Κάτι που απ ότι φαίνεται μάλλον δεν το πολυαντιλήφθηκεPosted Image

#4177 mjj

mjj

Anime Fan

• Members
  • 213 posts

Posted 29 September 2011 - 17:24

ωραιο τσαπτερ :8): ο renji badass μας βγηκε :D δεν εδειξε πολλα απο το παρελθον των fullbringers πραγμα το οποιο θα κανουν στο ανιμε μαλλον!παντως ανυπομονω να τελειωσει αυτο το αρκ και να δουμε αν θα μας δειξει το παρελθον ishhin-aizen >w<

#4178 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 29 September 2011 - 18:24

καλα ολα αυτα οι αλλοι τι γινονται? πηραν πισω τις θεσεις τους?
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#4179 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 posts

Posted 29 September 2011 - 18:28

I dare you to find the flaw in my reasoning! xD

Για να δούμε. Αν η Orihime δεν έχει character development τότε ποιός έχει? Για το Bleach μιλάμε τώρα, το character development είναι δευτερευούσης σημασίας, είτε μας αρέσει είτε όχι. To κύριο χαρακτηριστικό που θα σε κάνει να συμπαθήσεις ένα χαρακτήρα ή όχι είναι το badassery του (βλέπε Aizen, Kenpachi) ή σε μερικές περιπτώσεις αν είναι αστείος ή όχι (Yachiru, Kon).
H Orihime δεν έχει τίποτα απ' τα δύο σε ικανοποιητικό βαθμό είν' η αλήθεια, αλλά οκ, character development έχει υποστεί, στα στενά πλαίσια του Bleach πάντα.Οι Chad, Ishida, Orihime είναι οι χαρακτήρες με τη μεγαλύτερη εξέλιξη στο shonen νομίζω (ο Φράουλας δεν μετράει εδώ), αν σκεφτεί κανείς από που ξεκίνησαν και που βρίσκονται τώρα. Μπορεί να μην είναι συμπαθητική σε πολλούς η Orihime αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με το αν έχει ή όχι αναπτυχθεί ο χαρακτήρας της. Έχει υποστεί όσο character development a Bleach character can hope to get. Μπόρεις να βάλεις τον Kenpachi να σφάζει εχθρούς για 100 συνεχόμενα chapters. Και πάλι θα είναι πιο συναρπαστικό από το να διαβάσεις μια ιστορία με την Orihime και σίγουρα πιο well-received απ' το κοινό.

#4180 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 29 September 2011 - 19:43

E, συγγνώμη κιόλας αλλά το θέμα αυτό δεν ήταν αυτό που ήθελα να θίξω. :Ρ Εννοώ ότι πες μου αν έχω λάθος στο ότι ο Kubo την έχει βγάλει χειρότερα από ρεζέρβα. Παρόλαυτα το μόνο που είδαμε για την κοπέλα αυτήν είναι το απλό γεγονός ότι ο αδερφός της την πρόσεχε. Ουάου. Ακόμα και γι αυτόν τον μάνγκακα είναι ελεεινό το character development.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#4181 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 29 September 2011 - 19:50

Ε μωρέ παιδία γιατί σφάζεστε έτσι, ο Kubo την έχει αφίσει ρεζέρβα για τον μόνο και μόνο λόγο να την έχει ως το αδύναμο παίχτη που θα πρέπει να σωθεί (όπως και έγινε στο espada arc ).Επίσης το ότι είναι ερωτευμένη με τον φράουλα πιστεύω ότι φτάνει ως char development γι'αυτήν...
Edit: 'Αλλωστε άμα φάει και αυτή buff ποιός θα έχει μείνει να προστατεύει ο φράουλας ???

Posted Image

#4182 The Truth

The Truth

Storm King

• Members
  • 195 posts

Posted 29 September 2011 - 20:19

Εγώ πιστεύω την Inoue την δημιούργησε ο Kubo μόνο και μόνο για να έχει κάποια εξήγηση για τα power up του Ichigo. Δηλαδή χάνει στην μάχη, τον γιατρεύει η Inoue και δυναμώνει. Έτσι η Inoue είναι κάτι σαν καοτόνικ.

#4183 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 29 September 2011 - 20:49

Lol The Truth! Και εγώ προσωπικλά δε σκοτώνομαι και νομίζω ούτε ο Wild Monkey το βλέπει έτσι, απόψεις ανταλλάσουμε :D

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#4184 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 29 September 2011 - 20:54

Lol The Truth! Και εγώ προσωπικλά δε σκοτώνομαι και νομίζω ούτε ο Wild Monkey το βλέπει έτσι, απόψεις ανταλλάσουμε :D

Ναι μωρέ έμφαση πήγα να δώσω ο κακομοιρής δεν το εννούσα κυριολεκτικά ότι σφαζόσαστε,ΠΑΝΤΑ συζήτηση γίνεται :D.

Posted Image

#4185 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 29 September 2011 - 21:05

ΠΑΝΤΑ συζήτηση γίνεται :D.

Μην είσαι και τόσο σίγουρος. Χα. Χα. Χα.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai