Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#4156 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 23 September 2011 - 14:29

Eγώ πάλι θέλω να αποκτήσει δυνάμεις η Tatsuki(she's got the potential!),κάτι που περίμενα να δω μετά την νίκη επί του Aizen αλλά δυστυχώς μάταια.Kαι έτσι να την βλέπουμε πιο συχνά και όχι μια φορά κάθε 30 chaps.

Είναι πιο ενδιαφέρουσα χαρακτήρας από τα υπόλοιπα σχολιαρόπαιδα(άντε,μετά τον Ishida...) και οι συμπεριφορές της ανάλογα την περίσταση έχουν κάποια βαση λογικής,αντίθετα με τους άλλους,κατά την γνώμη μου.

+10 σ'αυτό! Κι εγώ μαζί σου! Η Tatsuki είναι από τους πιο normal και σωστούς χαρακτήρες και πρέπει να τη βλέπουμε συχνότερα. Αλλά επειδή ακριβώς είναι όλα αυτά, σιγά και μην...Ο Kubo προτιμάει τους χρυπημένους του...

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#4157 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 28 September 2011 - 16:12

Πραγματικός ιππότης ο Ρέντζι. Γι' αυτό ακριβώς δεν θα φτάσει ποτέ τον Άιζεν.

#4158 ala1n

ala1n

Anime Freak

• Members
  • 330 posts

Posted 28 September 2011 - 16:47

Bγήκε!
http://mangastream.com/read/bleach/77800490/1

Πολύ φοβάμαι ότι και αυτοί οι "εχθροί" θα βγουν παιδιά με ψυχολογικά προβλήματα που τους διέφθειρε ο κακούλης shinigami! :(

Edited by ala1n, 28 September 2011 - 17:13.

Posted Image

#4159 Maffy

Maffy

Maffcaekz

• Members
  • 291 posts

Posted 28 September 2011 - 17:07

Kαι πάλι o Renji είναι τρελός BADASSSSS <3 Ίσως να φταίει τελικά η μπαντάνα <3333

PS: Ο Yukio είναι καλύτερος όταν παίζει το psp του και δεν μιλάει!

#4160 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 posts

Posted 28 September 2011 - 18:20

Τα γκροτέσκα τέρατα του Yukio μου θύμισαν Berserk. :blurah5:

#4161 jeffhardy

jeffhardy

Imagi-Knight

• Members
  • 1,117 posts

Posted 28 September 2011 - 18:52

Kαι πάλι o Renji είναι τρελός BADASSSSS <3 Ίσως να φταίει τελικά η μπαντάνα <3333

ο kubο καταλαβε οτι μεσα στα επομενα 10 ποσα χρονια θελει να το παει το manga οτι ο renji πρεπει να κερδισει και μια μαχη δεν γινεται να χανει παντα και απο ολους :)

#4162 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 28 September 2011 - 19:00

Τα γκροτέσκα τέρατα του Yukio μου θύμισαν Berserk. :blurah5:

Εμένα πάλι Kago...
Πάντως είναι τραγικό που ρεζιλεύει έναν-έναν τους fullbringers.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#4163 The Truth

The Truth

Storm King

• Members
  • 195 posts

Posted 28 September 2011 - 19:08

Εμένα πάλι Kago...
Πάντως είναι τραγικό που ρεζιλεύει έναν-έναν τους fullbringers.

+1
Έπρεπε να δείξει τη μάχη του Renji. Εντάξει τον έκανε τούμπανο, το καταλάβαμε αλλά θέλουμε δράση. Και ο Yukio θα είναι ξεφτίλα να φύγει χωρίς bankai και από τα τερατάκια του...

#4164 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 28 September 2011 - 21:22

ωραιο chap!!!

αν και δε μ'αρεσει να γκρινιαζω παντως ειναι πολυ fail το οτι shinigami που μεσα σε 100 χρονια εκαναν προοδο με μικρα βηματα ξαφνικα μεσα σε 1μιση χρονο να γινονται τουμπανα...

#4165 HakunaMatata

HakunaMatata

Remember my name.

• Members
  • 178 posts

Posted 28 September 2011 - 21:57

Μ'άρεσε μ'άρεσε!! Για δευτερη φορα reiji ->:nbleed:

αν και δε μ'αρεσει να γκρινιαζω παντως ειναι πολυ fail το οτι shinigami που μεσα σε 100 χρονια εκαναν προοδο με μικρα βηματα ξαφνικα μεσα σε 1μιση χρονο να γινονται τουμπανα...

Είναι που έπαθαν την νίλα με τον Aizen και δεν θέλουν να ξαναπιαστούν απροετοίμαστοι....
Αλλά δεν ξέρω,τους λυπήθικα λίγο που οι fullbringers πέφτουν σαν τις μύγες....όλα αυτά τα chapters για να τελειώνουν έτσι??Ε κρίμα!!
To find Hakuna Matata,you must look beyond what you see....

#4166 Fizzonion

Fizzonion

Anime Newbie

• Members
  • 48 posts

Posted 28 September 2011 - 22:50

Τι badass που έγιναν όλοι οι shinigami ξαφνικά;! Επίσης θα σχολιάσω κι εγώ τον Ρέντζι! Τι γίνεται εδώ; Μεγάλη αλλαγή! Μιας και δυνάμωσε άρχισε και τα εντατικά με τον byakuya στη συμπεριφορά μπας και τον φτάσει καμια μέρα;;! XD

#4167 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 28 September 2011 - 23:32

Wow wow ow; slow down there fellows! Ας δούμε τα πράγματα ψύχραιμα. Οι full bringers ήταν ή πιο σωστά, φαίνονταν δυνατοί μόνο και μόνο επειδή ο Φραουλίτσας δεν είχε καθόλου μα καθόλου δυνάμεις. Για να μας δείξει την κατάντια μέχρι και την Orihime κάνανε recruit -και δεν φταίω εγώ, ο Kubo την έχει βγάλει άχρηστη-. 'Αρα, όταν πήρε πίσω τις δυνάμεις του και ήρθαν και οι αρχηγοί και υπαρχηγοί λογικό είναι να μαμάνε και να δέρνουν τους άλλους τους καημένους. Δεν είναι παράλογο να πούμε πως είναι σαν ένα μεγαλώσωμο δεκαπεντάχρονο να πειράζει ένα δωδεκάχρονο και να έρχεται ο μπαμπάς/μαμά/μεγάλος αδερφός/αδερφή και να το βάζει στη θέση του. Αυτό με κάνει εμένα. Του στυλ, "εντάξει, νομίζατε ότι κάτι κάνατε τώρα go crawl under a rock again".

Συν στην κυρία που δε θυμάμαι το όνομά της με τις dirty boots γι αυτό που έκανε και συν στον Hitsugaya για τον τρόπο που το παιξε αλλά ρε σεις, θα σκάσω αν δεν το πω: τι φοβερό power up που έχει φάει στο badassery o Renji? Aν και πολύ φοβάμαι ότι θα σταματήσει με το που τελειώσει αυτή η arc, για την ώρα το απολαμβάνω. Ξέρω και μια ακόμα ψυχή που θα χαίρεται με αυτήν την αλλαγή. Ε είναι και fave char, τι να κάνεις?

Γνώμη μου πο βλέπω ότι λίγοι τη συμμερίζονται αλλά οι fullbringers πρέπει να πέφτουν σαν τις μύγες αλλιώς τι. Στο διάλο? Νίκησαν τον freaking Aizen -αλλιώς θα βρίσω και δε λέει- και δε θα μπορούσαν να έχουν αυτές τις παραφωνίες? Come one...Και χωρίς το power up τους είχανε στο χα-λα-ρό.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#4168 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 29 September 2011 - 10:14

Ωραίο chapter, me likes! Θα το πω κι εγώ τώρα, ο Renji έγινε θεούλης και ποτέ παλιότερα δεν τον είχα πραγματικά συμπαθήσει! Το τερατοbackground καλό, μου θύμισε berserk καταστάσεις, κρίμα που ήτανε μόλις ένα panel :P

Για να μας δείξει την κατάντια μέχρι και την Orihime κάνανε recruit -και δεν φταίω εγώ, ο Kubo την έχει βγάλει άχρηστη-.

Δίκιο έχεις, η Orihime είναι μόνο πιο δυνατή κι απ' τον Aizen! :P

Πολύ φοβάμαι ότι και αυτοί οι "εχθροί" θα βγουν παιδιά με ψυχολογικά προβλήματα που τους διέφθειρε ο κακούλης shinigami! :(

Το να είσαι "κακός" προδιαθέτει κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα, που βρίσκεις το περίεργο?

#4169 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 29 September 2011 - 10:35

Για την ακρίβεια ούτε καν shinigami; representative shinigami! xD

Orihime; powerless in front of gun fodder almighty God in front of a guy who thinks he's God...χμ, αν πήγαινε για πρόεδρος θα ήταν -το τελευταίο κομμάτι- καλό σύνθημα! :P Κι όπως ήδη είπα, μην κατηγορείται εμένα...το τρελό διοπρτοφορούσο αγόρι. :smokingg:

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#4170 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 29 September 2011 - 11:27

Σιγά τον God τον Aizen μπροστά στην Orihime, έχει ένα regeneration εκεί πέρα και κάτι τρέχει στα γύφτικα! Εδώ η Inoue αρνείται και διαμορφώνει το φάσμα της πραγματικότητας at will :P O Aizen γλύφει το lolHyogoku κι αν του κάτσει!