Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#2056 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 08 October 2009 - 19:57

Spoiler:

Posted Image

#2057 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 08 October 2009 - 20:58

Βγήκε το chapter. μπορείτε να το κατεβάσετε απο εδώ ή απλά περιμένετε λίγο να ανέβει στο OneManga.

#2058 bagos

bagos

Starting...

• Members
  • 12 posts

Posted 09 October 2009 - 06:17

Λοιπόν , το Chapter ήταν υπέροχο .

Το Bankai του Kensei αν οχι κάτι εντυποσιακό του ήταν ταιριαστό .

Καιρος ήταν να πεθαίνει σιγα σιγα και κανας απο την πλευρα των Vizard & Gotei 13 , ελπίζω ο ichigo να μην προλάβει να ερθει ( ναι , ειμαι κακός :P ) .

Περιμένουμε το επόμενο Chapter για να δούμε τι θα γίνει στο HM οπου πρωσοπικά περιμένω εμφάνιση Urahara.

Okiro, Benihime.

Posted Image

#2059 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 09 October 2009 - 09:41

Το bankai του Kensei μου θύμισε το release του Gantenbainne(του arrancar που πάλεψε με τον Sado). Ιδού

Edit Μέ πρόλαβε ο Kelborn3

#2060 jedimastermaniac

jedimastermaniac

METAL POWER!!!!!

• Members
  • 252 posts

Posted 09 October 2009 - 09:42

.... Εδώ και πάρα πολύ καιρό είχα μία τεράστια απορία .....

Ο πατέρας του γιδιού τι βαράει; ... -_-
Posted Image
Thanks for the sig Snivelili
Last Chancer Platoon - Paintball team

#2061 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 09 October 2009 - 10:12

Ωραίο chapter. Μας έδειξε πόσο επικίνδυνο δίδυμο είναι ο Aizen με τον Gin. Με μια κίνηση ο fox-faced έκοψε στα 2 την άτυχη Χιγιόρι την οποία μην περιμένετε να πεθάνει αφού ανήκει στους καλούς. Εξάλλου η Χιγιόρι θα έχει κάποιον ρόλο όταν συναντήσουν την Χικιφούνε των Royal Guards (ήταν η captain που αντικατέστησε ο Urahara). Επομένως η Οριχίμε θα προφτάσει να την θεραπεύσει.

Όπως είπατε το Μπαν-και του Κένσει στερείται αυθεντικότητας. Και εμένα μόλις το είδα θύμησε το release του prevaron espada που πολέμησε ο Chad. Μένει να το δούμε σε μάχη. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Κενσέι θα της φάει απο τον WW ο οποίος όχι μόνο δεν έχει ΄κανει release αλλά δεν έχει χρησιμοποιήσει καν το σπαθί του.

Επομένως δύο είναι τα σημεία που κρατάμε :

1) Πόσο γαμάτος είναι ο Gin.
2) Γυρίζουμε επιτέλους Hueco Mundo στο επόμενο.

.... Εδώ και πάρα πολύ καιρό είχα μία τεράστια απορία .....

Ο πατέρας του γιδιού τι βαράει; ... -_-

Έννοείς αυτήν την στιγμή τι βαράει (:P) ή ποιον ρόλο θα έχει ? Λίγες σελίδες πιο πίσω έγραψα για μια συνέντευξη του Κούμπο που μιλούσε για τον Ίσσιν. Μια μινι-αρκ θα είναι αφιερωμένη σε αυτόν.

#2062 jedimastermaniac

jedimastermaniac

METAL POWER!!!!!

• Members
  • 252 posts

Posted 09 October 2009 - 10:45

Είμαι σίγουρος ότι ξέρει για την κατάσταση σίγουρα αλλά γιατί δεν κάνει καμία κίνηση .. μάλλον θα μας το δείξει λίγο απότομα υποθέτω
Posted Image
Thanks for the sig Snivelili
Last Chancer Platoon - Paintball team

#2063 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 09 October 2009 - 12:42

O καλύτερος χαρακτήρας της σειρά είναι ο Gin, καλό το κεφάλαιο, μελανό σημείο ο Shinji να περιμένει βοήθεια από τον Κουροσάκι ενώ βρίσκονται στο πεδίο της μάχης πόσοι πρώην και νυν captains.
Posted Image

#2064 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 09 October 2009 - 12:43

Ωραιο chapter, πολυ ευχαριστηθηκα το σφαξιμο, επιτελους παμε σε ενδιαφεροντα πραγματα.
Αν και copia το Bankai του kensei του παει, και εγω πιστευω οτι θα φαει ξυλο απο τον ww και θα τον σωσει ο ukitake.

qzMHWHd.png

#2065 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 posts

Posted 09 October 2009 - 12:59

Καλο το τσαπτερ,thank god at last hueco mundo(στο επομενο τσαπτερ δηλαδη),ειδαμε το μπανκαι του κενσαι,αλλα μονο σε μια εικονα και δεν ξερουμε καν πως το χρησιμοποιει.

#2066 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 09 October 2009 - 13:53

Όντως καλούτσικο τσάπτερ.Το καλό ήταν η σκηνή με τον Gin.(Είναι ο μόνος κακός που μου αρέσει τρελά:kakaka:).Επίσης λίγο με ξενέρωσε τό ότι δείχνει δύο vizard ότι πάνε να πεθάνουν.Ο τρόπος βασικά μου φάνηκε λίγο άκυρος αλλά nevermind...
Τόνικακου,ευτυχώς να δούμε και λίγο Hueco mundo μεριά γιατί εγώ μπούχτισα με τους άρανκαρ.
Spoiler:

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#2067 Kakashinote

Kakashinote

.:: Yawn ::.

• Members
  • 444 posts

Posted 09 October 2009 - 13:57

μικρο τσαπτερ μου φανηκε...δεν καταλαβα ποτε το τελειωσα.παντως ευχαριστηθηκα που ο gin εσφαξε την μικρη γλωσσου...
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#2068 HeLLBoiS

HeLLBoiS

Sasuke Hater

• Members
  • 323 posts

Posted 09 October 2009 - 14:21

Οι υπολοιποι captains που βρισκονται ρε παιδια??Εγω περιμενα να δειξει σε τι κατασταση βρισκονται τουλαχιστον..Και ο Shisui με τον Ukitake πεσαν για υπνο:erk::erk:?? Στα τελευταια τσαπτερ ειχαμε αρκετο progress αλλα παλι μου φαινεται οτι προχωραει αργα η ολη φαση..Παντος η Aizen team τα σπαει!!Τι vaizards και captains.Μεχρι και αυτοι τον Ichigo ψαχνουν:hahaha::hahaha::hahaha:

#2069 Meteor

Meteor

Starting...

• Members
  • 19 posts

Posted 09 October 2009 - 18:13

Πρώτα διάβασα one piece.
Μετά διάβασα naruto.
Το bleach είναι τόσο γτπ που δεν κατάλαβα πότε τελείωσε.

Edited by Kenny, 09 October 2009 - 19:52.
greeklish >_____________________________>

#2070 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 09 October 2009 - 19:40

Μeteor, δεν επιτρέπονται τα greeklish μέσα στο forum. Στο έχουν επισημάνει επανειλημμένως αυτό, όπως επίσης σου έχουν πει να κάνεις edit τα παλιότερα σου ποστ το οποίο δεν έκανες. Παρακαλώ να το θυμάσαι αυτό απο δω και πέρα. :erk:
Consider this your last warning.:kill4u:

Posted Image

Posted Image