Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#2026 super sayian

super sayian

Anime Fan

• Members
  • 183 posts

Posted 02 October 2009 - 19:54

o Ww einai vasto lord or not?

#2027 jedi_fillis

jedi_fillis

Son of White Fang

• Members
  • 132 posts

Posted 02 October 2009 - 20:25

*sigh* Πρώτο comment σε αυτό το topic και έχω βγάλει το φτυάρι ήδη.. Here we go:hero:

Όταν ακουσα πρώτη φορά για τους Espada, είχα καταενθουσιαστεί.. Ειδικά με τον Grimmjow.. Όταν μάθαμε ότι ο Ulqiora ήταν ο Nr4, οι προσδοκίες μου για τους πρώτους 3 είχαν εκτιναχθεί στα ύψη και ειδικά για την Nr.3 και τον ανεπανάληπτο Primera. Ειδικά όταν ο Primera έβγαλε το γάντι και έδειξε το Nr1 στο χέρι του, έπαθε την πλάκα μου! Overhyped του κερατά!

Και μετά ήρθε η απότομη προσγείωση.. Ο Ulqiora μπαίνει σε frenzy mode και μεταμορφώνεται σε κάτι που ούτε ο ίδιος ο Aizen (*critirazation is needed*) δεν ήξερε, αλλά πεθένει σε 2 chapters από τον lvl3 hollow του Ichigo. Ο Toishiro (*μπλιαχ*) νικάει την Nr.3 (τον είχε τόσο χαλαρά) με μία uber παγοκωλώνα σε ένα chapter. Ο Nr.2 ο lord of hueco Mondo πεθαίνει από τον χοντρό σε 2 chapters ενώ η Soi Fon δεν μπορούσε να τον αγγίξει πριν καν. Και τέλος ο τραγικός θάνατος του Primera.. Απογοήτευση στο τετράγωνο.. Σκοτώνεις τον πιο cool espada χωρίς ένα bang σε μία μάχη που θύμιζε πέτρα-ψαλίδι-χαρτί.. Και η μόνη ατάκα που μένει είναι ότι ο Aizen ήταν δυνατότερος από όλους, απλά καθόταν και χάζευε τις μάχες, έτσι για να περνάει η ώρα και να βγαίνουν περισσότερα chapters μέχρι να τελειώσει τον καφέ του..

Ε όχι! Που είναι το character development των 3 καλύτερων espada.. Πού είναι το fanservice? Δηλαδή ο Ulqiora άξιζε περισσότερα chapters από τον Primera ή την Halibel? ffs.. και μην ακούσω ότι character development ήταν τα oneshot flashback chapters των espada λίγο πριν το θάνατο τους.. Που για την halibel ούτε αυτό καν είχαμε..:unlucky:

Anyway το καινούριο chapter δεν είχε τίποτα τρελό να μας δείξει, απλά το σημαντικό είναι ότι το πιτσιρίκι κάνει κάποιο manipulate στο hollowfication time των vizards..

Όσο αρνητικός και αν ακούγομαι, είχα πραγματικά πορωθεί με το Bleach στην αρχή.. Τελευταία όμως δεν βλέπω να την παλεύει και πολύ και άρχισε να γίνεται ξενέρωτο..

P.S: θεωρώ υπέρμετρη βλακεία που δεν έδειξε την battle ανάμεσα στον Shinji και στον Gin.. Έστω και λίγο.. Και αφιερώθηκε ένα ολόκληρο chapter στην μάχη του χοντρού vice captain της assasination squad με τον ελέφαντα/hollow.. Λάθη.. Λάθη..

#2028 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 02 October 2009 - 22:25

ο Aizen ήταν δυνατότερος από όλους, απλά καθόταν και χάζευε τις μάχες, έτσι για να περνάει η ώρα και να βγαίνουν περισσότερα chapters μέχρι να τελειώσει τον καφέ του..

... με ακόμα πιο τραγικό το ότι επί αιώνες έφτιαχνε έναν στρατό που δεν κατάφερε να σκοτώσει ούτε καν έναν υπαρχηγό.

και μην ακούσω ότι character development ήταν τα oneshot flashback chapters των espada λίγο πριν το θάνατο τους.. Που για την halibel ούτε αυτό καν είχαμε..:unlucky:

Είσαι τρελός; Γυναίκα κακός στο Μπλιτς και να έχει ιστορία;

Όσο αρνητικός και αν ακούγομαι, είχα πραγματικά πορωθεί με το Bleach στην αρχή.. Τελευταία όμως δεν βλέπω να την παλεύει και πολύ και άρχισε να γίνεται ξενέρωτο..

Μπράβο σου. Εγώ το παράτησα από εποχής Μπάουντο.

P.S: θεωρώ υπέρμετρη βλακεία που δεν έδειξε την battle ανάμεσα στον Shinji και στον Gin.. Έστω και λίγο.. Και αφιερώθηκε ένα ολόκληρο chapter στην μάχη του χοντρού vice captain της assasination squad με τον ελέφαντα/hollow.. Λάθη.. Λάθη..

Αν μπορείς καλύτερα, κάνε δικό σου μάνγκα. Ο Κούμπο μια φορά βγάζει λεφτά κι ας μη κάνει τίποτα σωστό.

Edited by Kenny, 03 October 2009 - 01:02.
My mistake. Post restored.

#2029 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 02 October 2009 - 22:53

Όταν ακουσα πρώτη φορά για τους Espada, είχα καταενθουσιαστεί.. Ειδικά με τον Grimmjow.. Όταν μάθαμε ότι ο Ulqiora ήταν ο Nr4, οι προσδοκίες μου για τους πρώτους 3 είχαν εκτιναχθεί στα ύψη και ειδικά για την Nr.3 και τον ανεπανάληπτο Primera. Ειδικά όταν ο Primera έβγαλε το γάντι και έδειξε το Nr1 στο χέρι του, έπαθε την πλάκα μου! Overhyped του κερατά!

Και μετά ήρθε η απότομη προσγείωση.. Ο Ulqiora μπαίνει σε frenzy mode και μεταμορφώνεται σε κάτι που ούτε ο ίδιος ο Aizen (*critirazation is needed*) δεν ήξερε, αλλά πεθένει σε 2 chapters από τον lvl3 hollow του Ichigo. Ο Toishiro (*μπλιαχ*) νικάει την Nr.3 (τον είχε τόσο χαλαρά) με μία uber παγοκωλώνα σε ένα chapter. Ο Nr.2 ο lord of hueco Mondo πεθαίνει από τον χοντρό σε 2 chapters ενώ η Soi Fon δεν μπορούσε να τον αγγίξει πριν καν. Και τέλος ο τραγικός θάνατος του Primera.. Απογοήτευση στο τετράγωνο.. Σκοτώνεις τον πιο cool espada χωρίς ένα bang σε μία μάχη που θύμιζε πέτρα-ψαλίδι-χαρτί.. Και η μόνη ατάκα που μένει είναι ότι ο Aizen ήταν δυνατότερος από όλους, απλά καθόταν και χάζευε τις μάχες, έτσι για να περνάει η ώρα και να βγαίνουν περισσότερα chapters μέχρι να τελειώσει τον καφέ του..

Ε όχι! Που είναι το character development των 3 καλύτερων espada.. Πού είναι το fanservice? Δηλαδή ο Ulqiora άξιζε περισσότερα chapters από τον Primera ή την Halibel? ffs.. και μην ακούσω ότι character development ήταν τα oneshot flashback chapters των espada λίγο πριν το θάνατο τους.. Που για την halibel ούτε αυτό καν είχαμε..

+11111111111111111111111111 διαβαζεις το μυαλο μου!

παντως καλύτερα που δεν έδειξε μαχη γκιν σιντζι , θεωρω οτι πρεπει να μας δειξει τις δυναμεις του σιντζι με μια μαχη με τον Αιζεν(κατι επαθε το πληκτρολογιο και βαριεμε να αλλλαζω σε αγγλικα με το ποντικι...)

#2030 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 03 October 2009 - 00:16

Θα είμαι λακωνικός.

Μπράβο σου. Φύγε από το subforum.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#2031 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 03 October 2009 - 00:25

Παρόλαυτά εξακολουθείς να σχολιάζεις με κάθε ευκαιρία με εξελίξεις τις οποίες δεν διαβάζεις, και για τις οποίες δεν έχεις ουσιαστικά ιδέα. Ασχολείσαι με τόση θέρμη με ένα manga που το έχεις παρατήσει εδώ και τόσα chapters και εισαι από τους top posters σε κάθε Bleach thread, πρακτικά αναμασώντας τα ίδια και τα ίδια παράπονα και λέγοντας αοριστολογίες. :nosey: Όλα αυτά με ύφος παντογνώστη επί της σειράς...

Πραγματικά θα ήθελα να ξέρω τι νόημα βρίσκεις στο να κάνεις ένα ολόκληρο subforum να δυσφορεί μαζί σου κάθε τρεις και λίγο.

Να σου θυμίσω ότι για πανομοιότυπη συμπεριφορά στο παρελθόν είχες τιμωρηθεί με 2μηνο ban. Don't push your luck any more.

Οι ώριμοι άνθρωποι, όταν κάτι δεν τους αρέσει, παύουν να ασχολούνται μαζί του. Δεν νομίζω ότι πλέον είσαι παιδάκι οπότε καλό είναι να φέρεσαι ανάλογα.

By the way το Bounto arc είναι anime filler. Το να το αναφέρεις στο manga thread είναι ελαφρώς άτοπο άκυρο.

#2032 mithradir

mithradir

Starting...

• Members
  • 2 posts

Posted 03 October 2009 - 00:48

Ρε φιλε roriconfan soz κιολας αλλα γιατι μας πριζεις συνεχεια για το bleach, μια σειρα π οπως λες δεν σου αρεσει και καλα κ τν εχεις παρατησει αλλα κατα παραδοξο τροπο συνεχιζεις να βλεπεις για να "σπας πλακα μαζι της". Δεν σ αρεσει κατι μην το βλεπεις κ κυριως ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΡΙΖΕΙΣ καθε 3 κ λιγο.

#2033 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 03 October 2009 - 01:16

:hahaha::hahaha:
Nαι, ρε συ roriconfan, έχει δίκιο η Iristella: Πως το παράτησες αφού συνέχεια μ' αυτό ασχολείσαι; Εδώ εγώ που στο subforum μπήκα ελάχιστες φορές, στην πρώτη σελίδα του forum όλο last post το username σου είχε στα thread του Bleach.
Δηλαδή αν σκεφτείς εγώ που 6 μήνες έχω να πιάσω το manga γιατί περίμενα να μαζευτεί υλικο τι να πω; Αν εσύ το παράτησες τo Bleach εγώ τότε τι το έκανα; Παράτησα στον υπερθετικό βαθμό, υπάρχει;:congrats:

Καταλαβαίνω ότι σε απογοήτευσε από ένα σημείο και μετά, όπως τους περισσότερους από μας που είχαμε άλλες προσδοκίες από την σειρά, αλλά δεν έχει νόημα να το λέμε συνέχεια. Για αυτό που είναι καλή είναι. Ναι, θα μπορούσε να ήταν καλύτερη αν διατηρούσε το επίπεδο των πρώτων 50 επεισοδίων, αλλά δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία σειρά που την τραβάνε αφού βρήκανε την χήνα με τα χρυσά αυγά. Δεν χρειάζεται να σκας κιόλας γι αυτό. Κάποιοι αρκούνται σ' αυτό ή έχουν συμπαθήσει τους ήρωες και συνεχίζει να τους αρέσει. Μην τους το χαλάς σαν κακιά πεθερά ένα πράγμα.:hahaha:

Posted Image

Posted Image

#2034 jedi_fillis

jedi_fillis

Son of White Fang

• Members
  • 132 posts

Posted 03 October 2009 - 02:47

Δεν ήθελα να ανοίξω flame war για το Bleach με το comment μου πιο πάνω, απλά εξέφρασα την άποψη μου.. Το ότι ήμουν αρνητικός δεν σημαίνει ότι δεν διασκεδάζω με το manga.. Ίσα ίσα, περιμένω την είσοδο του Uruhara στην μάχη και ξέρω ότι τότε θα γίνει ο πραγματικός χαμός. Βέβαια περιμένω και άλλα πολλά, απλώς ο uruhara για μένα είναι ο πιο σημαντικός ήρωας της υπόθεσης.. (Bleach: It is all Uruhara's fault ^^)

Λάθη παντού γίνονται, το θέμα είναι να μαθαίνεις από αυτά και να εξελίσεις το έργο σου. Το Bleach ξεκίνησε πολύ καλά, μετά έπεσε αλλά ξανανέβηκε, ειδικά με το gaiden των cpatains και το story του Uruhara.. Μπορεί αυτήν την στιγμή να μην παρουσιάζονται σωστά 'η με το τρόπο που επιθυμούμε τα γεγονότα, αλλά δεν πρέπει να τα παρατάμε και να μην το υποστυρίζουμε και μόνο να το κράζουμε.. Έχει να μας δείξει πολλά ακόμα, αλλά ελπίζω ο mangaka να μάθαίνει από τα λάθη του και να μας δώσει κάτι αντάξιο των προσδοκιών αν όχι όλων, των περισσότερων fans τουλάχιστον. Και με τον όρο "λάθη" εννοώ στον τρόπο που παρουσιάζει τα γεγονότα και όχι στα ίδια τα γεγονότα.. 'Εχει μεγάλη και ουσιαστική διαφορά..

#2035 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 03 October 2009 - 08:15

Ρορι vs moderators για μια ακομη φορα.Το ολο σκηνικο 8υμιζει bleach με τον ρορι στο ρολο του aizen και τους shinigami-mods.Να δουμε και μπανκαι απο την επομενη φορα....

Ανω για το chapter δεν εχω να πω πολλα.Για μια ακομη φορα κριμα για τον black kaiser γτ του κανουν την γυναικα σαλαμοφετες....Απο και και περα ειδαμε και την μαχη του αναπηρου shinigami wannabe power ranger με το αυτιστικο.Αυτη η δραση ομως ρε παιδι μου δλδ απλα απιστευτη.
Και στο επομενο Kensei vs ww.69 8ελω να φας πολυ βρωμοξυλο αγορι μου μα πολυ.

Επιτελους οχι αλλο καρβουνο.Το τρολλ συνεχιζεται ανελεητο.Πραγματικα το μανγκα πλεον το βλεπεις μονο για τις ατακες του αιζεν...."Arrancar wannabes".O τυπας απλα γραφει.
Και το κακο το τρολλ 8α ειναι εβδομαδιαιο πλεον:riiight:

Posted Image

#2036 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 03 October 2009 - 12:38

Το θέμα θεωρείται λήξαν. Μην το συνεχίσουμε καλύτερα. Ο roriconfan πήρε το μήνυμα του.

Στο θέμα μας people...:wis:

Posted Image

Posted Image

#2037 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 05 October 2009 - 15:35

Bleach 377 spoilers

Spoiler:

#2038 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 posts

Posted 05 October 2009 - 16:13

Αν ειναι αληθινο θα ειναι πολυ ωραιο τσαπτερ. Αλλα δεν ελπιζω. Ειναι πολυ νωρις για spoiler...

Posted Image
Devils don't ask favors from God

#2039 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 05 October 2009 - 16:29

Αν ειναι αληθινο θα ειναι πολυ ωραιο τσαπτερ. Αλλα δεν ελπιζω. Ειναι πολυ νωρις για spoiler...

Αλήθεια είναι κατα 99,99999%, στοιχηματίζω και το σπίτι μου. To συγκεκριμένο site απο το οποίο παίρνω τις πληροφορίες βγάζει κάθε εβδομάδα πάντα αλήθινα spoilers.

Έλεος, ένα καλό chapter βγήκε και κατευθείαν αμφισβήτηση :oo: (j/k :P)

#2040 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 posts

Posted 05 October 2009 - 16:41

Ε, τι να κανουμε? Ο Kubo δεν βγαζει τετεια τσαπτερ τοσο ευκολα. Πρεπει να μας αλλαξει τα φωτα στις μαχες πρωτα για να προχωρισει λιγο το σεναριο:wet2:. Αλλα νταξει τι να πω, μπραβο του. Ωραιο τσαπτερακι θα ναι. Αντε μηπως βγει και Πεμπτη.:kill4u:

Posted Image
Devils don't ask favors from God