Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#1801 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 02 August 2009 - 12:53

Βέβαια κορυφαίο γυναικείο χαρακτήρα ως τώρα θεωρώ την Yoruichi ! Εκτός από τα άλλα της προσόντα είναι απίστευτα άνετη, κουλ και ότι πρέπει για παρέα...
Posted Image

#1802 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 02 August 2009 - 13:15

Βέβαια κορυφαίο γυναικείο χαρακτήρα ως τώρα θεωρώ την Yoruichi ! Εκτός από τα άλλα της προσόντα είναι απίστευτα άνετη, κουλ και ότι πρέπει για παρέα...

Σε αυτό συμφωνούμε ! Yoruichi FTW !

Edited by Black Kaiser, 02 August 2009 - 13:21.

#1803 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 04 August 2009 - 14:19

Some 369 Spoilers

Spoiler:

#1804 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 05 August 2009 - 18:27

Λοιπον παιδια ανακοινονω περιφανα οτι σημερα επιτελους μετα απο περιπου ενα μηνα τελειωσα το bleach (anime , οχι fillers , teleytaia 30 chap ):borednn9: και μπορω επισιμα να μπαινω σε αυτο το thread και να βγαζω το ακτι μου :P
1 το manga ειναι κλασης ανωτερο ( κλασσικα ) ακομη και στα κανονικα επισοδεια το anime ηταν αρκετα κουραστικο
2 τι ηλιθειο που τραυματιστικαν οι 2 captains , μαλον δν θα δουμε τα bankai τους συντομα...
3 τρελη η εμφανιση των vizards που ενω στην αρχη τους περιμενα μετα τους ξεχασα και βγηκαν σαν τον superman απο το πουθενα
4 πολι πλακα ο hitsugaya μετα απο τοσο ξυλο ριξαμε και λιγο γελιο
5 ωχ τωρα μπικα στο παλουκι να περιμενω καθε βδομαδα chap οπως στο naruto...
6 στο τελος θα μεινει ο aizen και ο gin εναντια ολων...(παλι τον superman skeytomai)
αυτα τα λιγα μπορεσα να σκευτω...αντε το ψιλοεβγαλα το αχτι μου!

ΥΓ.καθε ποτε βγαινει καινουργιο chap? καθε πεμπτη?

#1805 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 06 August 2009 - 00:35

Yo. Spoilers and pics.

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

#1806 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 06 August 2009 - 12:00

1 το manga ειναι κλασης ανωτερο ( κλασσικα ) ακομη και στα κανονικα επισοδεια το anime ηταν αρκετα κουραστικο

ΥΓ.καθε ποτε βγαινει καινουργιο chap? καθε πεμπτη?

Κανονικά Παρασκευή πρωί.

Τώρα για την σχέση manga-anime. To anime έχει κατακρεουργηθεί στο περιεχόμενό του λόγω του ότι είναι κοντά στο manga, αλλά και επειδή το manga είναι ανεπαρκές ώστε να βγει ένα γεμάτο επεισόδιο.
Αν το manga είχε πχ λίγο περισσότερο διάλογο δεν θα αναγκαζόσουν στο anime να βλέπεις τραβηγμένες σκηνές όπου οι ήρωες κοιτιούνται (ή κοιτάζουν άλλους που κοιτιούνται).

Αν εξαιρέσεις το censorship που πέφτει σε μερικές σκηνές, πιστεύω ότι το anime είναι καλύτερο από το manga γιατί συμπληρώνει την ανεπάρκεια του Kubo σε background και σε σκηνές γενικότερα.
Για μένα πχ τα επεισόδια με τα pillars και τα fraccions του Barraggan ήταν ανώτερα από τα βαρετά αντίστοιχα chapters.

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#1807 neo^

neo^

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 07 August 2009 - 07:49

Οι Soifon παει καλα????:hahaha:
Posted Image

#1808 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 07 August 2009 - 10:36

Οχι ρε. Επίτηδες μου το κάνει ο Kubo? Δηλαδή θα έχω για 2 εβδομάδες την αγωνία να δω τι απέγινε ο γέρος μου, ρε ? Δεν το αντέχω...:terror2: :OMG3::frozen:

Σοβαρά, ήταν ωραίο chapter αφού είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε μια μάχη τέτοιου είδους. Είναι προφανές βέβαια πως ο Barragan δεν έχει παθάνει αλλά αυτήν την φορά μάλλον θα του έκαναν κάποια ζημιά. Επίσης το art τα έσπαγε. Άντε να δούμε...

Είναι προφανέστατη η απάντηση....

#1809 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 07 August 2009 - 10:49

Καλό τσαπτεράκι,επιτέλους οι μάχες έχοθν αποκτήσει επίπεδο...καιρός ήταν πιστεύω...

Είναι πολλοί??
Posted Image
Spoiler:

#1810 neo^

neo^

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 07 August 2009 - 11:41

Είναι πολλοί??

:riiight:

Nαι,ειναι πολλοι!!!!!!!

:P :P :P

Edited by iristella, 07 August 2009 - 12:21.
quotes fixed

Posted Image

#1811 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 07 August 2009 - 11:43

Ωραία φάση. Αμφιβάλω βέβαια αν θα έπαθε κάτι ο Barragan. Τον θέλω νεκρό αλλά το βλέπω δύσκολο.

PS: Στο τέλος το Kidou δημιούργημα μου θύμησε χαρτοσακούλα από ηλεκτρική σκούπα.
Edit:
PS2: Άθλιοι οι Sleepy. Ξερές λέξεις πέταγαν.

Edited by RiDeLub, 07 August 2009 - 11:48.

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#1812 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 07 August 2009 - 12:18

είναι πολλοί??

:riiight:

Nαι,ειναι πολλοι!!!!!!!

:P :P :P

Σκόπιμα το έκανα να δω αν θα το καταλαβεις! :stubborn:

Και εγώ νομίζω πως ο μπαράγκας θα την σκαπουλάρει...έχουμε πολλές ανατροπές ακόμα να δούμε..θέλω να δω που το πάει...
Είναι άδικο στο κάτω κάτω...οι άλλοι πολεμάνε μόνοι τους και έρχονται οι άλλοι και του γκανγκάρουνε...

Edited by iristella, 07 August 2009 - 12:56.
quote fixed

Posted Image
Spoiler:

#1813 neo^

neo^

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 07 August 2009 - 12:51

iristella το διορθωσες που το διορθωσες,αλλα τουλαχιστον κανε το σωστα.

Ο Barragan ακομα ζει,δεν προκειται να φυγει τοσο ευκολα.
Posted Image

#1814 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 07 August 2009 - 12:59

^ Δεν βλέπω κάποιο λάθος στο πως διόρθωσα.

Other than that το chapter ήταν λίγο " κόσμος χάνεται και η Soifon τον έρωτα της για τον Urahara σκέφτεται". Γενικά ένα περίεργο πράγμα αυτό το bleach. Ενώ έχει δράση it cant seem to pick my interest that much. Ούτε o Αγγελόπουλος τόσο dragging. T^T

#1815 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 07 August 2009 - 13:49

^ Δεν βλέπω κάποιο λάθος στο πως διόρθωσα.

Γενικά ένα περίεργο πράγμα αυτό το bleach. Ενώ έχει δράση it cant seem to pick my interest that much.

Μάλλον επειδή τελευταία έχει μόνο αυτό.

Και ενώ συμφωνώ ότι για εβδομαδιαίο manga έχει πολύ dragging, όταν διαβάζεις μαζεμένα τα chapters έχει καλύτερο pace απο το Ναρούτο, ας πούμε.