Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#1786 Sadman

Sadman

The one that's forever away

• Members
  • 531 posts

Posted 28 July 2009 - 18:07

WooT,τουλάχιστον ελπίζω να δούμε λίγο battle και όχι ολόκληρες σελίδες με εκρήξεις...(έστω όχι πολλές)

#1787 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 28 July 2009 - 18:08

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Posted Image

#1788 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 29 July 2009 - 16:52

Pics and some more extended spoilers.

Spoiler:

#1789 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 29 July 2009 - 18:16

Spoiler:

qzMHWHd.png

#1790 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 31 July 2009 - 11:50

Δεν ξέρω αν έγινε κάποια περίεργη έκλειψη σελήνης που επηρέασε τον Kubo αλλά αυτό το chapter ήταν πολύ καλό.

Στον καυγά Hyori - Hitsugaya είχα ψοφήσει στο γέλιο. Θυμήθηκα παλιές καλές εποχές όταν υπήρχε ο ιδανικός συνδυασμός humor δράσης και drama στην σειρά.

Lol και για την κλοτσιά στα μούτρα που έφαγε ο WW. O Gin το καταευχαριστηθηκε βέβαια γιατί από ότι φαίνεται το πιτσιρίκι δεν το πάει μία.

#1791 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 31 July 2009 - 14:16

Άντε να δούμε Lisa vs Hallibel να ευχαριστηθούμε μάχη
Spoiler:

Posted Image

#1792 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 31 July 2009 - 14:25

Lisa deserves more screentime, damnit :P

Ωραιο το chapter, συνεχιζει καλα ο kubo, απλα μας φαινετε να τρεχει επειδη δειχνει 3 μαχες ταυτοχρονα.

Και πολυ θελω ο barragan sama να κανει τον Hachi τας κεμπαμπ.

qzMHWHd.png

#1793 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 31 July 2009 - 17:03

Στον καυγά Hyori - Hitsugaya είχα ψοφήσει στο γέλιο. Θυμήθηκα παλιές καλές εποχές όταν υπήρχε ο ιδανικός συνδυασμός humor δράσης και drama στην σειρά.

Το αυτό. Μέχρι τώρα, σε αυτό το arc μόνο κρυάδες έβλεπα (με εξαίρεση το κυνηγητό του Barragan με τον Omaeda).

Καθόλου άσχημο chapter, αν και η αρχή με τον Tousen με κούρασε... πώς δεν τον μπορώ αυτόν τον τύπο...:puke:

Posted Image

#1794 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 31 July 2009 - 17:22

Αλλο ένα καλό chapter εε? Το καλό είναι πως δεν μου φάνηκε εξαιρετικά γρήγορο όπως τις περισσότερες φορές.

- H Mashiro στα επόμενα chapters πραγματικά θα μετανοίωσει που χτύπησε τον Wonderweiss. Προβλέπω το Golden Boy του Aizen να τις ξεσκίζει τα πόδια.

- ¨Η μάχη του Τόσεν πρέπει να είναι η πιο βαρετή. Αρκετά με το μπλα-μπλα. Όλες οι άλλες μάχες έχουν αρχίσει και αυτοί κάθονται και μιλούν. Τέλοσπάντων. Αν αναλογιστείς πως αποκλείω ο Τόσεν να χάσει σε αυτό το σημείο μπορεί στο τέλος η συγκεκριμένη μάχη να αποδειχθεί η πιο ενδιαφέρουσα.

- Η Χιγιόρι, όσο και αν μου σπάει τα νεύρα, σήμερα με έκανε να γελάσω, όπως και οι μορφασμοί του Χιτσουγκάγια. Να δούμε αν η Lisa μπορεί να πάρει μόνη της την Harribel κάτι που αμφιβάλλω.

- Ο Gin πάντα τα σπάει όταν μιλάει. Τα σχόλια του ήταν καταπληκτικά. Εκεί που γέλασε και χαρακτήρισε "poor thing" τον WW (ή την Mshiro) ήταν όλα τα λεφτά.

- Καλά, ο Barragan μέχρι στιγμής είναι μακράν ότι πιο τρομακτικό έχει να επιδείξουν οι Espada. Αν δεν είναι το Kido η αδυναμία του, τότε τι είναι ?

Έυγε Κούμπο. Can't wait for the next one. :awww:

#1795 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 31 July 2009 - 23:31

Συμπαθητικό chapter ως εναρκτήριο για τις μάχες.

Και εγώ με την σειρά μου να πω ότι γέλασα με το σκηνικό Hitsu-Hiyori. Μπορώ να το φανταστώ στο anime με κατάλληλη μουσικούλα :P.

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#1796 Mangalover

Mangalover

Anime Amateur

• Members
  • 105 posts

Posted 02 August 2009 - 09:40

Πολυ καλο chapter αν και μας πηγε λιγο ξαφνηκα απο εκει που οι ηρωες φτυναν λιγο αιμα-νταξει οχι λιγο πολυ-να κοβονται χερια να γεμιζουν τρυπες να χρησιμοποιουν καινουρια bankai καινουρια hollowform να μαχαιρωνεται ο ishida απο τον ichigo.Και αναρωτιεμαι αφου τα εδειξε ολα μαζι μετα τι θα βαλει ρε παιδια?
Posted Image

#1797 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 02 August 2009 - 09:56

- Η Χιγιόρι, όσο και αν μου σπάει τα νεύρα, σήμερα με έκανε να γελάσω, όπως και οι μορφασμοί του Χιτσουγκάγια. Να δούμε αν η Lisa μπορεί να πάρει μόνη της την Harribel κάτι που αμφιβάλλω.

ΤΙΙΙ !!!!!!:yellowcard: Η Hiyori είναι η μόνη Vizard που τα σπάει ! Και το λέω ακόμη και εγώ που συνήθως εκτιμώ τους γυναικείους χαρακτήρες από το στήθος και τα οπίσθια. Πραγματικά η Hiyori είναι το είδος κοριτσιού που θα ήθελε να έχει κανείς στην παρέα του ή για αδερφή του.
Posted Image

#1798 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 02 August 2009 - 12:13

Εγώ πάντως θα προτιμούσα τη Yamamoto ή την Inoue για παρέα/αδερφή:canthelp:

Η Hiyori είναι πολύ σπαστική.Του καυγά μόνο ένα βλέφαρο του έριξα:yawn2:

Posted Image

#1799 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 02 August 2009 - 12:20

ΤΙΙΙ !!!!!!:yellowcard: Η Hiyori είναι η μόνη Vizard που τα σπάει ! Και το λέω ακόμη και εγώ που συνήθως εκτιμώ τους γυναικείους χαρακτήρες από το στήθος και τα οπίσθια. Πραγματικά η Hiyori είναι το είδος κοριτσιού που θα ήθελε να έχει κανείς στην παρέα του ή για αδερφή του.

Και εγώ στο λέω ότι Η Χιγιόρι σπάει τα νεύρα άνετα και δεν είμαι κάποιος που εκτιμά τους γυναικείους χαρακτήρες από το στήθος και τα οπίσθια. Αν η Χιγιόρι ήταν η αδερφή μου θα την έβρισκαν ΄καποια μέρα οι γονείς μου καρφωμένη σε έναν τοίχο. :mador2:

Α ρε καημένε Urahara και ειδικά Shinji...

Εγώ πάντως θα προτιμούσα τη Yamamoto ή την Inoue για παρέα/αδερφή

:huh:
Yamamoto ?
............
Καλά, γούστα είναι αυτά... :P

#1800 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 02 August 2009 - 12:46

Matsumoto εννοούσα.Έχει πολλά ωραία γκομενάκια που τα λένε Yamamoto σε διάφορα anime και μπερδεύτηκα:hot:

Posted Image