Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 10 June 2009 - 15:56
δεν μας ειπαν αν θα κανουν το fusion με σκουλαρικια η με τον χορο
Posted 10 June 2009 - 16:14

Πολύ crack παίρνεις, ρε Kubo...
Posted 10 June 2009 - 16:19
Bleach 361 - Summary :"Hate Loleliness, But it Loves me"
Posted 10 June 2009 - 22:39
Τώρα στο καινούργιο chapter που θα βγει δεν εχω κατι συγκεκριμενο να πω γιατι πρωτα θελω να το δω, το μονο που ελπιζω γενικα να γινει ειναι να μην πεθανουν τοσο ευκολα η Hallibel και ο Βarrangan. Αν γινει κατι τετοιο θα ειναι απ' τις πιο lame καταστασεις που εχουν εμφανιστει στο manga.
Μενει να δουμε.............
Posted 12 June 2009 - 11:45
Posted 12 June 2009 - 11:57

@@ριες-λόγοι με το ποιός είναι πιο δυνατός ( μα δε βαριέται να γράφει τα ίδια ξανά και ξανά ο Kubo; ), θέλω να δω τί Ban Kai έχεις γιατί ξύνομαι από περιέργεια... μπλα-μπλα.
Μετά από αυτήν την γούνινη εμφάνιση, περιμένω τον Stark να αρχίσει να τραγουδάει "To Cucci φόρεμα που φοράς"... Μαζωνάκη, φάε σκόνη!

Υ.Γ. Έχω την εντύπωση ότι ο Kubo βάζει επίτηδες τους Captains να έχουν το πάνω χέρι για την ώρα. Μετά την υποτιθέμενη ήττα του Stark, η
Posted 12 June 2009 - 12:16
Nομιζω οτι δεν χρειαζεται να αναφερ8ουμε καν σε αυτο διοτι ειναι αυτονοητο-το γεγονος οτι απλα νικανε επειδη χρειαζεται να γεμισουν τα chapter μεχρι να ερ8ουν οι vaizards κανει mpam απο μιλλια μακρια.Σιγα ενας εσπαντα να χασει απο ενα κωλοπαιδο που βγαζει παγο, η ο βαραγκαν να χασει απο 1 πυραυλο.Νομιζω οτι ο κουμπο κλασσικα το εχει χασει το παιχνιδι-αλλα τι να κανεις ετσι ειναι αυτο bleach (απορυπαντικο).Γ. Έχω την εντύπωση ότι ο Kubo βάζει επίτηδες τους Captains να έχουν το πάνω χέρι για την ώρα. Μετά την υποτιθέμενη ήττα του Stark, η αγία τοπ τριάδα θα ξαναεμφανιστεί και θα κόψει κ****ς. Στοίχημα;

YG las lobos=the wolves
Edited by kelborn3, 12 June 2009 - 12:23.
Posted 12 June 2009 - 12:25
Los Lobos τί σημαίνει;
Κατι για λυκους ειναι.
Posted 12 June 2009 - 12:40
και το bankai της soi fon τι κάνει ακριβώς;;;;;;
μόνο εκρήξεις;;;;
τέσπα........
έχω μεγάλη περιέργεια να δω την εξέληξη της μάχη του 1ου με τους 2 captains.......
....σε αντίθεση με την μάχη της soi fon Με του baraggan που ξεκίνησε έχοντας τις προοπτικές(κατε με) για μια από τις καλύτερες μάχες και τελικά δεν!!!!
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'
Posted 12 June 2009 - 12:48

Υστερα εχουμε θρυλικη ομιλια Stark-Kyoraku περι ποιανου το bankai ειναι δυνατοτερο (Hitsugaia/Kyoraku)...

Τελος δεν μπορω να μην σχολιασω το fusion με Lilinette....

Υ.Γ Αυτα που φαινονται σαν λωριδες στη γουνα του Stark... τι ειναι??? οι σειρες με τα σκαγια???
και δευτερον επειδη ψιλομπερδευτηκα o Stark έκανε ressurecion??? γιατι εβαλε το σπαθι στη θηκη του πριν to fusion, ενω ολοι οι υπολοιποι espada εβγαζαν τα σπαθια τους για να κανουν τα release τους, ο Stark εκανε ακριβως το αντιθετο.....

Posted 12 June 2009 - 14:00
και δευτερον επειδη ψιλομπερδευτηκα o Stark έκανε ressurecion??? γιατι εβαλε το σπαθι στη θηκη του πριν to fusion, ενω ολοι οι υπολοιποι espada εβγαζαν τα σπαθια τους για να κανουν τα release τους, ο Stark εκανε ακριβως το αντιθετο.....
:nosey:
Τα υπολοιπα αρρανκαρ κανουν split τη δυναμη
τους στο σωμα κ στο σπαθι τους..αυτος την χωρισε σε 2 σωματα οχι στο σπαθι...
το λεει και στο τσαπτερ.
Posted 12 June 2009 - 14:06