Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#1516 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 03 June 2009 - 12:04

Soifon's Bankai :

More info :

Spoiler:

Edited by Black Kaiser, 03 June 2009 - 15:55.

#1517 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 03 June 2009 - 16:46

Spoiler:

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#1518 Blaez

Blaez

Bomb a head!

• Members
  • 29 posts

Posted 03 June 2009 - 16:51

Spoiler:

Posted Image

The True DragonSlayer :burningbe3:

#1519 Bleach1go

Bleach1go

Anime Newbie

• Members
  • 60 posts

Posted 04 June 2009 - 14:21

Spoiler:

#1520 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 05 June 2009 - 14:47

ωραίο chapter, ο omaeda έχει πολύ πλακα και η μάχη με τον υκιτακε :D ακόμα δεν έχω καταλάβει καλά τι είναι το bankai τις σόι φον πάντως it seems πως δεν έχει να κάνει με το κτίριο όπως έλεγαν μερικοί

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#1521 Stefi-chan

Stefi-chan

Ultra Director

• Members
  • 389 posts

Posted 05 June 2009 - 15:17

Ο_Ο Respect Soifon-sama. Καλά, και αυτή όπως οι περισσότεροι στο Bleach έχει προτειμήσεις (το σκότωσα :emptyonexg1:) για bankai και shikai, δεν της αρέσει -.- Tonikaku, εμένα μου άρεσε (αν και ήταν λίγο περίεργο στην αρχή) και go go taicho, να τελιώνουμε με αυτόν τον Espada-san γιατί με τρομάζει O_O

Η άλλη η μικρή Arrancar και ο Ukitake πάντως είχαν πολύ φάση XD Και ο Omaeda μας έδειξε πόσο χάλια είναι στο kido.
Join the Patras otaku club or heads will roll ^^:Blissfull:

Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#1522 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 05 June 2009 - 15:40

Λοιπον πολυ ωραιο το τσαπτερ!!!!Το γελιο ηταν στην μικρη και στον ουκιτακε και στον ομαεντα(οτι να ναι:hahaha:)
Τωρα ως αναφορα το μπανκαι της σοι φονγ απλα:nod::nod::nod::nod::nod:,θεικο ,τελειο,οτι πρεπει για δολοφονιες,αντε να δουμε και τι κανει(φανταστειτε δν θελει να το χρεισημοποιησει)
Να δουμε τι θα παθει ο μπαργκανουλις:kakaka:(αλλα αυτος ο εσπαδα οσο παει με ανατριαχιαζει και περισσοτερο.Τι πραμα ειναι τουτο????:oo:Και δν μπορουσε να ταιριαζουν καλυτερα τα πραγματα πανω το(τσεκουρι σκελετος:terror2:)Φανταστειτε τον σταρκ τον 1ο(δλδ αυτο ς τι θα κανει??????:terror2::terror2::terror2::terror2:)

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#1523 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 posts

Posted 05 June 2009 - 15:51

Μετά τη bear cavalry με bazzokas τώρα έχουμε την Soi Fong cavalry με bazookas.

ΜΜΜ απαίσιο θα έλεγα, αλλά γουστάρω που της χαλάει την περιφάνεια. Πάντως αν τον ξεκάνει θα τσατιστώ πολύ, πρέπει να πεθάνει και κάποιος κάποια στιγμή.

Υ.Γ. Πλέον είμαι σίγουρος πως όταν το μικρό θα κάνει release και θα αρκεί απλώς το shikai του Ukitake, ο τύπος πάλι θα αρχίσει να φτήνει αίμα.
Posted Image

#1524 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 05 June 2009 - 16:04

Καλα το Bankai της soi fon ειναι χωρις αμφιβολια το χειροτερο που εχω δει.....Πολυ μου δινει στα νευρα αυτο το ζωο, πραγματικα θελω να την χασαπιασει με την τσεκουρα ο barragan.

Λογικα αυτο το ματσουκι δε θα πρεπει ουτε καν να τον γρατζουνισει, αλλα αντε να δουμε τη πιπες θα μας σερβιρει ο kubo.

Edited by Rin, 05 June 2009 - 16:27.

qzMHWHd.png

#1525 lakis007

lakis007

Starting...

• Members
  • 8 posts

Posted 05 June 2009 - 16:25

μπορει το bankai της να φενεται χαλια αλλα σιγουρα θα εχει μεγαλη δυναμη!!

#1526 Nobody

Nobody

Anime Fan

• Members
  • 195 posts

Posted 05 June 2009 - 16:36

Καλα το Bankai της soi fon ειναι χωρις αμφιβολια το χειροτερο που εχω δει.....Πολυ μου δινει στα νευρα αυτο το ζωο, πραγματικα θελω να την χασαπιασει με την τσεκουρα ο barragan.

Λογικα αυτο το ματσουκι δε θα πρεπει ουτε καν να τον γρατζουνισει, αλλα αντε να δουμε τη πιπες θα μας σερβιρει ο kubo.

cut it off,υπάρχουνε κ φανατικοί της Soi fon><

το bankai της imba,αυτή imba ο baraggan ας πει αντίο:wooi2:
Posted Image

#1527 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 05 June 2009 - 16:40

Και επειδη υπαρχουν φανατικοι της soi fon εγω πρεπει να λεω οτι μου αρεσει και ειναι Imba? :P

qzMHWHd.png

#1528 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 05 June 2009 - 16:51

Ti μανία και αυτή με τους μισούς captain vice captains etc να μισούν το Bankai τους ή το Zanpakuto τους γενικότερα? Είναι κάποια αποτυχημένη προσπαθεια σατυρισμού της αυτοαπόρριψης εκμέρους του Kubo αυτό (μιας και το Zanpakuto αποτελεί προέκταση της ψυχής ενός Shinigami)? Στην περίπτωση της Soi fon βέβαια περάσαμε από την μικρή βελόνα στην τεράστια οπότε ένα δικιο να το σιχαίνεται το έχει οπως και να το κάνουμε.

Από την άλλη ο Omaeda ήταν όλα τα yen. Έριξα τρελό γέλιο με το όλο κυνηγητό. XD
Eπικός ο διάλογος " Barrangan: You sack of meat
Οmaeda: You are just jealous cause you re all bones "

Εκεί έλιωσαααααααα :hahaha: Ήταν ανάλογο με το "WTf is he a teenager or smth?" για τον Yammi κάτι volumes πριν.

Το πιτσιρίκι arrancar τι αθλιο που είναι? Και γιατί ο ψωριάρης ο Ukitake κάθεται και παίζει μαζί του και δεν βοηθάει κανάν άλλο που έχει ανάγκη?

#1529 pervy sage

pervy sage

Give me cookies!!!

• Members
  • 67 posts

Posted 05 June 2009 - 20:49

Give more omoeda!!!Το έχει πάρει χαμπάρι και o κubo και του δίνει περισσότερο manga time!!!Ειδικά με τον παππού κάνει φοβερό teamακι ο ένας τρομακτικός και ο άλλος χαβαλές^^
Απο την άλλη το πρώτο δίδυμο που είδαμε είναι πολύ μα πάρα πολύ βαρετο...
"Yo. When do you think people die?
When their heart is pierced by the bullet of a pistol? No.
When they are ravaged by an incurable disease? No.
When they drink a soup made from a poisonous mushroom!? No!
People die....when they are forgotten. THIS HAS TRULY BEEN A WONDERFUL LIFE!!!"
-Dr.Hiluluk

Posted Image

#1530 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 05 June 2009 - 21:36

Ωραίο chapter εε ?

Λοιπόν, έχουμε άλλη μια απόδειξη για το πόσο COOL - BADASS είναι ο Barragan - sama. Το Grac Caida τα σπάει απλά. Δεν καταλαβαίνω πψς είναι τόσο λίγο δημοφιλής σε σχέση με κάποιους άλλους. Και πως μερικοί ΄θελουν να πεθάνει αυτός που είναι ο μοναδικος "κακός" αυτήν την στιγμή που δικαιολογεί το όνομα του.

Τώρα το Bankai της Soifon δεν μου άρεσε και τόσο είναι αλήθεια. Ένας μπαζόυκας εφαρμσομένος στο δεξί της χέρι. Νομίζβω όμως πως δεν το bankai της δεν θα κάνει μόνο raw αλλά θα έχει και κάποιο special effect που θα παραπέμπει σε έντομο or something.

Ο Ομαέντα και η Λιλινέτ πρόσφεραν το comic relief σε αυτό το chapter με τον πρώτο να δίνει ρεστα, όπως έιπε και η Ιριστέλλα, με την θεική ατάκα :

"Οmaeda: You are just jealous cause you re all bones" :hahaha::hahaha::hahaha:

Και επειδή, 100% αποκλέιεται να πέθανε ο Barragan σε αυτό το chapter μου επιβεβαίωσε την άποψη πως στα επόμενα θα επανέλθει η Χάριμπελ και θα καθαρίσει τον Χιτσουγκαγια.