Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#1201 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Απρίλιος 2009 - 17:39

Spoiler:
Παρόλαυτα σχετικά ενδιαφέρον φαίνεται από τις εικόνες και το preview to chapter. Θα δούμε...
...........................................................................................................................................................................................................

ΒΤw παιδιά να υπενθυμίσω ότι όταν σχολιάζουμε spoilers Και αποκαλύπτουμε την πλοκή του επόμενου chapter χρησιμοποιούμε spoiler tags. KK?

Carry on....:congrats:

#1202 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2009 - 00:29

ποσα θα ειναι τα lust ?7?

παντως ερχεται καλο chapteraki, θελω να δω που το παει ο Kubo με την μαχη.

qzMHWHd.png

#1203 e3orc1st

e3orc1st

Bleaching...

• Members
  • 96 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2009 - 16:09

Ρε παιδιά εγώ ακόμη πιστεύω ότι δεν είναι o hollow ichigo στην μορφη αυτή αλλά καποιος συνδιασμος του hollow και shinigami.

τεσπα οσο για τον Aizen, δεν πιστεύω ότι έχει κανει hollowfication ακόμα και γενικα δεν θα προλαβει γιατι αν καταφερει να το κανει και φτασει στην μορφη του ichigo δηλαδη αψογος συνδιασμος shinigami και ichigo τότε θα εχουμε την χαρα να δουμε το Bleach να τελειωνει με νικητες το Hueco Mundo διοτι απλά θα ειναι ανικητος

Υ.Γ εγω θελω τον ichigo να μεινει για παντα στην μορφη αυτη και να παει να αφανισει κι αυτος την Soul Society....Hueco Mundo rulezz

edit:
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

:tensai: uni2.ogame.gr :tensai:

#1204 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1.348 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2009 - 18:49

τεσπα οσο για τον Aizen, δεν πιστεύω ότι έχει κανει hollowfication ακόμα και γενικα δεν θα προλαβει γιατι αν καταφερει να το κανει και φτασει στην μορφη του ichigo δηλαδη αψογος συνδιασμος shinigami και ichigo τότε θα εχουμε την χαρα να δουμε το Bleach να τελειωνει με νικητες το Hueco Mundo διοτι απλά θα ειναι ανικητος[/spoiler]

Nobody is undefeatable before Ichigo's horns powah:hahaha:

Εγώ πάλι είμαι σίγουρος ότι ο Aizen θα μπορεί να κάνει hollowfication καθώς όσο πιο δυνατός ο τελικός εχθρός τόσο πιο cool θα μας φανεί το instant power up του Ichigo όταν έρθει η στιγμή να πολεμήσουν.:nbleed:

Spoiler:

#1205 dimgoku

dimgoku

BAN...KAI!!!

• Members
  • 6 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2009 - 20:15

ποσα θα ειναι τα lust ?7?

παντως ερχεται καλο chapteraki, θελω να δω που το παει ο Kubo με την μαχη.

Ναι κι εγώ θέλω να δω τι έχει σκεφτεί για την έκβαση της τρελής αυτής μάχης!!!!
Πάνω που νομίζαμε ότι τον έκανε σκόνη με το cero...

#1206 e3orc1st

e3orc1st

Bleaching...

• Members
  • 96 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2009 - 01:23

πραγματικα αν ο Aizen φτασει στην ιδια κατασταση στην οποια βρισκεται ο τωρινος ichigo δεν θα δεχθω να χασει. πραγματικα μου φαινεται παραλογο ο hybrid Aizen να μπορει να χάσει απο τον hybrid Ichigo εκτος κι εαν το hollow του Aizen είναι για τα μπαζα

Δημοσιευμένη  εικόνα

:tensai: uni2.ogame.gr :tensai:

#1207 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2009 - 09:50

Tωρα εγω για hubrid δεν το πολυπιστευω.Απλα βλεπω ενα hollow ichigo με μονη επι8υμια να σφαξει τα παντα στο διαβα του καλα η κακα λογω της υποσυνειδητης σκεψης του ichigo να προστατεψει την innoue.Απο και περα μεχρι να μας δειξει ο kubo κατι για hubrid δεν βλεπω κατι το διαφορετικο.
Απο και και περα γενικα το chapteraki αρκετα καλο ηταν.Ωραια η σκηνη με τον ishida οπου για μια ακομα φορα το παληκαρι τρωει παλι ξυλο και τωρα να δουμε αν πε8ανε οριστικα ο ulqi.Οσο για τον yami τι να πουμε 1 bankai του renji ειναι και μια κινηση πλεον του chad δεν υπαρχει λογος για επιπλεον αναφορα.
Σχετικ με τα προηγουμενα σεναρια τωρα για την τωρινη κατασταση του ichigo.Αποτι ειδαμε ο hichi πεταει σε μια φαση must protect και κατι τετοιες κλασσικες μπαρουφες.Αυτο για μενα παντα μας δειχνει να δουμε οτι γενικα ο kurosaki ειναι σε μια semideath κατασταση και απλα o hollow αναλαμβανει ελεγχο για να αποτρεψει τον 8ανατο του.Λογω του οτι ο κυροσακι εχει παψει να λειτουργει κανονικα απλα στο υποσυνειδητο του εχει μεινει η εντολη protect innoue και με βαση αυτο ως λιπο8υμος που ειναι το σωμα του και ο εγκεφαλος του λειτουργουν προς αυτη την κατευ8υνση.Με λιγα λογια ειναι 1 hichigo που απλα ακολου8ει μια υποσυνειδητη εντολη να κατευ8υνει το destroy σε ολους περα της innoue.Τουλαχιστον ετσι το κοβω εγω.Απο κει και περα ας ακουσουμε και αλλες ιδεες:drink:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1208 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2009 - 10:09

Πρώτα απο όλα : Πολύ καλό chapter !

Πραγματικά για Bleach ήταν αρκετά γεμάτο. Χάρηκα που ξαναείδα Rukia, Chad και Renji ακόμα και τον Yammy (του οποίου θέλω να δω το release). Ελπίζω η εξήγηση για το πως έχει μεγάλώσει τόσο να έρθει σύντομα. Και πολλά ευχαριστώ στον Kubo που δεν έδειξε την μάχη της Rukia με τον Rudobon. Είναι ωραία ευκαιρία για το ανιμέ να την δείξει και να κλέψει λίγο χρόνο όταν φτάσει εκέι.

Τώρα στο κυρίως πιάτο. Συμφωνώ με τον Κέλμπορν για την "semideath" κατάσταση του Ichigo. O hybridichigo μου θυμίζει ζώο που λειτουργεί απλά με το ένστικτο. Και όντως η τελευτάια "εντολή" της Inoue "help me Kurosaki-kun" του έχει αποτυπωθεί στο μυαλό και οδηγεί αυτην την στιγμή τις πράξεις του. Το θέμα τώρα είναι πως η Inoue πρέπει να "αναλάβει τις ευθύνες της". Σε αυτό το chapter ο ΤΚ μας "δείχνει" πως αυτή οφείλεται για την απότομη αλλαγή του Ichigo σε "ζώο" (ναι, άλλο αν του έσωσε την ζωή). Ήρθε η ώρα πιστέυω να κάνει το βήμα μπροστά και να σταματήσει να κρύβεται πίσω απο τους φίλους της αλλά να τους βοηθήσει.

Τέλος, τρελό respect για τον Ishida. Απλά η σκηνή που του πιάνει το χέρι ήταν θεική.

#1209 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2009 - 11:17

μόλις γύρισα και εγώ από το ταξιδάκι μου, λοιπόν, το chapter ήταν ένα κλασικό chapter από bleach, καλο σε σχέση με πολλά άλλα. ο ishida δεν είναι νεκρός και το ξέρουμε πολύ καλά, και ακόμα θεωρώ απίθανο να πεθάνει ο ulqiorra. δεν έχω να σχολιάσω πολύ περισσότερο γιατί να πω την αλήθεια δεν είναι πως έδειξε και τίποτα το συνταραχτικo

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#1210 psofimis

psofimis

Starting...

• Members
  • 13 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2009 - 12:27

Μπορει καποιος να μου εξηγησει πως ο Ulqui ενω τρωει το Cero στο κεφαλι χανει μονο τα ποδια του και πως ενα cero σε ολοκληρο το σωμα μπορει να ειναι το final blow οταν δεν ειναι ενα cero στο κεφαλι εξ'επαφης?Ο kubo πινει ληγμενα απο οτι φαινεται και προσπαρθει να μας τα πασαρει...Kubo παληκαρι μου ακουσε με.Μετα απο αυτο και σε 25 chapter συνεχομενα να γραφεις final blow ειναι αδυνατο να πιστεψω οτι ενασ χαρακτηρας σου ειναι νεκρος.Στο επομενο φερε πισω και τον αδερφο της Ινουε...

#1211 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2009 - 16:00

Bleachισμός, psofimis, bleachισμός. Γιατί να βγάλει άκρη;

Περί του chapter, νταξ'... δε τρελάθηκα κι όλας. Οι στιγμές που μου άρεσαν ήταν ο Ishida να σταματάει τον Ichigo/Hollow/whatever the hell this is, το μικρό χιουμοράκι του Renji (έφηβος είναι;; lol) και το γεγονός ότι η Inoue ξύπνησε, η ωραία κοιμωμένη. Καιρός ήταν.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1212 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2009 - 16:53

πολυ ωραιο chapter, Γιατι ομως, γιατι να μας το χαλασει ο yammy?

στο τελος δε πολυ καταλαβα τι εγινε.Το cero σταματησε επειδη εκοψε ο ulqi to Κερατο και εσκασε πανω στον φραουλιτσα?Που ακριβως κολαει το final blow?

qzMHWHd.png

#1213 HeLLBoiS

HeLLBoiS

Sasuke Hater

• Members
  • 323 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2009 - 18:00

Ουτε εγω καταλαβα τι εγινε στο τελος:erk::erk:..Λετε να πηδηξε ο Ulqi να σωσει τον Ishida??Τι τον επιασαν οι καλοσυνες στα τελευταια του??:oo::oo:

#1214 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Απρίλιος 2009 - 00:02

Kαι πανω που νομιζα οτι πετουσα στα συνεφα ξαφνικα βρεθηκα στους βαθυτερους ωκεανους...Ο ichigo δν μπορει να ελεγξει το hollow του, και παλι καποιο απο τους "ωραιους" τροπους θα βρει ο kubo για να τον επαναφερει...
Αντε να τουςξεκανει ολους ο ichigo να παει οσο πιο γρηγορα γινεται στη γει να πολεμησει τοπ espada αλλιως δν παλευεται

#1215 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Απρίλιος 2009 - 00:24

Ο Ulquiorra δεν έγινε ξαφνικά καλός αλλά πολύ απλά δεν παραιτείται ποτέ από την προσπάθεια του να νικήσει τον Ichigo ακόμη και όταν του λείπει το χαμηλότερο μισό του σώματός του. Από εκεί και πέρα γι αυτό τό οποίο λέμε για τον Ichigo. Αν θυμάστε από τα πρώτα κεφάλαια του bleach που αναφέρει τι είναι τα hollows.

When a human dies or the chain of fate is broken by force, the spirit cannot come back and becomes known as a plus (whole in the English translation). If the plus has many regrets, or strong emotional connections to a location, object, person, etc. he/she becomes attached to that location, object, person, etc. by the chain of fate. After some time, his/her emotions will eventually corrupt and gain control over the soul, which transforms into a hollow.

Προφανώς και ο Ichigo πέθανε όταν τον χτύπησε ο Ulqui στο στήθος. Στο σημείο αυτό έχουμε δει και την αλυσίδα της ζωής του οπότε η απορία του τι έγινε έχει λυθεί. Αυτό το οποίο βλέπουμε μπροστά μας είναι hollow το οποίο οδηγείται από τα αισθήματά ενοχής και απελπισίας προκειμένου να σώσει την inoue.. Aν σωθεί από κάτι ο Ichigo αυτό θα είναι από τις δυνάμεις του ως Shinigami όπως είδαμε κατά την αποκατάσταση των δυνάμεων του από τον Urahara ή κατα την μετατροπή του σε Visard.

Σαν σύνολο πάντως το βρήκα αρκετά ενδιαφέρον chapter...