Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#976 super sayian

super sayian

Anime Fan

• Members
  • 183 posts

Posted 06 March 2009 - 23:36

ναι βασικα μαλλον θα παιξει δυναμη της inove regection
κ ισως μετα φαση dragonball οπου ishida θα μεταφερει τη δυναμη του στο φραουλα

#977 HeLLBoiS

HeLLBoiS

Sasuke Hater

• Members
  • 323 posts

Posted 06 March 2009 - 23:41

Off topic
Spoiler:

#978 SouLSLayeR

SouLSLayeR

Anime Freak

• Members
  • 312 posts
  • LocationAthens

Posted 06 March 2009 - 23:41

Ichigo=Strawberry >___________>

#979 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 06 March 2009 - 23:50

και απο που βγαινει???οεο:nosey:
Posted Image
Posted Image

#980 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 posts

Posted 07 March 2009 - 00:10

Απο τα ιαπωνικα :nosey:

οκ η ιριστελλα τα γραφει πιο αναλυτικα XD

Posted Image

#981 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 07 March 2009 - 00:12

Ichigo (苺) is the Japanese word for strawberry. Authors have used it or other "Ichigos" (such as 一護) as the given name of a fictional character and an actress has taken it as her stage name.

Ichigo Kurosaki, the main character in the anime and manga series Bleach. His name actually has a different meaning (and spelled differently from strawberry), but is meant as a pun because he has red hair. The real meaning for his name, as said in the show, is "Ichi" for one and "go" is short for "to protect".

It is also a name of a military operation during World War II, see Operation Ichigo.

@ Tea-Chan and Miko-chin

Ναι το κατανοώ αυτό το οποίο λέτε και συμφωνώ ως ένα βαθμό. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι κατά κάποιο τρόπο το ότι ο πάντα ήρεμος, σίγουρος και υπερόπτης Ulquiorra έφτασε να εξαγριωθεί σε τόσο μεγάλο βαθμό από την συμπεριφορά του Ichigo της Inoue και των υπολοίπων εστω και αν δεν μπορεί να την κατανοήσει. Δεν πιστεύω ότι η συμπεριφορά των ανθρώπων μόνο τώρα άρχισε να του φαίνεται ακατανόητη αλλά πρώτη φορά εμφανίζεται να χάνει σε τέτοιο βαθμό την ψυχραιμία του.

Γενικότερα από την πρώτη του εμφάνιση τον είχαμε συνηθίσει να είναι απόλυτα σίγουρος για την ανωτερότητα των hollow και σαν δύναμη αλλά και σαν τρόπο σκέψης έναντι των απλών ανθρώπων. Αυτή του η πεποίθηση δείχνει να δικαιώνεται και κατά την μάχη του με τον Ιchigo όπου η μεταξύ τους διαφορά είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Εν ολίγοις θεωρώ ότι ο Ulquiorra δεν είχε λόγο να εκνευριστεί επειδή δεν μπορεί να καταλάβει το σκεπτικό μιας παράταξης το οποίο φαίνεται να την οδηγεί ήδη σε αδιέξοδο και να δικαιώνει τον ίδιο. Το ότι ο Ichigo έχει μια στάση ακατανόητη προς αυτόν θα μπορούσε ευκολα να προσπεραστεί από το ότι "είναι ένας απλός άνθρωπος και μέχρι εκεί του κόβει". Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει το σκεπτικό των άλλων αλλά αυτό δεν είναι λόγος εκνευρισμού εκτός και αν νιώθει κάποιος ότι "του λείπει" κάτι το οποίο δεν μπορεί να προσδιορίσει (σημείωση δεν ξέρω σε αυτό το σημείο παίζει ρόλο το ότι οι hollow θεωρούνται ατελή όντα όπως και το ότι ο Ulquiorra έχει το συνήθειο να μαχαιρώνει τα θύματά του στην καρδιά).

Πιθανότατα το υπεραναλύω περισσότερο από όσο το έχει αναλύσει και ο ίδιος ο δημιουργός, απλά μου έκανε πραγματικά εντύπωση αυτό το σημείο (και μου δημιουργεί μια φριχτή υποψία για την συνέχεια),,,,

Edited by iristella, 07 March 2009 - 00:59.

#982 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 posts

Posted 07 March 2009 - 03:07

Εγω εχω ακουσει οτι το ichigo σημαινει the protector

#983 Meteor

Meteor

Starting...

• Members
  • 19 posts

Posted 07 March 2009 - 04:53

ασ συμπλιρωσω και εγω τις σκεψεις μου. xD
ο ΕΜΟ ειναι ενα ατομο χωρης συνεσθηματα, τον βλεπουμε ομως να τσαντιζεται απο τα συνεσθηματα των αλλων τα οποια δεν καταλαβαινει. το οτι τσαντιζεται ομως φανερωνει οτι αρχιζει να δρα και αυτος συναισθηματικα... οποτε 1 πραγμα συμβαινει:
οσο παει γινετε ολο και πιο ανθρωπος (παρενεργειες απο την 2ρη μορφη του? ισος...)

#984 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 07 March 2009 - 08:06

Εγω εχω ακουσει οτι το ichigo σημαινει the protector

δεν ξέρω αν θα καταστραφεί ο κόσμος σου μετά από αυτό..αλλά ίτσιγκο σημαίνει ΦΡΑΟΥΛΑ!.....ναι...λέγεται φράουλας...
Posted Image
Spoiler:

#985 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 07 March 2009 - 11:48

Serios & Sora, ανατρέξτε στο post της Iristella για ξεκαθάρισμα. It's a pun. Το όνομά του σημαίνει κατ'εξοχήν "προστάτης" λόγω του τρόπου που γράφεται. Το παιχνίδι με τις λέξεις είναι η σημασία "φράουλα". Αλλά δε γράφεται έτσι το όνομά του, μόνο ακούγεται στο αφτί.

Meteor, συμφωνώ.

Iristella, νομίζω ότι η εξήγηση είναι απλή: στα shounen, ό πρωταγωνιστής και/ή οι "καλοί" της υπόθεσης αλλάζουν τα πιστεύω και τα δεδομένα ενός χαρακτήρα, ακόμη κι αν αυτός ο χαρακτήρας στην αρχή φαίνεται ακλόνητος. Δικιά μου άποψη, πάντα.

Ούτως ή άλλως, εγώ προσωπικά θα χαρώ να δω τον Ulquiorra να αρχίζει να επηρεάζεται. Κι αυτό γιατί δε θα εμφανίζεται μονοδιάστατος, πλέον. Κακά τα ψέματα, όταν ένας χαρακτήρας δε λέει να αλλάξει (προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο) κατά τη διάρκεια μιας ιστορίας, τότε αυτός είναι ένας πολύ κακοφτιαγμένος χαρακτήρας, χωρίς βάθος. Το λεγόμενο character development είναι πολύ σημαντικό, κατ'εμέ, σε μια καλή ιστορία.

Edited by Tea-chan, 07 March 2009 - 12:06.

Posted Image

#986 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 07 March 2009 - 13:09

στα shounen, ό πρωταγωνιστής και/ή οι "καλοί" της υπόθεσης αλλάζουν τα πιστεύω και τα δεδομένα ενός χαρακτήρα, ακόμη κι αν αυτός ο χαρακτήρας στην αρχή φαίνεται ακλόνητος. Δικιά μου άποψη, πάντα.

Όχι, καλά τα λες. Οι πρωταγωνιστές στα σόνεν πάντα μεταπείθουνε πολλούς ανταγωνστές τους. Πως; Τους σπάνε στο ξύλο. Τους νικάνε δηλαδή στην μάχη και μετά δια μαγείας οι κακοί / ανταγωνιστές γίνονται φίλοι τους.

Ούτως ή άλλως, εγώ προσωπικά θα χαρώ να δω τον Ulquiorra να αρχίζει να επηρεάζεται. Κι αυτό γιατί δε θα εμφανίζεται μονοδιάστατος, πλέον. Κακά τα ψέματα, όταν ένας χαρακτήρας δε λέει να αλλάξει (προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο) κατά τη διάρκεια μιας ιστορίας, τότε αυτός είναι ένας πολύ κακοφτιαγμένος χαρακτήρας, χωρίς βάθος. Το λεγόμενο character development είναι πολύ σημαντικό, κατ'εμέ, σε μια καλή ιστορία.

Κάνεις λάθος. Πολλοί χαρακτήρες έχουνε ενδιαφέρον γιατί ακριβώς είναι κολλημένοι. Ο Άλουκαρντ ή ο Ντάντε στο Devil May Cry, αρέσουν γιατί είναι μονοδιάστατοι. Ποζέρια χωρίς ουσία είναι φυσικά αλλά πουλάνε ακριβώς για αυτό. Και είναι λίγο νωρίς να βαφτίζουμε έναν απλό εκνευρισμό σαν character development. Εδώ ο Ίτσιγκος τόσα συναισθήματα και γεγονότα βίωσε και δεν έχει ωριμάσει καθόλου από την αρχή της σειράς (το level up δεν πιάνει σαν ωρίμανση).

#987 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 07 March 2009 - 13:27

Δε βάφτισα τον εκνευρισμό του Ulquiorra character development. Το "ράγισμα" της αιώνιας παγερής έκφρασής του με το να φωνάζει είναι ψίγμα. Είπα ότι θα χαρώ να τον δω. Μέλλοντας. Δε βιάζομαι. Απλά ελπίζω.

Για τα παραδείγματα δε σχολιάζω, μη βγούμε εκτός θέματος.

Posted Image

#988 endless_inspiration

endless_inspiration

Anime Professional

• Members
  • 535 posts

Posted 07 March 2009 - 17:52

άπειρο respect στον ulqui!!!
ο Φράουλας πρέπει κανονικά να πεθάνει!!!
δεν γίνεται να τον νικήσει εκτός και αν είναι και αυτός ο πρώτος που θα κάνει ριλίζ πιο πάνω από το bankai(λέμε τώρα)

Posted Image
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'

#989 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 07 March 2009 - 19:12

Μια ωραία εξέλιξη θα ήτανε η εξής:Η Orihime θυσιάζεται για να σώσει τον Ichigo με αποτέλεσμα να δημιουργηθούνε συναισθήματα στους πρωταγωνιστές του στυλ "πήγαμε να την σώσουμε και καταφέραμε το αντίθετο" μετά να πέσει λίγο δράμα καθώς θα έχουμε την τραγικότητα των πρωταγωνιστών (για κάποιο λόγο θα έχει γίνει μια παύση στη μάχη Ichi vs Ulqi) και τέλος μέσω αυτών των συναισθημάτων να γίνει ένα power up στον Ichigo (και όχι μόνο) με αποτέλεσμα να νικήσουνε τον Ulqi και τους άλλους.Αυτό μάλιστα...:drink:

#990 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 07 March 2009 - 20:02

Κάτι όπως έγινε σούπερ σάγιαν ο Σογκόκου με τον θάνατο του φίλου του; Κάπως χαζό αυτό.