Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#4801 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούλιος 2012 - 22:19

Την αποψη μου λεω...

Κι εγω τη δικη μου. Δεν τιθεται ζητημα.

Τωρα, δεν με απασχολει πως περιπου θα εξελιχθει η πλοκη. Αρκει να δουμε οσα εχουν σκιαγραφηθει προηγουμενως. Spirit King, Royal Guard, more Captain fights, Yamamoto fighting, final duels, Aizen & Grimmjow again (probably). Αν γινουν ολα αυτα, νομιζω θα εχουμε ενα ικανοποιητικο κλεισιμο για το Bleach.

#4802 SupG18

SupG18

BibleThump

• Members
  • 471 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούλιος 2012 - 23:32

το bleach εχει αρκετο υλικο για να εχει ενα πολυ καλο φιναλε (κυριως ολα αυτα που αναφερονται απο τον wild monkey) , το θεμα ειναι το πως θα το διαχειριστει .....εμενα το αρκ μου αρεσει εως τωρα , εξαιρεση το τελευταιο chapter , με χαλασε και μενα που τον εκλεισε στο κουτι .....

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από SupG18: 04 Ιούλιος 2012 - 23:32

Δημοσιευμένη  εικόνα

#4803 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2012 - 01:08

Παντως τοσο γρηγορα που εξελισσεται η πλοκη,το βλεπω να τελειωνει σε κανα 2 χρονακια το bleach.

Nice chapter btw!

#4804 Animanga fan

Animanga fan

Kaede FTW

• Members
  • 164 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2012 - 12:20

Εμένα μου άρεσε το κεφάλαιο...ήταν πολύ καλή ιδέα με το κλουβί καθώς είναι λογικό ο Opie να θέλει να καθυστερήσει την άφιξη του Ichigo στο Soul Society.Αλλά wtf?!Ο Opie ακόμα δεν πέθανε;Και τραυμάτισε τον Kisuke;Πφφφ :thumbdown: Θέλω να πιστεύω ότι ο Kisuke θα σηκωθεί λες και δεν έγινε τίποτα και θα τον σκοτώσει μια και καλή και ο Ichigo θα δώσει μια στο κλουβί και θα το σπάσει και θα φύγει στο Soul Society!!!Άντε να πάει και ο Kisuke εκεί να τον δούμε επιτέλους να πολεμά σοβαρά :nbleed:

#4805 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2012 - 12:22

Για την ακριβεια εμενα το κεφαλαιο δεν μαρεσε.Νομιζω το Bleach εχει τα προσοντα για ενα καλο φιναλε (ε για αυτο το διαβαζω).Τωρα να δουμε αν θα τα αξιοποιησει σωστα ο Kubo!
Υ.Γ. Γινομαι κουραστικος αλλα....ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΕΙΝΑΙ Ο KENPACHI τελως παντων?

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Itachi Akatsuki: 05 Ιούλιος 2012 - 12:23

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#4806 Akihito

Akihito

Anime Fan

• Members
  • 170 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2012 - 20:51

"Κλουβί"; wtf? Πώς τον πρόλαβε λίγα βήματα πριν φτάσει στην soul society; Τι βλακείες βλέπω; :burningbe3:

Επίσης, ο kuboς είναι μεγάλο τρόλλι. Δε μας δείχνει αυτά που θέλουμε να δούμε, αλλά κάθεται και μας δείχνει σκηνές δράσης που μετά από 200 chapters τα εξηγεί... Yare-yare, ας ελπίσουμε ότι το Chapter 500 (το τονίζω), θα είναι καλό. Κι αυτό, μόνο και μόνο επειδή συμπληρώνει μισή χιλιετία ο kuboς :P

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Akihito: 05 Ιούλιος 2012 - 20:52

#4807 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2012 - 21:31

Επίσης, ο kuboς είναι μεγάλο τρόλλι.

You dont say!

#4808 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.931 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2012 - 13:32

http://www.mangareader.net/bleach/500

Grimmjow is back?!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kaidou: 10 Ιούλιος 2012 - 13:38

image.jpg

#4809 fotitsas

fotitsas

Anime Amateur

• Members
  • 232 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2012 - 14:03

Και εγω αυτο σκεφτηκα δεν μου ερχεται στο μιαλο κανενας αλλος που θα μπορουσε να βρισκεται εκει

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από fotitsas: 10 Ιούλιος 2012 - 14:03

gVaaH5O.jpg

#4810 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2012 - 14:07

Δεν θυμάμαι ποιανού το ξίφος έμοιαζε έτσι. Μάθαμε τουλάχιστον ότι τα γράμματα που έχουν οι στερνριτερς προέρχονται από τα παρατσούκλια που τους έδωσε ο αρχηγός τους. Ωραίο και το morale boost που πήραν όταν έμαθαν για τον ερχομό του Κουροσάκι.
Πίσω από τα γεγονότα στο research department μάλλον κρύβεται κάποιος κουινσι που έχει τη δύναμη να ελέγχει άλλους. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι κάποιου είδους προδοσία.

#4811 fotitsas

fotitsas

Anime Amateur

• Members
  • 232 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2012 - 14:29

Ισως να 'ναι εκεινο το κολπακι με τις κλοστες που ειχε κανει ο Ishida και κουναγε το χερι του.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από fotitsas: 10 Ιούλιος 2012 - 14:29

gVaaH5O.jpg

#4812 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2012 - 16:06

Grimmjow η kenpachi? Μεγαλύτερες πιθανότητες ο πρώτος.

2bbd14fc.jpg

#4813 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2012 - 16:09

Πωωωω επιτελους γαμματο chapter!!!
Παντως το σπαθι δεν παιζει να ειναι του Kenpachi ( γιατι το σπαθι του δεν ειναι ετσι).Ελπιζω να ναι Grimmjowwwwww, η τουλαχιστον καποιος εντυπωσιακος.

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#4814 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.931 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2012 - 16:13

Ο Kenpachi ηταν στο SS και θεριζε οταν του ελεγε ο αλλος οτι δεν μπορουν να παρουν τον bankai του Ichigo...Ή τουλαχιστον ετσι νομιζω...

image.jpg

#4815 helo

helo

lonely boy

• Members
  • 373 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2012 - 16:21

κάνας από τα Vaizards λέω γω...
Δημοσιευμένη  εικόνα
the good the bad and the Hiratsuka