Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#4576 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Μάρτιος 2012 - 14:55

Black Kaiser, μοιράσου τις ανησυχίες σου. :8): Ποιο λες να είναι το όνομα του γενειοφόρου;

#4577 helo

helo

lonely boy

• Members
  • 373 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Μάρτιος 2012 - 16:25

Ε ρε καριόλη ΚUbo με έφτιαξες για τα καλά!! Δε νομίζω ο παππούς να πέθανε έτσι , κάτι θα έχει "αφήσει" πίσω του...
Hallibel θεέε μου κόλαση...
Δημοσιευμένη  εικόνα
the good the bad and the Hiratsuka

#4578 Blacker_than dark

Blacker_than dark

chaotic evil

• Members
  • 295 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Μάρτιος 2012 - 17:02

ο καινουργιος κακος δεν μου αρεσε, με το που σκοτωσε τους στατιωτες του χωρις λογο μου εδειξε ποσο ηλιθιος ειναι.. τωρα ελπιζω ο ichigo να παει να βοηθησει την hueco mundo και να αφησει τους shinigami να προστατεψουν το soul society μονοι τους και οι shinigami να εχουν και αλλες απωλειες...

#4579 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2012 - 21:58

Τελευταίο chapter που διάβασα ήταν όταν παλεύανε ένα παπάρα που και καλά την είχε δει Aizen, τώρα υπάρχει καμιά εξέλιξη? Τέλειωσε η μάχη?

Δημοσιευμένη  εικόνα

#4580 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2012 - 22:02

Dude, what? Διάβασε καθόλου τις προηγούμενες σελίδες, μη βαριέσαι! :P

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#4581 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2012 - 22:02

Ναι, έχει μπει σε ολοκαίνουργιο arc, είναι καλή ώρα να κάνεις catchup

qzMHWHd.png

#4582 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2012 - 22:08

Dude, what? Διάβασε καθόλου τις προηγούμενες σελίδες, μη βαριέσαι! :P

Ναι, έχει μπει σε ολοκαίνουργιο arc, είναι καλή ώρα να κάνεις catchup

Οκ καιρός ήταν, λολ

Δημοσιευμένη  εικόνα

#4583 helo

helo

lonely boy

• Members
  • 373 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2012 - 13:19

πάλι
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα
the good the bad and the Hiratsuka

#4584 mjj

mjj

Anime Fan

• Members
  • 213 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2012 - 13:32

καλο τσαπτερακι,στην αρχη με τον pesce ειχε φαση :hahaha: ο yamamoto φενοτανε θλιμμενος και εξαγριομενος! ωστε και ο sasakibe ειχε bankai(λογικο μου φενεται :P) παει ο πρωτος καλος!για να δουμε ποιοι θα ειναι οι επομενοι! ichigo,inoue,chad&urahara(omg) πανε να σωσουν την huemo mundo,ο ishida θα μεινει πισω(παραξενο τι να θελει ο kubo να κανει με αυτον?),και ναι οι ναζι επισημα εμφανιστηκαν στο bleach.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#4585 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2012 - 13:49

"I GUESS YOU WOULDN'T RECOGNISE ME BY JUST LOOKING AT MY CROTCH!"

Πίστεψέ με, Pesche, σε καταλάβαμε μια χαρά. Εσύ ήσουν που έβγαζες σπαθιά από said crotch. :hahaha::hahaha: Dude, has he got a boner, or it's just me?

Ενδιαφέρον Background o Choujirou... μακάρι να μας τον είχε παρουσιάσει λίγο νωρίτερα ο Kubo. Έτσι δε νοιώθεις και τίποτα... :stubborn: Τον Yamamoto Πάντως τον λυπήθηκα έτσι που τον είδα... :(

Awww, Ishida, γιατί δε θα σε δούμε; Από την άλλη, εάν οι Quincy είναι όντως ανακατεμένοι στην ιστορία, θα τον δούμε και με το παραπάνω. Μόνο με την αποχώρησή του αυτή, νομίζω ότι θα του συμβεί κάτι κακό... :uhh:

ΟΚ, ο Urahara με τρομάζει. ΠΩΣ ήξερε τί θα έκανε ο Ichigo; Is he the Big Brother or something;;;;

Ωωωω, ασπρομάλλικο bishounen! Και κάνανε γκάφα στη μετάφραση και βάλανε και τη σημείωση στο διάλογο! Scanlation της πλάκας, ρε φίλε... :hahaha:

"Hotblooded fools"...

Spoiler:

Από την άλλη, δε θέλω να δω τον ψιψίνο μου σκλάβο... Εκτός κι αν επιβίωσε και κρύβεται.

Καλό chapter.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#4586 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2012 - 14:11

Urahara, why you know everything!?

Και ναι, αυτή ήταν η πρώτη μου αντίδραση στο κεφάλαιο αυτό. Μα ειλικρινά τώρα, τι δεν ξέρει? Χειρότερος απ'τον Aizen; όλοι εκείνον λέγαμε, αλλά άλλος είναι σε όλα από πίσω. Η μόνη διαφορά είναι ότι ο ένας είχε άλλους σκοπούς...λιγότερο σκοτεινούς θα έλεγε κανείς. Αλλά μόνο αυτό.

Θέλω όλα τα demotivational/jokes κλπ ν'αλλάξουν και όπου υπήρχε ο Aizen για το "just as planned" να βάλουν τον Urahara right now!

Δηλαδή, με δουλεύετε ρε φίλοι? Όλα τα ξέρει, όλα? Διαμαρτύρομαι πια!

Επίσης, ναι, θέλουμε τη γατούλα μας πίσω, δώστε τον Grimmjow στον λαό!

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#4587 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.931 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2012 - 16:20

Γιατι σας φαινεται παραξενο.Ισως ηξερε οτι ηρθε απεσταλμενος απο το hueano για να πει τι συνεβει εκει...Ok,και...Θελει πολυ σκεψη για να καταλαβεις οτι ο κοκκινομαλης θα παει να το παιξει ηρωας για μια ακομι φορα;

Αναμενω την οργη του Yamamoto.Θα ειναι 1000 φορες χειροτερη απο τοτε με τον Aizen...

image.jpg

#4588 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2012 - 16:56

R.I.P Sasakibe. Σε τέσσερις σελίδες μάθαμε γι'αυτόν περισσότερα από ότι σε 485 chapters. Είναι ο πρώτος που χάνει η Soul Society και ελπίζουμε να ακολουθήσουν και άλλοι. Ο Urahara, δεν με εκπλήσει. Μπορεί να γίνει και πιο creepy.

Και έλα τώρα! Έπρεπε να φέρει πίσω και τον Peche? Λίγοι χαρακτήρες είναι τόσο εκνευριστικοί όσο αυτός. Και Kubo, δεν χρειαζόταν τόση λεπτομέρεια στο crotch. :uhh:

#4589 Pirate King

Pirate King

Anime Freak

• Members
  • 429 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2012 - 20:10

yosh 10000 get |~kurosaki-kun~|:congrats:

#4590 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2012 - 21:03

Δεν έχει σημασία αν έχει υπάρξει και πιο creepy o Urahara, το θέμα είναι ότι σίγουρα ξέρει και τι γίνεται στο hueco mundo. Σας πάω και στοίχημα ότι ξέρει ποιος είναι ο τύπος που κύρηξε τον πόλεμο!

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai