Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#4591 animetalguy

animetalguy

Starting...

• Members
  • 11 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2012 - 21:09

Εγώ πάντως μάγκες πιστεύω πως γενικά θα ****** το arc. Μιλάμε μόνο ο τίτλος του είναι πορωτικός..."The Thousand Year Blood War" ...The amount of epicness is just unbearable..lol

#4592 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2012 - 14:19

Δεν έχει σημασία αν έχει υπάρξει και πιο creepy o Urahara, το θέμα είναι ότι σίγουρα ξέρει και τι γίνεται στο hueco mundo. Σας πάω και στοίχημα ότι ξέρει ποιος είναι ο τύπος που κύρηξε τον πόλεμο!

Δεν είναι σίγουρο ότι ξέρει τι γίνεται εκεί, πόσο μάλλον ποιός είναι αυτός ο Buckbeard, ο αρχηγός των Vandereich. Είναι πολύ πιθανό αλλά μπορεί και πολύ απλά να εντόπισε την garganta που χρησιμοποίησε η Nel, να την ακολούθησε και να κατασκόπευσε την συζήτηση της στο σπίτι του Ichigo. Αυτό που ελπίζω εγώ, είναι να είναι έγκυρη η σημείωση στο τέλος του chapter και να ακολουθήσει τους τρείς στο Hueco Mundo. Πολύ αμφιβάλω όμως ότι θα γίνει κάτι τέτοιο.

Τα chapters πηγαίνουν με super-speed. Me likes.

#4593 jedimastermaniac

jedimastermaniac

METAL POWER!!!!!

• Members
  • 252 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2012 - 09:02

Δεν έχει σημασία αν έχει υπάρξει και πιο creepy o Urahara, το θέμα είναι ότι σίγουρα ξέρει και τι γίνεται στο hueco mundo. Σας πάω και στοίχημα ότι ξέρει ποιος είναι ο τύπος που κύρηξε τον πόλεμο!

Zangetsu μα άλλο όνομα :P Ακόμα κ η γρατζουνιά δεν είναι ίδια; :P
Δημοσιευμένη  εικόνα
Thanks for the sig Snivelili
Last Chancer Platoon - Paintball team

#4594 valadorn

valadorn

Fantasiac

• Members
  • 378 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2012 - 11:56

Το νεο arc ξεκινησε δυνατα! Κανουν και bankai αυτοι οι τυποι?
Παντως τo σχεδιο δεν μου εκανε εντυπωση, σαν αστροναυτες ηταν :P

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από valadorn: 30 Μάρτιος 2012 - 16:10

#4595 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2012 - 12:30

Τα chapters πηγαίνουν με super-speed. Me likes.

Me, too; unlike the previous arc...! Κι έλεος, θα με κάνετε κι εμένα να τον λέω τον καημένο Zangetsu, παρόλο που όχι, δε μου τον θύμιζε αρχικά...ντροπή σας. :P

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#4596 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2012 - 18:44

"Hotblooded fools"...

Spoiler:

Από την άλλη, δε θέλω να δω τον ψιψίνο μου σκλάβο... Εκτός κι αν επιβίωσε και κρύβεται.

Spoiler:

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#4597 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Απρίλιος 2012 - 11:11

Bleach 487 - Spoiler Pics

Spoiler:

#4598 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.931 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 04 Απρίλιος 2012 - 15:57

http://www.mangareader.net/bleach/487

Ενδιαφερον chapter.Φυσικα και δεν περιμεναμε να παραδοθουν τα arrancars τοσο ευκολα.Περιμενουμε Grimmjow πως και πως!! :kill4u:
Επισης,αυτος ο ανθρωπακος ή εχει απολυτη αγνοια ή εχει καποια αρ@@@δια για να υποτιμησει τον Aizen!!!Τωρα που το ανεφερα,λετε να παρει μερος στο παρτυ ο Aizen;;;Φανταζεσται τι τζερτζελο θα γινει αν συμβει κατι τετοιο;;; :orly:

image.jpg

#4599 helo

helo

lonely boy

• Members
  • 373 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Απρίλιος 2012 - 16:31

Πάτησε Βερμαχτ στο Hueco Mudo, δε μου αρέσει το concept....
Δημοσιευμένη  εικόνα
the good the bad and the Hiratsuka

#4600 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Απρίλιος 2012 - 19:18

Achtung achtung!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1XuL4HHIyic&feature=player_detailpage#t=6s[/youtube]

^Εμένα μου αρέσει πολύ. Ανατρίχιασα από το δέος και τη συγκίνηση βλέποντας το ρημαγμένο Las Noches. Ο θόλος από το blast του Ulquiorra είναι ακόμα κατεστραμμένος. Αναρωτιέμαι αν θα ξαναδούμε τον χώρο. Υποθέτω άλλος κυβερνά εκεί, μακάρι να είναι ο Mayuri ώστε να έχουμε τριπλή συμμετοχή στον πόλεμο που συμβαίνει στο Hueco Mundo αυτή τη στιγμή.

Ο τυπάς φαίνεται πολύ ισχυρός indeed αλλά δεν ξέρει το του γίνεται μάλλον. Aizen's "death"? Please bitch! Καταραμένο ναζιστοειδές! Μάλλον επειδή οι Loly και Menoly συστήθηκαν ως "βοηθοί" του Aizen κάτι το οποίο είναι μακράν από ακριβές μιας και ο Τρισμέγιστος δεν χρειαζόταν καμία είδους "βοήθεια". Στο τέλος είδαμε και άλλα γνώριμα πρόσωπα. Περίμενα να δω τις Apache, Sun-Sun και Mila Rose να σκοπεύουν να ελευθερώσουν την Harribel αλλά έχω ένα προαίσθημα πως θα καταλήξουν με τους πισινούς τους κλωτσημένους από αυτόν τον Kirgie Opie.

H άφιξη των 6 στο Hueco Mundo μου θύμισε αρχές του Arrancar Arc.Urahara και Peche είναι WIN δίδυμο. Χαίρομαι πολύ που ο πρώτος ακολούθησε τον Ichigo και τους nakama. Αυτό επιβεβαιώνει εκείο που έλεγα πως ούτε ο Urahara ξέρει ακριβώς τι συμβαίνει και πως ακολουθά τον Ichigo για να μάθει. Με αυτόν πάντως δεν νιώθω κανένα άγχος για την συντροφιά. Λογικά θα νικήσουν το παράρτημα των Vandereich στο Hueco Mundo και ο πόλεμος θα συνεχιστεί στη Soul Society.

#4601 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Απρίλιος 2012 - 22:12

Τελειο chapterακι,εξαιρετικο ως τωρα το arc περιμενω πως και πως τη συνεχεια!!!

#4602 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Απρίλιος 2012 - 23:06

Αυτό είναι το Bleach; Αυτό;; Το Bleach με τα άσπρα καρέ, το ρυθμό χελώνας και τα άδεια chapter; Αυτό το γεμάτο πληροφορίες, backgrounds και χιούμορ manga είναι πλέον το Bleach;;;;; Dare I hope it will stay this way???? :knock-knock:

Υπέροχο chapter. Το διάβαζα το απόγευμα βιαστικά καθώς πήγαινα για μάθημα στο κινητό και δε το πίστευα! :nanana: Αχ, ωραίο Bleach, γι'αυτό σ'αγάπησα, καλωσήρθες πίσω. :if:

Το βρήκα πολύ διασκεδαστικό που οι πρώτες σελίδες απαντάνε στο ερώτημα που είχαμε όλοι για τον Urahara: πώς ήξερε ΠΟΤΕ να επέμβει; Και ναι, Urahara is Big Brother and watching you! :hahaha:

Πήγα στο google images για να δω τί είναι αυτό το protuberance... :terror2: :terror2: :terror2: :Crying2: :Crying2: :Crying2: (ΜΗ ΠΑΤΕ!!!) ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΕΙ ΕΤΣΙ;;;;;; Τί θκατά μετάφραση ήταν αυτή... :deadga6:

Έχω πει πόσο χαίρομαι τον Ichigo πλέον; Επιτέλους, καιρό είχα να τον δω τόσο ηρωικό (στη μάχη με τον Aizen ήταν περισσότερο πικραμένος παρά ηρωικός). Φτουφτουφτουφτουφτου να μη το ματιάσω, φτου. :wooi2: Όσο κλισέ κι αν ήταν η συμπεριφορά του απέναντι στους Arrancars ως πρώην εχθροί, νυν θύματα, του πάει πολύ σα χαρακτήρας να σκέφτεται έτσι: ποτέ δεν ήταν μέρος αυτού του shinigami vs. hollow πολέμου και πάντα θυμάται ότι τα arrancar είναι hollow, δηλαδή ψυχές, κάτι το οποίο ήθελε πάντα να προστατεύσει.

Άντε να δούμε τί θα κάνουν ο Chad με την orihime... Μην φάνε πάλι άκυρο, δε θα τ'αντέξω... :uhh:

Μπερδεύτηκα... ο καινούριος λέγεται Kirge Opie ή Iacto Arme; :blurah5: ( To arme μου κάνει με τη λέξη "στρατός"... είναι μήπως το όνομα του τάγματος; Ψιτ, κανένας με γνώση αυτής της γλώσσας; :zombie: ) Τέλος πάντων, ο καινούριος είναι απλά ΓΛΟΙΩΔΗΣ. Θέλω να κάνω μπάνιο να ξεπλυθώ, μπλιαχ. Το οποίο βέβαια είναι θετικό, μιας και απ'ότι φαίνεται έτσι υποτίθεται ότι είναι. Ποιό συναίσθημα και ποιός σαδισμός... ο τύπος είναι απλά Ναζί, τελεία και παύλα. Στη σκηνή που σκότωνε λέγοντας "Like this! Like this!" έχασκα. :dazed:
Ώρε πού μπλέξανε οι Arrancar... :frozen:
Μαντεύω τί θα γίνει. Ο Kubo έβαλε τα κορίτσια να τους αντιμετωπίσουν, οπότε enter Ichigo to save them when s*** hits the fan! Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα αντιδράσουν οι Arrancar στον άνθρωπο που βοήθησε να "πέσει" αυτός που θεωρούσαν σωτήρα και αρχηγό, ο Aizen. Προβλέπω πολλές τσιρίδες και δράματα και τσουντεριές. :himitsu:

Για άλλη μια φορά, ΠΟΛΥ ωραίο chpater. Συνέχισε έτσι Kubo, το ευχαριστιέμαι πολύ.

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#4603 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 05 Απρίλιος 2012 - 00:18

Τόλμησε αυτό το ναζιστικό σκουλήκι να αμφισβητήσει την αξία του Aizen? 1000 θάνατοι δεν είναι αρκετοί!

qzMHWHd.png

#4604 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Απρίλιος 2012 - 23:58

Που είναι o Grimmjow να σαπίσει στο ξύλο αυτά τα σκουπίδια?

Δημοσιευμένη  εικόνα

#4605 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2012 - 18:43

Πολύ μεγάλη άνοδος τις τελευταίες βδομάδες, αν και το τελευταίο κεφάλαιο με τις επανεμφανίσεις έφερνε λίγο σε πανηγυρτζίδηκες κλασσικές σονενοσκηνές, ήταν μια χαρά. Έχουμε καταφέρει να σπαστούμε πολύ άσχημα με τα τσουτσέκια με τις άσπρες ρόμπες που την είδαν εξουσία, ποτέ δεν θυμάμαι στο Bleach τέτοιους μισητούς κακούς. Από το προηγούμενο κεφάλαιο μου άρεσε πολύ η σκηνή με τη Halibel δεμένη. Το μόνο θεματάκι είναι πως έχουμε μάλλον πάλι το κλασσικό με τις διαταραγμένες ισορροπίες δυνάμεων ανάμεσα σε πρώην, νυν, καλούς και κακούς. Πάντως πάει θαυμάσια και γρήγορα!!!