Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#4141 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2011 - 22:07

τωρα δλδ ο κοκκινομαλλης τι ηθελε να πει?
οτι ο αιζεν ζει ή οτι τον εχουν φυλακη για προπονηση?
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#4142 Zane

Zane

Anime Fan

• Members
  • 251 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2011 - 22:10

Ότι θα υπήρχε chapter στο οποίο ο Byakuya θα ταν cooler than Kenpachi δεν το περίμενα ποτέ:D

#4143 Maffy

Maffy

Maffcaekz

• Members
  • 291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2011 - 22:25

Αυτό που χαίρομαι είναι ότι τις μαχες τις περνάνε στο λεπτό! Όχι βλακείες 10 αιώνες. Γιατί πριν ξεκινήσουν το σκεφτόμουν ότι αν τισ τραβήξουν 8α ξενερώσω ακόμα παραπάνω και δεν το έκαναν οπότε yay!
RENJI FTW<3 Coolness που το'χει!

#4144 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2011 - 22:29

Το fullbring της αλληνής με τη μηχανή μου θύμισε το ζανπακτου του φιλεροκάπταιν Άμαγκαϊ. Τώρα για τον Άιζεν δεν πιστεύω ότι ελευθερώθηκε. Ο Renji εννοούσε φαντάζομαι ότι έγινε πολύ δυνατός, γι' αυτό και έκανε τη σύγκριση.

Κατά τη γνώμη μου θα ήταν τεράστια αποτυχία για τους shinigami αν είχε αποδράσει σε τόσο σύντομο διάστημα αυτός που παραλίγο να τους καταστρέψει.

#4145 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2011 - 10:34

Ο Renji εννοούσε φαντάζομαι ότι έγινε πολύ δυνατός, γι' αυτό και έκανε τη σύγκριση.

Αυτό πιστεύω κι εγώ. Σου λέει πριν όχι και πάρα πολύ καιρό -ειδικά για τα shinigami- εκπαιδευόμασταν για να νικήσουμε τη μεγαλύτερη απειλή που εμφανίστκε ποτέ κι εσύ με ένα καημένο -και λερωμένο παρακαλώ- full bring τι χαίρεσαι ότι θα παρουσιάσεις αρκετή πρόκληση πόσο μάλλον που θες να με νικήσεις κιόλας? Προσωπικά εμένα έτσι μου βγήκε.

Edit: βέβαια έτσι όπω το είπε μπορεί πολύ απλώς να εννοούσε κι ότι εκπαιδευόμασταν για να νικάμε εχθρούς ευφάμιλους του Aizen. Αδυνατό να πιστέψω πως δραπέτευσε ή τον βάζανε να εκπαιδεύει τα shinigami.

Τώρα αγαπητή Maffy θα συμφωνήσω μαζί σου στο ότι ο Renji όσο να ναι ανέβηκε στα μάτια μου΄ για την ακρίβεια όταν το διάβασα είπα κατευθείαν "coolness and sexiness factor: 3 levels up". Seriously ήταν από τις λίγες περιπτώσεις που τον βλέπεις και λες "ναι, badass". Να πω και την αμαρτία μου? Φταίει η μπαντάνα, έτσι πιστεύω. xD

Τώρα αν σας πω ότι θέλω να δείξει όλες τις μάχες του στυλ 2 σελίδες για να κερδίσει ο καθένας αλλά να μη μας δείξει τίποτα από τη μάχη του Φραουλίτσα και να δούμε τον άλλον κατευθείαν νικημένο? :if: Τεσπα, θα δείξει.

Παρεπιμπτόντως, είναι μόνο η δική μου εντύπωση ή η κοπελιά που αντιμετώπιζε ο Renji -της οποίας το όνομα και φυσικά δε θυμάμαι- φαίνεται σαν άντρας λίγο στο σχέδιο? Δηλαδή αν της βγάλεις το σωματότυπο το πρόσωπό της έχει γίνει πολύ αντρικό.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Fallen_Angel_Itachi: 22 Σεπτέμβριος 2011 - 10:40

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#4146 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2011 - 10:49

Εκτός πάνελ μόνο ο Άιζεν κερδάει. Η γυναίκα μια χαρά μου φάνηκε, είναι εύσωμη βέβαια αλλά δεν χρειάζεται να είναι όλες οι γυναίκες λεπτεπίλεπτες.

#4147 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2011 - 11:47

Να σε πω εγώ για τον σχεδιασμό του προσώπου της έλεγα ειδικά στις τελευταίες σελίδες, αλλά ΟΚ μπορεί να μου φάνηκε...παρόλαυτα, δε μου μοιάζει και πολύ εύσωμη φίλε Nikos1451. :P Aν και φυσικά συμφωνώ ότι όλες δε μπορεί να είναι οδοντογλυφίδες.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#4148 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2011 - 11:55

Aν και φυσικά συμφωνώ ότι όλες δε μπορεί να είναι οδοντογλυφίδες.

Όπως δεν μπορούν να είναι και όλες κούκλες :P

#4149 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2011 - 12:09

Ha ha; touche.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#4150 HakunaMatata

HakunaMatata

Remember my name.

• Members
  • 178 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2011 - 19:32

Renji -> :nbleed:
και κάτι ψιλοάσχετο....Μόνο εμένα μου λείπει ο Kon?? :emptyonexg1:
To find Hakuna Matata,you must look beyond what you see....

#4151 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.931 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2011 - 22:38

^Ναι :canthelp:

image.jpg

#4152 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2011 - 13:33

Πρωτη φορα βλεπω τον Renji ως cool τυπα.

2bbd14fc.jpg

#4153 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2011 - 13:46

O Renji τα σπασε σε αυτό το chapter. Period. Kαι φταίε η μπαντάνα, it's a fact. (Σαν τον Colonello που είναι cool και που την φοράει καλή ώρα.)

Btw, κι εμένα μου λείπει ο ΚΟΝ. Ένας pervert σε ένα manga πάντα χρειάζεται. Και στο συγκεκριμένο λείπει...

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#4154 Zane

Zane

Anime Fan

• Members
  • 251 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2011 - 14:03

Eγώ πάλι θέλω να αποκτήσει δυνάμεις η Tatsuki(she's got the potential!),κάτι που περίμενα να δω μετά την νίκη επί του Aizen αλλά δυστυχώς μάταια.Kαι έτσι να την βλέπουμε πιο συχνά και όχι μια φορά κάθε 30 chaps.

Είναι πιο ενδιαφέρουσα χαρακτήρας από τα υπόλοιπα σχολιαρόπαιδα(άντε,μετά τον Ishida...) και οι συμπεριφορές της ανάλογα την περίσταση έχουν κάποια βαση λογικής,αντίθετα με τους άλλους,κατά την γνώμη μου.

#4155 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2011 - 14:07

Αυτό που χαίρομαι είναι ότι τις μαχες τις περνάνε στο λεπτό! Όχι βλακείες 10 αιώνες. Γιατί πριν ξεκινήσουν το σκεφτόμουν ότι αν τισ τραβήξουν 8α ξενερώσω ακόμα παραπάνω και δεν το έκαναν οπότε yay!
RENJI FTW<3 Coolness που το'χει!

Θες δεν θες να περιμένεις να τραβήξουν την μάχη του Ιchigo...

Δημοσιευμένη  εικόνα