Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#2401 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2010 - 00:40

και η δύναμη του Aizen δεν έχει καθόλου όρια και λογική.

Αυτό επαληθεύει και τα όσα είπε ο Gin για τον Aizen.Είναι τόσο δυνατός που όσο πολύ και να προσέχεις,ακόμα και αν υπολογίσεις όλα τα πιθανά σενάρια ακόμα και τότε δε μπορείς να κάνεις τίποτα εναντίον του γιατί his abilities will still be far beyond that.

Με λίγα λόγια είναι (σχεδόν) ΤΕΛΕΙΟΣ:head:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2402 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2010 - 00:44

Το μοναδικό ίσως καλό του chapter ήταν το hint ότι ο Gin μπορεί να κρύβεται πίσω από τον Aizen.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2403 CuttyFlam

CuttyFlam

Supeeeeeeeeeeeeer

• Members
  • 70 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2010 - 04:50

Μπα πολύ τραβηγμένο αλλά kubo είναι θα μου πεις, εδώ έκανε τοπ εσπάντα τον γιαμι...

Πάντως η ποζερία του aizen έχει βαρέσει κόκκινο δεν παλεύεται αυτό το πράγμα. Το πιο τραγικό πάντως είναι οτί για άλλη μια φορά πρέπει να δούμε ένα τεράστιο power up του Ichigo για να γίνει κάτι...

Πρέπει να βγάλει το Johnny walker καμιά διαφήμιση με τον kubo σε στυλ, μία πρωτοτυπη ιδέα είχα όλη και όλη και όμως συνεχίζω να τρολλάρω εδώ και καμια δεκαριά χρόνια... keep trolling
Ace: You idiot, how could i leave my own brother and die? I promise. I'll never die. :nanana:

#2404 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2010 - 11:33

Δευτερη συνεχομενη φορα που ο kubo εβγαλε καλο chapter.Δεν ειχα διαβασει τα σποιλερς και πραγματικα ειχα αγωνια να δω πιος θα ειχε καρφωθει.Σιγουρα παντως η μονη που δεν μου πηγε στο μυαλο ηταν η hinamori.Ενταξει μετα το πλανο της ηταν ξανα aizen epicness που θελει να δειξει ο Kubo.
2 ακυρα σημεια.Πως η hinamori καταφερε να αποκρουσει ολες αυτες τις επιθεσεις των captain σε προηγουμενα chapter και γτ ο κουροσακι δεν φωναξε νωριτερα!!!!!!!!!!!!
Περα απο αυτο καλο ηταν.Και κλασσικα παντα μετα απο 2 καλα chapters περνουμε αδεια γτ οπως και να το κανουμε κουραστηκε το χρυσουλι μου.:sadist:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2405 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2010 - 13:07

και γτ ο κουροσακι δεν φωναξε νωριτερα!!!!!!!!!!!!

Aυτή την απορία αν μπορέσει και μου λύσει κανείς, λαμπάδα του ανάβω! Καθόταν σαν το ζώον και τους έβλεπε να χτυπιούνται σαν παλαβοί και δε μπορούσε να τ΄ανοίξει το ρημάδι!!!!:Crying2:
Καλά το ξέραμε φυσικά ότι δεν ήταν ο Aizen αυτός που είχε χτυπηθεί, αλλά εκείνη η σκηνή με τον Hitsugaya και τη Hinamori ήταν γεμάτη ένταση, απ΄τις καλύτερες μέχρι τώρα στο Bleach. Kαι φυσικά, ο Aizen στην τελευταία σκηνή που τους πετσόκοψε όλους... Θεός...:blingeye2:

#2406 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2010 - 14:56

Ο kurosakis παντα φωναζε, αλλα ο Aizen ελεγχει και το τι ακουνε τα θυματα του, αρα δεν ειχε αποτελεσμα.

qzMHWHd.png

#2407 HeLLBoiS

HeLLBoiS

Sasuke Hater

• Members
  • 323 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2010 - 16:00

Με λίγα λόγια είναι (σχεδόν) ΤΕΛΕΙΟΣ:head:

Ο μονος (σχεδον) τελειος σε σονεν ηταν ο Jiraiya :kakaka::kakaka::kakaka::P

Ο kurosakis παντα φωναζε, αλλα ο Aizen ελεγχει και το τι ακουνε τα θυματα του, αρα δεν ειχε αποτελεσμα.

Συμφωνω με 1000... Ο αιζεν παραειναι δυνατος για ολους τους shinigami και τους arrancar:sigh2::sigh2::sigh2:...
Αλλα εγω εδω και τοσο καιρο εχω αλλη απορια..Που στο δ.......ο ειναι ο Yamamoto????:erk::erk::erk: Εχει να τον δειξει κατι αιωνες.. Ας τους βηθουσε λιγο τουλαχιστον:sadist::sadist:

#2408 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2010 - 16:30

Μένει να μας δείξουν πως ο Aizen ήδη κάθεται στον θρόνο του και δημιουργεί illusions στον εαυτό του πως και καλά δυσκολεύεται...για να σκοτώσει την βαρεμάρα του.

That was freakin epic!! XD

Πολύ καλό μπορώ να πω το chapter! Είχε αρκετή ένταση και ποζεριά XD (εκ μέρους Aizen) ελπίζω αυτή τη φορά η hinamori να πεθάνει (όχι ότι την μισώ or something, απλά θα είναι μούφα να ζήσει και την δεύτερη lol) O τρόπος με τον οποίο ο itsigo δεν επηρεάζεται από το shikai ακόμα δεν βγάζει νόημα πάντως XD

#2409 KostaZ

KostaZ

Anime Newbie

• Members
  • 39 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2010 - 19:12

Καλά αυτό το chapter ήταν όντως θεϊκό!!! Ο Αizen τους πετσόκοψε όλους... και συνεχίζει. Μετά από την τελευταία σκηνή είναι αναμενόμενο να μπουν στην μάχη κι άλλοι Captains / Vizards! Θα γούσταρα πάντως να κάνει ένα ντου Stark / Harribel ή ακόμα και ο Grimmjow. Kαι να πει "Bastard Aizen, Ichigo is mine"!!! Χαχαχαχαχαχα :blush2:
Take everything from the inside
And just throw it all away
Cause I swear for the last time
I won't trust myself with you

#2410 super sayian

super sayian

Anime Fan

• Members
  • 183 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2010 - 22:19

That was freakin epic!! XD

Πολύ καλό μπορώ να πω το chapter! Είχε αρκετή ένταση και ποζεριά XD (εκ μέρους Aizen) ελπίζω αυτή τη φορά η hinamori να πεθάνει (όχι ότι την μισώ or something, απλά θα είναι μούφα να ζήσει και την δεύτερη lol) O τρόπος με τον οποίο ο itsigo δεν επηρεάζεται από το shikai ακόμα δεν βγάζει νόημα πάντως XD

εχει καθρεφτακη σε ολο του το σωμα σαν την ατακα παιδιων δημοτικου

#2411 KostaZ

KostaZ

Anime Newbie

• Members
  • 39 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2010 - 22:42

εχει καθρεφτακη σε ολο του το σωμα σαν την ατακα παιδιων δημοτικου

Tι μου θυμίζεις τώρα ρε φίλος... χαχαχα!!!:laugh: +1
Take everything from the inside
And just throw it all away
Cause I swear for the last time
I won't trust myself with you

#2412 Monad

Monad

Anime Amateur

• Members
  • 99 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2010 - 11:52

Αλλα εγω εδω και τοσο καιρο εχω αλλη απορια..Που στο δ.......ο ειναι ο Yamamoto????:erk::erk::erk: Εχει να τον δειξει κατι αιωνες.. Ας τους βηθουσε λιγο τουλαχιστον:sadist::sadist:

Ίσως δεν επιτίθεται γιατί ξέρει πόσο εύκολα μπορεί να σε πάρει για κορόιδο ο Άιζεν με το sharingan σπαθί του. Σου λέει αν επιτεθώ εγώ με τόση δύναμη και μου ρίξει κάνα illusion θα τους κάψω όλους και θα τρέχουμε.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2413 Nobody

Nobody

Anime Fan

• Members
  • 195 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2010 - 12:58

Ίσως δεν επιτίθεται γιατί ξέρει πόσο εύκολα μπορεί να σε πάρει για κορόιδο ο Άιζεν με το sharingan σπαθί του. Σου λέει αν επιτεθώ εγώ με τόση δύναμη και μου ρίξει κάνα illusion θα τους κάψω όλους και θα τρέχουμε.

indeed γιαυτο τους αφήνει να ψοφίσουν όλοι ώστε να τα κάψει όλα μετά..illusion ξε illusion που θα πάει αν ρίξει φωτιά ο παππούς παντού χαχαχ:8):
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2414 AfrObOy

AfrObOy

Anime Newbie

• Members
  • 48 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2010 - 15:09

ποτε θα γουσταρουμε παλι οπως παλια με αυτη τη σειρα δε ξερω:unlucky:

#2415 stark-sama

stark-sama

The devil wants to play

• Members
  • 135 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2010 - 11:19

Όντως πολυ καλο chapter. O Aizen δεν μπηκε αυτη τη φορα να μπει στον κοπο να καθαρισει την Hinamori οπως ειχε κανει στην SS arc απλα αυτες τις ασημαντες δουλειες τις αφησε στον πιο "καταλληλο" άνθρωπο. Αυτος ο θεός άνθρωπος ξερει πραγματικα να παιζει με την ψυχολογια των αλλων.....ειναι απιστευτος ο τυπος.

Απο την άλλη πλευρά δεν λεω συμπαθητική η Hinamori αλλα εγω σαν υποστηρικτης του να εχουμε απωλειες (καποια στιγμη!!!) και απο την πλευρά των shinigamis ελπιζω να μην ανακαμψει με κανα μαγικο τροπο οπως μονο ο Kubo ξερει!!! Νομιζω πως η κατασταση θα αρχιζει να αποκτα μεγαλύτερο ενδιαφέρον απ'οτι τωρα με ολους τους espada-fraccion-και εναν απο την τριαδα των traitors να εχουν φυγει απο τη μεση ενω ολη η SS captaincy παραμενει ως εχει.

Anyway δεν ξερω αν ο Κubo θα γυρισει στη μαχη WW-Kensei την οποια εχουμε να δουμε γυρω στα 10 chapters?? Δεν θυμαμαι για να ειμαι ακριβης, παντως το σιγουρο ειναι πως σε σχεση με την μαχη στο Hueco Mundo εχουμε μεγαλυτερο χρονικο διαστημα να τους δουμε. Ισως λοιπον να ειναι και πιο πιθανο να μας περασει και απο εκει, οχι βεβαια οτι θα με χαλουσε να βλεπαμε το peak της μαχης Byakuya-Kenpachi με Yammy.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από stark-sama: 17 Φεβρουάριος 2010 - 11:45