Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#2311 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 03 Φεβρουάριος 2010 - 23:33

χάλιας, ψώνιο, αλαζόνας, υπερόπτης, μαλ@κας, ηλίθιος, τούβλο, βλήτο

περα απο το μ@λ@κ@ς (οτι προτιμα ο καθενας) ολα τα αλλα δεν ειναι γιατι πολυ απλα ειναι οντος ο πιο δυνατος και αν ήταν βλακας δεν θα εφτανε ως εδω... και επισις ο Αιζεν ειναι απο τους κυριους λογους που βλεπει καποιος bleach, οκ καλη ιστορια οχι και θεικια, οκ καλοι ήρωες αλλα κλασσικα προτιπα, τετοιον κακο ομως εχουμε δει σε ελαχιστα ανιμε:burningbe3::burningbe3:ειναι σαν τον L ενα πραγμα χωρις αυτον δεν υπαρχει death note..

#2312 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Φεβρουάριος 2010 - 23:40

Για μένα πάντα ήταν και θα είναι ένας χαρακτήρας που τραβιούνται οι ικανότητες του όσο δεν πάει για να συνεχίζεται το bleach.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2313 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 03 Φεβρουάριος 2010 - 23:48

Δε θα επρεπε να σας ενοχλει που ο Aizen ειναι τοσο δυνατος, αλλα που ολλοι οι αλλοι ειναι τοσο φλωροι/αχρηστοι.

Δηλαδη ωραιος κακος θεωρητε μονο οποιος εχει σχεση αγαπης/μισους με τον πρωταγωνιστη, super δραματικο παρελθον και cool haircut?

Γιατι εγω στον Aizen βλεπω εναν μαγκα να εχει κανει ολλους του θεους του θανατου και τα κακα πνευματα τα ********** του, εδω και ποσα χρονια.

And thats what i call a badass.Αν αξιζει κατι στο bleach αυτος ειναι ο Aizen.

qzMHWHd.png

#2314 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2010 - 00:03

Δηλαδη ωραιος κακος θεωρητε μονο οποιος εχει σχεση αγαπης/μισους με τον πρωταγωνιστη, super δραματικο παρελθον και cool haircut?

Εμενα παντως μου αρεσει το μαλλι του....:wis:

Παντως χωρις πλακα ειναι οντως πιο badass απο πολλους κακους διαφορων shonen. Δεν εχει καποιο λογο που κανει οτι κανει. Απλα επειδη ειναι δυνατος και Amstel οπως ειπε και καποιος πιο πριν....

Δημοσιευμένη  εικόνα
Devils don't ask favors from God

#2315 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2010 - 00:21

Συγγνώμη παίδες αλλά να βλέπω έναν χαρακτήρα ο οποίος να κάθεται να μην κάνει στην κυριολεξία τίποτα και απλά να μιλάει (άντε και κάτι φλάσμπακ) σιγά τον χαρακτήρα.
Θα συμφωνήσω με τον D.Dragon, τον κρατάει αυτόν τον χαρακτήρα για να συνεχίσει την ιστορία.
Αυτό που μου την σπάει περισσότερο είναι ότι έχει χρησιμοποιήσει με τον πιό άθλιο τρόπο να κάνει έναν χαρακτήρα κακό. Όλα αυτά που μου λές, εμένα δεν μου λένε τίποτα(έχει και άθλιο μαλλί). Εγώ από ότι έχω δεί βλέπω έναν χαρακτήρα, ο οποίος έχει πάρει υπόσταση από κάτι λογάκια του Κούμπο και ότι η Μεγαλειότητα του είναι τόσο μεγάλη που πρέπει σε όλους να έρχεται το συναίσθημα να κλάσουν πατάτες. Σόρυ ρε Ριν αλλά εγώ αυτόν δεν τον θεωρώ καν χαρακτήρα.

Και έτσι όπως το λές ματάσο, για μένα όντως είναι όλα αυτά που είπα, προτίμηση μου.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#2316 CuttyFlam

CuttyFlam

Supeeeeeeeeeeeeer

• Members
  • 70 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2010 - 00:39

Άρχισε πάλι τα genjutsu ο Aizen? :sadist:
Ace: You idiot, how could i leave my own brother and die? I promise. I'll never die. :nanana:

#2317 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2010 - 01:17

Συγγνώμη παίδες αλλά να βλέπω έναν χαρακτήρα ο οποίος να κάθεται να μην κάνει στην κυριολεξία τίποτα και απλά να μιλάει (άντε και κάτι φλάσμπακ) σιγά τον χαρακτήρα.
Θα συμφωνήσω με τον D.Dragon, τον κρατάει αυτόν τον χαρακτήρα για να συνεχίσει την ιστορία.
Αυτό που μου την σπάει περισσότερο είναι ότι έχει χρησιμοποιήσει με τον πιό άθλιο τρόπο να κάνει έναν χαρακτήρα κακό. Όλα αυτά που μου λές, εμένα δεν μου λένε τίποτα(έχει και άθλιο μαλλί). Εγώ από ότι έχω δεί βλέπω έναν χαρακτήρα, ο οποίος έχει πάρει υπόσταση από κάτι λογάκια του Κούμπο και ότι η Μεγαλειότητα του είναι τόσο μεγάλη που πρέπει σε όλους να έρχεται το συναίσθημα να κλάσουν πατάτες. Σόρυ ρε Ριν αλλά εγώ αυτόν δεν τον θεωρώ καν χαρακτήρα.

Και έτσι όπως το λές ματάσο, για μένα όντως είναι όλα αυτά που είπα, προτίμηση μου.

Δηλαδη θα σου αρεσε περισσοτερο αν ελεγε "οταν ημουν μικρος ενα bankai ενος captain καταλαθος σκοτωσε το σκυλο μου, και απο τοτε αποφασισα να γινω θεος και να castaρω genjutsu"?Η χαρακτηρες ειναι μονο οσοι εχουν λυπηρο παρελθον?
Με τον Aizen τα πραγματα ειναι απλα.Καταλαβε οτι οι δυναμεις του ειναι μεγαλυτερες ολλων, και αρνηθηκε να τις αφιερωσει σε καποιον αλλον.

Γιατι αυτο πρεπει να θεωρητε αθλιο?Η απλη στηγνη καλη αλλαζωνια/διψα για δυναμη εχει χαθει πλεον απο τους κακους?Και αυτο ειναι στοιχειο ενος χαρακτηρα καποιου.Πρεπει να εχουν ολλοι την κλασσικη λανθασμενη αισθηση δικαιοσυνης που βλεπουμε σε ποσα anime τωρα τελευταια?

Στο κατω κατω ο κακος κρινετε σαν επιτυχημενος η οχι απο οσα πετυχε πριν τον φανε (γιατι σιγουρα θα τον φανε .....).Flashback ειναι καλα αλλα οπως και να το κανουμε shounen βλεπουμε (και μαλιστα Bleach) οχι το evangelion.

Αυτος ειναι ο χαρακτηρας του Aizen.Απλα και λιτα, ειμαι καλυτερος ολλων, και θα γινω θεος.Pride after all is the greatest sin, πιο λογικο το βρισκω να πεσει καποιος θυμα αυτης παρα να αναπτυξει ενα messiah η avenger complex.

That why we love Aizen.He is stronger that everyone, smarter than everyone and more evil than everyone in this manga.

qzMHWHd.png

#2318 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2010 - 07:50

Συμφωνω όσο δεν πάει με τον Mad Hatter και ειδικά με την γνώμη πως ο Aizen είναι το μοναδικό καλό που έχει παραμείνει στο Bleach (plot-wise - γιατί θεωρώ και το artwork πολύ καλό). Και είναι λίγο παρατραβιγμένο να λες "τούβλο" και "χάλια" έναν captain ο οποίος έπιασε κότσο όλη την Soul Society, καθάρισε χωρίς να τον πάρει κανείς μυρωδιά το διοικητικό σώμα των 46, έκανε πειράματα hollow πάνω σε 4 captains & vcaptains και κατόρθωσε να φορτώσει σε άλλον τις ευθύνες κλπ.

Αυτό που μου αρέσει στον Άιζεν δεν είναι ότι είναι πανίσχυρος (ΠΡΟΦΑΝΩΣ και θα πρέπει να είναι πιο ισχυρός απο την πλειάδα "καλών" που υπάρχουν στην σειρά, μετρήστε πόσοι έχουν μείνει στην πλευρά του, αν δεν ήταν τόσο ισχυρός δεν θα είχε καν νόημα η σειρά) χρησιμοποεί τόσο το μυαλό του όσο και τον λόγο του ώστε να κάνει τους αντιπάλους του ψυχολογικά ασταθείς. Κοιτάξτε τι έκανε στον Ichigo και στον Hitsugaya λίγα chapters πιο πριν.

Τώρα, ότι δεν έχει κάποιο "υπέρτατο", τραγικό λόγο να τα κάνει όλα αυτά δεν τον κάνει όλα τα επίθετα που αναφέρθηκαν. Και το γεγονός πως υπάρχει για να συζεχίζεται η ιστορία : χαίρω πολύ. Είναι ο main enemy της σειράς, αυτός είναι ο ρόλος του και ο ρόλος όλων των κακών σε όλα τα shonen.

#2319 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2010 - 13:13

Συμφωνώ κι εγώ με τα παιδιά, όσον αφορά τον Aizen. Είναι ένας απ' τους καλύτερους, για να μην πω ο καλύτερος κακός, και εξαιτίας της μεγάλης δύναμής του, αλλά και του τρόπου με τον οποίο πολεμάει - η ψυχολογία είναι τα 3/4 του παιχνιδιού. Μάλλον γιατί δε χρειάζεται καν να προχωρήσει παραπέρα. Γενικά το Bleach είναι το μόνο anime που έχω δει μέχρι τώρα να υπερτερούν τόσο πολύ οι κακοί έναντι των καλών, και σε δυνάμεις και σε χαρακτήρα. Ο Aizen είναι ο απόλυτα κακός. Και ο κύριος λόγος είναι το ότι αυτό που επιδιώκει, δεν είναι πραγματικά κακό. Σαδιστής μπορεί να είναι βέβαια, και να χαίρεται να πολεμάει, αλλά ουσιαστικά αυτό που κάνει είναι μια επανάσταση απέναντι σε όλο το σύστημα της Soul Society και του Hueco Mondo, στο σύστημα νεκρών και ζωντανών ανθρώπων. Θέλει να πάρει την εξουσία και να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο μέχρι τώρα λειτουργούσαν. Γιατί; Μάλλον, επειδή όπως ο ίδιος είπε, βαριέται. Επειδή συνειδητοποίησε τις δυνάμεις του και θέλει ν' αλλάξει ό, τι υπήρχε μέχρι τότε. Αυτό είναι και που τον κάνει τόσο απολαυστικά κακό. :lovulovu:

Πάντως, αν δείτε ένα kage bunshin no juutsu ή ένα mangekyo sharingan να ξεπετάγονται από πουθενά, μην εκπλαγείτε. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. :uhh: Γιατί αυτός αποκλείεται να ήταν ο πραγματικός Aizen. Εκτός κι αν τελικά καταλάβουμε ότι ο Gin κρυβόταν πίσω απ' όλα αυτά, έχει γούστο!:terror2: Λέτε;:kakaka:

#2320 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2010 - 14:01

ουσιαστικά αυτό που κάνει είναι μια επανάσταση απέναντι σε όλο το σύστημα της Soul Society και του Hueco Mondo, στο σύστημα νεκρών και ζωντανών ανθρώπων. Θέλει να πάρει την εξουσία και να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο μέχρι τώρα λειτουργούσαν

Αυτή η υπέρμετρη φιλοδοξία του, είναι που τον κάνει τόσο επιβλητικό. Για αυτό τον ακολούθησαν οι arrancars. Το αν είναι κακός ή καλός θα εξαρτηθεί απο το αποτέλεσμα. Αν επικρατήσει θα γίνει καλός ενώ αν ηττηθεί θα παρουσιαστεί κακός απο την πλευρά των νικητών.

#2321 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2010 - 14:12

Το αν είναι κακός ή καλός θα εξαρτηθεί απο το αποτέλεσμα. Αν επικρατήσει θα γίνει καλός ενώ αν ηττηθεί θα παρουσιαστεί κακός απο την πλευρά των νικητών.

Αυτο συμβαινει στην πραγματικοτητα οχι σε παραμυθακια οπως το bleach δεν διαφωνω πως ο Αιζεν ειναι οσα ειπαμε παραπανω αλλα κακκος ειναι σιγουρα απο τι στιγμη που προσπαθει να επιβληθει με τη βια (πως την ειδε δηλαδη? lelouch?) λες να θελει να τους "σωσει" ολους?

και το καλο παντα κυριαρχει σε τετοιες ιστοριες οπωτε σε αντιθεση με το ναρουτο που μονο προβλεψεις μπορουμε να κανουμε, εδω ξερουμε λιγο πολυ το τελος (θανατος αιζεν επικρατιση ιτσιγκο).
ωστοσο δεν ξερουμε πως θα γινει αυτο και παρολο τον αιζεν που ειναι οντος ο ultymate character της σειρας εχει και αλλα που θελουμε να δουμε οπως τον μπαμπα του ιτσιγκο κλπ..
Ξεφυγα λιγο απο το θεμα αλλα το συμπερασμα ειναι οτι ο αιζεν ειναι κακος και γι αυτο γουσταρουμε. τελεια.

btw κατι αλλα που αναρωτιομουν, τι σημαινει bleach? μου ειχαν πει αλλα δεν θυμαμαι...:yawn2:

#2322 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2010 - 14:19

Εμένα μου την σπάει που δεν έχουν τεθεί κανόνες στον τρόπο που πολεμάει, τους καθαρίζει όλους και αυτό είναι ολο..το Plotkai του Kubo ! Ο χαρακτήρας που παρακολουθούσε ανούσιες μάχες αντί να βοηθήσει την πλευρά του και να τους σκοτώσει όλους, και αφού τις παρακολούθησε έχει απομείνει με τον Gin ενάντια σε καμιά 10αριά captains, καμιά 10αριά vaizards, θα έρθουν αργά η γρήγορα και άλλες σούπερ ενισχύσεις ( Urahara, Yoruichi, Icchin ) , αλλά αυτός απλά θα συνεχίσει να τους σφάζει όλους για να τραβάει από τα μαλλιά το bleach και να μην τελειώσει ! Troll μεγατόνων. Γενικώς ο χαρακτήρας και το όλο το δήθεν badassness του για αυτό υπάρχουν...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από D.Dragon: 04 Φεβρουάριος 2010 - 14:27

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2323 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2010 - 14:51

bleach σημαινει καθαρτικο
ρε ο αιζεν ειναι ο απολυτος κακος..η αλαζονια του ειναι ακρως επικη..ο τροπος που μιλαει κλπ ειναι πολυ badass re...οπως προαναφερθηκε, ο αιζεν κραταει το μπλιτς ψηλα...

2bbd14fc.jpg

#2324 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2010 - 15:12

Βασικά δεν με κατάλαβες. Και αυτό που λές άθλια τοποθέτηση είναι και για μένα, και αν το έκανε έτσι ο Κούμπο τότε ήταν που θα μας δούλευε κανονικότατα. Επίσης δεν με ενδιαφέρει καθόλου που είναι πιο δυνατός (το λέω φυσικά και είναι) αλλά τον θεωρώ χαρακτήρα χωρίς υπόσταση.

Επειδή κατάφερε να κοροιδέψει το Σ.Σ και δεν είχε την συμπεριφορά που θα είχε ένας κοινός βιλέιν σημαίνει ότι τον κάνει σημαντικό; Ήταν από την αρχή της ιστορίας και αυτό που θέλω να σας εξηγήσω είναι ότι αυτός είναι ο Κύριος λόγο που ΔΕΝ μου αρέσει το μπλίτς μετά από το Σ.Σ άρκ. Πήρε θέση ο Άιζεν και .....; Έγινε κάτι τραγικό και τρομερό; Καθυπόταξε τους πάντες και τα πάντες και στράφηκε κατά το Σ.Σ, και.....; Ανούσιες μάχες, συνεχόμενα...

Λέει θέλω να είμαι ο καλύτερος, είμαι ο δυνατότερος... Νταξ έχετε αυτήν την άποψη, αλλά για μένα είναι κάτι χειρότερο από ανούσιο. Ούτε κάν κίνητρα έχει και μας τον δείχνει μια στο τόσο για τον άκυρο λόγο.(θέλει να διασκεδάσει)
Δεν είχε ουσία σαν χαρακτήρας, ούτε από την πρώτη στιγμή που το είδα.Ο Κούμπο τον έκανε απόλυτο κακό μόνο επειδή το ήθελε. Μόνο με τα λόγια. Αυτό είναι το ηλίθιο της υπόθεσης. Τώρα θα αλλάξει; Nahh...Give me a break...
Εγώ δεν μπορώ να βρώ κάτι καλό για τους λόγους που μου λέτε. Και δεν εξηγήται και η θέση του.
Περι ορέξεως κολοκυθόπιτα.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#2325 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2010 - 17:22

Με τα παρακατω οπως και με τα παραπανω δεν προσπαθω να σου αλλαξω γνωμη, οκ δεν γουσταρεις αιζεν οτι και να σου πω δεν θα αλλαξει τη γνωμη σου απο τη στιγμη που δεν γουσταρεις κατι, σκοπο εχω να απαντισω στα επιχειρηματα σου.

Βασικά δεν με κατάλαβες. Και αυτό που λές άθλια τοποθέτηση είναι και για μένα, και αν το έκανε έτσι ο Κούμπο τότε ήταν που θα μας δούλευε κανονικότατα. Επίσης δεν με ενδιαφέρει καθόλου που είναι πιο δυνατός (το λέω φυσικά και είναι) αλλά τον θεωρώ χαρακτήρα χωρίς υπόσταση.
Εγώ δεν μπορώ να βρώ κάτι καλό για τους λόγους που μου λέτε. Και δεν εξηγήται και η θέση του.
Περι ορέξεως κολοκυθόπιτα.

Ούτε κάν κίνητρα έχει και μας τον δείχνει μια στο τόσο για τον άκυρο λόγο.(θέλει να διασκεδάσει)

δεν εχει? δεν θελει να γινει θεος στη θεση του θεου?

Πήρε θέση ο Άιζεν και .....; Έγινε κάτι τραγικό και τρομερό; Καθυπόταξε τους πάντες και τα πάντες και στράφηκε κατά το Σ.Σ, και.....; Ανούσιες μάχες, συνεχόμενα...

οχι ανουσιες για να γινει θεος χρειαζοταν το κοκιοκου (ή οπως το λεν) τα ειχε σχεδιασει ολα απο την αρχη και προφανως χρειζοταν να παει κατω για να κερδισει χρονο βαζοντας τους να πολεμαν μεταξυ τους.
Ο Αιζεν τα ειχε ολα σχεδιασμενα, ειναι πανισχυρος με το σικαι του και μονο (ακομη και χωρις αυτο) κανει χαλαρα οτι μαγειες υπαρχουν που οι αλλοι κανουν χρονια να τις τελειωποιησουν, τους δουλευε ολους 100 χρονια, παρατα τους συμμαχους του και τους χρησιμοποιει σα πιονια στη σκακιερα του, ακομη και τωρα με ολους εναντιον του κανει το χαβαλε του, ειναι ο απολυτος αλλαζονας και κουλ τυπος μονο και μονο γιατι οντος ειναι ο πιο δυνατος.
Και ο Κουμπο οντος ήθελε να τον κανει τον ποιο κακο οπως λες, γιατι δηλαδη ομως ο κισι δεν ήθελε να κανει τον σασουκε ή τον madara?και ποιος είπε οτι δεν εχει μια "πονεμενη" ιστορια πισω του?

Ο Κούμπο τον έκανε απόλυτο κακό μόνο επειδή το ήθελε. Μόνο με τα λόγια. Αυτό είναι το ηλίθιο της υπόθεσης.

ο κουμπο κρατησε τις πραγματικες δυναμεις του ήρωα κρυφες ως τωρα, φαντασου ο μεγας εχθρος στο 400 τσαπ να μην εχει δειξει ακομη τις δυναμεις του, ως τωρα μας εριχνε ψιγματα της δυναμης του και ακομη κ αυτα ήταν ανωτερα απο τις δυναμεις πολων. με αυτον τον τροπο κραταει τον αναγνωστη, κανει την ιστορια πιο ενδιαφερον, τωρα ομως ήρθε η σειρα του να μας δειξει την πραγματικη δυναμη του(αν και πιστευω οτι θα περασουν πολα τσαπ μεχρι να γινε αυτο), το ιδιο ομως συμβανει σε πολα μανγκα δεν βλεπω πιο το προβλημα, νομιζω οτι αυτο που σε πειραζει ειναι οτι είναι τοσο "αψυχος" σα χαρακτηρας. ε και? επιτελους ενας αψυχος, βαρεθηκαμε τις κλαμμενες ιστοριες.

Δεν υποστιριζω το bleach ουτε το θεωρω σαν ενα μοναδικο ανιμε, ουτε καν στο τοπ 20 μου δεν το εχω, ωστοσο ειναι πολυς κοσμος που του αρεσει και δεν μπορω να το περναω απαρατηρητα, κατα κυριο λογο το θαβω ομως, ο κουμπο το καταστρεφει ολο και πιο πολυ κατα τη γνωμη μου.
Ωστοσο ο Αιζεν ειναι ο κυριοτερος λογος που ασχολουμε μαζι του, χωρις αυτον δεν θα υπηρχε bleach και οντος ειναι ο απολυτος κακος (γι αυτο και απογοητευτικα οταν ο κουμπο πηγε να τον χαλασει στο τσαπτερ της επιθεσης του ιτσιγκο..)