Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#2266 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Δεκέμβριος 2009 - 18:10

Ποια γατουλα??/:blurah5:

Εμένα το μυαλό μου πηγαίνει στην αγαπημένη μου Yoruichi (:lovulovu:) αλλά μάλλον αναφέρεται στον Grimmjow για τον οποίο προβλέπω να βοηθά "κάπως" στην εξολόθρευση του Yammy.

Τώρα για το chapter.
Το 387 ήταν πραγματικά εξαιρετικό chapter. Έπειτα απο αρκετό καιρό διαβάζω το εβδομαδιαίο release και δεν μου φαίνεται πως το τελείωσα σε μερικά δευτερόλεπτα. Ήταν όντως "γεμάτο" chapter.

Έχω να δηλώσω και πάλο πως ο AIZEN είναι ο μοναδικός λόγος να διαβάζει κάποιος το Bleach αν τον ενδιαφέρει η πλοκή του. Ο άνθρωπος είναι Θεός. Τι και αν η πλευρά του είναι outnumbered με 3 μόλις άτομα στην κυριαρχία του ενάντια σε Ichigo and co, Soul Society, Vizards, Urahara's group, o ίδιος πιάνει για 1000 άτομα μόνος του. Όλοι ξέρουμε πως στο τέλος της μάχης θα είναι ο νικητής και πως θα μπεί στη Royal Dimension, και η μεγαλύτερη πλάκα θα είναι να τους κάνει όλους να πιστέψουν πως έχασε κίολας. Pure Awesomeness.

Για τον Shinji είστε άδικοι. Όπως έχω πει είναι μέσα στους 5 πιο δυνατούς χαρακτήρες του Bleach και είναι άδικο να τον κρίνουμε απο αυτήν την μάχη εναντίον στο "άτρωτο-λ'ογω-πλοκής" Άιζεν. To shikai του είναι πολύ ισχυρό και συνιστά την ΠΡΩΤΗ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ ιδιότητα που κατάφερε να χτυπήσει τον Άιζεν έστω και ελαφρά. Ας μην υποτιμούμε τον Hirako, είναι όντως πιο αδύναμος απο τον Άιζεν αλλά είναι πολύ ισχυρός γενικά.

Τώρα για τον Τousen ήταν τεράστια έκπληξη που πέθανε σε αυτό το σημείο αφού τον θεωρούσα αναπόσπαστο μέλος την κακιάς "Τριάδας". Το ότι τον σκότωσε το ίδιο το αφεντικό του δείχνει 2 πράγματα : Πρώτον, ποτέ δεν ήταν σημαντικός για τον Άιζεν και δεύτερον πως ο αγαπημένος μας Αρχι-κακός δεν δίνει μία για την εξέλιξη της μάχης αυτήν την στιγμή. Κάπου αλλού πρέπει να παίζεται το πραγματικό παιχνίδι, ας μην ξεχνάμε εξάλλου την "deceptive φύση" του Aizen.

Το πιο σημαντικό μέρος του κεφαλάιου πάντως ήταν η άφιξη του Ichigo (του πήρε 5 chapters) στην FKT. Πιστεύω πως αυτό το γεγονός θα πυροδοτήσει σημαντικές εξελίξεις (όπως μας λέει και ο τίτλος του chapter - ignited)

Άντε να δούμε του χρόνου τι θα γίνει. Πάντως το Year's Finale Chapter ήταν εξαιρετικό.

#2267 Pirate King

Pirate King

Anime Freak

• Members
  • 429 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Δεκέμβριος 2009 - 18:11

Ποια γατουλα??/:blurah5:

προφανώς εννοεί την Yoruichi!

#2268 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 25 Δεκέμβριος 2009 - 18:44

Εμένα το μυαλό μου πηγαίνει στην αγαπημένη μου Yoruichi (:lovulovu:)
Για τον Shinji είστε άδικοι. Όπως έχω πει είναι μέσα στους 5 πιο δυνατούς χαρακτήρες του Bleach και είναι άδικο να τον κρίνουμε απο αυτήν την μάχη εναντίον στο "άτρωτο-λ'ογω-πλοκής" Άιζεν. To shikai του είναι πολύ ισχυρό και συνιστά την ΠΡΩΤΗ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ ιδιότητα που κατάφερε να χτυπήσει τον Άιζεν έστω και ελαφρά. Ας μην υποτιμούμε τον Hirako, είναι όντως πιο αδύναμος απο τον Άιζεν αλλά είναι πολύ ισχυρός γενικά.

Πεστα χρισοστομε!

προφανώς εννοεί την Yoruichi!

Ε ποια να ενοουσα?:nbleed::nbleed::nbleed:
πλακα πλακα τωρα που το εγραφα σκευτομουν αν εχει σπαθι-shikai-bankai περα απο την ικανοτητα με τα πηδηματα (hentai μη παρεξηγητε τι γραφω!)

παντος το ενδεχομενο να ειναι ολοι κατω απο ενα gentsutsu και να χρησιμοποιει την πετρα σε μια διπλανη πολη μου φενετε ολο και πιθανοτερο, γιατι το να τους νικαει ολους εναν εναν ειναι πολυ χρονοβορο, αλλιως κατι κριβει στ τσεπακι του:colddd:

#2269 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Δεκέμβριος 2009 - 19:49

Απο προηγούμενο chapter είδαμε πως αντιμετωπίζει τον Tousen ο Aizen. Στο σημείο που ο Grimmjaw έκανε τα δικά του και ο Tousen του έκοψε το χέρι. Τον πλησίασε έπειτα ο Gin, που δείχνει να ξέρει καλά τον Aizen, λέγοντάς του οτι «παίζει» με τα τσιράκια του("Teasing you underlings" είχε πεί, αν θυμάμαι καλά).
Σχετικά με το τελευταίο chapter, προσέξατε οτι στις αναμνήσεις του Tousen εμφανίζεται ο Aizen; Ο Tousen απαιτούσε τιμωρία για τον εγκληματία που έβλαψε τη φίλη του. Ομως αυτή δεν ήρθε ποτέ. Ζήτησε λοιπόν ακρόαση απο το κεντρικό συμβούλιο.
Γνωρίζουμε ομως οτι το κεντρικό συμβούλιο είχε δολοφονηθεί απο τον Aizen και οι αποφάσεις λαμβάνονταν απο τον ίδιο. Μήπως τελικά ο Aizen «έσπρωξε» τον Tousen στο δρόμο της εκδίκησης, αρνούμενος την ακρόαση;
Βέβαια, δεν γνωρίζω πότε ακριβώς ο Aizen έκανε την κίνησή του ενάντια στο συμβούλιο. Πρίν ή μετά το περιστατικό που σημάδεψε τη ζωή του Tousen;

#2270 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 25 Δεκέμβριος 2009 - 21:52

επικος ο shinji επικος και ο aizen...btw το shikai του shinji εξηγει και την πρωτη σκηνη του χαρακτηρα στο manga/anime :D

2bbd14fc.jpg

#2271 Sadman

Sadman

The one that's forever away

• Members
  • 531 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Δεκέμβριος 2009 - 22:17

Περίμενα κάτι παραπάνω από τον shinji....ο well...φραουλας is here(α τα ρούχα του έφτιαξαν πάλι ε?)

#2272 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 26 Δεκέμβριος 2009 - 12:00

φενεται πως το reiatsu fullare...>.<

2bbd14fc.jpg

#2273 TheChoSenOnE

TheChoSenOnE

Anime Freak

• Members
  • 499 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Δεκέμβριος 2009 - 14:07

Αντε να δουμε τι θα καταφερει αυτη την φορα αφου υποτιθεταο οτι εχει ολοκληρο το shinigami cloak...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2274 Ichigo_hollow

Ichigo_hollow

Tensai_Sora

• Members
  • 138 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Δεκέμβριος 2009 - 22:39

Μεγαλο spoiler για οσους δν εχουν διαβασει τη τελευταια μαχη ichigo vs ulquiorra.
Spoiler: video animation ulquiorra vs ichigo the last battle

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2275 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 28 Ιανουάριος 2010 - 14:26

aizen just rulez... sooo badass!
ωραιο το τσαπτερ!

2bbd14fc.jpg

#2276 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιανουάριος 2010 - 21:55

Παιδια ο Gin ΠΟΥ ειναι???

Δημοσιευμένη  εικόνα
Devils don't ask favors from God

#2277 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιανουάριος 2010 - 00:07

Απο πίσω...την είδε narrator...:sigh2:
Πάντως πολύ μ'εκνευρίζει....δημιουργεί μια χαοτική διαφορά δύναμης μεταξύ Aizen και υπολοίπων (ακόμη και του Ichigo) και πλέον ελπίζω μόνο σ'έναν Urahara να μας σώσει.Τί να πω πια?!?!

Δημοσιευμένη  εικόνα
Does this darkness have a name?

#2278 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιανουάριος 2010 - 00:10

Εγω γιατι νομιζω οτι ο Urahara και η Yoruichi θα σκασουν μυτη με τους μπαμπαδες......

Δημοσιευμένη  εικόνα
Devils don't ask favors from God

#2279 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιανουάριος 2010 - 00:16

Ιιιιιιιιιιιιι....λες????Να μάθουμε επιτέλους και τι παίζει με τον μπαμπά Kurosaki????

Δημοσιευμένη  εικόνα
Does this darkness have a name?

#2280 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιανουάριος 2010 - 11:12

H αλήθεια είναι ότι βελτιώθηκε πάρα πολύ το Bleach στα τελευταία manga. Bλέπουμε ρε παιδί μου, πλοκή, κάτι που δε βλέπαμε για 30 chapters. Ο Aizen θεός, δεν τον φτάνει κανείς... Απορώ πώς θα την πατήσει! (όχι τώρα φυσικά... στον τέλος της σειράς... και πάλι ίσως...)