Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Started By
Phantom Duck
, Ιούν 21 2008 20:04
6162 replies to this topic
Καταχωρήθηκε 14 Οκτώβριος 2009 - 23:31
omfg 攻撃
Spoiler:τι λες τώραααα
Αμφιβάλλω αν γίνεται έτσι.
Spoiler:
Αλλά με τον Κούμπο ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Αν είναι το πρώτο μιλάμε για troll πρώτου μεγέθους.

Καταχωρήθηκε 15 Οκτώβριος 2009 - 17:15
plafon 3 episodes ταβανι λεμε
Καταχωρήθηκε 15 Οκτώβριος 2009 - 17:22
378 full script
Spoiler:
Καταχωρήθηκε 15 Οκτώβριος 2009 - 20:57
lol,απλα ενοουσε οτι αλλαξε η ματια του(εγινε πιο serious,αναμεικτο συναισθημα,ουτε για νικη ουτε για να παλεψει))και ειναι πιο επικεντρωμενος στο νεο θυμα του(βλεπε 0 espada)
Καταχωρήθηκε 15 Οκτώβριος 2009 - 23:01
Καταχωρήθηκε 15 Οκτώβριος 2009 - 23:21
Thanks for the link ^
Τελικά ήταν καλύτερο απο ότι άφηναν να εννοηθεί στα spoilers. Μου αρέσει ο νέος Ichigo μακάρι να γίνει πιο απόμακρος απο τους φίλους του, θα είναι μεγάλη αλλαγή για την σειρά αν αναλογιστούμε πως μιλάμε για τον πρωταγωνιστή. Και η νέα μάσκα τα σπάει. Είναι όπως το Hollow εκτός απο τα κέρατα τελικά. Και άλλο power-up τελικά.
Παρόλο που στην αρχή δεν μου άρεσε που πέσαμε πάλι σε μάχη, μπορώ να πω πως την βρίσκω κάπως ενδιαφέρουσα κυρίως για την αλλαγή της ψυχολογίας του πρωταγωνιστή. Για να δούμε.
PS : Ο Υammysaur σαν κλασσικός espada δεν έχει καταφέρει να σκοτώσει κανέναν "καλό". Μόνο απο Aizen και τους άλλους 2 μπορούμε να περιμένουμε θάνατο μου φαίνεται.
Τελικά ήταν καλύτερο απο ότι άφηναν να εννοηθεί στα spoilers. Μου αρέσει ο νέος Ichigo μακάρι να γίνει πιο απόμακρος απο τους φίλους του, θα είναι μεγάλη αλλαγή για την σειρά αν αναλογιστούμε πως μιλάμε για τον πρωταγωνιστή. Και η νέα μάσκα τα σπάει. Είναι όπως το Hollow εκτός απο τα κέρατα τελικά. Και άλλο power-up τελικά.
Παρόλο που στην αρχή δεν μου άρεσε που πέσαμε πάλι σε μάχη, μπορώ να πω πως την βρίσκω κάπως ενδιαφέρουσα κυρίως για την αλλαγή της ψυχολογίας του πρωταγωνιστή. Για να δούμε.
PS : Ο Υammysaur σαν κλασσικός espada δεν έχει καταφέρει να σκοτώσει κανέναν "καλό". Μόνο απο Aizen και τους άλλους 2 μπορούμε να περιμένουμε θάνατο μου φαίνεται.
Καταχωρήθηκε 15 Οκτώβριος 2009 - 23:41
Μετά τον naruto manga spoilers
Spoiler:έχουμε τον Σκοτεινό Ichigo. Θέε μου.
Είναι πολύ ενδιαφέρουσα η συγκεκριμένη εξέλιξη και δικαιολογείται αν σκεφτείς πως πριν απο λίγες στιγμές τραυμάτησε έναν απο τους φίλους του. Για πρώτη φορά ο Ichigo δίνει την εντύπωση πως πάει να "σκοτώσει" τον αντίπαλο του και όχι απλά "να προστατέψει τους φίλους του". Φαίνεται να είναι "ψυχρά αποφασισμένος" για πρώτη φορά σε μια μάχη.
Αυτή η αλλαγή είναι ωραία και ελπίζω να κρατήσει για αρκετό καιρό. Dark Ichigo FTW !
Καταχωρήθηκε 15 Οκτώβριος 2009 - 23:55
Για εμενα ο ichigo σαν χαρακτηρας και σαν warrior κριθηκε σε μαχες οπως με τον byakuya,με τον grimmjow(3d fight) και με τον emo , γενικα τωρα φαινεται αλλαγμενος για τα καλα,μακαρι να κρατησει αυτο το στυλ,oταν ειναι σε badass mode,ευκολα τα σπαει,ελπιζω να μν υπαρξει κανενα αποτομο troll ''plotkai'' και ξαναγινει οπως ηταν πριν,πρεπει ξανα το bleach να κερδισει εδαφος παλι γιατι πραγματικα, εδω και καμια 20+ chapters, εχει πατωσει αγρια,επισης περιμενω απο πολλους characters αλλαγες στον χαρακτηρα/τροπο σκεψης και πανω στις μαχες, ασαπ και ολας
Καταχωρήθηκε 16 Οκτώβριος 2009 - 00:34
Καλα, ο dark ichigo ακομα και σε εμενα αρεσε, recital badassness, ειδικα η τελευταια σελιδα με το χτυπημα στον failsaurous yammy, κριμα που δε θα κρατησει πολυ, σε καμια 10αρια chapters το πολυ θα γινει ο κλασσικος ichigo.
Το Power up αποτομο του κερατα, αλλα δε βαριεσε, δε περιμενω πλεον λογικη εξιγηση μεσα στο bleach.
Το Power up αποτομο του κερατα, αλλα δε βαριεσε, δε περιμενω πλεον λογικη εξιγηση μεσα στο bleach.
Καταχωρήθηκε 16 Οκτώβριος 2009 - 10:35
το τσαπτερ ηταν πολυ καλυτερο αποτι εδειχναν τα σποιλερς.... η αλλαγη του ichigo ειναι απολυτα δικαιολογημενη αν σκεφτουμαι πως ειχε μια πολυ μεγαλη μαχη που ηθελε οπωσδηποτε να κερδισει και οταν εχασε τις αισθησεις σου και ξαναξυπνησε ειδε πως "ο αλλος του εαυτος" ειχε κανει ολη τη δουλεια τραυματιζοντας ομως και εναν φιλο του... Πιστευω οτι τρομαξε αρκετα και ετσι θελει να τελειωσει γρηγορα τη μαχη χωρις να χρειαστει να παρει θεση ξανα το hollow υπαρχει μεσα.... Καταβαθος πιστευω φοβαται....

Καταχωρήθηκε 16 Οκτώβριος 2009 - 13:36
omg! Ο Ichigo έκανε 10 push-ups αυτή τη φορά αντί για 5! Τώρα είναι bad-ass και τους έχει όλους!!
IKEEE!!