Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#2101 Bleach1go

Bleach1go

Anime Newbie

• Members
  • 60 posts

Posted 16 October 2009 - 13:55

Η τελευταία σελίδα...... EPIC xD xD xD Καιρός ήταν να γίνει λίγο αλανιάρης! :hahaha:

#2102 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 16 October 2009 - 13:58

:nosey:. Καλό ήταν.Είδε και λίγο κουροσάκι το μάτι μας.Καλά δεν λέω ότι δεν μ άρεσε,να πω την άποψη μου μου φάνηκε λίγο αργό.

Αλλά ήταν ωραίο στην τελική.Αν και δεν κατάλαβ την μάσκα στην τελευταία σελίδα...είναι η ίδια?

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#2103 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 posts

Posted 16 October 2009 - 14:31

Πιστευω πως ο hollow ichigo εχει τον ελεγχο του ichigo τωρα,δεν νομιζω να εβαλε ο kubo την rukia να ανυσηχει χωρις να σημαινει τιποτα αυτο...bleach ειναι αυτο...παντως κατα 100000000000000000000000000% κατι εγινε εκει πανω(πανω απο :fromabove:,στην γιγαντιαια ταρατσα)που δεν το ειδαμε.ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ Ο ICHIGO ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ!!!

Edit:εννοω αυτο
Spoiler:

#2104 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 16 October 2009 - 16:44

Αμάαααν... ο Ichigo έγινε cool... τί λες τώρα!:OMG3: Σοβαρά, δε πίστευα ότι θα το έλεγα αυτό, αλλά μου φαίνεται πιο ώριμος, πιο συγκρατημένος και πολύ πιο badass... Μάλλον αυτή η τελευταία μεταμόρφωση σε hollow του έκανε καλό.

Ας δούμε τί θα γίνει παρακάτω...

Posted Image

#2105 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 17 October 2009 - 09:04

:nosey:. Καλό ήταν.Είδε και λίγο κουροσάκι το μάτι μας.Καλά δεν λέω ότι δεν μ άρεσε,να πω την άποψη μου μου φάνηκε λίγο αργό.

Αλλά ήταν ωραίο στην τελική.Αν και δεν κατάλαβ την μάσκα στην τελευταία σελίδα...είναι η ίδια?

H μασκα εχει αλλαξει.Ειναι ιδια με την μασκα που ειχε οταν εγινε πληρες hollow στη μαχη με τον ulqiorra χωρις τα κερατα.Ιδου και η εικονα για να το δεις καλυτερα
Spoiler:

Eιναι ακριβως η ιδια χωρις τα κερατα.
Οσο για τα παραπανω εμενα το chapter να πω την αλη8εια δεν με εν8ουσιασε.Μας δειχνει τον ichigo με ενα τρελο power up το οποιο δεν δικαιολογειται τουλαχιστον στην συγκεκριμενη χρονικη περιοδο κα8οτι παροτι νικησε τον ulqiorra ολα αυτα εγιναν ασυνειδητα οταν ηταν hollow.Και δευτερον τωρα που εγινε ξανα κανονικος to hollow μεσα του πρεπει να εκανε πανηυρια με την δυναμη ποσο μαλλον που χρησιμοποιει την δυναμη του.Αν καταφερει να νικησει χωρις παρεμβολες με μια δυναμη που ακομα δεν εχει κατακτησει απλα και μονο επειδη ειναι main char το 8εωρω ενα ακομα plotkai.

Και οσο για το cool εγω να πω την αλη8εια δεν εντυπωσιαστηκα και τοσo.Νικησες ενα espada μολις και μετα βιας και μετα ειτε σε σωζει ο κενπατσι,ειτε σε σωζει ο κουμπο κανοντας σε να γινεις κανονικο hollow και τωρα εχεις τον yami...Riiiiiiiiiiiiiiiiiiight.
Aυτα ειναι τα καλυτερα troll που βλεπουμε ever.Αντε να δουμε και τπ αλλο στο επομενο.Κανα cero φευγει απο την μασκα.....

Edited by Nighteyes, 17 October 2009 - 10:24.
Spoiler tag added για μείωση χώρου

Posted Image

#2106 slateras

slateras

►§╚Ât3r[a]§±!!◄AMV MaKeR

• Members
  • 129 posts

Posted 17 October 2009 - 10:57

kelborn3... και καποιοι αλλοι... μην ειστε ολο παραπονα.. αληθεια... εχω βαρεθει να σας βλεπω να γραφετε troll εδω... plotkai εκει...
φτανει...
εμενα προσωπικα μου αρεσει πολυ η ολη ιστορια του bleach ετσι οπως παει... αν δεν σας αρεσει σταματηστε να το παρακολουθειτε.. sorry κιολας...
Posted Image
θα τινάξω τα μυαλά μου στον αερα να γεμίσει ο κόσμος εξυπνάδα!:hahaha:

#2107 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 17 October 2009 - 11:42

kelborn3... και καποιοι αλλοι... μην ειστε ολο παραπονα.. αληθεια... εχω βαρεθει να σας βλεπω να γραφετε troll εδω... plotkai εκει...
φτανει...
εμενα προσωπικα μου αρεσει πολυ η ολη ιστορια του bleach ετσι οπως παει... αν δεν σας αρεσει σταματηστε να το παρακολουθειτε.. sorry κιολας...

Το τι θα δει ο καθένας είναι δική του δουλειά.:smokingg:
Εδώ μέσα όπως και σε οποιοδήποτε thread δεν γράφουμε μόνο τα θετικά αλλά και αρνητικά. Συνεπώς αν κάποιος παρακολουθεί/διαβάζει μια σειρά μπορεί κάλλιστα να πει τι δεν του άρεσε. Εγώ παραπάνω δεν είδα να γίνεται trolling αλλά συζήτηση με κάποια αρνητικά σχόλια. Αυτό σαφώς και είναι επιτρεπτό.
Η διαρκής γκρίνια, ειρωνεία και τα σχόλια που γίνονται μόνο για να γίνουν (πχ "Το bleach είναι χάλια. Απορώ γιατί το βλέπετε."), χωρίς περαιτέρω επεξηγήσεις δεν επιτρέπονται.

Παρακαλώ συνεχίστε την συζήτηση για το latest chapter.:wis:

Posted Image

Posted Image

#2108 Revan

Revan

*Don't be like me*

• Banned
  • 87 posts

Posted 17 October 2009 - 18:49

Αφού ο Ichigo κατάφερε να νικήσει τον Ulquiorra τότε δεν θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα με τον Yami. Να δείτε που σε κανα-δυο chapter θα τον έχει ξεκάνει.

#2109 jedi_fillis

jedi_fillis

Son of White Fang

• Members
  • 132 posts

Posted 17 October 2009 - 19:03

wtf?:dazed: Ichigo με νέο look μάσκας... Nice! Μου άρεσε που ο Ichigo φονήθηκε με την δύναμη που είδε ότι πραγματικά κρύβει μέσα του και πώς δεν μπορεί να την ελέγξει. Για να πώ την αλήθεια αυτή η μάσκα είναι για μένα το νέο evolve των δυνάμεων του Ichigo από το unleashed που έκανε με τον Ulqiora που το θεώρησα over the top.. Το μόνο που με χάλασε στο chapter αυτό είναι το ξεπάστρεμα των support chars (Renji, Rukia, Chad) αλλά και ο Yami.. Τον θεωρώ πολύ άθλιο espada *προσωπική γνώμη*:nosey:

#2110 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 posts

Posted 17 October 2009 - 19:50

H μασκα εχει αλλαξει.Ειναι ιδια με την μασκα που ειχε οταν εγινε πληρες hollow στη μαχη με τον ulqiorra χωρις τα κερατα.Ιδου και η εικονα για να το δεις καλυτερα

Spoiler:

Eιναι ακριβως η ιδια χωρις τα κερατα.
Οσο για τα παραπανω εμενα το chapter να πω την αλη8εια δεν με εν8ουσιασε.Μας δειχνει τον ichigo με ενα τρελο power up το οποιο δεν δικαιολογειται τουλαχιστον στην συγκεκριμενη χρονικη περιοδο κα8οτι παροτι νικησε τον ulqiorra ολα αυτα εγιναν ασυνειδητα οταν ηταν hollow.Και δευτερον τωρα που εγινε ξανα κανονικος to hollow μεσα του πρεπει να εκανε πανηυρια με την δυναμη ποσο μαλλον που χρησιμοποιει την δυναμη του.Αν καταφερει να νικησει χωρις παρεμβολες με μια δυναμη που ακομα δεν εχει κατακτησει απλα και μονο επειδη ειναι main char το 8εωρω ενα ακομα plotkai.

Και οσο για το cool εγω να πω την αλη8εια δεν εντυπωσιαστηκα και τοσo.Νικησες ενα espada μολις και μετα βιας και μετα ειτε σε σωζει ο κενπατσι,ειτε σε σωζει ο κουμπο κανοντας σε να γινεις κανονικο hollow και τωρα εχεις τον yami...Riiiiiiiiiiiiiiiiiiight.
Aυτα ειναι τα καλυτερα troll που βλεπουμε ever.Αντε να δουμε και τπ αλλο στο επομενο.Κανα cero φευγει απο την μασκα.....

Οχι,κοιτα προσεκτικα,η μασκα που ειχε με τον ulquiora ηταν πιο πολυ κρανος παρα μασκα,αυτη η καινουργια μασκα ειναι σαν την παλια,με λιγο διαφορετικες εκεινες τις γραμμες,που στην bleach wikia προσεξαν πως οσο προχωρουσε η σειρα ειχε πιο πολλες,αφου στο byakuya vs ichigo και στην μαχη ichigo vs hollow ichigo η μασκα ειχε τρεις γραμμες,αλλα μετα ειχε 7.Τωρα εχει μονο 2.Τωρα θυμιθικα τι μου θυμιζει και η προσωπικοτητα του ichigo ετσι οπως εγινε,θυμιζει τον ichigo οταν φοραει μασκα,αλλαζει η προσοπικοτητα του,δεν φοναζει ολη την ωρα "Rukiaaaaaa,Chaaaaaaaaaaaaad,Renjiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,Inoueeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee",ειναι πιο χαλαρος...ετσι εγινε και τωρα,και δεν ειχε πει η inoue οτι οταν κοιταει στα ματια του ichigo με μασκα (δεν θυμαμαι τι ειπε,αλλα ειχε κανει ενα σχολιο για τα ματια 100%).Κατι παρομοιο ειπε και η rukia.:tensai:

#2111 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 17 October 2009 - 22:26

έχω να πω ότι ο κούμπο άρχισε τις "κουμπιές" ξανά....τα ίδια παντελάκη μου τα ίδια παντελή μου.....δεν νομίζω ότι χριάζεται να πω κάτι περισότερο...
Posted Image
Spoiler:

#2112 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 17 October 2009 - 23:23

Οχι,κοιτα προσεκτικα,η μασκα που ειχε με τον ulquiora ηταν πιο πολυ κρανος παρα μασκα,αυτη η καινουργια μασκα ειναι σαν την παλια,με λιγο διαφορετικες εκεινες τις γραμμες,που στην bleach wikia προσεξαν πως οσο προχωρουσε η σειρα ειχε πιο πολλες,αφου στο byakuya vs ichigo και στην μαχη ichigo vs hollow ichigo η μασκα ειχε τρεις γραμμες,αλλα μετα ειχε 7.Τωρα εχει μονο 2.Τωρα θυμιθικα τι μου θυμιζει και η προσωπικοτητα του ichigo ετσι οπως εγινε,θυμιζει τον ichigo οταν φοραει μασκα,αλλαζει η προσοπικοτητα του,δεν φοναζει ολη την ωρα "Rukiaaaaaa,Chaaaaaaaaaaaaad,Renjiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,Inoueeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee",ειναι πιο χαλαρος...ετσι εγινε και τωρα,και δεν ειχε πει η inoue οτι οταν κοιταει στα ματια του ichigo με μασκα (δεν θυμαμαι τι ειπε,αλλα ειχε κανει ενα σχολιο για τα ματια 100%).Κατι παρομοιο ειπε και η rukia.:tensai:

Εδω κανεις λα8ος.Η μασκα του ichigo ιδια ειναι με οταν πολεμουσε με τον ulqi οταν ηταν hollow απλα οπως κα8ε φορα σε vaizard μορφη ο kubo σχεδιαζει μονο το μπροστινο της κομματι.Ετσι εκανε παντα και ετσι κανει και τωρα.Την πρωτη φορα που εγινε hollow και πηρε την μασκα του απλα εσκασε ολο το περιβλημα γυρω της και εμεινε το μπροστινο κομματι που το χρησιμοποιει ο kyrosaki.Το ιδιο κανει και τωρα απλα βγαζει το μπροστινο μερος.Δεν χρειαζεται να μπλεκεστε με αυτα ειναι πολυ απλο το 8εμα.

Οσο για το δευτερο μερος δεν παιζει ρολο η μασκα.Οταν φοραει την μασκα δεν αλλαζει η προσωπικοτητα του.Απλα οταν τον ειχε δει η innoue για 1 φορα με την μασκα ειχε φοβη8ει γτ τα χαρακτηριστικα του μοιαζανε με hollow(no shit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!).Και οσο για τις φωνες μην πω τις κραυγες που ειχε βγαλει στην μαχη με τον grimmjow για την innoue kaime ton ulqiorra με τη μασκα.Αυτα τα ολιγα για σκεψη

έχω να πω ότι ο κούμπο άρχισε τις "κουμπιές" ξανά....τα ίδια παντελάκη μου τα ίδια παντελή μου.....δεν νομίζω ότι χριάζεται να πω κάτι περισότερο...

Αγαπητε seirie να soy υπεν8υμισω οτι τετοιιυ ειδους σχολια ειναι απροσαρμοστα για μια σειρα για την οποια δεν υπαρχουν plotkai η τρολλ παντος ειδους...Σε παρακαλω να αποφευγεις τετοιου ειδους σχολια για αυτο το στολιδι των συγχρονων μαγκα και ιδιαιτερα για τετοια chapter μετ τον 8ανατο των espada και το απολυτα δικαιολογημενο power up toy ichigo:nod2:

Posted Image

#2113 Tanatsos

Tanatsos

Anime Amateur

• Members
  • 112 posts

Posted 17 October 2009 - 23:26

καλο το chapter έχετε δίκιο..αλλα εγω ηθελα Unohana action...δηλαδη την παρουσιαζουν τοσο δυνατη..αλλα δεν εχουμε δει τιποτα

#2114 Xristos-san

Xristos-san

Εθισμένος

• Members
  • 106 posts

Posted 18 October 2009 - 15:46

Εμενα μου αρεσε αρκετα μπορω να πω.Θελω να μαθω τι στο καλο εγινε εκει πανω και ο ichigo εγεινε γα.....ιας.Ελπιζω να μην με απογοητευσει.

#2115 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 20 October 2009 - 13:20

Bleach 379 Spoilers

Spoiler: