μηπως λεω μηπως...
η μηπως το πηγα πολυυυυ μακρια???
Posted 02 April 2011 - 11:58
Posted 02 April 2011 - 12:31
το ναρουτο εχει ξεφυγει! μου αρεσει πολυ η τροπη των γεγονοτων! μπηκαν ολα τα hidden villges Και μας δεχνουν κ ολους τους kage! απλα τρελα... λοιπον μου ηρθε κατι πιθανο (Ps δεν διαβαζω μανγκα)
μηπως λεω μηπως...Spoiler:
Posted 07 April 2011 - 14:32
Posted 07 April 2011 - 15:03
το ναρουτο εχει ξεφυγει! μου αρεσει πολυ η τροπη των γεγονοτων! μπηκαν ολα τα hidden villges Και μας δεχνουν κ ολους τους kage! απλα τρελα... λοιπον μου ηρθε κατι πιθανο (Ps δεν διαβαζω μανγκα)
μηπως λεω μηπως...Spoiler:
Posted 07 April 2011 - 17:12
Posted 07 April 2011 - 19:42
Does this darkness have a name?
Posted 07 April 2011 - 21:08
Posted 07 April 2011 - 23:05
Posted 08 April 2011 - 02:39
Posted 08 April 2011 - 02:51
και ακομα δεν εχεις δει τιποτα ...NAI ΡΕ ΦΙΛΕ! Επιτελους Κισαμε. Δεν μπορω να περιμενων να δω την εξελιξη της μαχης. Και αυτο το Σαμεχαντα ειναι εντελως παράνοια.
Καλα η Σακουρα fail κλασσικα.Πολυ χαρηκα με την πληρωμενη απαντηση του Ναρουτο. Γενικα αυτο το αρκ ειναι εξαιρετικο so far.
Φοβερο οp, omg δλδ, Οροτσιμαρου FTW.Για να δουμε ποια θα ειναι η συνεχεια.Εχουμε πολλες εξελιξεις και μαλιστα ταυτοχρονες!
Επισης ενδιαφερον πολυ και το σχεδιο του Μανταρα με το juubi.
Posted 08 April 2011 - 14:52
κατσε ρε για πρωτη φορα δν φερθηκε εγωιστικα...Τι ακριβώς σου άρεσε στην προσπάθεια της?Άκυρη και εγωιστική,όπως και όλα όσα έχει κάνει μέχρι τώρα. "Θυμάσαι Ναρούτο εκείνη την υπόσχεση?Θυμάσαι την ατελείωτη εκπαίδευση που έκανες έκτοτε για να την εκπληρώσεις?Θυμάσαι πόσο υπέφερες τα τελευταία 3 χρόνια?Ε,ξέχνα τα μωρέ,τον ξεπέρασα τον Sasuke." F A I L. Ας τη σκοτώσει κάποιος επιτέλους!
Κατά τ'άλλα,καλό επεισόδιο,ξαναβλέπουμε Kisame.
Posted 08 April 2011 - 15:50
κατσε ρε για πρωτη φορα δν φερθηκε εγωιστικα...
ενω εχει τοσα χρονια κολλημα με τον σασουκε, τον απαρνηθηκε (εστω κ ψεμματα), απαλαξε τον μονο ανθρωπο, που θα μπορουσε να της φερει πισω τον αγαπημενο της, απο την υποσχεση του και τελος εβαλε πανω την ασφαλεια της κονοχα και των φιλων της πανω απο τα δικα της συναισθηματα. για πρωτηφορα στο ανιμε φερθηκε πραγματικα ωριμα...
p.s. η μαχη στο επομενο προβλεπεται να ειναι απο αλλον πλανητη!!!
Posted 08 April 2011 - 23:36
Με συγχωρείς αλλά θα συμφωνήσω με τον DarkElf. Η Suckura είναι εξοργιστικά επιπόλαια, εγωίστρια κι έχει την εντύπωση πως τα πράγματα περιστρέφονται γύρω της. Το πόσο επιφανειακή είναι η συμπεριφορά της θα φανεί και στη συνέχεια του έργου.... Η αντίδραση της αφού της τα χωσε ο Ναρούτος απέδειξε τον κομπλεξισμό της και μόνο. Όσο για την ασφάλεια της Konoha, είναι το τελευταίο πράγμα που έχει στο μυαλό της...
Posted 08 April 2011 - 23:41
Does this darkness have a name?
Posted 08 April 2011 - 23:50