Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
3282 replies to this topic

#2776 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 10 March 2011 - 17:58

πωωω ποσο καιρο εχω να μπω εδω μεσα... αλλα τα τελευταια επεισοδια και το 202 το αξιζουν XD

Spoiler:

#2777 c0mmer

c0mmer

Mizore chan

• Members
  • 27 posts

Posted 11 March 2011 - 16:48

Γενικα το ναρουτο αλλαζει στρατηγικη... Γινεται χολυγοουντιανο με πλοκη, ξεδιπλωση ολης της ιστοριας της κονοχα και των προγονων και τελος ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ σοβαροτατους αντιπαλους...
Η θα ξετρελαθεις η θα το μισησεις...
Ολοι οι χαρακτηρες ωριμασαν (και οχι ο ναρουτο, σακουρα κτλ στην εναλλαγη ναρουτο-ναρουτο σιπουντεν δεν ωριμασαν σχεδον καθολου-πουσαι ναρουτο με τα pervert jutsu σου!)
Τα 20 λεπτα του επεισοδιου δεν αρκουν! ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΛΛΟ!!!

Παντως το ναρουτο πια δεν ειναι για παιδια... Θελει πολυ κριτικη σκεψη... Inception γιναμε!!!

#2778 Sonick

Sonick

Boiled Frogs

• Members
  • 17 posts

Posted 17 March 2011 - 18:52

203 download link in the spoiler

Spoiler:

Για όσους δεν το έχουν βρει ακόμα.

Edited by Sonick, 17 March 2011 - 19:07.

anger is a gift...

Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#2779 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 posts

Posted 18 March 2011 - 09:00

Αυτός ο Raikage πολύ εύκολα τα θυσιάζει τα χέρια του:hahaha:

#2780 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 18 March 2011 - 13:27

θελει να γινει shanks :tongue: :hihi2:

stasou%2520mygdala.jpg

#2781 sledgehammer_999

sledgehammer_999

Anime Newbie

• Members
  • 57 posts

Posted 18 March 2011 - 19:12

Καλά ρε γαμώτο. Δεν προλάβαμε να χορτάσουμε το epicness του naruto sage-mode και του ότι είναι "πιο δυνατός" από τον sasuke και αμέσως πετάνε το epicness του sasuke σε darkness-amaterasu-controlling-mode.

Κατά τα άλλα, τα τελευταία επεισόδια έχουν φτάσει σε τέτοιο βαθμό epicness και story-plot που κοντεύω να ξεχάσω τα χιλιάδες τρισάθλια fillers που έχουμε φάει κατά καιρούς στην μάπα.

#2782 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 18 March 2011 - 19:22

Tο ευχαριστήθηκα όταν ο super GAR raikage πλάκωσε στο ξύλο το φλώρο το Sasuke και το κλισεδιάρικο darkness του :P we need more of these scenes

#2783 scoot

scoot

Anime Fan

• Members
  • 137 posts

Posted 24 March 2011 - 16:37

Αυτός ο Raikage πολύ εύκολα τα θυσιάζει τα χέρια του:hahaha:

μπηκα στο θεμα για να γραψω ακριβος αυτο...

δηλαδη ελεος.
ακομα και αν το αματερατσου δεν σβηνει θα μπορουσε να κοψει/αφαιρεσει το δερμα του χεριου του(αλλα δεν ειναι τοσο κοολ)...

#2784 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 27 March 2011 - 21:16

Spoiler: 204

#2785 Kρεμμυδοιππότης

Kρεμμυδοιππότης

Μου ήρθε το ιντερνετ!!!!

• Members
  • 316 posts

Posted 27 March 2011 - 21:35

Πραγματικά θέλω να πεθάνει ο Sasuke. Ο Masashi τον έχει υπερβολικά in favor. Δηλαδή έλεος ο Itachi που ήταν φοβερά γαμάτος είχε ξεσκιστεί για να πάρει το mangekyou σκότωσε τον καλήτερο του φίλο την οικογένεια του και όλη του τη φυλή είχε σχεδόν τυφλωθεί και για να κάνει το Amaterasu ήθελε κανα 5λεπτο να κάνει seals ενω ο Sasuke αμέσως μόλις το πήρε εντελός ακούραστα απο τον Itachi κοιτάει τον άλλον και λέει Amaterasu! Και σαν να μην έφτανε αυτό το πολύ 2 βδομάδες μετά έχει μάθει να το χειρίζετε τέλεια ώστε να του δίνει μέχρι και μορφή κάτι που ο Itachi τόσα χρόνια δεν κατάφερε! Κάτι τέτοιες χαζομάρες στο naruto με νευριάζουν πολύ:mador2:

#2786 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 28 March 2011 - 07:16

Spoiler: 204

Αυτό έλειπε να μην τον έπινε κιόλας, που πήγε σαν απόλυτος θεός των ninja να πολεμήσει όλους τους kage μαζι..
Posted Image

#2787 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 posts

Posted 28 March 2011 - 11:48

Sκετη ηδονη ειναι αυτα επεισοδιακια και απορω που δεν σχολιαζουν πολλοι.Αυτο που εκανε ο Sasuke ,περαν του οτι το εχει χασει εντελως, ηταν η απολυτη υβρις. Που πας στα αγγουρια ρε τεντυ-μπόι; Παντως μου αρεσει πως το χειριζεται το ολο θεμα ο Κισιμοτο.Τον καταστρεφει τον χαρακτηρα οπως θα επρεπε.ειναι η φυσικη πορεια του Sasuke και αν το συνεχισει μεχρι τελους αυτο και δεν δουμε κανενα ''μετανιωσα παιδια, θα ειμαι καλος'' για χαριν του politically correct, τοτε θα ειναι απειρο respect.

Το επεισοδιο κλασσικα ηταν αψογο στα τεχνικα του μερη (αυτο το αρκ με εχει εντυπωσιασει με την τεχνικη του αρτιοτητα και σταθεροτητα), ωραια μαχη και ποσο γαματο ηταν το jutsu του γερου.Τον εστειλε απο κει που ηρθε τον emo. Δυστυχως το επομενο θα εχει μπλα-μπλα αν και λογικα θα εχει ενδιαφερον.

Zetsu is the man.Mα ολοι οι ακατσουκι να ειναι φοβεροι; Κανεναν να μην αντιπαθω; Το Ναρουτο στο θεμα κακων εχει κεντησει αψογα.
Posted Image

#2788 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 28 March 2011 - 14:31

Ειναι φοβερά επεισοδια. δεν ξερεις ποιον να αντιπαθησεις :kakaka:

Το σχεδιο μου αρεσει παρα πολυ, ευνοει πολυ καποιους χαρακτηρες οπως ο Jugo, o Κιλλερ bee αγαπημενος καιστην κοσμαρα του οπως παντα.

Και ναι ο σασουκε αποδεικνυει αυτο που ειχε πει ο κακασι απο την αρχη, οτι ειναι μια ιδιοφυια οσον αφορα στο ποσο γρηγορα μαθαινει κατι.

ακολουθει τρομερη μαχη, η οποια ηταν πολυ συσκολη στην αποδοση της στο μανγκα και την περιμενω εδω και πααααααρα πολυ καιρο να τη δω στο ανιμε. Θέλω να πιστευω οτι θα ειναι ισαξια με εκεινο το επος κιουμπι εναντιον πειν, αλλα ας μη το γλωσσοφαω.

Ελπιζω στο μελλον να δουμε περισσοτερη mizukage. την εχω αγαπησει!:moeee:

stasou%2520mygdala.jpg

#2789 Kρεμμυδοιππότης

Kρεμμυδοιππότης

Μου ήρθε το ιντερνετ!!!!

• Members
  • 316 posts

Posted 28 March 2011 - 15:04

Πραγματικά δεν περίμενα ότι ο Zetsu θα μπορούσε να πολεμάει. Νόμιζα ότι το μόνο που έκανε είναι instant teleport όπου ήθελε και με ξάφνιασε όταν έβγαλε αυτές τις μπίχλες γύρω από όλους. btw ωραία υπογραφή sefiroth

#2790 iamthe earth

iamthe earth

Anime Newbie

• Members
  • 102 posts

Posted 28 March 2011 - 15:14

Zetsu is the man.Mα ολοι οι ακατσουκι να ειναι φοβεροι; Κανεναν να μην αντιπαθω; Το Ναρουτο στο θεμα κακων εχει κεντησει αψογα.

Συμφωνω απολύτως..και που να δεις αργοτερα τι γινεται