Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]
Posted 10 June 2010 - 15:06
edit: http://www.narutoget.com/watch/724-naruto-shippuden-episode-164/
Posted 10 June 2010 - 15:42
Σχέδιο, ατμόσφαιρα manga, μουσική, φωνές, όλα πολύ καλά μπορώ να πω λοιπόν. Το μόνο που απ' όσο είδα άλλαξαν αρκετά ήταν το Shinra Tensei και μου άφησε ψιλοανάμεικτα αισθήματα: στο manga o Pein πήδηξε απλώς πολύ ψηλά και μετά επιτέθηκε στο χωριό, στο anime ενώ wtf, τον έκαναν σαν να πετάει-αιωρείται κάτι (ίσως παράγωγο της απώθησης του; ) και το βρήκα λίγο πάραξενο, μιας και δεν θα τον ξαναδούμε να το κάνει στην συνέχεια. Από την άλλη βέβαια έκανε πιο godlike την σκηνή και αυτό ήταν στα θετικά.
Ακόμα και τα μικρο-fillers που υπάρχουν μέσα δεν με ενόχλησαν στο ελάχιστο, ίσα ίσα μπορώ να πω ότι το βελτίωσαν σε κάποια σημεία που δεν ήταν πολύ ξεκάθαρα στο manga. Μόνο το iron maiden του Ibiki ήταν ψιλοwtf, αλλά whatever.

PS: Πέτυχα τυχαία και αυτό το "omake" πριν λίγο καιρό, το οποίο είναι βασισμένο σε εικόνες του 2ου ending του shippuuden, όπου όλοι οι χαρακτήρες είναι high school students. Δεν ξέρω πόσοι το έχουν ήδη δει, αλλά όσοι δεν, απλά δείτε το. Αξίζει και μόνο για
Posted 10 June 2010 - 19:25
Επι του επισοδειου τωρα...ηταν καλο σε γενικες γραμμες αλλα ακομα δεν ειμαι ευχαρηστημενος απ το ανιματιον στην κινηση...πιστευω πως ολες οι κινησεις και τεχνικες μπορουσαν και θα επρεπε να ειναι πολυ πιο smoothy και ολοκληρομενες..και οχι τοσο κοφτες...

Posted 11 June 2010 - 11:49
Αλλα τον εχει τον Pain στα ισα. Αντε αντε να δουμε τι θα κανει με τους τελευταιους
Posted 11 June 2010 - 13:21
αρχισε για τα καλα η μαχη επιτελους. Αλλα πολυ επεξηγηση βρε ας τα κανανε ποιο απλα ...
Αλλα τον εχει τον Pain στα ισα. Αντε αντε να δουμε τι θα κανει με τους τελευταιους
Εντάξει δεν νομίζω ότι μπορούμε να κρίνουμε ακόμα μια και ο βασικός Pein ο οποίος φαίνεται και είναι μια κλάση πάνω απο τους άλλους, ήταν τόση ώρα εκτός μάχης. Τώρα να δούμε που έσφιξαν τα πράγματα τον Naruto. Αλλά πάντως μια χαρά τα πάει, καλύτερα απο τον Jiraya, truth to be told.
Τέλος, έχω να πω πως μου αρέσει πολύ το pacing. Το anime πάει να κάνει μεγάλη σε διάρκεια την μάχη όπως φαίνεται στο manga χωρίς να κουράζουν οι επιπλέον σκηνές. Και το animation είναι σχετικά καλό, δεν ζητάω animation ταινίας. Εξάλλου οι καλές animation "ομάδες" μάλλον δουλεύουν στα τελευταία επεισόδια της μάχης.

Posted 11 June 2010 - 15:41

Το τοπίο το χάλασαν λίγο οι βάτραχοι που πάλευαν με τους λύκους λερναίες υδρες και τα υπόλοιπα ζούδια...Γενικά δεν τα μπορώ όλα αυτά τα summoning ζωντανά που ο μόνος λόγος που τα καλούνε είναι να παλεύουν σε μάχες των ανθρώπων. Αφήστε τα να ζήσουν την ζωή τους επιτέλους!
Ωραία λοιπόν η μάχη. Το επόμενο θέλω να το δω για άλλο λόγο και το μεθεπόμενο για τρίτο λόγο. Αμάν πια, ένα χρόνο συν, να περιμένουμε για 2,3 επεισόδια...
Posted 12 June 2010 - 16:29

Έχει πέσει καλύτερη δουλεια!! καλύτερο animation εδώ μου φαίνεται
και στις κινήσεις του Ναρούτο κτλπ..που άρχησε να ρίχνει τα ρασενγκαν βροχή.
ελπίζω τα επόμενα να είναι καλύτερα γτ είναι κορυφαία μάχη..
Μια χαρά σκέφτεται όταν θέλει πάντως. Ωραία έλυσε το πρόβλημα με την κίνηση σε sage mode. Εντάξει όχι πρωτότυπη αφού το έχει κάνει ψωμοτύρι αυτό με τους κλώνους αλλά αφού έχει μέθοδο σίγουρη τι να ψάχνει αλλού; Η δουλειά γίνεται κι έτσι μια χαρά.
Εντάξει μεγάλωσε τώρα και οριμάζει(προσπαθεί τουλαχιστον)..αργεί λίγο αλλά τα κατεβάζει κάτι τετια..(πάλι καλα

Ωραία λοιπόν η μάχη. Το επόμενο θέλω να το δω για άλλο λόγο και το μεθεπόμενο για τρίτο λόγο. Αμάν πια, ένα χρόνο συν, να περιμένουμε για 2,3 επεισόδια...
Συμφωνώ!!!!

Posted 13 June 2010 - 11:16
Posted 13 June 2010 - 14:03
Γενικα πολυ ωραια σκηνοθετημενη μαχη.Και εξυπνη.
Bre συ etherios οι κλωνοι απο οτι φαινεται ειναι το συστατικο στην επιτυχια για ολες τις στρατηγικες και τις μαχες του Naruto, ετσι φαινεται τον σκεφτηκε απο την αρχη και ο mangaka.Τον ηθελε να μην ειναι ποτε ο Imba τελειος χαρακτηρας και ο super cool, οπως φερριπειν θελει να δειχνει ετσι τον Sasuke.Αν αφαιρεθουν οι κλωνοι πιστευω οτι θα χαθει και η ταυτοτητα του ως χαρακτηρα.
Edited by sefiroth, 13 June 2010 - 14:10.

Posted 13 June 2010 - 18:33
Posted 15 June 2010 - 15:45
Καλά τα σημεία όπου ο Naruto ξεγελάει τους αντιπάλους του με την ίδια kagebushinoτσατσιά, όλοι μένουν μαλ΄**κες και βάζουν το πιο γαματο soundtrack που έχουν, τα λατρεύω.
Ισως το καλυτερο σχολιο που εχω ακουσει για το Naruto ever!! Πεθανα απο τα γελια! Γι αυτο μας αρεσει το Naruto αλλωστε
Posted 17 June 2010 - 02:47
Το animation καλο ηταν, αν εξαιρεσουμε το σημειο που φτιαχνει το rasen-shuriken (οι κλωνοι εχουν τα χερια απλωμενα προς τα κατω, ενω το rasen-shuriken το κραταει ψηλα... wtf?)
Εχει απομεινει ο Tendou Pain... η μαχη εχει δρομο ακομη!