Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
3282 replies to this topic

#2476 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 01 June 2010 - 01:49

Ωραίο επεισόδιο. Ψιλοχαίρομαι με τα όσα περνάει τώρα η Konoha, δεν χαίρομαι που πεθαίνουν χαρακτήρες αλλά το όλο σκηνικό με την ψωροπερήφανες και αλαζονικές αρχές της Κonoha μου την έδιναν! Ανυπομονώ για την συνέχεια!

To νοημα ειναι να πε8ανει και κανενας.Ελεος πια με το να ζουν ολοι οι κονοχανοι που ειναι εκ των μεγαλυτερων κα8αρματων ever.Να ψοφησουν στο χωμα και να μην σηκω8ουν ποτε ξανα.Και δοξα σοι που πε8ανε και ο κακασι.Αντε να αδειαζουμε σιγα σιγα

Posted Image

#2477 LCF89

LCF89

..::Unfightable::..

• Members
  • 323 posts

Posted 01 June 2010 - 02:25

Που πηγε η μουσικη την ωρα της εμφανισης του φιλου μας Νaruto? Κι εγω περιμενα κατι epic και το μονο που ελαβα ηταν κατι χτυπηματακια σε κουτακια της coca cola. :knock-knock:

Posted Image

#2478 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 posts

Posted 01 June 2010 - 07:46

Που πηγε η μουσικη την ωρα της εμφανισης του φιλου μας Νaruto? Κι εγω περιμενα κατι epic και το μονο που ελαβα ηταν κατι χτυπηματακια σε κουτακια της coca cola. :knock-knock:

Nihon music mate... άσε που θυμίζει το theme του Jiraya...
The only thing that we need to decide is what to do with the time that is given to us

#2479 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 01 June 2010 - 10:02

Και δοξα σοι που πε8ανε και ο κακασι.

Ιιιιιιιι!!!!! Ντροπή!!!!!:oo: Τι σου έκανε ο κακόμοιρος ο Κακάσι;;; Τόσοι άλλοι σπαστικοί χαρακτήρες υπήρχαν να πεθάνουν (Ino, Choji, Ebisu κτλ) κι εσύ χάρηκες που πέθανε ο Κακάσι; Εντάξει, εσένα μπορεί να σου τη σπάει θα μου πεις... Αλλά σοβαρά τώρα, γιατί να πεθάνει τόσο νωρίς;;

#2480 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 01 June 2010 - 10:12

Ιιιιιιιι!!!!! Ντροπή!!!!!:oo: Τι σου έκανε ο κακόμοιρος ο Κακάσι;;; Τόσοι άλλοι σπαστικοί χαρακτήρες υπήρχαν να πεθάνουν (Ino, Choji, Ebisu κτλ) κι εσύ χάρηκες που πέθανε ο Κακάσι; Εντάξει, εσένα μπορεί να σου τη σπάει θα μου πεις... Αλλά σοβαρά τώρα, γιατί να πεθάνει τόσο νωρίς;;

Ε τωρα 10 χρονια δεν τα λες και νωρις...Kαι δεν εχω κατι με τον συγκεκριμενο χαρακτηρα απλα θα μου αρεσε να τον δω στο χωμα να τον φανε τα σκυλια του kiba.
....Pathetic one eye wannabe uchiha bitch...

Posted Image

#2481 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 01 June 2010 - 14:32

Ε τωρα 10 χρονια δεν τα λες και νωρις...

Αυτό είναι το Naruto ως σειρά που σέρνεται... (Αν δεν ήταν τα fillers, μέσα κι έξω απ' τα επεισόδια, θα κράταγε 4 χρόνια το πολύ μέχρι τώρα...) Ε, είναι μεγάλη σειρά, τι να πούμε... Το θέμα είναι πως οι 4 βασικοί πρωταγωνιστές είναι Naruto, Sasuke, Sakura και Kakashi, και δε μου πάει να πεθάνει ο ένας σ' ένα ark που δεν είναι καν κοντά στο τέλος της σειράς. Υποτίθεται ότι ακολουθούμε την πορεία των πρωταγωνιστών μέχρι το τέλος σε μια ιστορία.

Kαι δεν εχω κατι με τον συγκεκριμενο χαρακτηρα απλα θα μου αρεσε να τον δω στο χωμα να τον φανε τα σκυλια του kiba.
....Pathetic one eye wannabe uchiha bitch...

Συγγνώμη, σε παρεξήγησα...:wth2:

#2482 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 01 June 2010 - 15:03

... Το θέμα είναι πως οι 4 βασικοί πρωταγωνιστές είναι Naruto, Sasuke, Sakura και Kakashi, και δε μου πάει να πεθάνει ο ένας σ' ένα ark που δεν είναι καν κοντά στο τέλος της σειράς. Υποτίθεται ότι ακολουθούμε την πορεία των πρωταγωνιστών μέχρι το τέλος σε μια ιστορία.

Οχι οι βασικοι πρωταγωνιστες της συγκεκριμενης σειρας ειναι τα δυο bromance.Οι υπολοιποι λιγο πολυ εχουν υποβιβαστει σε δευτερο ρολο.Η σακουρα ουτως η αλλως εγινε ενα fading memory πολυ καιρο πριν στο συμπαν του ναρουτο και οσο για τον κακασι οπως λεει και η τσουναντε περισσοτερο καιρο βρισκεται στο κρεββατι παρα στην δουλεια, οποτε καλο θα ηταν να βλεπαμε τα ψωμια του να λιγοστευουν.Ουτως η αλλως δεν εξυπηρετει και τπ πλεον στην ιστορια...Αντε τωρα στον επομενο κοσμο και να μας γραφει απο μακρια.
He wont be missed i assure u:gn2:

Posted Image

#2483 Nessaj

Nessaj

Chaos lord

• Members
  • 110 posts

Posted 01 June 2010 - 19:02

εγω χαιρομαι που δεν δειχνει το sasuke εχω βαρεθει με αυτον αντε να πεθανει να ησηχασουμαι

#2484 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 01 June 2010 - 19:55

Οχι οι βασικοι πρωταγωνιστες της συγκεκριμενης σειρας ειναι τα δυο bromance.

Περίμενε, θα τα βρω: Το ένα είναι NaruSasu, σίγουρα. Το άλλο... Το άλλο;:hmmm: Δεν το βρίσκω!:dazed:

Η σακουρα ουτως η αλλως εγινε ενα fading memory πολυ καιρο πριν στο συμπαν του ναρουτο.

+10000... H Σάκουρα δεν έπαιζε ποτέ ιδιαίτερο ρόλο, απλά μας την πλασάρανε για πρωταγωνίστρια γιατί έπρεπε να έχει μία η σειρά. Άντε να μην αρχίσω πάλι για τα φαλλοκρατικά του Κισιμότο, έχω καταντήσει γραφική...

Τυπικά πάντως, αυτοί οι 4 είναι πρωταγωνιστές. Σε κάποια φάση, ομολογώ, είχα τόσο καιρό να δω τον ίδιο το Ναρούτο που σκεφτόμουν μήπως έπρεπε η σειρά να μετανομαστεί σε Σάσουκε... Αφού γύρω απ' το Σάσουκε και τους Uchiha είναι όλη η υπόθεση, παραδεχτείτε το... (Διαισθάνομαι απειλή μετά απ' αυτή τη δήλωση...:kowai:)

#2485 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 01 June 2010 - 20:52

Περίμενε, θα τα βρω: Το ένα είναι NaruSasu, σίγουρα. Το άλλο... Το άλλο;:hmmm: Δεν το βρίσκω!:dazed:

Ναρουτο/Σαι

Posted Image

#2486 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Χανιά

Posted 03 June 2010 - 09:06

βασικα αν ονομαζοταν σασκε εγω θα σταματαγα το ναρουτο.

ezgif.com-resize.gif

#2487 darkfaith

darkfaith

狂銀 影狐

• Members
  • 49 posts

Posted 03 June 2010 - 14:46

Οι βασικοί είναι ο Naruto και ο Sasuke όλους τους άλλους τους έχει για back-up ο Kishimoto μου φαίνεται. Τουλάχιστον ελπίζω σε μια αξιοπρεπή παρουσία και ενδιαφέρουσες μάχες (έχω χάσει κάθε ελπίδα για ουσιαστικές εντυπωσιακές κινήσεις από γυναικείους χαρακτηρες)
Posted Image

#2488 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 03 June 2010 - 22:06

NARUTO KICKS ASS FREAKING LOVE IT!!!!:kyaaa::kyaaa::kyaaa:

#2489 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 03 June 2010 - 22:19

To animation απαραδεκτο! Συγκρινεται τωρα αυτο με το αρκ που παλευε ο κακασι κ τα αλλα 3 με 2 ακατσυκι( δεν θυμαμαι ονοματα XD)!~

Posted Image

#2490 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 03 June 2010 - 22:48

....
He wont be missed i assure u:gn2:

Right, jump of a bridge will ya :D