To νοημα ειναι να πε8ανει και κανενας.Ελεος πια με το να ζουν ολοι οι κονοχανοι που ειναι εκ των μεγαλυτερων κα8αρματων ever.Να ψοφησουν στο χωμα και να μην σηκω8ουν ποτε ξανα.Και δοξα σοι που πε8ανε και ο κακασι.Αντε να αδειαζουμε σιγα σιγαΩραίο επεισόδιο. Ψιλοχαίρομαι με τα όσα περνάει τώρα η Konoha, δεν χαίρομαι που πεθαίνουν χαρακτήρες αλλά το όλο σκηνικό με την ψωροπερήφανες και αλαζονικές αρχές της Κonoha μου την έδιναν! Ανυπομονώ για την συνέχεια!
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]
Posted 01 June 2010 - 01:49
Posted 01 June 2010 - 02:25

Posted 01 June 2010 - 07:46
Που πηγε η μουσικη την ωρα της εμφανισης του φιλου μας Νaruto? Κι εγω περιμενα κατι epic και το μονο που ελαβα ηταν κατι χτυπηματακια σε κουτακια της coca cola.
![]()
Nihon music mate... άσε που θυμίζει το theme του Jiraya...
Posted 01 June 2010 - 10:02
Και δοξα σοι που πε8ανε και ο κακασι.
Ιιιιιιιι!!!!! Ντροπή!!!!!

Posted 01 June 2010 - 10:12
Ε τωρα 10 χρονια δεν τα λες και νωρις...Kαι δεν εχω κατι με τον συγκεκριμενο χαρακτηρα απλα θα μου αρεσε να τον δω στο χωμα να τον φανε τα σκυλια του kiba.Ιιιιιιιι!!!!! Ντροπή!!!!!
Τι σου έκανε ο κακόμοιρος ο Κακάσι;;; Τόσοι άλλοι σπαστικοί χαρακτήρες υπήρχαν να πεθάνουν (Ino, Choji, Ebisu κτλ) κι εσύ χάρηκες που πέθανε ο Κακάσι; Εντάξει, εσένα μπορεί να σου τη σπάει θα μου πεις... Αλλά σοβαρά τώρα, γιατί να πεθάνει τόσο νωρίς;;
....Pathetic one eye wannabe uchiha bitch...
Posted 01 June 2010 - 14:32
Ε τωρα 10 χρονια δεν τα λες και νωρις...
Αυτό είναι το Naruto ως σειρά που σέρνεται... (Αν δεν ήταν τα fillers, μέσα κι έξω απ' τα επεισόδια, θα κράταγε 4 χρόνια το πολύ μέχρι τώρα...) Ε, είναι μεγάλη σειρά, τι να πούμε... Το θέμα είναι πως οι 4 βασικοί πρωταγωνιστές είναι Naruto, Sasuke, Sakura και Kakashi, και δε μου πάει να πεθάνει ο ένας σ' ένα ark που δεν είναι καν κοντά στο τέλος της σειράς. Υποτίθεται ότι ακολουθούμε την πορεία των πρωταγωνιστών μέχρι το τέλος σε μια ιστορία.
Kαι δεν εχω κατι με τον συγκεκριμενο χαρακτηρα απλα θα μου αρεσε να τον δω στο χωμα να τον φανε τα σκυλια του kiba.
....Pathetic one eye wannabe uchiha bitch...
Συγγνώμη, σε παρεξήγησα...

Posted 01 June 2010 - 15:03
Οχι οι βασικοι πρωταγωνιστες της συγκεκριμενης σειρας ειναι τα δυο bromance.Οι υπολοιποι λιγο πολυ εχουν υποβιβαστει σε δευτερο ρολο.Η σακουρα ουτως η αλλως εγινε ενα fading memory πολυ καιρο πριν στο συμπαν του ναρουτο και οσο για τον κακασι οπως λεει και η τσουναντε περισσοτερο καιρο βρισκεται στο κρεββατι παρα στην δουλεια, οποτε καλο θα ηταν να βλεπαμε τα ψωμια του να λιγοστευουν.Ουτως η αλλως δεν εξυπηρετει και τπ πλεον στην ιστορια...Αντε τωρα στον επομενο κοσμο και να μας γραφει απο μακρια.... Το θέμα είναι πως οι 4 βασικοί πρωταγωνιστές είναι Naruto, Sasuke, Sakura και Kakashi, και δε μου πάει να πεθάνει ο ένας σ' ένα ark που δεν είναι καν κοντά στο τέλος της σειράς. Υποτίθεται ότι ακολουθούμε την πορεία των πρωταγωνιστών μέχρι το τέλος σε μια ιστορία.
He wont be missed i assure u:gn2:
Posted 01 June 2010 - 19:02
Posted 01 June 2010 - 19:55
Οχι οι βασικοι πρωταγωνιστες της συγκεκριμενης σειρας ειναι τα δυο bromance.
Περίμενε, θα τα βρω: Το ένα είναι NaruSasu, σίγουρα. Το άλλο... Το άλλο;

Η σακουρα ουτως η αλλως εγινε ενα fading memory πολυ καιρο πριν στο συμπαν του ναρουτο.
+10000... H Σάκουρα δεν έπαιζε ποτέ ιδιαίτερο ρόλο, απλά μας την πλασάρανε για πρωταγωνίστρια γιατί έπρεπε να έχει μία η σειρά. Άντε να μην αρχίσω πάλι για τα φαλλοκρατικά του Κισιμότο, έχω καταντήσει γραφική...
Τυπικά πάντως, αυτοί οι 4 είναι πρωταγωνιστές. Σε κάποια φάση, ομολογώ, είχα τόσο καιρό να δω τον ίδιο το Ναρούτο που σκεφτόμουν μήπως έπρεπε η σειρά να μετανομαστεί σε Σάσουκε... Αφού γύρω απ' το Σάσουκε και τους Uchiha είναι όλη η υπόθεση, παραδεχτείτε το... (Διαισθάνομαι απειλή μετά απ' αυτή τη δήλωση...

Posted 01 June 2010 - 20:52
Ναρουτο/ΣαιΠερίμενε, θα τα βρω: Το ένα είναι NaruSasu, σίγουρα. Το άλλο... Το άλλο;
Δεν το βρίσκω!
Posted 03 June 2010 - 09:06
Posted 03 June 2010 - 14:46

Posted 03 June 2010 - 22:19
Posted 03 June 2010 - 22:48
....
He wont be missed i assure u:gn2:
Right, jump of a bridge will ya