Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
3282 replies to this topic

#2626 darkfaith

darkfaith

狂銀 影狐

• Members
  • 49 posts

Posted 06 July 2010 - 18:32

Ξέροντας πόσο δύσκολη δουλειά είναι να κάνεις έστω και ένα animation μερικών δευτερολέπτων και σεβόμενη τη δουλειά τoυ animator, μπορώ να πω οτί κατά την γνώμη μου το animation θα μπορούσε και θα έπρεπε να είναι πολύ καλύτερο! Ιδίως για μια μάχη και ένα anime δημοφιλές όπως το Naruto, νομίζω πως η μάχη θα έπρεπε να αποδοθεί καλύτερα.

Η σκηνή οπού το kyuubi καρφώνει τον Pain στο έδαφος μου προκάλεσε πολύ γέλιο! Αντε στην επόμενη σημαντική μάχη κάποιος να πάρει ένα μαρκαδόρο και να ζωγραφίσει ένα τούνελ οπού θα βγει ένα τραίνο και θα ισοπεδώσει τον αντίπαλο ή από τη μέση του πουθενά να πέσει ένα πιάνο! Κ επειδή στο Naruto δεν έχω δει και πολλά πιάνα θα μπορούσε να κάνει summon o Naruto έναν τεράστιο βάτραχο! :hihi2:
Posted Image

#2627 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 06 July 2010 - 18:36

[...]ή από τη μέση του πουθενά να πέσει ένα πιάνο! Κ επειδή στο Naruto δεν έχω δει και πολλά πιάνα θα μπορούσε να κάνει summon o Naruto έναν τεράστιο βάτραχο! :hihi2:

Νομίζω δεν προσέχεις καλά τα επεισόδια, το έχει ήδη κάνει αυτό ο Jiraiya στο Part 1. :canthelp:
και δεν ήταν φιλλερ

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#2628 darkfaith

darkfaith

狂銀 影狐

• Members
  • 49 posts

Posted 06 July 2010 - 22:47

Έχεις δίκιο δεν προσέχω και πάρα πολύ το anime. Μένω πιο πολύ στο manga, γι'αυτό και δεν μ'αρέσει όταν στο anime βάζουν δικά τους πράγματα.

Αναφέρεσαι στη μάχη Jiraiya vs Pain? Έσκασε ένας τεράστιος βάτραχος στα μούτρα του Pain?! Αυτό πρέπει να το δω! :D
Posted Image

#2629 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 07 July 2010 - 21:55

........
..
WHAT THE F*CK WAS THAT SH*T
:Crying2:
..........................
..........................
OK.........

Τι σχέση είχε αυτό με το Naruto??

Πλάκα μας κάνανε οι animators???

They screwed up BIG time, ήταν στ' αλήθεια το group του Noein σε αυτό το επ?? Μήπως μας άφησε χρόνους ο Key Animator?? (χτύπα ξύλο) ---*Ακόμα δεν έχω συνέλθει!!*

what the heck did I just see, where's my naruto episode of the week????

Ούτε η ροκιές (που στην τελική τις βάλανε όπως ήλπιζα) δεν έσωσαν το πράμα! In fact, η ατμόσφαιρα ήταν τόσο αλαλούμ και η αίσθηση του επεισοδίου δεν έφτασε ούτε το -20000% αυτής του manga.. ούτε καν οι τελευταίες σκηνές με τον hokage!

seriouzly, μεγαλύτερη ξενέρα δεν έχω φάει σε anime, wtf pein kung fu?! wtf oceans?! wtf LEIZOR beams?! wtf warner bros/sonic the hedgehog action?! I feel so trolled right now..................................

με βλέπω για drop (και σαυτό συμπεριλαμβάνεται και το drop from the balcony), that was just too much to handle :nanteee:
*Διασκεδαστικό δε λέω, αλλά σίγουρα όχι με την έννοια που θα έπρεπε*

(p.s. Το animation ήταν επικό, όλα γι' όλα, τα υπόλοιπα όμως...)

EDIT: Τελικά είναι μόνο ο Wakabayashi, εξού και η όλη τρέλα O_o

Edited by Six Winged Angel, 07 July 2010 - 23:06.

#2630 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 posts

Posted 13 July 2010 - 12:24

Yup ειναι το γρουπ του Νoein.Υup το πρωτο δεκαλεπτο ειναι μονος του ο Wakabayashi και ειναι let loose o τυπος (οπως και σε αλλες μαχες του Ναρουτο).
Posted Image

#2631 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 14 July 2010 - 12:57

οκ, έκατσα από εθχές τα μεσάνυχτα μέχρι το πρωί και έκανα catch up στο Naruto (από το επεισόδιο 144 μέχρι 167) :burningbe3:

Εντάξει τι να πω, τα είδα και μαζεμένα.. Τα είδα όλα :oo: Δεν την περίμενα αυτήν την εξέλιξη αν και μου άρεσε. Και τώρα αναρωτιέμαι αφού τα πράγματα έχουν φτάσει μέχρι εδώ... μετά τι γίνεται; :terror2: (μην μου απαντήσει κανένας τον έφαγα :P )
phmava.php

#2632 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 posts

Posted 15 July 2010 - 14:34

Πολύ χαριτομένο το επεισοδιακι 168, κιας την φάση με τον Minato την πέρασαν κάπως γρήγορα,... αλλα όσο πάει το anime καλυτερεύει! Βγήκε και το 169 αλλα δεν έχει γίνει subbed ακόμα... Υγεία, καιρός να δοκιμάσουμε τις ιαπωνικές μας γνώσεις! :P www.gogoanime.com

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#2633 Raisama

Raisama

Starting...

• Members
  • 15 posts

Posted 15 July 2010 - 14:43

Τελικα απο οτι φαινεται δεν ειμαι ο μονος που τον χαλαει το σχεδιο εδω και κατι χρονια.
Απο το επεισοδιο NS 36 και μετα το σχεδιο δεν ειναι τοσο καλο. Και η μαχη με τον Orochimaru
καπου εχανε και αυτη.
:8):

#2634 Silmarien

Silmarien

Anime Fan

• Members
  • 133 posts

Posted 15 July 2010 - 15:11

Το σημερινο δεν μου αρεσε. Σαν να το ζωγραφησαν παιδακια ηταν. Μου θυμισε και καραγκιοζη αφου σε καποια σημεια μονο ανοιγοκλεινε το στομα και ακουγοταν η φωνη. Καθολου καλη κινηση. Νομιζω πηγαν διακοπες και εβαλαν τα παιδια τους να κανουν το σχεδιο...
Posted Image

#2635 Raisama

Raisama

Starting...

• Members
  • 15 posts

Posted 15 July 2010 - 15:52

Το 168 απο Taka θα βγει ποτε;
:8):

#2636 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 15 July 2010 - 16:25

Μου άρεσε το επεισοδιο ειδικά το 2ο μέρος του, δεν ασχολούμαι με animation , αλλά το plot device- 4ος το θεωρώ είναι μεγαλο fail του mangaka βασικά.
Posted Image

#2637 Sakura!!!

Sakura!!!

tu turuuuu!!

• Members
  • 226 posts

Posted 15 July 2010 - 16:59

Επιτέλους βγήκε..και συνεχίζει η ιστορία..
Πολυ μου άρεσε όταν ο Ναρούτο χτύπησε τον Μινάτο!!ΕΤΣΙ!!! >.<
Ηταν αρκετά φτωχό το σχέδιο μόνο τα στόματα κινούνταν!!τπτ σπουδαίο..
Μέγιστο επιτρεπτό μέγεθος υπογραφής: 500 KB

The .aNiMe//GR Team.

#2638 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 posts
  • Locationplateia eleytherias

Posted 15 July 2010 - 18:59

Βγήκε και το 169 αλλα δεν έχει γίνει subbed

ρε παιδια που ειναι το 169?
ουτε σε raw το βρισκω.