Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]
Posted 01 July 2010 - 21:35
i mean .... HOLY CRAP!!! shit.. -_-
Edit: btw την επόμενη φορά που θα δω τόσο άθλιο επισόδειο θα σταματήσω την metal και τα το ρίξω σε αυτά τα emo-τράγουδα και θα κόβω τις φλέβες μου -_-
Posted 01 July 2010 - 22:11
Just Dance....
Posted 01 July 2010 - 22:23
Πραγματικά δεν υπάρχει αυτό το πράγμα.Μερικές φορές απορώ πόσο ηλίθιοι είναι οι υπεύθυνοι στο Studio Pierrot.Αντί να τα δώσουν όλα σε αυτά τα επεισόδια πάνε και βγάζουν αυτό το πράγμα;Αν ήταν Πρωταπριλιά θα νόμιζα ότι το έβγαλαν για χαβαλέ.
Posted 01 July 2010 - 22:25
ακομα και το south park(εχω δει 3 επεισοδεια)εχει καλητερο σχεδιο
και τα κουλα δεν συμμαζευοται πρεπει να ανοιξουμε ειδικο thread μονο για τα κουλα αυτου του επεισοδειου ειδικα ο pain "καρφι"(στο εδαφος αλλα και στον τοιχο)ηταν εντελος LOL με τοσα χτυπηματα που εφαγε τα κοκκαλα του επρεπε να ειχαν γινει σκονη
δεν αναφερομαι στην σημερινη αθλιοτητα αλλο, οι προηγουμενοι ανεδιξαν ολο το "μεγελιο" του σημερινου επεισοδειου
PS το ending μονο το τραγουδι λεει λιγο και σε καποια σημεια το backround απο αποψη ιδεων
Posted 01 July 2010 - 22:39
A LEGEND IS BORN.
Posted 02 July 2010 - 00:19
Παιδια δεν ξερω αν μου φανηκε αλλα η sakura ειχε διαφορετικη φωνη? :S
ps: XENATA πολυ γελιο λυθηκα.....χαχαχαχα gintama style

Edited by Ichigo_hollow, 02 July 2010 - 00:33.
Posted 02 July 2010 - 00:43
ΤΟ ANIMATION ηταν TOP NOTCH.Απλα δειτε ειδικα τα βραχια πως κολλανε στην τεχνικη του PAin και μετα βαλτε να δειτε την τρελη generic,στατικη διαφορα με τα βραχια στο Preview.
Το πρωτο δεκαλεπτο επειδη ηταν φιλλερομαχη ηταν σαφως υποδεεστερο.ΒΑΣΙΚΑ αυτο που πειραξε ολους σε καποια σημεια οπως αυτο που ποσταρε ο LOke, ηταν ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ του χαρακτηρα και οχι το animation (που ειναι εντελως αλλο πραγμα).Don't get me wrong, αν ηταν αλλο anime και δη πρωτοτυπο και οχι βασισμενο σε manga δεν θα με πειραζε καθολου, εξαλλου ο τυπας του Noein που το εκανε, αν τον αφησεις loose τετοια κανει.Κατ' εμε λοιπον και κατα γενικη ομολογια ηταν μεγα λαθος σε Σονεν να βάλουν τετοιο ιδιομορφο animator.
OΜΩΣ ο ιδιος, οταν εκανε τις σκηνες απο το Manga στο δευτετο μισο, απλα ο τυπος εσπειρε.Εκπληκτικος σχεδιασμος του NAGATO αλλα και του Κιουμπι.Δειτε επιση ποσο επικο ειναι το κατεβασμα του Pain απο το γκρεμο στο δασος.Και μετα ναλογιστειτε τις στατικες εικονες που εχουμε συνηθισει να βλεπουμε στο traveling.Δλδ πραγματικα δειτε στο Preview πως φαινεται ο Νagato, o Pain, o NAruto οταν κανει τους κλωνους, ποσο πιο στατικο και παγωμενο σαν κινηση ειναι.
ΕΠΙΚΟ το δευτερο 10λεπτο λοιπον.
Αll in all.Eαν ειχαν κανει stick to the manga θα ηταν σαφως καλυτερο αποτελεσμα φαινεται εξαλλου απο το δευτερο κομματι.Επισης ειναι σαφες οτι τετοιος ιδιοτροπος σχεδιασμος σε shonen manga δεν ταιριαζει (ασχετα αν εμενα μου αρεσε). Οπως και να το κανουμε εχουμε συνηθισει τοσα χρονια σε κλασσικες αξιες.Ειναι σιγουρο οτι πολλοι αυτο το επεισοδιο θα το εμισησουν και αλλοι (ισως λιγοτεροι) θα το λατρεψουν.
Παμε και στην ουσια ομως.....OMG 8 ουρες;;; (πολυ ωραια η εικονα Btw που μαζευεται ενεργεια για να καταστειλει το chakra του κιουμπι)ΠΟυ εισαι Yamato;;; Και τσουπ πανω στην ωρα ηρθε και ο Τεταρτος!!!!!!!!!!Αναμενουμε για το επομενο.
υ.γ.ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ της μουσικης.
υ.γ.2.Το πρωτο δεκαλεπτο θα ηταν πολυ καλυτερο αν ελειπε η σκηνη που το Κιουμπι κοπαναει με τον Βραχο τον Pain, αυτο ηταν οντως γελοιο.Εκτος κοσμου ΝΑρουτο, μαλλον για Op μπορει να εκανε.

Posted 02 July 2010 - 00:55
Ρε παιδια τι λετε? Την προηγουμενη φορα δεν κοντεψατε να τσακωθειτε μαζι μου επειδη τολμησα να πω οτι το animation στο προηγουμενο επεισοδιο δεν μαρεσε? Πεσατε ολοι πανω μου λες και ειχα κανει αιρεση? Με εχετε μπερδεψει παντως....τελικα σας αρεσει η δεν σας αρεσει το καινουριο animation style αποφασιστε? xD
Παιδια δεν ξερω αν μου φανηκε αλλα η sakura ειχε διαφορετικη φωνη? :S
ps: XENATA πολυ γελιο λυθηκα.....χαχαχαχα gintama style
Απλά στάθηκαν στις 3-4 σκηνές οπου το σχέδιο του Πέιν ηταν απαράδεκτο... Οπου και εμενα δεν μ'αρεσαν, αλλα όλο το υπόλοιπο επεισόδιο για μενα ηταν αρκετά καλο, με τις κατάλληλες επιλογές μουσικής επένδυσης.
Ναι ήταν τραβηγμένο, αλλα το animation ήταν καλο αν εξαιρέσουμε αυτες τις σκηνές του Πέιν που πόσταρε πιο πάνω κάποιο μέλος. Επίσης ήταν κάτι εντελώς διαφορετικό απο τις άλλες μάχες που έχουμε δει στο ανιμε και φαίνεται οτι ο animation director έβαλε δικά του στοιχεία παρά αυτά που έχουμε απο το μάνγκα. Σαν αποτέλεσμα μου φαίνεται ότι ήθελαν να κάνουν κάτι ανάλογο με την μάχη του Kyuubi & Orochimaru που τον πέταγε απο την μία ακρη στην άλλη κλπ. Επίσης μου θυμησε αρκετά την μάχη του Naruto εναντίον του Sasuke, οπου φυσικα και εκεί το studio έκανε τα δικα του πράματα (surf στο νερό, κάρφωμα κεφαλιών στους βράχους κλπ).
Αυτά απο μένα.
Posted 02 July 2010 - 01:19
[media]http://www.youtube.com/watch?v=UXN2C_q65n0[/media]Dειτε λοιπον μαχη στο Noein του ιδιου animator.Και υπαρχουν και πιο τρελες.Τα λεηζαρακια που πετανε δεν ειναι ιδια με τις φλογες που πεταγε το Κιουμπι;...pure epicness.
Atsushi Wakabayashi ο τυπος που εκανε το πρωτο 10λεπτο
Ο τυπος εχει βαλει το χερακι του σε ολες τι μαματες μαχες του ΝΑρουτο γενικα.
Kαι δευτερο part ο Νorio Matsumoto o οποιος και αυτος εχει κανει μαζι με τον Wakabayashi τα επεισοδια-κλειδια-κραχτες.
Με ιδιαιτερα πλουσιο βιογραφικο (Casshern Sins, Count Montechristo, Noein,Ghost in the shell και αλλα πολλα).Απο οτι ειδα οι δυο τους συνεργαζονται συνεχεια.
Βεβαια υπαρχει και αλλο animation που ειναι κι αυτο επικο με τον δικο του μοναδικο τροπο, με τον σχεδιασμο των χαρακτηρων οντως παρα πολυ καλο:
http://www.youtube.com/watch?v=UIV75NeUOzw
Edited by sefiroth, 02 July 2010 - 02:45.

Posted 02 July 2010 - 15:00
Posted 02 July 2010 - 15:09

Posted 02 July 2010 - 20:56
Edited by Gilmaru, 02 July 2010 - 21:02.
Posted 02 July 2010 - 21:08
Μου φαίνεται το πρόβλημα δεν είναι τόσο το animation όσο το art.
still, I don't see where is the problem..

(I know I shouldn't compare Naruto to this kind of amazing-ness that are these two,αλλα σε φασεις αυτα μου θυμισε αυτο που ειδα σ'αυτο το επισοδειο :3)
Posted 02 July 2010 - 21:23