Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
3282 replies to this topic

#2596 jedimastermaniac

jedimastermaniac

METAL POWER!!!!!

• Members
  • 252 posts

Posted 01 July 2010 - 21:35

....Το επισόδειο ήταν επιεικώς άθλιο ... το γά...γαργάλησαν εντελώς το επισόδιο μιλάμε όσον αφορά και το animation ΚΑΙ το σχέδιο ..... Να μην πω για την αθλιότητα της FILLER Μάχης!!!!! ευτυχώς όταν έδειξε το chibaku tensei έφτιαξε τουλάχιστον σεναριακά γιατί σαν σχεδίο σαν ανάποδο γαμώτο σε στροφή που έπεσε στην άβυσσο μαζί με τον Μητσοτάκη

i mean .... HOLY CRAP!!! shit.. -_-

Edit: btw την επόμενη φορά που θα δω τόσο άθλιο επισόδειο θα σταματήσω την metal και τα το ρίξω σε αυτά τα emo-τράγουδα και θα κόβω τις φλέβες μου -_-
Posted Image
Thanks for the sig Snivelili
Last Chancer Platoon - Paintball team

#2597 Pirate King

Pirate King

Anime Freak

• Members
  • 429 posts

Posted 01 July 2010 - 22:11

Posted Image

Just Dance....

Posted Image

#2598 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 01 July 2010 - 22:23

Το επεισόδιο δε το χω δει ακόμα αλλά μόνο και μόνο από αυτά που ποστάρατε έχω γ*μηθεί στα γέλια.

Πραγματικά δεν υπάρχει αυτό το πράγμα.Μερικές φορές απορώ πόσο ηλίθιοι είναι οι υπεύθυνοι στο Studio Pierrot.Αντί να τα δώσουν όλα σε αυτά τα επεισόδια πάνε και βγάζουν αυτό το πράγμα;Αν ήταν Πρωταπριλιά θα νόμιζα ότι το έβγαλαν για χαβαλέ.

Posted Image

#2599 johntheo95

johntheo95

Anime Fan

• Members
  • 233 posts
  • LocationThessaloniki

Posted 01 July 2010 - 22:25

ρε μπας και μας κανουν οι animators για να δουν την αντιδραση μας?
ακομα και το south park(εχω δει 3 επεισοδεια)εχει καλητερο σχεδιο

και τα κουλα δεν συμμαζευοται πρεπει να ανοιξουμε ειδικο thread μονο για τα κουλα αυτου του επεισοδειου ειδικα ο pain "καρφι"(στο εδαφος αλλα και στον τοιχο)ηταν εντελος LOL με τοσα χτυπηματα που εφαγε τα κοκκαλα του επρεπε να ειχαν γινει σκονη

δεν αναφερομαι στην σημερινη αθλιοτητα αλλο, οι προηγουμενοι ανεδιξαν ολο το "μεγελιο" του σημερινου επεισοδειου

PS το ending μονο το τραγουδι λεει λιγο και σε καποια σημεια το backround απο αποψη ιδεων
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Posted Image

#2600 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 01 July 2010 - 22:39

Αυτό αναφέρεται στο προηγούμενο επεισόδιο, αλλά είναι υπερβολικά epic για να μη το μοιραστώ.

A LEGEND IS BORN.

Spoiler: XENATA

Posted Image

#2601 Ichigo_hollow

Ichigo_hollow

Tensai_Sora

• Members
  • 138 posts

Posted 02 July 2010 - 00:19

Ρε παιδια τι λετε? Την προηγουμενη φορα δεν κοντεψατε να τσακωθειτε μαζι μου επειδη τολμησα να πω οτι το animation στο προηγουμενο επεισοδιο δεν μαρεσε? Πεσατε ολοι πανω μου λες και ειχα κανει αιρεση? Με εχετε μπερδεψει παντως....τελικα σας αρεσει η δεν σας αρεσει το καινουριο animation style αποφασιστε? xD

Παιδια δεν ξερω αν μου φανηκε αλλα η sakura ειχε διαφορετικη φωνη? :S

ps: XENATA πολυ γελιο λυθηκα.....χαχαχαχα gintama style :P

Edited by Ichigo_hollow, 02 July 2010 - 00:33.

Posted Image

#2602 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 posts

Posted 02 July 2010 - 00:43

Λοιπον.

ΤΟ ANIMATION ηταν TOP NOTCH.Απλα δειτε ειδικα τα βραχια πως κολλανε στην τεχνικη του PAin και μετα βαλτε να δειτε την τρελη generic,στατικη διαφορα με τα βραχια στο Preview.

Το πρωτο δεκαλεπτο επειδη ηταν φιλλερομαχη ηταν σαφως υποδεεστερο.ΒΑΣΙΚΑ αυτο που πειραξε ολους σε καποια σημεια οπως αυτο που ποσταρε ο LOke, ηταν ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ του χαρακτηρα και οχι το animation (που ειναι εντελως αλλο πραγμα).Don't get me wrong, αν ηταν αλλο anime και δη πρωτοτυπο και οχι βασισμενο σε manga δεν θα με πειραζε καθολου, εξαλλου ο τυπας του Noein που το εκανε, αν τον αφησεις loose τετοια κανει.Κατ' εμε λοιπον και κατα γενικη ομολογια ηταν μεγα λαθος σε Σονεν να βάλουν τετοιο ιδιομορφο animator.

OΜΩΣ ο ιδιος, οταν εκανε τις σκηνες απο το Manga στο δευτετο μισο, απλα ο τυπος εσπειρε.Εκπληκτικος σχεδιασμος του NAGATO αλλα και του Κιουμπι.Δειτε επιση ποσο επικο ειναι το κατεβασμα του Pain απο το γκρεμο στο δασος.Και μετα ναλογιστειτε τις στατικες εικονες που εχουμε συνηθισει να βλεπουμε στο traveling.Δλδ πραγματικα δειτε στο Preview πως φαινεται ο Νagato, o Pain, o NAruto οταν κανει τους κλωνους, ποσο πιο στατικο και παγωμενο σαν κινηση ειναι.

ΕΠΙΚΟ το δευτερο 10λεπτο λοιπον.

Αll in all.Eαν ειχαν κανει stick to the manga θα ηταν σαφως καλυτερο αποτελεσμα φαινεται εξαλλου απο το δευτερο κομματι.Επισης ειναι σαφες οτι τετοιος ιδιοτροπος σχεδιασμος σε shonen manga δεν ταιριαζει (ασχετα αν εμενα μου αρεσε). Οπως και να το κανουμε εχουμε συνηθισει τοσα χρονια σε κλασσικες αξιες.Ειναι σιγουρο οτι πολλοι αυτο το επεισοδιο θα το εμισησουν και αλλοι (ισως λιγοτεροι) θα το λατρεψουν.

Παμε και στην ουσια ομως.....OMG 8 ουρες;;; (πολυ ωραια η εικονα Btw που μαζευεται ενεργεια για να καταστειλει το chakra του κιουμπι)ΠΟυ εισαι Yamato;;; Και τσουπ πανω στην ωρα ηρθε και ο Τεταρτος!!!!!!!!!!Αναμενουμε για το επομενο.

υ.γ.ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ της μουσικης.

υ.γ.2.Το πρωτο δεκαλεπτο θα ηταν πολυ καλυτερο αν ελειπε η σκηνη που το Κιουμπι κοπαναει με τον Βραχο τον Pain, αυτο ηταν οντως γελοιο.Εκτος κοσμου ΝΑρουτο, μαλλον για Op μπορει να εκανε.
Posted Image

#2603 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 02 July 2010 - 00:55

Ρε παιδια τι λετε? Την προηγουμενη φορα δεν κοντεψατε να τσακωθειτε μαζι μου επειδη τολμησα να πω οτι το animation στο προηγουμενο επεισοδιο δεν μαρεσε? Πεσατε ολοι πανω μου λες και ειχα κανει αιρεση? Με εχετε μπερδεψει παντως....τελικα σας αρεσει η δεν σας αρεσει το καινουριο animation style αποφασιστε? xD

Παιδια δεν ξερω αν μου φανηκε αλλα η sakura ειχε διαφορετικη φωνη? :S

ps: XENATA πολυ γελιο λυθηκα.....χαχαχαχα gintama style :P

Απλά στάθηκαν στις 3-4 σκηνές οπου το σχέδιο του Πέιν ηταν απαράδεκτο... Οπου και εμενα δεν μ'αρεσαν, αλλα όλο το υπόλοιπο επεισόδιο για μενα ηταν αρκετά καλο, με τις κατάλληλες επιλογές μουσικής επένδυσης.

Ναι ήταν τραβηγμένο, αλλα το animation ήταν καλο αν εξαιρέσουμε αυτες τις σκηνές του Πέιν που πόσταρε πιο πάνω κάποιο μέλος. Επίσης ήταν κάτι εντελώς διαφορετικό απο τις άλλες μάχες που έχουμε δει στο ανιμε και φαίνεται οτι ο animation director έβαλε δικά του στοιχεία παρά αυτά που έχουμε απο το μάνγκα. Σαν αποτέλεσμα μου φαίνεται ότι ήθελαν να κάνουν κάτι ανάλογο με την μάχη του Kyuubi & Orochimaru που τον πέταγε απο την μία ακρη στην άλλη κλπ. Επίσης μου θυμησε αρκετά την μάχη του Naruto εναντίον του Sasuke, οπου φυσικα και εκεί το studio έκανε τα δικα του πράματα (surf στο νερό, κάρφωμα κεφαλιών στους βράχους κλπ).

Αυτά απο μένα.

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#2604 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 posts

Posted 02 July 2010 - 01:19

A μπραβο ρε συ Σεραφιμον και ελεγα τι μου θυμιζε η μπουνια του Κιουμπι στον Pain.Δειτε απλα στην μαχη του Sasuke με Naruto πως τρωει την μπουνια ο Σασουκε, που το σχεδιο του προσωπου ειναι ο,τι να ναι σε σχεση με το Manga και παρατηρηστε ταυτοχρονα τη κινηση του προσωπου ως προς το animation ποσο κορυφαια ειναι, οπως εδω.

[media]http://www.youtube.com/watch?v=UXN2C_q65n0[/media]Dειτε λοιπον μαχη στο Noein του ιδιου animator.Και υπαρχουν και πιο τρελες.Τα λεηζαρακια που πετανε δεν ειναι ιδια με τις φλογες που πεταγε το Κιουμπι;...pure epicness.

Atsushi Wakabayashi ο τυπος που εκανε το πρωτο 10λεπτο

Ο τυπος εχει βαλει το χερακι του σε ολες τι μαματες μαχες του ΝΑρουτο γενικα.

Kαι δευτερο part ο Νorio Matsumoto o οποιος και αυτος εχει κανει μαζι με τον Wakabayashi τα επεισοδια-κλειδια-κραχτες.

Με ιδιαιτερα πλουσιο βιογραφικο (Casshern Sins, Count Montechristo, Noein,Ghost in the shell και αλλα πολλα).Απο οτι ειδα οι δυο τους συνεργαζονται συνεχεια.

Βεβαια υπαρχει και αλλο animation που ειναι κι αυτο επικο με τον δικο του μοναδικο τροπο, με τον σχεδιασμο των χαρακτηρων οντως παρα πολυ καλο:

http://www.youtube.com/watch?v=UIV75NeUOzw

Edited by sefiroth, 02 July 2010 - 02:45.

Posted Image

#2605 Ichigo_hollow

Ichigo_hollow

Tensai_Sora

• Members
  • 138 posts

Posted 02 July 2010 - 15:00

Βασικα και μενα μαρεσε η μαχη ασχετα απο το σχεδιο.... ειχε πολυ matrix και γενικως ενιωθες την ενταση. Το chubaku tesnei ητανε φοβερο αλλα ακομα πιο φοβερο η εμφανιση η φωνη του kyuubi και τα λογα του στο ναρουτο, εμενα προσωπικα αυτη η σκηνη μαρεσε παρα πολυ τη θεωρησα παρα πολυ επιτυχεμενη και ειχε και συνδυαστηκε τελεια με τη μουσικη. Απο μουσικη εσκισε γρνικως σε αυτο το επεισοδιοσε αντιθεση με οταν εμφανιστηκε ο ναρουτο στη κονοχα που ηταν ανυρπακτη.

Posted Image

#2606 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 02 July 2010 - 15:09

don't know about you, but I loved the animation sfm. |D (απο την αλλη, I love Noein with every particle of my soul too :P)..Ξαναρχησα να βλεπω προσφατα just because these animators/studios work on these episodes. :nemu: μεχρι το επομενο stall/drop που θα κανω στη σειρα,θα το απολαυσω τουλαχιστον XD

#2607 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 02 July 2010 - 19:36

Μου φαίνεται το πρόβλημα δεν είναι τόσο το animation όσο το art.
Posted Image

#2608 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 02 July 2010 - 20:56

Kαλά πλάκα μας κάνουν έτσι? Δλδ εντάξει έλεος με το που είδα το kyubi να κοπανάει την την τάβλα από βράχο στο κεφάλι του Pein έσκασα στα γέλια. Παροδία Νaruto οι filler σκηνές, τελείως όμως.. κρίμα το καλό animation..

Edited by Gilmaru, 02 July 2010 - 21:02.

#2609 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 02 July 2010 - 21:08

Μου φαίνεται το πρόβλημα δεν είναι τόσο το animation όσο το art.

still, I don't see where is the problem.. :P με την ιδια λογικη stuff like this or this should be deemed as bad because they have unconventional art? Coz that is what this episode had..ok,for some maybe "unconventional=bad", αλλα τοσο μισος? :pp I guess I'm the weird one here (as always XD)

(I know I shouldn't compare Naruto to this kind of amazing-ness that are these two,αλλα σε φασεις αυτα μου θυμισε αυτο που ειδα σ'αυτο το επισοδειο :3)

#2610 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 02 July 2010 - 21:23

Προσωπικά το animation το βρήκα πολύ καλό, απλώς το όλο concept και το στυλ των χαρακτήρων (του Pein κυρίως) είναι αστείο και άσχετο με το μανγκα στις περισσότερες σκηνές.