Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
3282 replies to this topic

#2656 jedimastermaniac

jedimastermaniac

METAL POWER!!!!!

• Members
  • 252 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2010 - 11:24

H φραση του Minato τα λεει ολα: I believed you'd learn to utilize it (the Kyuubi's chakra).
Τ' ακουτε παλιο-ΦΛΩΡΟΙ Κονοχιτες?? OXI suppress, utilize ειπε ο μαστορας!!!

Με μοναδική εξαίρεση τον Jiraya-sama / Ero- πορνόγερο-συγγραφέα
Δημοσιευμένη  εικόνα
Thanks for the sig Snivelili
Last Chancer Platoon - Paintball team

#2657 Hyuuga_Nikorasu

Hyuuga_Nikorasu

Cine Iubeste Si Lasa

• Members
  • 374 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΠάτρα

Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2010 - 18:11

169: Μετριο επεισοδιο, δε γινεται τιποτα ουσιαστικο. Απλα μεταβατικο για τις αποκαλυψεις του Pain (ελπιζω να μην αργησουν πολυ).

Ανυπομονω για τη συνεχεια!

Φαε ενα special τωρα λοιπον, που μου θελεις και συνεχεια!! Δε σε χαλασε!

Μετριο το special, ΑΛΛΑ αχ αυτη η παλια μουσικη του Ναρουτο... Μου θυμισε λιγο απο το παλιο συναισθημα, και χαρηκα που ειδα καποιους πεταμενους χαρακτηρες (και μερικους πεθαμενους:sadist:) ξανα σε δραση...

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2658 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2010 - 21:08

έλεος με αυτά τα filler στο naruto επιτέλους! Για όνομα του θεού! Ασε το ark να τελειώσει ρε φίλε, και μετά πιξτο στα fillers.. τι μου βάζεις filler 2 επεισόδια πριν τελειώσει; ΚΑΙ ΔΙΠΛΟ ΚΙΟΛΑΣ! ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ SHUUNIN EXAM KΙΟΛΑΣ!! δεν μπαινω κάν στον κόπο να τα δώ.. next week(και ειδα διπλό επεισόδιο και χάρηκα στο anidb.. τσικσοο)

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#2659 Salvation

Salvation

Ultraman

• Members
  • 43 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2010 - 18:58

Δεν ξέρω.... εγώ γούσταρα full τα filler.....Διαπιστώσα πόσο πολύ ωρίμασε ο Uzumakis,πόσο είχα νοσταλγήσει τα παλιά Ο.s.t και γενικά το οld Naruto χιούμορ.....Ο Sasuke όπως πάντα ο γνωστός- μα καθόλου αλλαγή αυτός ο χαρακτήρας........
How you put a signature_ ? Ο_ο

#2660 Gom

Gom

Starting...

• Members
  • 21 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Αύγουστος 2010 - 16:20

Πλάκα κανετε ε; Δηλαδή πλάκα μας κάνουν ... Φιλερς?! Για ονομα!
Δεν παρακολουθω τα τελευταία επεισοδια γιατι θέλω να μαζευτούν όλα μαζί να δω όλο το Πεην αρκ :D τεσπα τι παραπονίεμαι διακοπές εχουμε

#2661 Hyuuga_Nikorasu

Hyuuga_Nikorasu

Cine Iubeste Si Lasa

• Members
  • 374 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΠάτρα

Καταχωρήθηκε 02 Αύγουστος 2010 - 18:25

έλεος με αυτά τα filler στο naruto επιτέλους! Για όνομα του θεού! Ασε το ark να τελειώσει ρε φίλε, και μετά πιξτο στα fillers.. τι μου βάζεις filler 2 επεισόδια πριν τελειώσει; ΚΑΙ ΔΙΠΛΟ ΚΙΟΛΑΣ! ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ SHUUNIN EXAM KΙΟΛΑΣ!! δεν μπαινω κάν στον κόπο να τα δώ.. next week(και ειδα διπλό επεισόδιο και χάρηκα στο anidb.. τσικσοο)

Πλάκα κανετε ε; Δηλαδή πλάκα μας κάνουν ... Φιλερς?! Για ονομα!
Δεν παρακολουθω τα τελευταία επεισοδια γιατι θέλω να μαζευτούν όλα μαζί να δω όλο το Πεην αρκ :D τεσπα τι παραπονίεμαι διακοπές εχουμε

Ενταξει πως κανετε ετσι ενα διπλο special ηταν, τωρα θα συνεχισει το arc κανονικα, δειτε το σαν ενα διαλειμμα...

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2662 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Αύγουστος 2010 - 18:35

μα είναι δυνατόν, να μας έχει με την κόνοχα διαλυμένη, με 10 επεισόδια με τη μάχη vs pain, και οταν επιτέλους τον βρίσκει, (ούτε 2 επεισόδια πριν το τέλος του ark) να μας πετάει στη μάπα 2πλο special με το exam;; Ας τελειώσει το ark το καταραμένο και ας βάλει μετά κανα 2 σεζόν πάλι fillers! Έπρεπε δηλαδή το διπλό special να είναι filler; δε μπορούσε να κάνει ένα να τελειώσει την ιστορία με τον pain;; anyway.. το φάγαμε τώρα, αρα περιμένουμε :)

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#2663 jedimastermaniac

jedimastermaniac

METAL POWER!!!!!

• Members
  • 252 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Αύγουστος 2010 - 13:22

Σιγά μην το κάνει μόνο 2 επισόδεια . Λογικά θα το κάνει παραπάνω εκτός κ αν υπάρχει κάτι σχετικό που να λέει ότι το pain arc τελειώνει σε 2 episodes
Δημοσιευμένη  εικόνα
Thanks for the sig Snivelili
Last Chancer Platoon - Paintball team

#2664 gilbertus

gilbertus

Starting...

• Members
  • 12 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Αύγουστος 2010 - 11:11

Τα Filler….Θα τα δω σήμερα στο γραφείο….ελπίζω να αξίζουν,…μου άρεσε πολύ η πρώτη επαφή πατέρα-γιού θα ήθελα να δω και άλλη ανάπτυξη αυτής της σχέσης.

#2665 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Αύγουστος 2010 - 15:17

Το φιλλερ μπήκε απλά για την ταινία...

Απο το τέλος του άρκ έχουμε φιλλερ επεισοδια με τον Ίρουκα... ας πούμε ένα Iruka Gaiden...
Όχι και άσχημο θα έλεγα... Και απο τις περιλήψεις φαίνονται καλά...
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#2666 8tails

8tails

アニメ マスター

• Members
  • 407 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Αύγουστος 2010 - 12:16

To καινούργιο Ending Theme Song πάντως είναι πολύ ωραίο. Και η φωνη της Nagi είναι απιστευτη στο κομματι αυτο. Ξερει κανεις που μπορω να βρω βιογραφια/φωτο της Nagi ; Δεν εχω καταφερει να βρω κατι...

#2667 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 16 Αύγουστος 2010 - 17:30

Είδα το 173 και μπορώ να πω ότι απογοητεύτηκα κάπως με τον Nagato ως προς το ότι οι "πόνοι" του ήταν μεν μεγάλοι, αλλά δεν ήταν πια κάτι τόσο τραγικό για τον κόσμο του Naruto. Πιο τραγική ήταν η ζωή του Sasuke χαλαρά. Απλά το γεγονός ότι είχε την δύναμη είναι η διαφορά και όχι οι λόγοι του. Ίσα ίσα ήταν κάπως εγωιστικό το ότι αντί να πει ο άλλος θυσιάστηκε για μένα προκειμένου να μπορέσω να συνεχίσω το όνειρο του αποφάσισε να πάρει "εκδίκηση" από τον κόσμο για τις αδικίες που ένιωσε. Αντί αυτού θα μπορούσε να κάνει προσπάθειες να καλυτερέψει τα πράγματα κάπως και ο χαμός του Yahiko να μην πήγαινε χαμένος. Βέβαια αυτός ίσως θεωρεί ότι αυτό κάνει αλλά... Χαζομάρες :P

Btw μην έρθει κανένας εξυπνάκιας και μου πει στο manga αργότερα δείχνει άλλα πράγματα και δεν είναι έτσι όπως τα λέω, με ότι έχουμε δει μέχρι τώρα στο anime με ενδιαφέρει. Αν αργότερα αλλάξει κάτι θα το δούμε.
phmava.php

#2668 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Αύγουστος 2010 - 18:43

Είδα το 173 και μπορώ να πω ότι απογοητεύτηκα κάπως με τον Nagato ως προς το ότι οι "πόνοι" του ήταν μεν μεγάλοι, αλλά δεν ήταν πια κάτι τόσο τραγικό για τον κόσμο του Naruto. Πιο τραγική ήταν η ζωή του Sasuke χαλαρά. Απλά το γεγονός ότι είχε την δύναμη είναι η διαφορά και όχι οι λόγοι του. Ίσα ίσα ήταν κάπως εγωιστικό το ότι αντί να πει ο άλλος θυσιάστηκε για μένα προκειμένου να μπορέσω να συνεχίσω το όνειρο του αποφάσισε να πάρει "εκδίκηση" από τον κόσμο για τις αδικίες που ένιωσε. Αντί αυτού θα μπορούσε να κάνει προσπάθειες να καλυτερέψει τα πράγματα κάπως και ο χαμός του Yahiko να μην πήγαινε χαμένος. Βέβαια αυτός ίσως θεωρεί ότι αυτό κάνει αλλά... Χαζομάρες :P

Btw μην έρθει κανένας εξυπνάκιας και μου πει στο manga αργότερα δείχνει άλλα πράγματα και δεν είναι έτσι όπως τα λέω, με ότι έχουμε δει μέχρι τώρα στο anime με ενδιαφέρει. Αν αργότερα αλλάξει κάτι θα το δούμε.

No worries, δε θα σου πω τίποτα τέτοιο. :P

Αυτό όμως που θα πω γενικά σε όλους, είναι ότι δε χρειαζόταν να είναι η ζωή του Nagato τίποτα το αξιοσημείωτο, ούτε ότι έπρεπε σώνει και καλά να είναι πιο τραγική από όλων των άλλων. Δεν είναι εκεί το θέμα.

Το θέμα είναι ότι ο ίδιος ο Nagato είναι το κλασσικό θύμα πολέμου: μέσω αυτού, ο Kishimoto σκιαγράφησε τη τραγωδία που φέρνει ο πόλεμος γενικότερα και γιατί είναι κάτι που πρέπει να αποφεύγεται πάση θυσία. Δε χρειάζεται να είναι αρχαία τραγωδία, κοιμήθηκα με τη μάνα μου και έβγαλα τα μάτια μου, ούτε με έθαψαν ζωντανή επειδή έθαψα τον νεκρό προδότη αδερφό μου.

Στον πόλεμο ζωές καταστρέφονται, λοιμοί και εγκαταλείψεις πέφτουν, αγαπημένοι χάνονται, οικογένειες ξεκληρίζονται και οι άνθρωποι συνεχίζουν να είναι πολεμοχαρείς. Με το να κάνει ο Kishimoto τη ζωή του Nagato μια κλασσική ιστορία, απλά δείχνει ότι όλος αυτός ο πόνος είναι το στάνταρ, αυτό που έρχεται οπωσδήποτε με τον πόλεμο, την ασυνεννοησία των ανθρώπων σε επίπεδο χωρών.

Και εδώ είναι και το στοίχημα. Ο Sasuke υπέφερε σε περίοδο ειρήνης, και έτσι κλιμακώνεται και το theme: όσο το σύστημα των Ninja συνεχίζει έτσι όπως συνεχίζει, θα γεννιούνται πόλεμοι, Pein και Εκδικητές. Είναι αυτό που είχε πει και ο Minato. Το σύστημα φέρνει πόλεμο κι όταν δε το κάνει φέρνει θυσίες στο όνομα μιας εύθραυστης ειρήνης.

Αυτό είναι που πρέπει να "νικήσει" ο Naruto για να κάνει τη διαφορά. Όχι μόνο το μίσος που γεννάει και γεννιέται από/με τον πόλεμο, αλλά την όλη ιδεολογία του συστήματος.

Sounds like a big job, eh? :OMG3:

Τώρα, αυτό που λες για τον εγωισμό, εδώ θα έλεγα ότι αυτός που περιγράφεις είναι ο Sasuke, όχι ο Nagato. Ο Sasuke θέλει απλά να δείξει στον κόσμο τον πόνο του, χωρίς να έχει απώτερο σκοπό. Θα χαρεί απλά να δει τους άλλους να υποφέρουν έτσι όπως υπέφερε κι αυτός. Ο Nagato, από την άλλη, ήθελε ο κόσμος να δει παραπέρα, να δει ότι όντως ο πόλεμος, στην πιο άγρια μορφή του και παίρνοντας "καύσιμα" από το μίσος, είναι κάτι που θα πρέπει να αποφευχθεί. Ήθελε να δώσει πόνο ώστε οι άνθρωποι να βάλουν μυαλό, έστω και για λίγο χρονικό διάστημα. Ο Sasuke είναι απλά χαιρέκακος: θέλει να δώσει μίσος και πόνο απλά γιατί εγωιστικά, θέλει να πάρει "εκδίκηση" από τον κόσμο, τον αθώο κόσμο για τις αδικίες που ένοιωσε.

Μπορεί να μοιάζουν ίδιοι, αλλά ο Nagato είχε το σθένος να δει παραπέρα από το προσωπικό μίσος και να το πάει κοσμικά. Ο Sasuke αποτυγχάνει να το κάνει αυτό και μένει στο στενόμυαλο: πόνεσα, θα πονέσετε κι εσείς.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2669 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 16 Αύγουστος 2010 - 20:02

Αυτό όμως που θα πω γενικά σε όλους, είναι ότι δε χρειαζόταν να είναι η ζωή του Nagato τίποτα το αξιοσημείωτο, ούτε ότι έπρεπε σώνει και καλά να είναι πιο τραγική από όλων των άλλων. Δεν είναι εκεί το θέμα.

Είναι κι εκεί το θέμα. Βασικά δεν λέω, τα βάσανα του Nagato ήταν μεγάλα και το να ήθελε να πάρει εκδίκηση δεν είναι παράξενο. Γενικά από τα προηγούμενα επεισόδια μου φάνηκε ενδιαφέρον σαν χαρακτήρας. Απλά βλέποντας αυτό το τελευταίο επεισόδιο βλέπει κανείς ότι σε σχέση με άλλα θύματα πολέμου μάλλον τυχερός ήταν. Πρώτα από όλα μόνο του ότι ο Yahiko πέθανε για αυτόν στην ουσία έπρεπε να το εκτιμήσει. Επιπλέον είχε την δύναμη για να αμυνθεί και να κάνει αργότερα τις πράξεις που έκανε έστω και αν είναι η εκδίκηση. Μπορεί να σκεφτεί κανείς την απελπισία άλλων ατόμων που έχασαν τα πάντα και όμως δεν είχαν την δυνατότητα να κάνουν τίποτα (έστω και αν αυτό που ήθελαν είναι η εκδίκηση).

Ζητάω πολλά; Ίσως. Αλλά είναι λογικό να ζητάς πολλά από έναν χαρακτήρα όπου αυτοαποκαλείται θεός και πιστεύει πως ξέρει το τι είναι να νιώθει κανείς πραγματικό πόνο ενώ οι άλλοι όχι.

Τώρα, αυτό που λες για τον εγωισμό, εδώ θα έλεγα ότι αυτός που περιγράφεις είναι ο Sasuke, όχι ο Nagato. Ο Sasuke θέλει απλά να δείξει στον κόσμο τον πόνο του, χωρίς να έχει απώτερο σκοπό. Θα χαρεί απλά να δει τους άλλους να υποφέρουν έτσι όπως υπέφερε κι αυτός. Ο Nagato, από την άλλη, ήθελε ο κόσμος να δει παραπέρα, να δει ότι όντως ο πόλεμος, στην πιο άγρια μορφή του και παίρνοντας "καύσιμα" από το μίσος, είναι κάτι που θα πρέπει να αποφευχθεί. Ήθελε να δώσει πόνο ώστε οι άνθρωποι να βάλουν μυαλό, έστω και για λίγο χρονικό διάστημα. Ο Sasuke είναι απλά χαιρέκακος: θέλει να δώσει μίσος και πόνο απλά γιατί εγωιστικά, θέλει να πάρει "εκδίκηση" από τον κόσμο, τον αθώο κόσμο για τις αδικίες που ένοιωσε.

Μπορεί να μοιάζουν ίδιοι, αλλά ο Nagato είχε το σθένος να δει παραπέρα από το προσωπικό μίσος και να το πάει κοσμικά. Ο Sasuke αποτυγχάνει να το κάνει αυτό και μένει στο στενόμυαλο: πόνεσα, θα πονέσετε κι εσείς.

Καλά βασικά τον Sasuke ποτέ δεν τον είχα σε εκτίμηση, οπότε δεν το συζητάμε :P

Αυτό είναι που πρέπει να "νικήσει" ο Naruto για να κάνει τη διαφορά. Όχι μόνο το μίσος που γεννάει και γεννιέται από/με τον πόλεμο, αλλά την όλη ιδεολογία του συστήματος.

Sounds like a big job, eh? :OMG3:

More like an impossible job, but i wanna see where this is going :hihi2:
phmava.php

#2670 vasilis+

vasilis+

Starting...

• Members
  • 23 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Αύγουστος 2010 - 16:16

πολυ το τραβάνε το θέμα με αυτη τη συζήτηση...

με αυτο το ρινεγκαν, τα jutsu και τους pain πάντως εχω χάσει τη μπάλα!
δίνει και παίρνει ζωή αβέρτα;;; :hmmm: