Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
3282 replies to this topic

#2506 psofimis

psofimis

Starting...

• Members
  • 13 posts

Posted 10 June 2010 - 15:06

Τρομερο επεισοδιο, καλύτερο animation αλλά και μουσική...Ο Ναρουτο μετά την μάχη πρεπει να υπογραψει σύμφωνο για μείωση των πυρηνικων...Τώρα τα πεταει δυο δύο τα rassengan ελεος..Οσα ειδαμε σε ολο το ανιμε τα ειδαμε σε αυτο το επεισοδιο.Τη μαχη νομιζω θα πρεπει να την κρινουμε οταν θα τελειωσει σε 2 ισως και 3 επεισοδια απο τωρα και οχι ενα ενα το επεισοδιο.

edit: http://www.narutoget.com/watch/724-naruto-shippuden-episode-164/

#2507 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 10 June 2010 - 15:42

Έκανα catch-up μετά από αρκετό καιρό και έχω να πω πως αν και το arc δεν είναι στα τέρμα αγαπημένα μου (ούτε και μισητά βέβαια), το studio από την πλευρά του έχει κάνει πολύ καλή δουλειά σαν σύνολο στην μεταφορά, μάλλον την αγαπημένη μου αυτής της περιόδου συγκριτικά με τα άλλα μεγάλα shonen που βλέπω.

Σχέδιο, ατμόσφαιρα manga, μουσική, φωνές, όλα πολύ καλά μπορώ να πω λοιπόν. Το μόνο που απ' όσο είδα άλλαξαν αρκετά ήταν το Shinra Tensei και μου άφησε ψιλοανάμεικτα αισθήματα: στο manga o Pein πήδηξε απλώς πολύ ψηλά και μετά επιτέθηκε στο χωριό, στο anime ενώ wtf, τον έκαναν σαν να πετάει-αιωρείται κάτι (ίσως παράγωγο της απώθησης του; ) και το βρήκα λίγο πάραξενο, μιας και δεν θα τον ξαναδούμε να το κάνει στην συνέχεια. Από την άλλη βέβαια έκανε πιο godlike την σκηνή και αυτό ήταν στα θετικά.

Ακόμα και τα μικρο-fillers που υπάρχουν μέσα δεν με ενόχλησαν στο ελάχιστο, ίσα ίσα μπορώ να πω ότι το βελτίωσαν σε κάποια σημεία που δεν ήταν πολύ ξεκάθαρα στο manga. Μόνο το iron maiden του Ibiki ήταν ψιλοwtf, αλλά whatever. :P Μακάρι να το συνεχίσει έτσι.

PS: Πέτυχα τυχαία και αυτό το "omake" πριν λίγο καιρό, το οποίο είναι βασισμένο σε εικόνες του 2ου ending του shippuuden, όπου όλοι οι χαρακτήρες είναι high school students. Δεν ξέρω πόσοι το έχουν ήδη δει, αλλά όσοι δεν, απλά δείτε το. Αξίζει και μόνο για
Spoiler:

#2508 manuel

manuel

Anime Fan

• Members
  • 144 posts

Posted 10 June 2010 - 19:25

Φιλε Lexus το κατεβασα και το ειδα...ηταν οντως πολυ επικ...εχει και συνεχεια??

Επι του επισοδειου τωρα...ηταν καλο σε γενικες γραμμες αλλα ακομα δεν ειμαι ευχαρηστημενος απ το ανιματιον στην κινηση...πιστευω πως ολες οι κινησεις και τεχνικες μπορουσαν και θα επρεπε να ειναι πολυ πιο smoothy και ολοκληρομενες..και οχι τοσο κοφτες...
Posted Image

#2509 Etherios

Etherios

Anime Fan

• Members
  • 219 posts

Posted 11 June 2010 - 11:49

αρχισε για τα καλα η μαχη επιτελους. Αλλα πολυ επεξηγηση βρε ας τα κανανε ποιο απλα ...

Αλλα τον εχει τον Pain στα ισα. Αντε αντε να δουμε τι θα κανει με τους τελευταιους

#2510 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 11 June 2010 - 12:26

Καλά το OST όταν ο Naruto την φέρνει στον Pain τα σπάει άγρια.
Posted Image

#2511 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 11 June 2010 - 13:21

αρχισε για τα καλα η μαχη επιτελους. Αλλα πολυ επεξηγηση βρε ας τα κανανε ποιο απλα ...

Αλλα τον εχει τον Pain στα ισα. Αντε αντε να δουμε τι θα κανει με τους τελευταιους

Εντάξει δεν νομίζω ότι μπορούμε να κρίνουμε ακόμα μια και ο βασικός Pein ο οποίος φαίνεται και είναι μια κλάση πάνω απο τους άλλους, ήταν τόση ώρα εκτός μάχης. Τώρα να δούμε που έσφιξαν τα πράγματα τον Naruto. Αλλά πάντως μια χαρά τα πάει, καλύτερα απο τον Jiraya, truth to be told.

Τέλος, έχω να πω πως μου αρέσει πολύ το pacing. Το anime πάει να κάνει μεγάλη σε διάρκεια την μάχη όπως φαίνεται στο manga χωρίς να κουράζουν οι επιπλέον σκηνές. Και το animation είναι σχετικά καλό, δεν ζητάω animation ταινίας. Εξάλλου οι καλές animation "ομάδες" μάλλον δουλεύουν στα τελευταία επεισόδια της μάχης. ;)

#2512 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 11 June 2010 - 15:41

Ο naruto cool, shinjirarenai! Επιτέλους να δικαιολογήσει και το όνομα της η σειρά.:P Μια χαρά σκέφτεται όταν θέλει πάντως. Ωραία έλυσε το πρόβλημα με την κίνηση σε sage mode. Εντάξει όχι πρωτότυπη αφού το έχει κάνει ψωμοτύρι αυτό με τους κλώνους αλλά αφού έχει μέθοδο σίγουρη τι να ψάχνει αλλού; Η δουλειά γίνεται κι έτσι μια χαρά.

Το τοπίο το χάλασαν λίγο οι βάτραχοι που πάλευαν με τους λύκους λερναίες υδρες και τα υπόλοιπα ζούδια...Γενικά δεν τα μπορώ όλα αυτά τα summoning ζωντανά που ο μόνος λόγος που τα καλούνε είναι να παλεύουν σε μάχες των ανθρώπων. Αφήστε τα να ζήσουν την ζωή τους επιτέλους!

Ωραία λοιπόν η μάχη. Το επόμενο θέλω να το δω για άλλο λόγο και το μεθεπόμενο για τρίτο λόγο. Αμάν πια, ένα χρόνο συν, να περιμένουμε για 2,3 επεισόδια...

Posted Image

Posted Image

#2513 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 11 June 2010 - 19:54

Καλά τα σημεία όπου ο Naruto ξεγελάει τους αντιπάλους του με την ίδια kagebushinoτσατσιά, όλοι μένουν μαλ΄**κες και βάζουν το πιο γαματο soundtrack που έχουν, τα λατρεύω.

Edited by D.Dragon, 11 June 2010 - 20:06.

Posted Image

#2514 Sakura!!!

Sakura!!!

tu turuuuu!!

• Members
  • 226 posts

Posted 12 June 2010 - 16:29

Μ άρεσε αυτο το επεισόδιο..επιτέλους αρχίζει η μάχη τωρα σοβαρά.(Επιτέλους:Blissfull:)
Έχει πέσει καλύτερη δουλεια!! καλύτερο animation εδώ μου φαίνεται
και στις κινήσεις του Ναρούτο κτλπ..που άρχησε να ρίχνει τα ρασενγκαν βροχή.
ελπίζω τα επόμενα να είναι καλύτερα γτ είναι κορυφαία μάχη..

Μια χαρά σκέφτεται όταν θέλει πάντως. Ωραία έλυσε το πρόβλημα με την κίνηση σε sage mode. Εντάξει όχι πρωτότυπη αφού το έχει κάνει ψωμοτύρι αυτό με τους κλώνους αλλά αφού έχει μέθοδο σίγουρη τι να ψάχνει αλλού; Η δουλειά γίνεται κι έτσι μια χαρά.

Εντάξει μεγάλωσε τώρα και οριμάζει(προσπαθεί τουλαχιστον)..αργεί λίγο αλλά τα κατεβάζει κάτι τετια..(πάλι καλα:hot:)

Ωραία λοιπόν η μάχη. Το επόμενο θέλω να το δω για άλλο λόγο και το μεθεπόμενο για τρίτο λόγο. Αμάν πια, ένα χρόνο συν, να περιμένουμε για 2,3 επεισόδια...

Συμφωνώ!!!!:emptyonexg1:

#2515 Etherios

Etherios

Anime Fan

• Members
  • 219 posts

Posted 13 June 2010 - 11:16

Ακομα ρε γαμωτο θελει 2 κλωνους για να κανει ενα απο τα απλα Rashengan δεν θα μπορεσει ποτε να το κανει οπως οι αλλοι με 1 χερι μπαμ μπαμ???

#2516 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 posts

Posted 13 June 2010 - 14:03

Tρομερο επεισοδιο.Πολυ καλο animation και το επομενο θα εχει ακομα καλυτερο animation απο οτι ειδα.

Γενικα πολυ ωραια σκηνοθετημενη μαχη.Και εξυπνη.

Bre συ etherios οι κλωνοι απο οτι φαινεται ειναι το συστατικο στην επιτυχια για ολες τις στρατηγικες και τις μαχες του Naruto, ετσι φαινεται τον σκεφτηκε απο την αρχη και ο mangaka.Τον ηθελε να μην ειναι ποτε ο Imba τελειος χαρακτηρας και ο super cool, οπως φερριπειν θελει να δειχνει ετσι τον Sasuke.Αν αφαιρεθουν οι κλωνοι πιστευω οτι θα χαθει και η ταυτοτητα του ως χαρακτηρα.

Edited by sefiroth, 13 June 2010 - 14:10.

Posted Image

#2517 Pain_GodRealm

Pain_GodRealm

against the odds.

• Members
  • 187 posts

Posted 13 June 2010 - 16:15

Sephiroth said it all...
Its his "signature" :) Naruto without kage bunshin and rasengan = someone else , anybody else
"A ninja who couldn't save his friend can never be hokage. Isn't that right, Sasuke?"
Posted Image
click em και βοηθηστε να μεγαλωσουν plz :)

#2518 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 13 June 2010 - 18:33

οντως ηταν αλλο ενα εξαιρετικο επεισοδιο με πολυ ωραιες μαχες. Επιτελους ειδαμε και μια μαχη του naruto που ειχε ενα σοβαρο σχεδιο απο πισω XD και οχι straight rush και οτι γινει.

Spoiler: @ iristella

#2519 Hyuuga_Nikorasu

Hyuuga_Nikorasu

Cine Iubeste Si Lasa

• Members
  • 374 posts
  • LocationΠάτρα

Posted 15 June 2010 - 15:45

Καλά τα σημεία όπου ο Naruto ξεγελάει τους αντιπάλους του με την ίδια kagebushinoτσατσιά, όλοι μένουν μαλ΄**κες και βάζουν το πιο γαματο soundtrack που έχουν, τα λατρεύω.

Ισως το καλυτερο σχολιο που εχω ακουσει για το Naruto ever!! Πεθανα απο τα γελια! Γι αυτο μας αρεσει το Naruto αλλωστε

Posted Image

#2520 veg3ta

veg3ta

The best at what I do

• Members
  • 158 posts

Posted 17 June 2010 - 02:47

Πραγματικα πολυ καλα τα τελευταια 2 επεισοδεια. Η μαχη ειναι απιστευτη απο πλευρας Naruto: σουπερ δυνατος και πολυ εξυπνος. Μου αρεσε ειδικα το σημειο οπου καλυπτει με τα χερια του τα ματια του πεσμενου Pain, για να μην αντιληφτουν οι υπολοιποι την επιθεση του!!!

Το animation καλο ηταν, αν εξαιρεσουμε το σημειο που φτιαχνει το rasen-shuriken (οι κλωνοι εχουν τα χερια απλωμενα προς τα κατω, ενω το rasen-shuriken το κραταει ψηλα... wtf?)

Εχει απομεινει ο Tendou Pain... η μαχη εχει δρομο ακομη!
Posted Image