Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#10876 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 posts
  • LocationΞάνθη, Θεσσαλονίκη

Posted 08 May 2013 - 15:36

Genjutsu ήταν στο τέλος; Πεθαίνει ή όχι ο ομπιτο;

Ο Obito έκανε genjutsu στον Kakashi για να τον χτυπήσει με το raikiri του. Ο Obito όμως όχι απλα δεν πεθαίνει αλλα ούτε καν νιώθει πόνο γιατί το μισό αριστερό του σώματος του αποτελείται απο senju dna

#10877 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 08 May 2013 - 15:46

Η genjutsu ή senju-zetsu γονίδια..
Posted Image
Posted Image
Posted Image

#10878 Slayer_13

Slayer_13

Όμορφο αγόρι

• Members
  • 215 posts
  • LocationSuncity

Posted 08 May 2013 - 15:59

Genjutsu ήταν στο τέλος; Πεθαίνει ή όχι ο ομπιτο;

...θα το μάθουμε στο επόμενο επεισόδιο. Ταιριάζει για preview :P

Έ, κάποιον πρέπει να σώσει και ο κακάσι. Όλα ο ναρουτος θα τα κάνει; Τον obito τον κόβω να φεύγει απ'την Dark Side

#10879 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 08 May 2013 - 19:34

Μια απορία μου γεννήθηκε μετά από το σημερινό chapter: Γιατί το Naruto bleachαρίζει ΤΟΣΟ πολύ τελευταία; Είχαμε που είχαμε τον πόλεμο εδώ και ένα χρόνο - μάχες, μάχες, και πάλι μάχες χωρίς να συνεχίζεται η ιστορία, κάνει ένα δυναμικό comeback (ευτυχώς!) με Madara-Obito και τους Hokage... Και ξαφνικά βέπω μπροστά μου τον Obito να προσπαθεί να το παίξει Ulquiorra! "Ω, κοίτα με, είμαι κενός! Ω κοίτα με, δεν έχω καρδιά! Ω δε με νοιάζει τίποτα πια! Ξέρω τι έγινε με τη Rin αλλά δεν δίνω σημασία, γραμμένους σας έχω! Δεν υπάρχει τίποτα, όλα είναι ψεύτικα!" ...κι εγώ χτυπάω το πόδι μου κάτω ανυπόμονα περιμένοντας κάτι πιο πρωτότυπο και πιο ενδιαφέρον απ' τον Obito, γιατί παραδέξου το φίλε Obito, ο Ulquiorra φόρεσε αυτή τη μόδα του 'δεν έχω καρδιά και δε με νοιάζει τίποτα' πολύ καλύτερα από σένα.

#10880 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 posts

Posted 08 May 2013 - 22:04

Αναρωτιέμαι. Όταν ο Ναρούτο εμαθε τα ονόματα των υπολοίπων beasts φανηκε πως θα φαινόταν χρήσιμο (κάποια στιγμη). Είχε πει στον Τόμπι πως ξέρει κατι που δεν ξέρει εκεινος και ο Τόμπι δεν κατάλαβε, μήπως τα χρησιμοποιήσει τώρα;

Η Σάκουρα στον πιο σημαντικό ρόλο της καριέρας της λολ... η white mage του Ναρουτο...

Πρέπει να πω πάντως πως απο τον τίτλο του κεφαλαίου άλλα περίμενα, όχι να δω τον Τόμπι με μια τρύπα.

#10881 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 08 May 2013 - 22:37

ξαφνικά βέπω μπροστά μου τον Obito να προσπαθεί να το παίξει Ulquiorra! "Ω, κοίτα με, είμαι κενός! Ω κοίτα με, δεν έχω καρδιά! Ω δε με νοιάζει τίποτα πια! Ξέρω τι έγινε με τη Rin αλλά δεν δίνω σημασία, γραμμένους σας έχω! Δεν υπάρχει τίποτα, όλα είναι ψεύτικα!" ...κι εγώ χτυπάω το πόδι μου κάτω ανυπόμονα περιμένοντας κάτι πιο πρωτότυπο και πιο ενδιαφέρον απ' τον Obito, γιατί παραδέξου το φίλε Obito, ο Ulquiorra φόρεσε αυτή τη μόδα του 'δεν έχω καρδιά και δε με νοιάζει τίποτα' πολύ καλύτερα από σένα.

Αρκετά μεγάλες διαφορές μεταξύ των δύο imo, μην πιάνεσαι από δυο φράσεις μόνο. Σε κάθε περίπτωση αν ο Ulquiorra ήταν ο 1000ος χαρακτηρας με αυτό το στυλ και ο Οbito o 1001ος, δεν έχει και ιδιαίτερη σημασία. :P Αν και για μένα το κενό βλέμμα του Ulquiorra θυμίζει περισσότερο τον παλιό Gaara παρά τον Obito.

Eπίσης, το στόρυ πίσω από τον χαρακτήρα του Ulquiorra που εξηγεί το πως έγινε όπως έγινε είναι σχεδόν ανύπαρκτο, καθώς o Kubo έμεινε στο γενικό και συμβολικό (όχι ότι είναι απαραίτητα κακό, αλλά είναι μάλλον πιο εύκολο).

Edited by Gilmaru, 08 May 2013 - 23:16.

#10882 TiLiskos

TiLiskos

Ninpu: Suiton Doton Mokuton Rasengan no jutsu!!!

• Members
  • 57 posts
  • LocationThessaloniki

Posted 09 May 2013 - 10:35

Οπως και να'χει το τσαπτερ δεν ηταν το αναμενωνμενο και μαλλον γιατι πρεπει να ξεκαθαρισει η κατασταση αναμεσα στον Κακασι και τον Ομπιτο. Εγω υποπτευομαι οτι ο Σασουκε θα σωσει με καποιο τροπο τον Κακασι, ειτε με τον τελευταιο να ειναι θανασιμα τραυματισμενος και τον Σασουκε να μπαινει στη μεση, ειτε "σπαζοντας" την secret dimension που βρισκονται αυτη τη στιγμη.

Η αληθεια ειναι παντως οτι κουρασε λιγο, πιο πολυ γιατι δεν μπορει να αφησει ανοιχτα μετωπα, οποτε πρεπει να τα κλεισει ολα ενα-ενα.
Και ειναι πααααααρα πολλα......
Naruto-Sasuke battle, Hashirama-Madara new battle, Kakashi-Obito battle, αλλα και αλλα σημαντικα οπως:
-θα γινει ο Ναρουτο Χοκαγκε η θα πεθανει και θα γινει μετα τιμητικα?
-θα παντρευτει ο Ναρουτο την Χινατα και θα κανουν παιδια με τρελα ματια και τσακρα, ή ακομα χειροτερα θα παντρευτει τον Σασουκε και θα κανουν τον Six Path Sage?

Ποτε να τα προλαβει ολα αυτα??? Θελει αλλα 1200 chapter!
Posted Image

#10883 GvFirefox

GvFirefox

Starting...

• Members
  • 6 posts

Posted 10 May 2013 - 16:29

Ο Obito έκανε genjutsu στον Kakashi για να τον χτυπήσει με το raikiri του. Ο Obito όμως όχι απλα δεν πεθαίνει αλλα ούτε καν νιώθει πόνο γιατί το μισό αριστερό του σώματος του αποτελείται απο senju dna

Το δεξί μέρος του σώματος του δεν έχει το DNA του Hashirama, λόγω του White Zetsu; Ο βράχος που τον τραυμάτισε έπεσε στο δεξί μέρος και όχι στο αριστερό που είναι και η καρδιά. Άρα μάλλον είναι genjutsu, καθώς πριν εδειξε να χρησιμοποιεί το sharingan του.

#10884 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 posts
  • LocationΞάνθη, Θεσσαλονίκη

Posted 10 May 2013 - 19:54

Το δεξί μέρος του σώματος του δεν έχει το DNA του Hashirama, λόγω του White Zetsu; Ο βράχος που τον τραυμάτισε έπεσε στο δεξί μέρος και όχι στο αριστερό που είναι και η καρδιά. Άρα μάλλον είναι genjutsu, καθώς πριν εδειξε να χρησιμοποιεί το sharingan του.

Χμμμ ναι, έχεις δίκιο! Καλά που μου το είπες γιατί είχα μπερδευτεί! Τότε το πιο πιθανό να είναι genjutsu.

Edited by Stam, 10 May 2013 - 19:55.

#10885 TiLiskos

TiLiskos

• Members
  • 57 posts
  • LocationThessaloniki

Posted 15 May 2013 - 08:38

http://www.mangapanda.com/naruto/630

Τωρα αρχιζει και γινεται ενδιαφερον..!
Posted Image

#10886 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 15 May 2013 - 09:00

Οπως και να'χει το τσαπτερ δεν ηταν το αναμενωνμενο και μαλλον γιατι πρεπει να ξεκαθαρισει η κατασταση αναμεσα στον Κακασι και τον Ομπιτο. Εγω υποπτευομαι οτι ο Σασουκε θα σωσει με καποιο τροπο τον Κακασι, ειτε με τον τελευταιο να ειναι θανασιμα τραυματισμενος και τον Σασουκε να μπαινει στη μεση, ειτε "σπαζοντας" την secret dimension που βρισκονται αυτη τη στιγμη.

Η αληθεια ειναι παντως οτι κουρασε λιγο, πιο πολυ γιατι δεν μπορει να αφησει ανοιχτα μετωπα, οποτε πρεπει να τα κλεισει ολα ενα-ενα.
Και ειναι πααααααρα πολλα......
Naruto-Sasuke battle, Hashirama-Madara new battle, Kakashi-Obito battle, αλλα και αλλα σημαντικα οπως:
-θα γινει ο Ναρουτο Χοκαγκε η θα πεθανει και θα γινει μετα τιμητικα?
-θα παντρευτει ο Ναρουτο την Χινατα και θα κανουν παιδια με τρελα ματια και τσακρα, ή ακομα χειροτερα θα παντρευτει τον Σασουκε και θα κανουν τον Six Path Sage?

Ποτε να τα προλαβει ολα αυτα??? Θελει αλλα 1200 chapter!

Αχαχαχαχα, τώρα το είδα αυτό το post. Dude, you're gold. xD Ναι έχεις δίκιο για τα μέτωπα και σιγά σιγά φαίνεται πως τα κλείνει. Αλλά τα σημαντικά points σου με πέθαναν. Το πρώτο ελπίζω να μη γίνει, αλλά αν δε γίνει όντως βλέπω να γίνεται το πρώτο απ'το δεύτερο point. Αλλά θα θελα να δω τι διαβάζεις για να θες τον Sasuke με την Hinata! xDDD

Kakashi, τα σπασες σ'αυτό το κεφάλαιο. Είχα καιρό να τον δω και να χαρώ αλλά πολύ τον πήγα που του την έλεγα. Psycho o Obito μπορώ να πω μετά απ'αυτά που βλέπω, ποτέ δεν κατάφερε να μεγαλώσει, μπορεί να δει κανείς την παιδική του αφέλεια ακόμα και σ'αυτό το σχέδιο. Παλικάρι ο Kakashi αν σκεφτεί κανείς τι έχει περάσει. Εντάξει, η τελευταία του ατάκα πολύ cheesy για τα αισθήματα του ίδιου του Obito αλλά όλο το άλλο, έδωσε πόνο.

Shikamaru=God. Kάποτε το είχα πει σε μια συζήτηση για το πως θα εξελιχθεί ο πόλεμος: όποιος έχει τους Nara στην ομάδα του, νικάει. Τέλος. Μπράβο Ino, μεγάλο level up. Like father like daughter. Μ'άρεσε που είδαμε την εξέλιξή της, κι αυτό ήθελε τεράστια προσπάθεια. Α, μπράβο και την Sakura για τον λόγο της. Δεν ξέρω γιατί αυτά τα shinobi είναι τόσο εύκολα να "απελπιστούν" αλλά για όνομα του θεού. Ακόμα, λυπάμαι τον καημένο τον Naruto--δίπλα στο αυτί του φώναζε. Α, Bee, τα σπας.

Αν και, να ομολογήσω, εμένα όλο το κεφάλαιο το έκανε καλύτερο η εμφάνιση του 4ου στο τέεεεεεεεεεελος! *fangirl alert* Όταν είδα το kunai του μιλάμε πέθανα! Επιτέλους! Ωωωωωωωωωωωω θέλω να δω πατέρα και γιο εν δράση. Που είναι και πολύ γαμάτος στη μάχη ο Minato, the yellow flash of Konoha. Το μόνο που δεν κατάλαβα ήταν αν εξαφανίστηκε η επίθεση γενικώς ή από τον Minato και τους άλλους ή απ'αυτό που κάνανε οι άλλοι. Πωωωωωωωωωωωωω, θέλω να διαβάσω το επόμενο τόσο πολύ! Go Minato, go! Kick ass!
Επίσης, θέλω να δω την αντίδραση του Naruto αν δεν τον Sasuke, :kakaka: πάντως κι εγώ πιστεύω ότι αυτός θα πάει να ελευθερώσει τον Kakashi από την illusion του Obito.

ΥΓ Madara Vs Hashirama --> daaaaaaamn.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#10887 TiLiskos

TiLiskos

• Members
  • 57 posts
  • LocationThessaloniki

Posted 15 May 2013 - 10:00

Αλλά θα θελα να δω τι διαβάζεις για να θες τον Sasuke με την Hinata!

Mpougatsa, για τον Naruto ελεγα οτι θα παντρευτει τον Sasuke.....................

Αυτο ειναι καλό chapter-πασα επιτελους.
Θα δουμε ωραια μαχη μετα απο καιρο!
Αν και δεν καταλαβα πως ακριβως καταφερνουν ολοι οι shinobi να κανουν ενα jutsu απο ενα element στο οποιο αποκλειεται να εχουν affinity, αλλα δεν βαριεσαι.... εχει και χειροτερα gaps.

Κι επισης θα ηθελα να ρωτησω γιατι δεν μαθαινει ο Naruto το Shirainshin no Jutsu???
Posted Image

#10888 Slayer_13

Slayer_13

Όμορφο αγόρι

• Members
  • 215 posts
  • LocationSuncity

Posted 15 May 2013 - 10:56

tears of joy όταν έφτασε ο 4ος. Ωραίο τσαπτεράκι το σημερινό. Έλα κίσι τρέλανε μας! Κλασικά, o kakashi θα σώσει τον Obito και θα επιστρέψουν στη μάχη φιλαράκια και ο ναρούτος θα δει τον σασκε και θα τελειώσει.

#10889 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 15 May 2013 - 11:19

Τελικά ο Obito είναι φλώρος :P Από ένα σημείο και μετά ούτε ένα επιχείρημα της προκοπής δε μπορούσε να στραβώσει. Έκανε όντως σαν μικρό παιδί του στυλ "Αρρ, όχι! Αυτό που λέω εγώ είναι σωστό, σκάσε!" Κάτι άλλο που δεν μου άρεσε ιδιαίτερα είναι πως αυτά που λέει ο kakashi δείχνουν κάπως να τον πιάνουν. I mean, καταλαβαίνω πως κάποιος, που είναι χρόνια αποστασιοποιημένος από οποιονδήποτε λογικό άνθρωπο να τον στηρίξει και να του μιλήσει, μπορεί να παρουσιάσει μια τέτοια αστάθεια, but dude! at least stand your ground as one of the main villains :P

Για τα affinity τώρα, νομίζω πως είναι μόνο τα πιο δύσκολα jutsu (και αυτά που φτιάχνει κανείς μόνος του) που είναι απαγορευτικά άμα δεν έχεις affinity (το λέει και η λέξη)

Για τον 4ο και λοιπούς τώρα, ok θα πέσει ξύλο και τα σχετικά. Περιμένω περισσότερο να δω τι θα γίνει μόλις καταφθάσει ο sasuke.

#10890 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 15 May 2013 - 11:31

Mpougatsa, για τον Naruto ελεγα οτι θα παντρευτει τον Sasuke.....................

You're only making it better! Aλλά ντάξει, θέλω να δω το τέλος πιο πολύ τώρα, μόνο και μόνο για να δω τι θα κάνει το troll o Kishi!

Other than that, συμφωνώ πλήρως με ό,τι είπε ο Six Winged. Duuuude, too volatile. Νέος Pain?

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai