Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2013 - 19:50
Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2013 - 20:07
get in line..προτεραιοτητα εχουν τα αδερφια senju!!Προβλέπω τρελή μάχη Madara vs Sasuke
Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2013 - 20:49
Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2013 - 21:30
Όλη αυτή η προετοιμασία, όλος αυτός ο πανικός για καμιά τελική μάχη Naruto VS Sasuke, η προδοσία του Sasuke απέναντι στην Karin (πωωω, Θεέ μου ούτε να τη βλέπει δε μπορεί, αλλά ένα sorry Karin και τελειώσαμε...) όλο αυτό το πράγμα τόσα χρόνια τώρα και θέλετε να μου πείτε... Θέλετε να μου πέιτε δηλαδή ότι κάποιος μίλησε στον Sasuke λογικά κι ο Sasuke τον κατάλαβε; Sure, he goes with the flow. Ο,τι του λένε κάνει. Μόνο ο Naruto μέχρι τώρα δεν έχει καταφέρει να τον πείσει για τίποτα. Αυτό το ρημάδι το talking no jutsu από τον Naruto μόνο στον Sasuke δεν έπιανε. Τι είναι αυτά τώρα, μη μου ανατρέπετε όλα τα δεδομένα! Εμένα μου φάνηκε απότομη η μεταστροφή - πολύ ωραία, αλλά απότομη. Λες και για άλλα μας είχε προετοιμάσει κι άλλα μας έβγαλε στη φόρα. Λίγο ψεκάστε-σκουπίστε-άντε να τελειώνουμε πια.
Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2013 - 21:57
Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2013 - 23:19
Η ο Kishimoto στην προσωπική του ζωή έχει προβλήματα και το τελευταίο διάστημα δεν μπορεί να γράψει κάτι της προκοπής.
Σοβαρά τώρα η λογική με την οποία σκέφτονται και πράτουν στο narutoverse χρήζει ψυχανάλυσης.
Επιμένω οτι τους κοροιδεύει ο Sasuke ..Μιλάμε για τραγική μεταστροφή σε αντίθετη περίπτωση.
Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2013 - 23:32
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gilmaru: 10 Απρίλιος 2013 - 23:42
Καταχωρήθηκε 11 Απρίλιος 2013 - 00:05
Μπα, είναι αρκετά συνεπές σε σχέση με το πώς έγραφε ανέκαθεν, ασχέτως αν αρέσει σε κάποιον ή όχι. Από την στιγμή που o Sasuke συνάντησε τον Itachi και έπειτα, μπορούσε κάποιος άνετα να δει την μεταστροφή να έρχεται αργά ή γρήγορα. Στην τελική μιλάμε για ένα 16-17χρονο που μέχρι πρότινος λειτουργούσε σχεδόν αποκλειστικά με το συναίσθημα.
Ακριβώς αυτό!
Χαίρομαι που υπάρχουν ακόμα άνθρωποι στο forum που δεν κάνουν hate στο παραμικρό χωρίς να σκεφτούν πριν πουνε την βλακεία τους!!
Καταχωρήθηκε 11 Απρίλιος 2013 - 01:15
Μπα, είναι αρκετά συνεπές σε σχέση με το πώς έγραφε ανέκαθεν, ασχέτως αν αρέσει σε κάποιον ή όχι. Από την στιγμή που o Sasuke συνάντησε τον Itachi και έπειτα, μπορούσε κάποιος άνετα να δει την μεταστροφή να έρχεται αργά ή γρήγορα. Στην τελική μιλάμε για ένα 16-17χρονο που μέχρι πρότινος λειτουργούσε σχεδόν αποκλειστικά με το συναίσθημα.
Ι second that. Υπηρχε απο καιρο σταδιακη μεταστροφη και εχει χτιστει εδω και αρκετα τσαπτερς. Πιο πολυ με προβληματισε η μεταστροφη του Οροτσιμαρου παρα του σασουκε.
Σεβαστο το τι θελει να δει ο καθενας στο μανγκα, αλλααν ξαναγυρισετε σε προηγουμενα κεφαλαια και τα ξαναδιαβασετε, θα δειτε οτι ολα τα στοιχεια ειναι εκει.
Anw τιποτα δεν τελειωσε ακομα.
Καταχωρήθηκε 11 Απρίλιος 2013 - 02:07
ηταν ο πρωτος κακος και θα ειναι ο τελευταιος.
δεν υπαρχει πιο κακος
αυτο που καταλαβε δεν ηταν τα λαθη του ...
αλλα το ποσο λαθος εκανε τα πραγματα ως τωρα.

Καταχωρήθηκε 11 Απρίλιος 2013 - 14:47
Αλλά μου άρεσε το chapter, γιατί ήταν λες και είπε ο Κίσι.. -Γάμα το ας κάνω καλό τον σκοτεινό φονιά Sasuke και πάμε για την τελική μάχη.
Αν έλεγε άνθρωπος πριν 200 chapter πως η τελική μάχη θα ταν 4 hokage, naruto, sasuke, orochimaru εναντίον του Obito και του Madara δεν θα τον πίστευες,
Γιατί η λογική και η συνοχή των χαρακτήρων του manga έχει πάει κατά διαόλου.
Τέσπα,, ας πέσει επιτέλους ένα ωραίο ξυλίκι να πωρωθούμε
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από D.Dragon: 11 Απρίλιος 2013 - 14:51
Καταχωρήθηκε 11 Απρίλιος 2013 - 15:22
Αλλά εσείς θέλετε να μας πείσετε ότι το γεγονός ότι συνάντησε τον αδερφό του, που είναι το κεντρικό πρόσωπο όλων των κινήτρων του από το ΠΡΩΤΟ αναθεματισμένο τσάπτερ που τον είδαμε μέχρι τώρα, το γεγονός ότι μίλησε μαζί του, άκουσε την αλήθεια από αυτόν και πήρε για πρώτη φορά στη ζωή του άνεφ όρων αποδοχή από αυτόν (ισχυρό πράγμα στην ψυχολογία) και έπειτα είχε τον χρόνο να τα επεξεργαστεί όλα αυτά με τα κατάλληλα ερεθίσματα από τον Hashirama ΟΛΑ ΑΥΤΑ δεν φτάνουν για να πάρει μια γ***η αυτονόητη απόφαση.... και όχι μόνο αυτό αλλά δεν βγάζουν κανένα νόημα στο manga του Naruto!
ok I quit

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gilmaru: 11 Απρίλιος 2013 - 15:24
Καταχωρήθηκε 11 Απρίλιος 2013 - 15:51
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gilmaru: 11 Απρίλιος 2013 - 15:53