Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
One Piece latest episode discussion [Επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]
Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2010 - 21:47
Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2010 - 22:20
Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2010 - 21:30
Δεν ξέρω, τελείωσε το ID και ζήτημα να χάρηκα 5-6 επεισόδια συνολικά. Δε καταλαβαίνω πως έπεσε τόσο η ποιότητα του anime, σε ένα απ' τα πιο επικά arcs του manga. Τουλάχιστον στα μισά, μου δώθηκε η εντύπωση ότι οι συντελεστές του studio έχουν βαρεθεί τη ζωή τους και κάνουν απλά αγγαρεία. Για να μην αναφέρω και το animation που δυστυχώς είχε αρκετά σκαμπανεβάσματα και τις ανούσιες filler σκηνές.
Ελπίζω τουλάχιστον να κρατούν τα καλά για το επόμενο arc, να μην έχουμε κι εκεί τα ίδια.
Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2010 - 02:01
Και η πλάκα είναι ότι δεν είναι να πεις κάναν άσχημη δουλειά με τους seiyuu, όλες οι καινούριες και παλιές προσθήκες μια χαρά ήταν, αλλά πιστεύω δεν κατάφεραν να μεταφέρουν το κλίμα του manga επιτυχημένα, κάτι στο οποίο βοήθησαν και τα διάφορα άκυρα fillers. Κάτι παρόμοιο imo είχε γίνει στο thriller bark και το έχω ξαναπεί (κι εκεί στο manga μου είχε αρέσει περισσότερο το horror κλίμα, με αυτή την έννοια), αλλά εκεί τουλ το σχέδιο του anime ήταν σε καλά επίπεδα (θυμάμαι και την μάχη Zoro-Kuma που απογειώθηκε, το σχέδιο)... τι να πω, μακάρι στο επόμενο arc να έχουμε όντως ανάκαμψη, εκεί τουλ έχω την εντύπωση ότι τα fillers, αν μπουν κατάλληλα, μπορούν να το βελτιώσουν από το manga κιόλας (δεν λέω άλλα/γιατί όμως).
Και όσο σκέφτομαι ότι μέχρι πριν ένα χρόνο θεωρούσα το anime πολύ ανώτερο του manga, ίσως επαναπάφτηκαν και οι animators στην επιτυχία που είχε και είδαμε τι έγινε... ας ελπίσουμε από το νέο opening που αναμένεται να έχουμε την πρώτη βελτίωση του επόμενου arc λοιπόν.
EDIT: Επίσης πιθανώς έπαιξε και ρόλο ακριβώς το γεγονός ότι ήταν μικρό (αλλά πολύ σημαντικό, σε αντίθεση με thriller bark πχ) arc, οπότε δύσκολο χρονικά να τοποθετηθούν fillers που να μην πειράξουν υπερβολικά την πλοκή... την ίδια στιγμή βέβαια δεν γινόταν να μην βάλουν fillers, πάλι ακριβώς επειδή ήταν μικρό arc και θα έφτανε αμέσως το manga αλλιώς... τρέχα γύρευε κατάσταση...
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 28 Μάιος 2010 - 03:33
Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2010 - 15:23
Παντως θα συμφωνησω με τον αγαπητο lexus σε ενα σημειο για τα φιλλερς τα οποια καλο θα ηταν να λειπουν.Προσωπικα δεν με ενοχλησαν αλλα οντως εκαναν τον ρυθμο της ιστοριας αρκετα πιο αργο.
Ακυρο επειδη λογω εξεταστικης εχω χασει τα αυγα και τα πασχαλια εχουμε κανα preview για το νεο opening η κατι στο youtube?

Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2010 - 09:11
Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2010 - 14:05
υ.γ.: γενικα τον φρανκι δεν τον συμπαθω αλλα και μονο που ειδα τι κανει ι ναμι χαρηκα παρα πολυ!απιστευτο επεισοδιο!!!!!!!

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."
Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2010 - 15:01
Source please?Νεο οπενινγ αυτη την βδομαδα παιδες!
Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2010 - 15:10
Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2010 - 15:34
Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2010 - 18:19
Nami was
Αυτά που με ενδιαφέρουν πιο πολύ είναι Robin και Zoro πιο πολύ όμως, άντε να τα δούμε!
PS: Περί του νέου opening υποθέτω πως speculation κάνει ο croco~boy, δεν νομίζω πως έχει ανακοινωθεί τίποτα, αλλά πιστεύω κι εγώ πως μετά τα fillers θα έχουμε την αλλαγή, πάνω κάτω. Σχεδόν φτάσαμε στην τελευταία σκηνή του τωρινού opening άλλωστε.
Και όσο περιμένουμε, how the 12th opening should have been:
[media]http://www.youtube.com/watch?v=211Pxzj3Zso[/media]
Έχει τα flaws του, δεν το αρνούμαι, αλλά με το κατάλληλο editing πιστεύω θα ξεπερνούσε άνετα το τωρινό (σαν μουσική). Πάντως είμαι από τους λίγους που δεν τους χάλασε τρομερά το τωρινό, απλώς το βάζω στα μέτρια, η σειρά μας έχει δώσει πολύ καλύτερα στο παρελθόν φυσικά.
Διαφορετικό ήταν απλώς imo δλδ, αλλά όχι κακό. Για επόμενο φυσικά ελπίζω να έχουμε κάποιο σαν τα παλιά καλά.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 30 Μάιος 2010 - 18:33
Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2010 - 18:48
5 επισοδιακια πιστευω ειναι καλα, και αν χρειαστουν filler σκηνες να βαλουν μαχες, οχι πιπες με τους mr 3/buggy.
Καταχωρήθηκε 01 Ιούνιος 2010 - 21:48
Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2010 - 09:02