Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

One Piece latest episode discussion [Επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
5368 replies to this topic

#2311 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2010 - 20:01

Για το βίντεο δεν έχω αμφιβολία, αλλά αν είναι πάλι μάπα το τραγούδι θα τους θερίσει ο κόσμος και εγώ.
Που το άκουσες, κορκόδειλε ?
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2312 Aldark

Aldark

Αιώνιος Ρομαντικός

• Members
  • 317 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2010 - 21:47

Πού το είδες; Δε νομίζω να το βάλουν τόσο νωρίς.....ούτε 30 επεισόδια απ'το προηγούμενο...

Hunter_x_Hunter_image_hunter_x_hunter_36

#2313 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2010 - 22:20

Gekiha From UVERworld ειναι το τραγουδι!! ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2314 cyber_john

cyber_john

決められた運命

• Members
  • 226 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2010 - 21:30

10 ώρες μέχρι να σηκώσουν αυτό το den-den mushi, να μας έχει σπάσει τ' αποτέτοια με τα συνεχόμενα πούρου-πούρου, μου' ρθε να σπάσω την οθόνη σε εκείνο το σημείο. Έπρεπε να διαρκέσει 40 ολόκληρα δευτερόλεπτα κάτι τέτοιο? Εν τω μεταξύ είναι η ιδέα μου, ή ένας απ' αυτούς στο πλοίο είχε τη φωνή του franky/bon-clay? [19:48] δλδ είναι τόσο δύσκολο να βρουν έναν διαφορετικό σέγιου, έστω κομπάρσο και να βάλουν μια διαφορετική φωνή? Πτώχευση να είχαν κηρύξει εκεί μέσα, έναν σέγιου για 2-3 σκηνές ενός επεισοδίου, θα τον έβρισκαν.

Δεν ξέρω, τελείωσε το ID και ζήτημα να χάρηκα 5-6 επεισόδια συνολικά. Δε καταλαβαίνω πως έπεσε τόσο η ποιότητα του anime, σε ένα απ' τα πιο επικά arcs του manga. Τουλάχιστον στα μισά, μου δώθηκε η εντύπωση ότι οι συντελεστές του studio έχουν βαρεθεί τη ζωή τους και κάνουν απλά αγγαρεία. Για να μην αναφέρω και το animation που δυστυχώς είχε αρκετά σκαμπανεβάσματα και τις ανούσιες filler σκηνές.

Ελπίζω τουλάχιστον να κρατούν τα καλά για το επόμενο arc, να μην έχουμε κι εκεί τα ίδια.

serpe7.jpg

#2315 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2010 - 02:01

^So true, βέβαια έχω την εντύπωση και ότι έφταιγε αρκετά το γνωστό γεγονός ότι τα βλέπουμε βδομάδα-βδομάδα και δίνει την εντύπωση ότι κρατάει πιο πολύ και ότι αν επομένως τα βλέπαμε καπάκι όλα μαζί θα ήταν καλύτερο σαν αποτέλεσμα, αλλά και πάλι δεν αρνούμαι ότι μέσα σε όλο το arc τα επεισόδια που άξιζαν (υπήρχαν κάποια όντως) ήταν πολύ λιγότερα απ' όσα πάλι δεν. Κρίμα και ήταν τόσο καλό arc στο manga.

Και η πλάκα είναι ότι δεν είναι να πεις κάναν άσχημη δουλειά με τους seiyuu, όλες οι καινούριες και παλιές προσθήκες μια χαρά ήταν, αλλά πιστεύω δεν κατάφεραν να μεταφέρουν το κλίμα του manga επιτυχημένα, κάτι στο οποίο βοήθησαν και τα διάφορα άκυρα fillers. Κάτι παρόμοιο imo είχε γίνει στο thriller bark και το έχω ξαναπεί (κι εκεί στο manga μου είχε αρέσει περισσότερο το horror κλίμα, με αυτή την έννοια), αλλά εκεί τουλ το σχέδιο του anime ήταν σε καλά επίπεδα (θυμάμαι και την μάχη Zoro-Kuma που απογειώθηκε, το σχέδιο)... τι να πω, μακάρι στο επόμενο arc να έχουμε όντως ανάκαμψη, εκεί τουλ έχω την εντύπωση ότι τα fillers, αν μπουν κατάλληλα, μπορούν να το βελτιώσουν από το manga κιόλας (δεν λέω άλλα/γιατί όμως).

Και όσο σκέφτομαι ότι μέχρι πριν ένα χρόνο θεωρούσα το anime πολύ ανώτερο του manga, ίσως επαναπάφτηκαν και οι animators στην επιτυχία που είχε και είδαμε τι έγινε... ας ελπίσουμε από το νέο opening που αναμένεται να έχουμε την πρώτη βελτίωση του επόμενου arc λοιπόν.

EDIT: Επίσης πιθανώς έπαιξε και ρόλο ακριβώς το γεγονός ότι ήταν μικρό (αλλά πολύ σημαντικό, σε αντίθεση με thriller bark πχ) arc, οπότε δύσκολο χρονικά να τοποθετηθούν fillers που να μην πειράξουν υπερβολικά την πλοκή... την ίδια στιγμή βέβαια δεν γινόταν να μην βάλουν fillers, πάλι ακριβώς επειδή ήταν μικρό arc και θα έφτανε αμέσως το manga αλλιώς... τρέχα γύρευε κατάσταση...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 28 Μάιος 2010 - 03:33

#2316 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2010 - 15:23

Eγω παλι οσο ακουγα το den den mushi μου ηρθε στο μυαλο ο ηρωικος kizaru.Mushi mushi κριμα που δεν ηταν εκει να κανουμε λιγο πανικο με το den den.Παντως εγω για να πω την αλη8εια δεν εχω κανενα προβλημα με το σχεδιο.Μια χαρα κατεβαινει κατω κα8ε επεισοδιο και παλι δεν σταματαω να τα βλεπω.
Παντως θα συμφωνησω με τον αγαπητο lexus σε ενα σημειο για τα φιλλερς τα οποια καλο θα ηταν να λειπουν.Προσωπικα δεν με ενοχλησαν αλλα οντως εκαναν τον ρυθμο της ιστοριας αρκετα πιο αργο.

Ακυρο επειδη λογω εξεταστικης εχω χασει τα αυγα και τα πασχαλια εχουμε κανα preview για το νεο opening η κατι στο youtube?

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2317 Bartimew tigg

Bartimew tigg

Σωσίπατρος

• Members
  • 98 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2010 - 09:11

πολυ καλο το καινουργιο απο αποψη γραφικων, τελικα το powerup των strawhat pirates 8α το δειξει σαν φιλερ, παντως θα ηθελα να το δω και σαν μανγα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2318 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2.009 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2010 - 14:05

ποπο ρε παιδια παρολο που περιμενα με πολυ ανυπομονιασια να δω την αρχη του πολεμου και ξενερωσα οταν ειδα οτι το επομενο επεισοδειο αφορα τους αλλους... ΤΕΛΙΚΑ μονο που δν με πηραν τα ζουμια απο την νοσταλγια :P ΝΑΜΙ και παλι ΝΑΜΙ!...ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΗΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ!!!!!!!!!!!! GO NAMI GO SH's !!!
:if:

υ.γ.: γενικα τον φρανκι δεν τον συμπαθω αλλα και μονο που ειδα τι κανει ι ναμι χαρηκα παρα πολυ!απιστευτο επεισοδιο!!!!!!!

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#2319 Toriko

Toriko

Toriko

• Members
  • 708 Δημοσιεύσεις:
  • LocationFUCKING SPACE!!!

Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2010 - 15:01

Νεο οπενινγ αυτη την βδομαδα παιδες! :kill4u:

Source please?

header.jpg?t=1485907896

#2320 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2010 - 15:10

Μετα τα φιλλερς το νεο οπενινγ!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2321 Toriko

Toriko

Toriko

• Members
  • 708 Δημοσιεύσεις:
  • LocationFUCKING SPACE!!!

Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2010 - 15:34

I insist to the source :P Θελω να δω και που λεει οτι θα ειναι το Gekiha για opening

header.jpg?t=1485907896

#2322 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2010 - 18:19

Όντως έριξα μια ματιά στο 453 και το βρήκα καλό για filler, ήταν χαλαρωτικό μετά τις όλες καταστάσεις στο ID και, θα το πω, αλλά το σχέδιο δεν με χάλασε σχεδόν καθόλου εδώ, ίσως ακριβώς επειδή πρόκειται για filler.

Nami was :lovulovu: as always και rofl στον Franky, στο καλύτερο μας έκοψε στο τέλος, ελπίζω να μάθουμε κάτι άλλο γι' αυτόν πιο κει.

Αυτά που με ενδιαφέρουν πιο πολύ είναι Robin και Zoro πιο πολύ όμως, άντε να τα δούμε!

PS: Περί του νέου opening υποθέτω πως speculation κάνει ο croco~boy, δεν νομίζω πως έχει ανακοινωθεί τίποτα, αλλά πιστεύω κι εγώ πως μετά τα fillers θα έχουμε την αλλαγή, πάνω κάτω. Σχεδόν φτάσαμε στην τελευταία σκηνή του τωρινού opening άλλωστε.

Και όσο περιμένουμε, how the 12th opening should have been:

[media]http://www.youtube.com/watch?v=211Pxzj3Zso[/media]

Έχει τα flaws του, δεν το αρνούμαι, αλλά με το κατάλληλο editing πιστεύω θα ξεπερνούσε άνετα το τωρινό (σαν μουσική). Πάντως είμαι από τους λίγους που δεν τους χάλασε τρομερά το τωρινό, απλώς το βάζω στα μέτρια, η σειρά μας έχει δώσει πολύ καλύτερα στο παρελθόν φυσικά.

Διαφορετικό ήταν απλώς imo δλδ, αλλά όχι κακό. Για επόμενο φυσικά ελπίζω να έχουμε κάποιο σαν τα παλιά καλά.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 30 Μάιος 2010 - 18:33

#2323 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2010 - 18:48

Καλη ιδεα να βαλουν fillers τωρα παντως, το marineford arc πρεπει να το δουμε αψεγαδιαστο.
5 επισοδιακια πιστευω ειναι καλα, και αν χρειαστουν filler σκηνες να βαλουν μαχες, οχι πιπες με τους mr 3/buggy.

qzMHWHd.png

#2324 Sadman

Sadman

The one that's forever away

• Members
  • 531 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούνιος 2010 - 21:48

Καλά στο επόμενα sidestories θα ρίξουμε γέλιο(chooper και sanji FTW):hahaha:
Δεν έχω υπογραφή :oo:

#2325 Nikos21

Nikos21

Soul King

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2010 - 09:02

αν δεν κανω λαθος ηταν 2 εξωφυλλα στον καθενα και ουσιαστικα οι διαλογοι ηταν φιλλερς αφου πανω κατω οτι ειδαμε στα εξωφυλλα της ναμι τα ειδαμε στο ανιμε(θα ποσταρα λινκς για οσους δεν τα εχουν δει αλλα οι τιτλοι των τσαπτερς ειναι σποιλερς)