Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Manga στα ελληνικά από την Anubis
Posted 18 June 2008 - 13:01
Τώρα σκέφτομαι μπας και ξεκινήσω και το Ναρούτο
Posted 18 June 2008 - 13:11

Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude
Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας
Posted 18 June 2008 - 15:32
Τώρα για το θέμα "υποστήριξης" που ακούγεται συχνά πυκνά, έχω να πω πως αν δεν γίνει προσεγμένη δουλειά, δεν πρόκειται να τα στηρίξω με την ελπίδα να βελτιωθούν με τον καιρό. Γιατί όπως είχε πει και ο Cougar μερικές σελίδες πιο πίσω
Όταν πληρώνεις απαιτείς, δεν ελπίζεις
Από την άλλη οι δύο τίτλοι που αγοράζω (Blade-Kenshin) όχι μόνο δεν έχουν κανένα πρόβλημα, αλλά είναι υπόδειγμα προσεγμένης δουλειάς, πόσο μάλλον για τα δεδομένα της Ελλάδας. Αυτά τα υποστηρίζω επειδή γίνεται καλή δουλειά, όχι για να προωθηθούν τα manga στην Ελλάδα.
Το τελικό αποτέλεσμα της Anubis με έχει αφήσει ευχαριστημένο, πολύ περισσότερο απ' ό,τι περίμενα. Απλά τα παραπάνω τα αναφέρω για να μην τρέχουμε να υποστηρίξουμε (με τα λεφτά μας) ό,τι anime/manga related κυκλοφορεί ή θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα, αλλά να απαιτούμε ποιότητα σαν αγοραστές

Posted 18 June 2008 - 16:14
Ελπιζω να μην πηγαίνει αυτο για μενα,γιατι τους αγοραζω τους τομους απο τις σειρες,εκτος του Σάμαν Κινγκ. Απλα επισημαινω μερικα λαθη στα σχεδια (που πιο πολυ φαινονται στο ναρουτο,και λιγοτερο στα: Blade of immortal,Rurouni Kenshin.Το Love Hina δεν το μετραω επειδη δεν αντικαθιστούν τα sfx).Για όσους "κατακρίνουν" τα ανύπαρκτα λάθη απλά shame:redcard2:!.
Posted 19 June 2008 - 12:21
[FONT="] Τώρα για το θέμα "υποστήριξης" που ακούγεται συχνά πυκνά, έχω να πω πως αν δεν γίνει προσεγμένη δουλειά, δεν πρόκειται να τα στηρίξω με την ελπίδα να βελτιωθούν με τον καιρό. Γιατί όπως είχε πει και ο Cougar μερικές σελίδες πιο πίσω [/FONT]
[FONT="]
Από την άλλη οι δύο τίτλοι που αγοράζω (Blade-Kenshin) όχι μόνο δεν έχουν κανένα πρόβλημα, αλλά είναι υπόδειγμα προσεγμένης δουλειάς, πόσο μάλλον για τα δεδομένα της Ελλάδας. Αυτά τα υποστηρίζω επειδή γίνεται καλή δουλειά, όχι για να προωθηθούν τα manga στην Ελλάδα.
Το τελικό αποτέλεσμα της Anubis με έχει αφήσει ευχαριστημένο, πολύ περισσότερο απ' ό,τι περίμενα. Απλά τα παραπάνω τα αναφέρω για να μην τρέχουμε να υποστηρίξουμε (με τα λεφτά μας) ό,τι anime/manga related κυκλοφορεί ή θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα, αλλά να απαιτούμε ποιότητα σαν αγοραστές [/FONT][FONT="]file:///C:/DOCUME%7E1/erimidis/LOCALS%7E1/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image001.gif[/FONT][FONT="]
[/FONT]
Μα δεν λέω να υποστηρίξει κανείς επειδή απλά βγαίνουν με την ελπίδα να βγουν καλύτερα, αλλά επειδή βγαίνουν και είναι ήδη υψηλής ποιότητας. Εγώ πάντως δεν είδα κανένα τρανταχτό λάθος και η αναζήτηση αυτών στην τωρινή μορφή που βγαίνουν είναι σαν να σου έδωσαν άλογο και να το κοιτάζεις στα δόντια δηλαδή.Όταν αγοράζεις manga της Anubis πληρώνεις –ποιότητα-.
Ελπιζω να μην πηγαίνει αυτο για μενα,γιατι τους αγοραζω τους τομους απο τις σειρες,εκτος του Σάμαν Κινγκ. Απλα επισημαινω μερικα λαθη στα σχεδια (που πιο πολυ φαινονται στο ναρουτο,και λιγοτερο στα: Blade of immortal,Rurouni Kenshin.Το Love Hina δεν το μετραω επειδη δεν αντικαθιστούν τα sfx).
Καμιά σχέση. Γενικά αναφερόμουν, γιατί θεωρώ πλέον αστείες τις δικαιολογίες του στυλ «α, δεν παίρνω αυτή την σειρά επειδή αντί για “Naruto” το έγραψαν “Ναρούτο” που έχω ακούσει ένα σωρό άτομα να λένε. Δεν λένε καλύτερα δεν το παίρνω επειδή δεν μου κάθετε να το αγοράσω και το παίρνω από το internet τσάμπα.
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude
Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας
Posted 19 June 2008 - 16:50
Καμιά σχέση. Γενικά αναφερόμουν, γιατί θεωρώ πλέον αστείες τις δικαιολογίες του στυλ «α, δεν παίρνω αυτή την σειρά επειδή αντί για “Naruto” το έγραψαν “Ναρούτο” που έχω ακούσει ένα σωρό άτομα να λένε. Δεν λένε καλύτερα δεν το παίρνω επειδή δεν μου κάθετε να το αγοράσω και το παίρνω από το internet τσάμπα.
Ή το έχω ήδη στα αγγλικά και σιγά μην το ξαναγοράζω.

Posted 20 June 2008 - 02:49
Στο Blade Of The Immortal τα έχουν μεταφράσει πάντως... με όχι και πολύ μεγάλη επιτυχία, θα πρόσθετα. :/Εγώ έχω πα΄ρει μόνο τα 2 τεύχη του Love hina που έχουν βγει, και είμαι ικανοποιημένος. Σε αντίθεση με κάποιες άλλες εκδόσεις, δεν έχουν μεταφράσει τα ηχητικά εφέ, αλλά έχουν αφήσει τα κατακάνα. Όμως για να μπορούν να καταλάβουν όλοι οι αναγνώστες τους ήχους, έχουν βάλει δίπλα πως θα ήταν το ηχητικό εφέ στα ελληνικά.
Τώρα σκέφτομαι μπας και ξεκινήσω και το Ναρούτο
Χαρακτηριστικό παράδειγμα: "ΦΑΠ".

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 20 June 2008 - 12:13
Εγω θελω να εχει επιτυχια η προσπαθεια. Το χειροτερο θα ηταν να αφησουν καποιους τιτλους στη μεση αμα δεν εχουν ανταποκριση απο το κοινο.

Posted 20 June 2008 - 12:34

Posted 20 June 2008 - 12:40
Βέβαια με αυτόν τον ρυθμό και σε 3 χρόνια ακόμα θα βγαίνουν αλλά τι να κάνουμε... Τουλάχιστον ας μην τα σταματήσουν
Έτσι λειτουργούν τα πράγματα σε όλες τις εκδοτικές comics/manga. Είναι πολύ δύσκολο να βγει επόμενος τόμος σε διάστημα μικρότερο του ενός μηνός, μιας και όσο πιο πολύ μένει ένας τόμος σε κυκλοφορία, τόσο πιο πολύ πουλάει. Και λογικά για να βγει επόμενος τόμος, πρέπει να έχει καλυφθεί ένα συγκεκριμένο ποσό από τις πωλήσεις του προηγούμενου.
Οι περισσότερες εταιρίες manga βγάζουν νέους τόμους κάθε 2 με 3 μήνες.
Posted 26 June 2008 - 00:17

Vampire Kisses: Δεσμοί Αίματος
Το τελευταίο πράγμα που χρειάζονται η γλυκιά γκοθ έφηβη Ρέιβεν και ο γοητευτικός βρικόλακας φίλος της Αλεξάντερ είναι άλλη μια αναποδιά στο σκοτεινό τους ειδύλλιο. Όμως μια ζοφερή σκιά καλύπτει τον ανέφελο ορίζοντα της σχέσης τους, όταν η Ρέιβεν και ο Αλεξάντερ ανακαλύπτουν τέσσερις φρεσκοσκαμμένους τάφους με άδεια φέρετρα. Λίγο αργότερα, μια παρέα νεαρών βρικολάκων κάνει την εμφάνισή της στο μοναχικό νεκροταφείο της πόλης και ο Αλεξάντερ με έκπληξη ανακαλύπτει πως αυτή η αλλόκοτη συντροφιά έχει ως αρχηγό της τον αιμοδιψή εξάδελφό του, τον Κλοντ Στέρλινγκ. Είναι τρομερό! Ο Κλοντ και η ανατριχιαστική συμμορία του μόνο προβλήματα μπορούν να προκαλέσουν στο ζευγάρι - ειδικά όταν η Ρέιβεν τους συναντά μέρα μεσημέρι σε ένα εντελώς ανέλπιστο μέρος. Γιατί εμφανίστηκαν και τι αναζητούν ο Κλοντ και οι παρείσακτοι φίλοι του στο Ντάλσβιλ;
Το πρώτο βιβλίο μιας μοναδικής σειράς manga, διασκευή της ομότιτλης bestseller σειράς μυθιστορημάτων της Ellen Schreiber!
Whats wrong with fappingΧαρακτηριστικό παράδειγμα: "ΦΑΠ".

Edited by Seraphimon-T.K., 26 June 2008 - 00:24.
Posted 26 June 2008 - 03:41

Posted 26 June 2008 - 10:38
Vampire Kisses: Δεσμοί Αίματος
Το τελευταίο πράγμα που χρειάζονται η γλυκιά γκοθ έφηβη Ρέιβεν και ο γοητευτικός βρικόλακας φίλος της Αλεξάντερ είναι άλλη μια αναποδιά στο σκοτεινό τους ειδύλλιο. Όμως μια ζοφερή σκιά καλύπτει τον ανέφελο ορίζοντα της σχέσης τους, όταν η Ρέιβεν και ο Αλεξάντερ ανακαλύπτουν τέσσερις φρεσκοσκαμμένους τάφους με άδεια φέρετρα. Λίγο αργότερα, μια παρέα νεαρών βρικολάκων κάνει την εμφάνισή της στο μοναχικό νεκροταφείο της πόλης και ο Αλεξάντερ με έκπληξη ανακαλύπτει πως αυτή η αλλόκοτη συντροφιά έχει ως αρχηγό της τον αιμοδιψή εξάδελφό του, τον Κλοντ Στέρλινγκ. Είναι τρομερό! Ο Κλοντ και η ανατριχιαστική συμμορία του μόνο προβλήματα μπορούν να προκαλέσουν στο ζευγάρι - ειδικά όταν η Ρέιβεν τους συναντά μέρα μεσημέρι σε ένα εντελώς ανέλπιστο μέρος. Γιατί εμφανίστηκαν και τι αναζητούν ο Κλοντ και οι παρείσακτοι φίλοι του στο Ντάλσβιλ;
Το πρώτο βιβλίο μιας μοναδικής σειράς manga, διασκευή της ομότιτλης bestseller σειράς μυθιστορημάτων της Ellen Schreiber!
Κατοχυρώθηκε.

Posted 26 June 2008 - 18:06