Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* - - - - 1 votes

Manga στα ελληνικά από την Anubis

• Please log in to reply
873 replies to this topic

#391 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 20 August 2008 - 18:29

Έχω ξενερώσει ΠΟΛΥ με την επαρχία! Σε όσα βιβλιοπωλεία κοίταξα στα Τρίκαλα και στην Λαμία, ΚΑΝΕΝΑΣ δεν φέρνει τα manga της anubis! Όχι μόνο αυτό, αλλά δεν ξέρουν καν περί τίνος πρόκειται αυτό που τους ζητούσα! Μήπως η anubis θα έπρεπε να συνεργαστεί και με καταστήματα στην επαρχία πέρα της Αθήνας/ Θεσσαλονίκης?

Εισαι σίγουρη/ος? Αφού εγώ μέχρι και στη Λέσβο τα βρήκα! Μήπως απλά έπεσες σε άσχετο μαγαζάτορα?

15fkk04.jpg

#392 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 23 August 2008 - 12:01

Βιάστηκα να μιλήσω για την Λαμία! Χτες πήγα σε ένα πρακτορείο εφημερίδων και τα βρήκα όλα (εκτός του blade of the immortal)! :wooi2:
Όσο για τα Τρίκαλα, πήγα σε (υποτίθεται) ενημερωμένο βιβλιοπωλείο που φέρνουν όλα σχεδόν τα νέα βιβλία και περιοδικά. Ο μόνος τρόπος να τα προμηθευτείς είναι μέσω του eshop!
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#393 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 posts

Posted 23 August 2008 - 12:14

Μάλλον τα Τρίκαλα μπουκοτάρουν την εισβολή του Ανατέλλοντος Ηλίου στην καθημερινή τους ζωή....

Α ρε 3καλα...ποτε θα μεγαλώσετε...

Ο Μάτου έχει δίκιο, κατ'αρχην κανεις περιοδικοπώλης στα Τρίκαλα δεν ξέρει τι του γίνεται(εκτός από μια συμπαθητική κυρία), και ρε παιδί μου, αν είναι τουλάχιστον ΕΝΑΣ να τα φέρει, να ξεσκάσουμε και οι 5-6 πόσοι είμαστε....
[URL="http://roarus.mybrute.com/"]
[/URL]

#394 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 posts

Posted 25 August 2008 - 10:06

κανα νεο για καινουριους τομους???

Posted Image

Spoiler: yarrr,yarrr

#395 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 25 August 2008 - 15:38

Απ'όσο είδα σήμερα "ξανανοίγουν" μετά από τις διακοπές,οπότε λογικά θα πρέπει να περιμένουμε τους πρώτους από αρχές του μήνα.

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#396 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 30 August 2008 - 10:57

Ξαναπήγα στο πρακτορείο τύπου στα Τρίκαλα σήμερα το πρωί, με την ελπίδα μήπως έχουν αποφασίσει να φέρουν manga. Φυσικά δεν είχαν τίποτα (βρήκα όμως ένα περιοδικό με το όνομα future anime!!). Ρωτάω τον μαγαζάτορα, και μου λέει πως τα φέρνουν μόνο με παραγγελίες.
Έτσι παρήγγειλα τον τρίτο τόμο του love hina.
Ephialtes και karkas, αν θέλετε πάτε να παραγγείλετε όποια manga της anubis θέλετε. Ο τύπος μου είπε πως η παραγγελεία θα γίνει την Δευτέρα και θα τα έχει την Παρασκευή.

EDIT!!
Τον πήρα χτες τον τρίτο τόμο. Ο μαγαζάτορας μου είπε πως ήρθε Πέμπτη, μια μέρα νωρίτερα δηλαδή!
Οπότε όποιος από Τρίκαλα θέλει κάποιο manga της anubis θέλει θα το έχει.

Edited by Matu-san, 06 September 2008 - 19:55.

Τι στο yaoi συμβαίνει?

#397 Celahir

Celahir

Anime Newbie

• Members
  • 33 posts

Posted 08 September 2008 - 14:42

Από ότι φαίνεται κοντεύει ο 4ος τόμος του Blade of the Immortal Anubis.gr: Βιβλίο

#398 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 08 September 2008 - 16:53

Από ότι φαίνεται κοντεύει ο 4ος τόμος του Blade of the Immortal Anubis.gr: Βιβλίο

Εμένα μου φαίνεται ότι σήμερα βγήκε.

15fkk04.jpg

#399 Celahir

Celahir

Anime Newbie

• Members
  • 33 posts

Posted 08 September 2008 - 17:08

Σωστά! Δεν πρόσεξα την ημερομηνία:oo: Πάντως μ' αρέσει το εξώφυλλο. Υπάρχει κ στο e-shop.http://www.e-shop.gr/show_bks.phtml?id=BKS.0000562

#400 jaken23

jaken23

邪剣23

• Members
  • 125 posts

Posted 09 September 2008 - 03:13

Λωλ.

#401 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,137 posts

Posted 09 September 2008 - 03:21

Λωλ.

Απ'ότι κατάλαβα, λέει οτι είναι postcard που την βρήκε σε ένα fast food στην Ελλάδα και την πουλάει γιατί είναι δύσκολο να βρεθεί στην Ιαπωνία... XD

Διαφημιστικά της Anubis ftw

LfNX0dh.png

#402 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 09 September 2008 - 09:44

Λωλ.

Χμμ λες να πουλήσω και εγώ ένα τέτοιο διαφημιστικό στο Ιαπωνικό ebay??
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#403 Alpasar

Alpasar

Anime Newbie

• Members
  • 157 posts

Posted 17 September 2008 - 21:45

Βγήκε το LOVE HINA τόμος 4!:congrats:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#404 Alpasar

Alpasar

Anime Newbie