Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Manga στα ελληνικά από την Anubis
Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2008 - 20:30
Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2008 - 02:27
Ο 4ος τόμος Blade που πήρα συνεχίζει να ακολουθεί τα ίδια υψηλά στάνταρ. κάτω από 9€.
Δυστηχως αυτο ισχυει μονο για το Blade και για το Love hina ...Απο πλευρας editing...Λογικα αυτα τα 2 τα κανουν καλυτερες ομαδες απο αυτες που κανουν τα μανγκα της Shueisha/Viz.... Ειναι κριμα να διαβαζω το αγαπημενο μου μανγκα και να βλεπω προχειροδουλειες...Ελπιζω να εφτιαξαν λιγο στον 4ο τομο του Ναρουτο...
Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2008 - 09:08
Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2008 - 12:26
Δυστηχως αυτο ισχυει μονο για το Blade και για το Love hina ...Απο πλευρας editing...Λογικα αυτα τα 2 τα κανουν καλυτερες ομαδες απο αυτες που κανουν τα μανγκα της Shueisha/Viz.... Ειναι κριμα να διαβαζω το αγαπημενο μου μανγκα και να βλεπω προχειροδουλειες...Ελπιζω να εφτιαξαν λιγο στον 4ο τομο του Ναρουτο...
Όταν λες editing τι εννοείς; Γιατί εμένα οι τόμοι Naruto & Rurouni μου φαίνονται πολύ καλοί και σε καμια περίπτωση προχειροδουλειά... Δηλ σε σχέση με το Blade που επίσης διαβάζω δεν βλέπω διαφορά...
Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2008 - 14:18
Όταν λες editing τι εννοείς; Γιατί εμένα οι τόμοι Naruto & Rurouni μου φαίνονται πολύ καλοί και σε καμια περίπτωση προχειροδουλειά... Δηλ σε σχέση με το Blade που επίσης διαβάζω δεν βλέπω διαφορά...
Καλα ισως το παρατραβηξα, οχι προχειροδουλεια,απλα δεν κανουν σωστα τα Edits. Αφου αντικαθηστουν που αντικαθηστουν τα ηχιτικα εφε,ας το κανουν πιο σωστα. Εχω αναφερθει και οταν βγηκε ο 1ος τομος τι λαθη εννοω, και αυτα συνεχιζονται και στους υπολοιπους 2 τομους. Ειναι λογικο αφου αφαιρουν τα ιαπωνικα ηχιτικα εφε να μην ταιριαζουν τα κενα που αφηνουν πισω τους πληρως με τα ελληνικα,και αυτο ειτε το αφηνουν κενο, ή τα ξανα σχεδιαζουν με οχι και τοσο πετυχημενο τροπο με αποτελεσμα να βγαζει ματι οτι το εκαναν αυτοι... Τους τα εχω επισημανει βεβαια. Στο Ρουρονι δεν εχω προσεξει τοσα οσο στο Ναρουτο. Το μονο που θυμαμαι (γιατι το σταματησα προς το παρον) ειναι οτι αφηναν μερικα Χιραγκανα που ειναι πανω απο τα Κάντζι μερικων ονοματων κλπ. Οπως σε εκεινο με τον Κουροϊ (εναν με μαυρο καπελο)...
Επισης στο ναρουτο ειχα δει μια υποσημειωση που ηταν λαθος,αλλα δε βαριεσαι... Αμα φτιαξουν τα redraws εγω θα ειμαι ευχαριστημενος.Ειδικα στο ναρουτο (που κοιταω το σχεδιο πιο πολυ ωρα απο το Κενσιν) εχω βρει αρκετα redraws που δεν ειναι πετυχημενα. Υπο αλλες συνθηκες δεν θα με πειραζε,αλλα απο τη στιγμη που το κανω ακομα κ εγω για τα scanlations που δεν εχω κανει καποια μαθηματα για αυτο,μου φαινεται οτι τετοιες ατελειες δεν θα πρεπε να υπαρχουν...
Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2008 - 21:13
Άραγε, θα φέρουν και τίποτα καινούργιο; Καιρός είναι, τώρα που αρχίζει η σχολική χρονιά.
Οι κουτσομπολίτσικες ορέξεις μου επίσης απαιτούν να μάθουν πως πάνε τώρα τα manga της Anubis, που πέρασε κάπως η γοητεία του καινούργιου. Καμιά πληροφορία εκ των έσω παίζει;
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Guest: 21 Σεπτέμβριος 2008 - 00:23
Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2008 - 01:07
Αυτό με τα furigana το είχα προσέξει και εγώ, αλλά ήταν και το μόνο που πρόσεξα. Μάλλον θέλει πιο εκπαιδευμένα μάτια από τα δικά μου, όμως, για να προσέξεις κάτι άλλο στο Rurouni.
Άραγε, θα φέρουν και τίποτα καινούργιο; Καιρός είναι, τώρα που αρχίζει η σχολική χρονιά.
Οι κουτσομπολίτσικες ορέξεις μου επίσης απαιτούν να μάθουν πως πάνε τώρα τα manga της Anubis, που πέρασε κάπως η γοητεία του καινούργιου. Καμιά πληροφορία εκ των έσω παίζει;
Αν δεν εχει αλλαξει κατι,το ναρουτο ειναι πρωτο σε πωλησεις απο τα αλλα 3. τωρα για ενδιαμεσες θεσεις δεν ξερω,αλλα τελευταιο σε πωλησεις ειναι το Love Hina (κατι που δεν το περιμεναν)
Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2008 - 04:57
Εγώ γιατί το περίμενα αυτό;Αν δεν εχει αλλαξει κατι,το ναρουτο ειναι πρωτο σε πωλησεις απο τα αλλα 3. τωρα για ενδιαμεσες θεσεις δεν ξερω,αλλα τελευταιο σε πωλησεις ειναι το Love Hina (κατι που δεν το περιμεναν)

Anyway, κάποια μέρα πρέπει να τσιμπήσω τους νέους τόμους BotI.
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2008 - 10:29
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude
Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας
Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2008 - 10:42
απο το e-shop που παιρνω τα rurouni τα πληρωνα απο 8.30€ μεχρι 8.70€ οχι πραπανω
Tα πουλαει και το e-shop με 8.30€?
Εγω τα βρισκω στο solaris με 9€ το λιγοτερο!

Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2008 - 12:42
μονο εγω προλαβα τους 2 πρωρους τομους με 8.30?
Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2008 - 22:19
Για να παρατηρήσει κανείς κάτι "κακό" στις ελληνικές εκδόσεις θα πρέπει πραγματικά να έχει εξαντλήση στην προσοχή τις αρχικές εκδόσεις και ταυτόχρονα να -έχει- σκοπό να βρει τέτοια "λάθη".Εγώ προσωπικά είμαι πλήρως ευχαριστημένος και με τις 5 σειρές και δεν έχω κανένα απολύτος παράπονο.Τώρα το Love Hina είναι τελευταίο λογικά γιατί δεν είναι δράσης και απευθύνεται και σε μεγαλύτερο κοινό (πριν πει κανείς για το Blade,αυτό -είναι- δράσης όμως και φυσικά στην Ελλάδα κανείς δεν κοιτάει τις προτεινόμενες ηλικίες).Έχει κανείς καμιά ιδέα για αριθμούς πωλήσεων;Με τέτοια περιορισμένη διάθεση δεν περιμένω να είναι παραπάνω από μία-δύο χιλιάδες το καθένα...
Εγω προσωπικα δεν εχω σκοπο να βλεπω λαθη ΧΡ Αλλιως αμα ηταν δεν θα τα αγοραζα κιολας αν δεν τα θεωρουσα καλα

Και οχι,στο Ναρουτο δεν εχω διαβασει τους πρωτους τομους,αλλα εβλεπα μονο το ανιμε. Αλλα και παλι,αμα τα σκανναρω θα δειτε οτι κανουν "μπαμ" αυτα που λεω,τουλαχιστον σε μενα...Ειναι απλη παρατηριτικοτητα,τιποτα παραπανω μιας και οι "γραμμες" που εχουν κανει αυτοι ειναι μερικες φορες "out of place" ή κακο copy-paste/clone stamp tool or whatever they use for edits. Οποτε μιας και κοιταω καθε καρε ειναι λογικο να καταλαβαινω οτι κατι δεν παει καλα... Τεσπα,εγω εχω ξανα πει οτι μ'αρεσουν οι ελληνικες εκδοσεις (γιαυτο και προτιμω αυτες,αμα ημουν καποιος παραξενος κλπ θα επερνα τα αμερικανικα ή τα ιαπωνικα αμα ηξερα τη γλωσσα

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Seraphimon-T.K.: 21 Σεπτέμβριος 2008 - 22:55
Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2008 - 00:21
Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2008 - 00:35
Αυτό πρέπει να είναι πρόβλημα των layers. Απ' ό,τι ξέρω, σε αντίθεση με τα κόμικς του υπόλοιπου κόσμου, οι Ιάπωνες δεν δίνουν τα layers εκτός Ιαπωνίας με αποτέλεσμα τα bubbles, τα ηχητικά εφέ, και γενικά ο,τιδήποτε άλλο πέραν του αρχικού σχεδίου να πρέπει να ξαναπεραστεί από την εκάστοτε εταιρία (Anubis στην προκειμένη).
Αυτο ακριβως εννοουσα

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2008 - 09:45

Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude
Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας