Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* - - - - 1 Ψήφοι

Manga στα ελληνικά από την Anubis

• Please log in to reply
873 replies to this topic

#406 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2008 - 20:30

Ίσως από επόμενη εβδομάδα. Ο 4ος τόμος Blade που πήρα συνεχίζει να ακολουθεί τα ίδια υψηλά στάνταρ. Αν αγοράζετε και από κομικσάδικα που κάνουν 10% έκπτωση στις ελληνικές εκδόσεις, η τιμή πέφτει κάτω από 9€.

E5VV38U.jpg

#407 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2008 - 02:27

Ο 4ος τόμος Blade που πήρα συνεχίζει να ακολουθεί τα ίδια υψηλά στάνταρ. κάτω από 9€.

Δυστηχως αυτο ισχυει μονο για το Blade και για το Love hina ...Απο πλευρας editing...Λογικα αυτα τα 2 τα κανουν καλυτερες ομαδες απο αυτες που κανουν τα μανγκα της Shueisha/Viz.... Ειναι κριμα να διαβαζω το αγαπημενο μου μανγκα και να βλεπω προχειροδουλειες...Ελπιζω να εφτιαξαν λιγο στον 4ο τομο του Ναρουτο...

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#408 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2008 - 09:08

απο το e-shop που παιρνω τα rurouni τα πληρωνα απο 8.30€ μεχρι 8.70€ οχι πραπανω

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: yarrr,yarrr

#409 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2008 - 12:26

Δυστηχως αυτο ισχυει μονο για το Blade και για το Love hina ...Απο πλευρας editing...Λογικα αυτα τα 2 τα κανουν καλυτερες ομαδες απο αυτες που κανουν τα μανγκα της Shueisha/Viz.... Ειναι κριμα να διαβαζω το αγαπημενο μου μανγκα και να βλεπω προχειροδουλειες...Ελπιζω να εφτιαξαν λιγο στον 4ο τομο του Ναρουτο...

Όταν λες editing τι εννοείς; Γιατί εμένα οι τόμοι Naruto & Rurouni μου φαίνονται πολύ καλοί και σε καμια περίπτωση προχειροδουλειά... Δηλ σε σχέση με το Blade που επίσης διαβάζω δεν βλέπω διαφορά...
The only thing that we need to decide is what to do with the time that is given to us

#410 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2008 - 14:18

Όταν λες editing τι εννοείς; Γιατί εμένα οι τόμοι Naruto & Rurouni μου φαίνονται πολύ καλοί και σε καμια περίπτωση προχειροδουλειά... Δηλ σε σχέση με το Blade που επίσης διαβάζω δεν βλέπω διαφορά...

Καλα ισως το παρατραβηξα, οχι προχειροδουλεια,απλα δεν κανουν σωστα τα Edits. Αφου αντικαθηστουν που αντικαθηστουν τα ηχιτικα εφε,ας το κανουν πιο σωστα. Εχω αναφερθει και οταν βγηκε ο 1ος τομος τι λαθη εννοω, και αυτα συνεχιζονται και στους υπολοιπους 2 τομους. Ειναι λογικο αφου αφαιρουν τα ιαπωνικα ηχιτικα εφε να μην ταιριαζουν τα κενα που αφηνουν πισω τους πληρως με τα ελληνικα,και αυτο ειτε το αφηνουν κενο, ή τα ξανα σχεδιαζουν με οχι και τοσο πετυχημενο τροπο με αποτελεσμα να βγαζει ματι οτι το εκαναν αυτοι... Τους τα εχω επισημανει βεβαια. Στο Ρουρονι δεν εχω προσεξει τοσα οσο στο Ναρουτο. Το μονο που θυμαμαι (γιατι το σταματησα προς το παρον) ειναι οτι αφηναν μερικα Χιραγκανα που ειναι πανω απο τα Κάντζι μερικων ονοματων κλπ. Οπως σε εκεινο με τον Κουροϊ (εναν με μαυρο καπελο)...

Επισης στο ναρουτο ειχα δει μια υποσημειωση που ηταν λαθος,αλλα δε βαριεσαι... Αμα φτιαξουν τα redraws εγω θα ειμαι ευχαριστημενος.Ειδικα στο ναρουτο (που κοιταω το σχεδιο πιο πολυ ωρα απο το Κενσιν) εχω βρει αρκετα redraws που δεν ειναι πετυχημενα. Υπο αλλες συνθηκες δεν θα με πειραζε,αλλα απο τη στιγμη που το κανω ακομα κ εγω για τα scanlations που δεν εχω κανει καποια μαθηματα για αυτο,μου φαινεται οτι τετοιες ατελειες δεν θα πρεπε να υπαρχουν...

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/

#411 Guest

Guest

Starting...

• Members
  • 21 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2008 - 21:13

Αυτό με τα furigana το είχα προσέξει και εγώ, αλλά ήταν και το μόνο που πρόσεξα. Μάλλον θέλει πιο εκπαιδευμένα μάτια από τα δικά μου, όμως, για να προσέξεις κάτι άλλο στο Rurouni.

Άραγε, θα φέρουν και τίποτα καινούργιο; Καιρός είναι, τώρα που αρχίζει η σχολική χρονιά.

Οι κουτσομπολίτσικες ορέξεις μου επίσης απαιτούν να μάθουν πως πάνε τώρα τα manga της Anubis, που πέρασε κάπως η γοητεία του καινούργιου. Καμιά πληροφορία εκ των έσω παίζει;

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Guest: 21 Σεπτέμβριος 2008 - 00:23

#412 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2008 - 01:07

Αυτό με τα furigana το είχα προσέξει και εγώ, αλλά ήταν και το μόνο που πρόσεξα. Μάλλον θέλει πιο εκπαιδευμένα μάτια από τα δικά μου, όμως, για να προσέξεις κάτι άλλο στο Rurouni.

Άραγε, θα φέρουν και τίποτα καινούργιο; Καιρός είναι, τώρα που αρχίζει η σχολική χρονιά.

Οι κουτσομπολίτσικες ορέξεις μου επίσης απαιτούν να μάθουν πως πάνε τώρα τα manga της Anubis, που πέρασε κάπως η γοητεία του καινούργιου. Καμιά πληροφορία εκ των έσω παίζει;

Αν δεν εχει αλλαξει κατι,το ναρουτο ειναι πρωτο σε πωλησεις απο τα αλλα 3. τωρα για ενδιαμεσες θεσεις δεν ξερω,αλλα τελευταιο σε πωλησεις ειναι το Love Hina (κατι που δεν το περιμεναν)

Δημοσιευμένη  εικόνα

#413 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2008 - 04:57

Αν δεν εχει αλλαξει κατι,το ναρουτο ειναι πρωτο σε πωλησεις απο τα αλλα 3. τωρα για ενδιαμεσες θεσεις δεν ξερω,αλλα τελευταιο σε πωλησεις ειναι το Love Hina (κατι που δεν το περιμεναν)

Εγώ γιατί το περίμενα αυτό; :rolleyes:

Anyway, κάποια μέρα πρέπει να τσιμπήσω τους νέους τόμους BotI.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#414 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1.606 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2008 - 10:29

Για να παρατηρήσει κανείς κάτι "κακό" στις ελληνικές εκδόσεις θα πρέπει πραγματικά να έχει εξαντλήση στην προσοχή τις αρχικές εκδόσεις και ταυτόχρονα να -έχει- σκοπό να βρει τέτοια "λάθη".Εγώ προσωπικά είμαι πλήρως ευχαριστημένος και με τις 5 σειρές και δεν έχω κανένα απολύτος παράπονο.Τώρα το Love Hina είναι τελευταίο λογικά γιατί δεν είναι δράσης και απευθύνεται και σε μεγαλύτερο κοινό (πριν πει κανείς για το Blade,αυτό -είναι- δράσης όμως και φυσικά στην Ελλάδα κανείς δεν κοιτάει τις προτεινόμενες ηλικίες).Έχει κανείς καμιά ιδέα για αριθμούς πωλήσεων;Με τέτοια περιορισμένη διάθεση δεν περιμένω να είναι παραπάνω από μία-δύο χιλιάδες το καθένα...

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#415 jimmare

jimmare

Anime Freak

• Members
  • 339 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2008 - 10:42

απο το e-shop που παιρνω τα rurouni τα πληρωνα απο 8.30€ μεχρι 8.70€ οχι πραπανω

Tα πουλαει και το e-shop με 8.30€?

Εγω τα βρισκω στο solaris με 9€ το λιγοτερο!:oo:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#416 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2008 - 12:42

τα ακρίβυναν ολα σε 8.91 τωρα που ειδα....
μονο εγω προλαβα τους 2 πρωρους τομους με 8.30?

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: yarrr,yarrr

#417 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2008 - 22:19

Για να παρατηρήσει κανείς κάτι "κακό" στις ελληνικές εκδόσεις θα πρέπει πραγματικά να έχει εξαντλήση στην προσοχή τις αρχικές εκδόσεις και ταυτόχρονα να -έχει- σκοπό να βρει τέτοια "λάθη".Εγώ προσωπικά είμαι πλήρως ευχαριστημένος και με τις 5 σειρές και δεν έχω κανένα απολύτος παράπονο.Τώρα το Love Hina είναι τελευταίο λογικά γιατί δεν είναι δράσης και απευθύνεται και σε μεγαλύτερο κοινό (πριν πει κανείς για το Blade,αυτό -είναι- δράσης όμως και φυσικά στην Ελλάδα κανείς δεν κοιτάει τις προτεινόμενες ηλικίες).Έχει κανείς καμιά ιδέα για αριθμούς πωλήσεων;Με τέτοια περιορισμένη διάθεση δεν περιμένω να είναι παραπάνω από μία-δύο χιλιάδες το καθένα...

Εγω προσωπικα δεν εχω σκοπο να βλεπω λαθη ΧΡ Αλλιως αμα ηταν δεν θα τα αγοραζα κιολας αν δεν τα θεωρουσα καλα :bahhh: Σε ολα τα κομικ που αγοραζω παρατηρω καθε καρε με προσοχη γιατι στο κατω-κατω μιας και σχεδιαζω και εγω και ειμαι κ αρχαριος θεωρω οτι ειναι καλο να παρατηρω οι επαγγελματιες πως σχεδιαζουν γιατι κατι μπορω να μαθω. Ειναι μια συνηθεια μου να μη ριχνω μονο μια ματια στο καθε καρε και να διαβαζω το κειμενο μετα... Το ιδιο κανω ειτε ειναι μάνγκα είτε ειναι super hero comic που παλυ κυκλοφορουν απο την Ανουμπις.
Και οχι,στο Ναρουτο δεν εχω διαβασει τους πρωτους τομους,αλλα εβλεπα μονο το ανιμε. Αλλα και παλι,αμα τα σκανναρω θα δειτε οτι κανουν "μπαμ" αυτα που λεω,τουλαχιστον σε μενα...Ειναι απλη παρατηριτικοτητα,τιποτα παραπανω μιας και οι "γραμμες" που εχουν κανει αυτοι ειναι μερικες φορες "out of place" ή κακο copy-paste/clone stamp tool or whatever they use for edits. Οποτε μιας και κοιταω καθε καρε ειναι λογικο να καταλαβαινω οτι κατι δεν παει καλα... Τεσπα,εγω εχω ξανα πει οτι μ'αρεσουν οι ελληνικες εκδοσεις (γιαυτο και προτιμω αυτες,αμα ημουν καποιος παραξενος κλπ θα επερνα τα αμερικανικα ή τα ιαπωνικα αμα ηξερα τη γλωσσα :wooi2:) και μαρεσει η δουλεια στη μεταφραση και γενικα η πιοτητα και η προσοχη που εχουν δωσει στην εκτυπωση. Ελπιζω στο μελλον να φτασουν σε σημειο να ειναι ΑΚΟΜΑ καλυτερα.:tensai: Μια καλοπροαίρετη κριτική δεν βλαπτει νομιζω...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Seraphimon-T.K.: 21 Σεπτέμβριος 2008 - 22:55

Δημοσιευμένη  εικόνα

#418 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2008 - 00:21

Αυτό πρέπει να είναι πρόβλημα των layers. Απ' ό,τι ξέρω, σε αντίθεση με τα κόμικς του υπόλοιπου κόσμου, οι Ιάπωνες δεν δίνουν τα layers εκτός Ιαπωνίας με αποτέλεσμα τα bubbles, τα ηχητικά εφέ, και γενικά ο,τιδήποτε άλλο πέραν του αρχικού σχεδίου να πρέπει να ξαναπεραστεί από την εκάστοτε εταιρία (Anubis στην προκειμένη).

E5VV38U.jpg

#419 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2008 - 00:35

Αυτό πρέπει να είναι πρόβλημα των layers. Απ' ό,τι ξέρω, σε αντίθεση με τα κόμικς του υπόλοιπου κόσμου, οι Ιάπωνες δεν δίνουν τα layers εκτός Ιαπωνίας με αποτέλεσμα τα bubbles, τα ηχητικά εφέ, και γενικά ο,τιδήποτε άλλο πέραν του αρχικού σχεδίου να πρέπει να ξαναπεραστεί από την εκάστοτε εταιρία (Anubis στην προκειμένη).

Αυτο ακριβως εννοουσα:nod: Γιαυτο μιλαω για edits και redraws...:fromabove: Μια απο αυτες τις μερες θα παω να αγορασω τους νεους τομους απο Blade & Naruto...Κατι αλλο,το Public απ'οτι ειδα δεν εχει φερει ουτε καν τους προηγουμενους τομους,εκτος αν τα εχουν βαλει καπου αλλου και δεν το εμαθα :canthelp: Κριμα και με βολευει περισσοτερο το public απ'οτι μαγαζια οπως το Solaris/Otaku no Sekai etc.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#420 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1.606 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2008 - 09:45

Seraphimon-T.K.,δεν το είπα σαν κατηγορία εναντιον σου ή κάτι τέτοιο.Εννοώ ότι αν είσαι απλός αναγνώστης που δεν προσέχει τόσο τα καρέ όπως λες ότι κάνεις εσύ επειδή σε ενδιαφέρει τόσο το σχέδιο,τότε είναι φυσικό να μην ενοχλείται κάποιος από αυτά τα μικρά "λάθη".Αυτό πιστεύω ότι γίνεται στις περισσότερες περιπτώσεις των αναγνωστών.Το ότι μπορεί να γίνει καλύτερα όπως λες δεν είναι κάτι που αμφισβητώ εφόσων εσύ ξέρεις καλύτερα πάνω σε αυτό το θέμα.Αυτό που λέω είναι ότι δεν το θεωρώ προσωπικά άξιο κριτήριο στην απόφαση κάποιου για το πια έκδοση θα αγοράσει και σε πια γλώσσα:thatsit:.

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail