Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Splatter, Horror, Thriller
Posted 08 May 2011 - 21:08
Posted 10 May 2011 - 02:06
dude 1:είδα το toy story 3 πρόσφατα
dude 2:εγώ είδα το Spirited Away
me:αχα,εγώ είδα το Human Centipede
dude 1:Τι είναι αυτο??
me:Είναι μια ταινία που ένας Γερμαναράς ράβει κατι κωλ..damn
ευτυχώς έπαιξε σατυρα από South Park πρόσφατα.Normal again..

Posted 10 May 2011 - 17:29
Best:
American Psycho, The Hitcher, Α Nightmare on Elm street, Poltergeist, Scream XD, The Exorcist, It, Halloween, The Omen, Evil Dead, Pet Sematary, Return of the Living Dead, The Shining, Audition ''kirikirikiri''

Το τελευταιο λεπτο είναι επικο, από τον βλάκα τον αδερφό της Βαρβάρας στην γλυκιά μου Καρολ 'Αν, από κει στο ψυχάκι το Νίκολσον και μετά στο Phantasm και στο τέλος το Suspiria δεν είναι?
To Blair witch τι το θελε? >.> Και το remake του the Ring -_-

Posted 10 May 2011 - 17:51
Εξ' άλλου μην ξεχνάς, ότι όσο απαίσιο και να ήταν, το Blair Witch ήταν πρωτοποριακό για το είδος του!

Θέλω απεγνωσμένα να δω αυτή την ταινία!
Ζομποποιημένοι πρώην μπάτσοι ορ γουατέβερ, γίνονται μαχητές του εγκλήματος...πόσο ΕΠΙΚΗ είναι αυτή η ιδέα όμως;!!!

(Και παίζει και ο θείος από το Vampire Diaries, αμέεε! )
Posted 11 May 2011 - 14:12
sorry, aneliS, αυτή εδώ είναι η ταινία?? 2009?
http://www.imdb.com/title/tt1336006/
Ψήθηκα για lovecraft-ικό, Grabbers! Ιρλανδική κωμωδία τρόμου.
Α, είδατε το Tucker & Dale vs Evil? Βγήκε DVDRIP.

Posted 11 May 2011 - 20:48
ντροπή να αναφερεσαι σε αυτον σαν τον θειο απο το TVD.
HE IS SARK !
http://youtu.be/U89mzBjBnCk
(πολυ καλό το tucker and dale vs the evil )
Posted 11 May 2011 - 21:10
http://www.imdb.com/title/tt0074285/
Posted 11 May 2011 - 21:22
Όχι δεν έχει βγει ακόμα αυτή που λέω.hehehe αχα..
sorry, aneliS, αυτή εδώ είναι η ταινία?? 2009?
http://www.imdb.com/title/tt1336006/
Ψήθηκα για lovecraft-ικό, Grabbers! Ιρλανδική κωμωδία τρόμου.
Α, είδατε το Tucker & Dale vs Evil? Βγήκε DVDRIP.
Δες το Tucker & Dale ΤΩΡΑ!! Θα λιώσεις στο γέλιο! Το είδα το Πάσχα, σε pre-screening/test screening (whatever it's called) κόπια, και το λάτρεψα. Ξέρω ότι θα σου αρέσει!
Ψήνομαι και εγώ για το Grabbers τώρα που το λες...Όταν το δεις κάνε μας ένα update να δω τι παίζει, γιατί είδα αρκετές βλακείες μαζεμένες τώρα τελευταία και δεν αντέχω άλλη απογοήτευση.
Posted 11 May 2011 - 21:23
Πολύ σε Kane and Lynch μου φέρνουν αυτοί οι δύο.Μάλλον ήθελε να έχει κάτι για όλα τα γούστα μέσα.
Εξ' άλλου μην ξεχνάς, ότι όσο απαίσιο και να ήταν, το Blair Witch ήταν πρωτοποριακό για το είδος του!
Θέλω απεγνωσμένα να δω αυτή την ταινία!
Ζομποποιημένοι πρώην μπάτσοι ορ γουατέβερ, γίνονται μαχητές του εγκλήματος...πόσο ΕΠΙΚΗ είναι αυτή η ιδέα όμως;!!!

Είδα το 6ο saw,1 ακόμη και ολοκληρώνω την σειρά.Μετά το 3 άρχισε να χάνει τον λόγο της ύπαρξής του αλλά παραμένει ενδιαφέρον να δω πως θα τελειώσει η ιστορία.

Posted 11 May 2011 - 21:34
Όχι δεν έχει βγει ακόμα αυτή που λέω.
Δες το Tucker & Dale ΤΩΡΑ!! Θα λιώσεις στο γέλιο! Το είδα το Πάσχα, σε pre-screening/test screening (whatever it's called) κόπια, και το λάτρεψα. Ξέρω ότι θα σου αρέσει!
Ψήνομαι και εγώ για το Grabbers τώρα που το λες...Όταν το δεις κάνε μας ένα update να δω τι παίζει, γιατί είδα αρκετές βλακείες μαζεμένες τώρα τελευταία και δεν αντέχω άλλη απογοήτευση.
to link εισαι σωστο που σου εδωσε. του 2009 ειναι η ταινία ( εβαλα και το trailer μαρι ) αλλα δεν πρεπει να εχει βγει στα ιντερνετς ακόμα..
Posted 11 May 2011 - 21:56
oh well.... XD
Posted 13 May 2011 - 17:53

Eχω δει και εγω το wοrkprint του Tucker & Dale!! Kαι εννοειται πως μου αρεσε πολυ!!!
Τελευταια κ εγω παπαρούλες βλεπω.
Ξεκινησα προχθες ενα ρωσικο, Phobos, το αφησα στη μεση γιατι νυσταζα αλλα δεν μου φανηκε και τπτ ιδιαιτερο..

Posted 13 May 2011 - 23:19
Η Ανελις με David Tennant σαν Peter Vincent δε το χάνει με τιποτα. ουχεχε
Posted 13 May 2011 - 23:36
σήμερα είδα τούτο που το πρότεινε ένας φίλος:

με τη καταπληκτική σκηνή ενός πτώματος που το καίνε σε μία τελετή και βγάζουν από μέσα του ένα κοριτσάκι (δε λέω περισσότερα για να μη το χαλάσω σ'όποιον το δεί). περισσότερο ατμοσφαιρικό θρίλλερ θα το έλεγα, όχι τόσο σχέση με καφρίλες (εκτός από ελάχιστες πχ την αγελάδα που σκοτώνει κάποιον).
επίσης θα ήθελα να ρώτησω άν έχει δεί κανείς από εδώ τα Prowl και Husk να μας γράψει καμιά γνώμη...
Posted 14 May 2011 - 13:10
σήμερα είδα τούτο που το πρότεινε ένας φίλος:
με τη καταπληκτική σκηνή ενός πτώματος που το καίνε σε μία τελετή και βγάζουν από μέσα του ένα κοριτσάκι (δε λέω περισσότερα για να μη το χαλάσω σ'όποιον το δεί). περισσότερο ατμοσφαιρικό θρίλλερ θα το έλεγα, όχι τόσο σχέση με καφρίλες (εκτός από ελάχιστες πχ την αγελάδα που σκοτώνει κάποιον).
επίσης θα ήθελα να ρώτησω άν έχει δεί κανείς από εδώ τα Prowl και Husk να μας γράψει καμιά γνώμη...
Το wakewood καλό ήταν, αλλά όχι και τίποτα τρελό, κυρίως επειδή.
Ωραίο το τελετουργικό πάντως!
Το prowl κάνε χάρη στον εαυτό σου και προσπέρνα το! φόλα!
Το husk το είδε ο αδερφός μου και μου είπε πως δεν είναι κακό. Δεν του έχω πολύ εμπιστοσύνη βέβαια.