τρόμαξα και εγώ σε κάποια σημεία,αλλά γενικά η ταινία δεν μου άρεσε πραγματικά καθόλου.
ΕΙδικά στο δεύτερο,απελπίστηκα.Δεν θα το συνηστούσα με τίποτα
κόλλα 5.επίσης δεν μου αρέσει καθόλου
Posted 05 February 2011 - 14:52
τρόμαξα και εγώ σε κάποια σημεία,αλλά γενικά η ταινία δεν μου άρεσε πραγματικά καθόλου.
Posted 05 February 2011 - 15:19
καλά το δεύτερο φάνηκε ότι το κάναν κάπως βιαστικά, και βασίστικαν στην επίτυχια που δημιούργησε το πρώτο (ειδικά με το Medeiros girl). απλά έπρεπε να το βγάλουν εκτός κτιρίου περισσότερο, κάτι που μάλλον θα κάνουν στο REC Apocalypse (το Génesis θα είναι prequel). τουλάχιστον το πρώτο ήτανε καλύτερο απ'την αμερικάνικη πατάτα Quarantine!τρόμαξα και εγώ σε κάποια σημεία,αλλά γενικά η ταινία δεν μου άρεσε πραγματικά καθόλου.
Posted 05 February 2011 - 17:19
Posted 05 February 2011 - 19:09
θα βγουν άλλα 2?καλά το δεύτερο φάνηκε ότι το κάναν κάπως βιαστικά, και βασίστικαν στην επίτυχια που δημιούργησε το πρώτο (ειδικά με το Medeiros girl). απλά έπρεπε να το βγάλουν εκτός κτιρίου περισσότερο, κάτι που μάλλον θα κάνουν στο REC Apocalypse (το Génesis θα είναι prequel). τουλάχιστον το πρώτο ήτανε καλύτερο απ'την αμερικάνικη πατάτα Quarantine!
I can't stop from just smiling
When that damn sun is shining on
Posted 05 February 2011 - 19:27
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Posted 05 February 2011 - 19:34
το έγραψα και στη πίσω σελίδα, ετοιμάζονται άλλα δύο, το REC Apocalypse το οποίο είναι κανονική συνέχεια και λογικά θα δείξει τι έγινε στο τέλος, και το REC Génesis που θα είναι prequel και θα εξηγεί πως ξεκίνησε όλο αυτό...θα βγουν άλλα 2?
Posted 05 February 2011 - 20:12
Posted 05 February 2011 - 21:00
Posted 05 February 2011 - 21:13
Posted 06 February 2011 - 02:17
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Posted 06 February 2011 - 10:41
Undead
Οκ ο τιτλος τα λεει ολα.Ετσι νομιζετε?Λαθος!!!Μιλαμε για απιστευτη μιξη ζομπι και εξωγηινων.Τα ζομπι ειναι καλοφτιαγμενα.Το γελιο παει συννεφο.Ολα τα λεφτα ο βλαχος με την οχι κοντοκανη,οχι δυκανη αλλα ΤΡΙΚΑΝΗ!!!Οκ δεν υπαρχει απλα ο τυπος!!!
Youtube Video
Posted 06 February 2011 - 13:43
Posted 06 February 2011 - 13:51