Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Splatter, Horror, Thriller

• Please log in to reply
1010 replies to this topic

#316 Yurishizu

Yurishizu

Anime Newbie

• Members
  • 36 posts

Posted 26 January 2011 - 15:51

double post ftw!!!

I saw this, i came..
Posted Image

είχα πρωτοδεί την ανακοίνωση του στο quietearth.us πρίν μήνες κι έκανε μπάμ ότι θα είναι "βρώμικο" και γαμάτο! δε ξέρω πότε βγαίνει κανονικά αλλά το περιμένω πως και πως!!! τον Rutger Hauer τον θυμάμαι από το Blade Runner, έκανε τον κακό εκεί (μετά τον αντιγράψαν αυτοί απ΄το Tekken και φτιάξαν τον Bryan Fury :)... πάει γέρασε κι αυτός.

#317 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 posts
  • Locationplateia eleytherias

Posted 26 January 2011 - 23:51

το frozen το είδα τυχαία την κυριακή. ήτανε από τις χειρότερες ταινίες που έχω δει στην ζωή μου. σας παρακαλώ μην το συγκρίνετε με αυτό :Ο

λιγα λογια για το frozen.
το 1ο σκηνικο με τους λυκους (για να μη spοilαρω περισσοτερο) ειναι αξεπεραστο.

#318 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 26 January 2011 - 23:56

ειμαι μεγας fan του frozen.
το 1ο σκηνικο με τους λυκους (για να μη spοilαρω περισσοτερο) ειναι αξεπεραστο.

και τελείως unrealistic, τουλάχιστον από όσα θυμάμαι που είχα δει σε ένα ντοκιμαντέρ για λύκους :P

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#319 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 27 January 2011 - 00:01

μεγαλυτερη μάπα απο το Frozen δε θυμάμαι να έχω ξαναδει.
ΜΑΤΟΘΕΟΚΑΙΤΗΝΠΑΝΑΓΙΑ

#320 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 posts
  • Locationplateia eleytherias

Posted 27 January 2011 - 00:11

και τελείως unrealistic, τουλάχιστον από όσα θυμάμαι που είχα δει σε ένα ντοκιμαντέρ για λύκους :P

τι δεν ειναι ρεαλιστικο?
Spoiler:

το μονο που μπορω να θεωρησω ως μη ρεαλιστικο ειναι
Spoiler:

#321 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 27 January 2011 - 00:13

Anelis, έχουμε news for "The Gathering" ?

Όποιος γνωρίζει κάτι...

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#322 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 27 January 2011 - 08:37

Όχι ακόμα ρε συ, είναι in development. Release date έχει ανακοινωθεί το 2011 και τίποτα παραπάνω, αν και αυτό μπορεί να αλλάξει.
Τι μου το θύμισες τώρα κ εσύ. Πεθαίνω να το δω!

Είδα το The Legion χτες, συνεχίζοντας με την μαζοχιστική αγάπη μου για high budget αηδίες, αλλά αυτό ήταν πραγματικά αισχρό.
Το μόνο που σκεφτόμουν κατά τη διάρκεια της ταινίας ήταν FEAST DID IT BETTER YEARS AGO!
Πλήρης απογοήτευση, σε κάποια φάση νομίζω κοιμήθηκα κιόλας, αλλά ήταν τόσο αδιάφορη η ταινία που ούτε για το αν κοιμήθηκα ή όχι δεν μπορώ να είμαι σίγουρη.

Btw το όλο δράμα με το The Woman με κάνει να θέλω να δω την ταινία ακόμα πιό πολύ. Ντροπή μου..
http://www.dreadcentral.com/news/42141/sundance-2011-lucky-mckee-responds-controversy-surrounding-woman

Edited by Anelis, 27 January 2011 - 09:03.

Posted Image

#323 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 27 January 2011 - 15:36

To Frozen δεν ήταν καλό.Μέτριο ήταν και αν. Μου φαίνεται 5 ακριβώς του είχα βάλει.

Το Hobo το περιμένω. Είδα Splice (τρελό γέλιο) , Poultrygeist -Night of the chicken dead και Poltergay (με γκέη φαντάσματα). Επίσης είδα το Grosse Madchen Weinen Nicht (σε κάνει να πιστεύεις ότι όλες οι κοπέλες που πάνε λύκειο στη Γερμανία είναι μοντέλα) και το Dissapearnce of Alice Creed (ταινιάρα) και το idle Hands (άλλη ταινιάρα).

Τι περιμένω τώρα; Το Paul....

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#324 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 28 January 2011 - 08:08

Ουόοοου!
Σήμερα βγαίνει το The Rite. Πεθαίνω να το δω. Ναι έχει εξορκισμούς, δαιμόνια, ιερείς που χάνουν και αποκτούν την πίστη τους, και έχει και τον Anthony Hopkins...με λίγα λόγια UBER POPCORN MOVIE!! (ναι Zade ξέρω ότι δεν θα το δεις καν).
Posted Image
Ελλαδιστάν δεν έχω ιδέα αν θα το φέρουν, αλλά καλύπτομαι και από rips.
:joyful:

Posted Image

#325 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 28 January 2011 - 09:09

Ουόοοου!
Σήμερα βγαίνει το The Rite. Πεθαίνω να το δω. Ναι έχει εξορκισμούς, δαιμόνια, ιερείς που χάνουν και αποκτούν την πίστη τους, και έχει και τον Anthony Hopkins...με λίγα λόγια UBER POPCORN MOVIE!! (ναι Zade ξέρω ότι δεν θα το δεις καν).
Posted Image
Ελλαδιστάν δεν έχω ιδέα αν θα το φέρουν, αλλά καλύπτομαι και από rips.
:joyful:

θα το φέρουνε είδα διαφήμιση στα village

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#326 Yurishizu

Yurishizu

Anime Newbie

• Members
  • 36 posts

Posted 28 January 2011 - 13:45

...o Hopkins μόνο αρκεί! :)

#327 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 01 February 2011 - 01:29

Βγήκε DVD-RiP από το HATCHET 2 .

Και έχω ακούσει μόνο καλά λόγια.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image

#328 BrainDeadAlive

BrainDeadAlive

Dead By Dawn

• Members
  • 139 posts

Posted 01 February 2011 - 18:07

Ακου κ ενα αρνητικό.
Πλήρης απογοήτευση. Για εμένα.
Posted Image

#329 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 02 February 2011 - 21:57

Ακου κ ενα αρνητικό.
Πλήρης απογοήτευση. Για εμένα.

Και ένα δεύτερο αρνητικό από μένα. Δεν είναι με τίποτα καλύτερο από το πρώτο. Βασικά δεν είναι καν καλό ως σύνολο.Έχει καλούς ηθοποιούς (πράγμα σπάνιο για horror) αλλά τόσο το σενάριο όσο και η σκηνοθεσία ,ούτε γέλιο βγάζουν όπως έκαναν στο πρώτο ,ούτε και τρόμο. Σαν σύνολο υπάρχουν δύο καλές σκηνές (άντε τρεις) ,αλλά γενικά ,δεν είναι καλό. Κρίμα και είχα ακούσει τα καλύτερα.

Posted Image

#330 BrainDeadAlive

BrainDeadAlive

Dead By Dawn

• Members
  • 139 posts

Posted 03 February 2011 - 10:10

Ισχυει, και εγω τα καλυτερα ειχα ακουσει.
Ηταν λες και το εκανε αλλος ανθρωπος. Και παιδι για την ακριβεια :/

1 καλη σκηνη μου ερχεται μονο στο μυαλο εμενα.

Spoiler:

Posted Image