Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Splatter, Horror, Thriller
Posted 25 December 2010 - 02:47
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Posted 25 December 2010 - 15:34
Δεν ξερω,πιο αρρωστημενη ειναι η ατμοσφαιρα του Niku Daruma κατ'εμε.
Θελω να δω τωρα το All Women Are Whores. To χεις δει? Ιαπωνικη του 80. Με εχει ιντριγκαρει για μια συγκεκριμενη σκηνη.

Posted 25 December 2010 - 17:24
Posted 25 December 2010 - 18:37
Για το αλλο που λες, μαλλον δεν το εχω δει..
To Deep River Savages το χεις δει? Exω ακουσει οτι ειναι ψιλοbrutal αλλα η εκδοση που ειχα δει παιζει να ταν χιλιοκομμενη, οποτε ηταν πολυ φλωρικη.

Posted 25 December 2010 - 19:41
καλύτερο castration από το cannibal holocaust και ένα άλλο με κανίβαλους που δεν θυμάμαι το όνομα δεν υπάρχει μάλλον
I spit on your Grave.
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Posted 25 December 2010 - 19:43
Posted 25 December 2010 - 19:45
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Posted 25 December 2010 - 19:46

Posted 26 December 2010 - 13:19
Θελω να δω το remake απο περιεργεια παντως, ασχετο..

Posted 26 December 2010 - 13:23
Δεν με τρελανε η σκηνη αυτη στο I spit on your grave tbh...
Θελω να δω το remake απο περιεργεια παντως, ασχετο..
περιττό να πω πως είναι από τις καλύτερες μου σκηνές ever. αλλα γενικά δεν την ανέφερα επειδή δεν δείχνει λεπτομέρειες, το ευχάριστο κομμάτι βεβαια είναι αυτός που ουρλιάζει όλη την ώρα OH GAWD GAWWWWWWWWWWWWWWD OOOOOOOOOOOWH GAAAAAAAAAWD THE BITCH CUT MY DICK GAWWWWWWWWWWD OWH OHW OWH GAWWWWWWWWWWWWD!
έλεγα για το cannibal ferox όταν ανέφερα άλλη ταινία με κανίβαλους, εκεί αν θυμάμαι καλά δείχνει με αρκετή λεπτομέρεια the act!
Posted 26 December 2010 - 14:25
Η ταινία λέγεται Wai dor lei ah yut ho (Dream Home αγγλιστί).
Τη συστήνω ανεπιφύλακτα!!!
IMDB link
Wikipedia link

エルゴ プラクシー
死の代理人
Ergo Proxy
The Agent Of Death
Quote from Mentar: "The day I release h264 in an .avi container is the day I quit encoding..."
Posted 26 December 2010 - 15:14
αλλα γενικά δεν την ανέφερα επειδή δεν δείχνει λεπτομέρειες
Ακριβως.
Cannibal Ferox δεν το εχω δει δυστυχως...Εχει animal cruelty? Σε καποια φαση σταματησα να βλεπω ταινιες με καννιβαλους για αυτο το λογο. >.>
Btw ξερει κανεις αυτο το castration απο που ειναι?
Edited by BrainDeadAlive, 26 December 2010 - 15:24.

Posted 06 January 2011 - 17:34
To ειδα το dream home! Λιγο χαοτικο structure για ταινια, αλλα ειχε αρκετα καλα σκηνικα, μ αρεσε!
Ακριβως.
Cannibal Ferox δεν το εχω δει δυστυχως...Εχει animal cruelty? Σε καποια φαση σταματησα να βλεπω ταινιες με καννιβαλους για αυτο το λογο. >.>
Btw ξερει κανεις αυτο το castration απο που ειναι?Spoiler:
το Cannibal Holocaust δεν συγκρίνεται με Cannibal Ferox.το Cannibal Ferox προσπάθησε να κλέψει απλώς λίγο από την δόξα του holocaust.εμένα βέβαια δεν με χάλασε ιδιαίτερα.μην περιμένεις να δεις σκηνές 'θέλουμε την τεράστια χελώνα για μεσημεριανό'

μέσα στις διακοπές είδα το The human centipede και το A Serbian Film.η τελευταία είναι μία ταινία που δεν έχει λόγο ύπαρξης..εγώ το απόλαυσα όμως και μάλλον θα την ξαναδώ.θεωρώ πως θα μου άρεσε περισσότερο αν είχε και λιγότερο πορνο
Posted 06 January 2011 - 20:21
οσο για το The Human Centipede ηταν ενδιαφερον αλλα ρε γμτ δεν εδειξε και τπτ τοσο σιχαμερο... μπορουσαν να το κανουν ΠΟΛΥ καλυτερο, κι απ'οσο ξερω ετοιμαζεται και συνεχεια με πανω απο τρεις... ελπιζω ν'ασχοληθουν περισσοτερο με τις λεπτομερειες αυτη τη φορα...
τελος για το Serbian Film φυσικα και ειχε λογο υπαρξης, οπως και φυσικα θεωρειται κι αυτο τεχνη! παρολη την ωμοτητα του (σε σημειο να καταντα αστειο, οπως στο τελος που του χωνει το πεος στο ματι) ηταν καλογυρισμενο, κι ο σεναριογραφος διαβασα καπου πως ηθελε να περασει και μηνυμα για τη χωρα του (παραλληλισμος με το μωρο μαλλον) ή κατι τετοιο... οπως και να εχει την επιτυχια του την εκανε και ας προκαλεσε και τον πανικο!
Posted 06 January 2011 - 22:57