Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Splatter, Horror, Thriller

• Please log in to reply
1010 replies to this topic

#256 BrainDeadAlive

BrainDeadAlive

Dead By Dawn

• Members
  • 139 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Δεκέμβριος 2010 - 13:13

Κοιτα, τα red room ειναι απλα καφριλες, ειδικα το δευτερο που ειναι και καλυτερο..
Μην περιμενεις καμια φοβερη ιστορια. Μαζευονται 4 ατομα νομιζω σε ενα δωματιο και θα παιξουν ενα παιχνιδι, οποιος αντεξει και μεινει τελευταιος παιρνει τα λεφτα. Το παιχνιδι ειναι απλο. μοιραζονται 4 χαρτια στο τραπεζι. Οποιος βρει τον τζοκερ (και καλα) λεει σε καποιον αλλο να κανει κατι. Ξεκινανε απο ηρεμα πραγματα αλλα οσο παει χειροτερευουν. Το 2 λεει. Το 1 μπορεις και να το πηδηξεις :P

Haha Sexual Parasite. Κατι μου λεει οτι θα ειναι μεγαλη πιπα, γιαυτο δεν το εχω κατεβασει καν.
Αν το δεις πες γνωμη!
Γαμωτο θελω και εγω subs για το deathtube. και το bedevilled (κορεατικο).
Επισης περιμενω καλυτερο rip για το buried :/ εχει χαλια ηχο αυτο που χει βγει, r5 εικονα με cam ηχο. Αυτο δεν εχεις?
Επισης περιμενω το βρωμοhatchet 2..!

A τωρα που το θυμηθηκα, ασχετο βεβαια :P
Πριν λιγο καιρο ειχα βαλει την κοπελα με το πηρουνι στο ματι απο το naked blood, ως default photo στο facebook XD
Δημοσιευμένη  εικόνα

#257 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Δεκέμβριος 2010 - 14:20

Πάμε λίγο στα reviews που έχω και καιρό να κάνω.

Jennifer's Body

Στ' αλήθεια προσπάθησα να την δω αυτή την ταινία.Τα κατάφερα τελικά.Και ας είναι μια από τις πιο άνευρες και βαρετές ταινίες horror που έχω δει τους τελευταίους 6 μήνες.Και ας παίζει η Megan.Kαι ας φαινόταν καλό το σενάριο εξ αρχής.Το μόνο που γίνεται σε αυτή την ταινία είναι ότι η Μegan Fox το παίζει η κλασική σκύλα γκόμενα και τρώει και ανθρώπους.Ουάαααου! Ένα συμπέρασμα βγαίνει από αυτή την ταινία,όσο μισογύνικο και αν ακούγεται.ΜΗΝ δίνετε σε γυναίκες να σκηνοθετήσουν horror films.θα τα καστρέψουν. 5/10 και αν

EXAM(2010)

Επιτέλους μια καλή ταινία χωρίς λογικά λάθη.Ναι όπως τα λέω.Εκτός από μερικά μικρά λαθάκια ,η ταινία είναι διαμάντι στο θέμα λογική.Ότι συμβαίνει έχει λόγο που συμβαίνει και όλες οι αποφάσεις και οι εξελίξεις στην ροή της δράσης είναι πλήρως τεκμηριωμένες ,χωρίς άλματα.Μια ταινία που σέβεται τον θεατή της και θέλει να τον βάλει σε σκέψεις σχετικά με το τι θα γίνει μετά.Η ιστορία έχει ως εξής:
Στο μέλλον οι δουλειές έχουν εκλείψει και οι άνθρωποι πλήττονται από έναν ιό όπου αν δεν χορηγηθούν φάρμακα ,ε μετά ψοφάς. Μια εταιρία λοιπόν διοργανώνει συνέντευξη εργασίας και παραβρίσκονται 8 υποψήφιοι.Τους δίνεται ένα λευκό χαρτί που δεν γράφει τίποτα και χωρίς να τους δώσουν άλλες οδηγίες του γνωστοποιείται στο τέλος ένας θα κερδίσει την θέση.Έχουν περιορισμένο χρόνο να βρουν τι πρέπει να κάνουν.Στο τέλος θα μείνει μόνο ένας.(Όχι ο Highlander).Ηθοποιοί καλοί,λογικές ανακολουθίες ελάχιστες σκηνοθεσία τσιτάτη και η τέλεια χρονική διάρκεια.Ο λόγος που δεν παίρνει καλύτερο βαθμό είναι λίγο το τέλος που δεν ήταν και πολύ του γούστου μου. 8,5/10 όμως άνετα.Έτσι πρέπει να είναι τα μοντέρντα θρίλερ αγωνίας.

Predator (1987) με το Σβατζενέγκερ

Όσο παράξενο και αν ακούγεται δεν το 'χα δει.To σενάριο το ξέρετε.Μια ομάδα black ops πάει στη ζούγκλα να απεγκλωβίσει κάτι κομάντα και έρχεται ένα εξωγήινο τέρας και τους τρώει όλους εκτός φυσικά απ το Σβαντζενέγκερ.Ξέρω ότι ακούγεται σαν την κλασική περιπέτεια ,αλλά δεν είναι.Στην πραγματικότητα είναι μια αγωνιώδης ταινία επιβίωσης.Κι εχώ δεν το περίμενα έτσι ,αλλά αντι να δίνει βάση στο ξύλο ,στοχεύει πολύ περισσότερο στο αίσθημα του τρόμο ,στο αίσθημα ότι κάτι κυνηγάει τους πρωταγωνιστές ,κάτι που δεν βλέπουν και δεν ξέρουν καν τι είναι! Ακόμα και ο τρόπος που ψοφάει το τέρας στο τέλος δεν είναι κλασικό Arnold Killing.Κλείνοντας ,κάντε χάρη στον εαυτό σας και δείτε το.Ακόμα και αν δεν σας αρέσει ο Σβατζενέγκερ ,δείτε το. Είναι μια από τις καλύτερες survival horror ταινίες που έχω δει ποτέ.9/10

Predators (2010)

Ε ξεχάστε όλη την έμπνευση του παραπάνω,κρατήστε το gore και το setting και βάλτε πολλούς να δέρνονται και να ψοφάνε από predators ,ενώ έχει χαθεί όλη η απειλητική ατμόσφαιρα.Καλή παπαρίτσα για παρέα και τίποτα για μασούλημα.6/10

Re-Animator

Ένας Αμερικανός γιατρός ανακαλύπτει ένα ελιξήριο που επαναφέρει τους νεκρούς στη ζωή.Όχι όμως με πλήρη συνείδηση ,αλλά μόνο με ενστικτώδεις ορμές.Λόγω της έρευνας του εκδιώκεται από την Ελβετία και πηγαίνει πίσω στην Αμερική για να συνεχίσει τα πειράματα του.Εκεί συναντά έναν φοιτητή που γίνεται το δεξί του χέρι στην αναζήτηση της θεραπείας για τον θάνατο.Το μόνο που χρειάζονται είναι φρέσκα πτώματα...
Μια από τις εμβληματικές ταινίες το 80' με θέμα τα ζόμπι.Πολύ καλές ερμηνείες ,διακριτικό χιούμορ ,κουβάδες αίματος και ένα κολλητικότατο soundtrack.Είχε και δύο συνέχειες που δεν έχω καταφέρει να δω.Όχι ότι προσπάθησα κιόλας απλά σας λέω.
Μην την χάσετε πάντως για κανένα λόγω.Πέραν της cult διάστασης έχει και ιστορική αξία.Επίσης δείχνει ότι το ρητό «κουβάλα τον προτζέκτορα και θα σε κάνω λέκτορα ισχύει από τότε» 10/10

Εnd of the Line(2007)

Έχουμε τις κλασικές ταινίες με Σατανιστές έτσι; Έλα δω καλή μου παρθένα να σε θυσιάσω και τέτοια (που να βρεις παρθένα πλέον ,αλλά αυτό είναι άλλο θέμα). Ε λοιπόν αυτή η ταινία αντιστρέφει τα πράγματα.Τι θα γινόταν αν κάποια μέρα τη βάραγε σε όλους τους κολλημένους Χριστιανούς και αποφάσιζαν ότι ήρθε το τέλος και εσύ που δεν πιστεύεις με το τρόπο που θέλουν αυτοί πρέπει να πεθάνεις ,όχι γιατί σε μισούν ,αλλά γιατί μόνο έτσι θα σωθείς; Ορίστε, έχετε το End of the Line.Μια παρέα άσχετων μεταξύ τους ανθρώπων βρίσκεται εγκλωβισμένη στο μετρό γιατί κάτι βαρεμένοι τύποι αποφάσισαν ότι ήρθε το τέλος.Πρέπει να παραδεχτώ ότι είναι πρωτότυπη.Πραγματικά πρωτοπωριακή σύλληψη στο σενάριο ,δεν θυμάμαι να την έχω ξαναδεί κάπου.Τώρα ως εκτέλεση δεν ήταν τόσο πρωτότυπο.Αν εξαιρέσεις την αρχική σεναριακή σύλληψη έχουμε άλλη μια κλασική ταινία με μετρό και κυνηγούς κυνηγημένους.Μου άρεσε ως σύνολο ,έχει και ορισμένα καλά σημεία κριτικής προς τον φανατισμό (προσέξτε τον ξανθούλη αγαμία χριστιανό και θα καταλάβετε) αλλά το τέλος μου την έσπασε αφάνταστα.Αφήνει υπόνοιες ότι τελικά οι θρήσκοι μπορεί και να είχαν δίκιο! Μιλάμε ξενέρωσα τη ζή μου.Κίτρινη κάρτα αυτό.Χαλάει λίγο το σύνολο ,αλλά μάλλον ένα 6,5/10 το παίρνει.

Για την άλλη φορά Srpski film,Frozen, και θα δούμε τι άλλο.

#258 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Δεκέμβριος 2010 - 14:49

What blast from the past is this όμως βρε Zade (εκτός του exam);

Πέραν του re animator δε συμφωνώ, νομίζω τα γούστα σου έχουν χαλάσει πολύ :P

Δημοσιευμένη  εικόνα

#259 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2.221 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDark City

Καταχωρήθηκε 03 Δεκέμβριος 2010 - 15:14

indeed...

καλά που μου θύμισες το reanimator πάντως έχει καιρό που το είδα, πάει για πιθανό rewatch...

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#260 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Δεκέμβριος 2010 - 15:14

Είδα το Hard Candy (2005). Ανηκει στα Thriller αλλα έχει μια σκηνη που καθολη την διαρκεια της, την σκεφτόμουν και αηδίαζα..
Spoiler:

#261 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Δεκέμβριος 2010 - 15:58

What blast from the past is this όμως βρε Zade (εκτός του exam);

Πέραν του re animator δε συμφωνώ, νομίζω τα γούστα σου έχουν χαλάσει πολύ :P

Πες τώρα ότι you are in lesbians with megan fox και άστα αυτά.
Εδώ δε σου άρεσε το dog house ρε! Για τα γούστα μου λες;

indeed...

καλά που μου θύμισες το reanimator πάντως έχει καιρό που το είδα, πάει για πιθανό rewatch...

Τι συμφωνείς κι εσύ με την Ανέλις; Γιατί ρε ; Λες να χάλασαν όντως τα γούστα μου;

#262 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Δεκέμβριος 2010 - 16:23

Yes it is true, η ταινία μου άρεσε γιατί κατά βάθος θέλω να φιστικώσω το hawt γκομενάκι, oh you got me!! :blush2:

To doghouse ήταν μισογυνιστικό μέχρι αηδίας (τα 2 αγόρια που το έβλεπαν μαζί μου είχαν φρίξει περισσότερο από εμένα) και είναι περίεργο που το λες χωρίς καν να το σκεύτεσαι ότι σου άρεσε. Είδες, με το που λέει ο Radagast, όντας άντρας, ότι συμφωνεί μόνο τότε αρχίζεις και σκεύτεσαι ότι ίσως όντως να έχεις crappy γούστο, think about it!
xD

In all seriousness τώρα, το Jennifer's body ήταν καλό γιατί δεν ήταν σαν ταινία τρόμου, αλλά σαν εφηβική ρομαντική κωμωδία of shorts, και imo αυτό το μέρος του ήταν πανέξυπνο.

Τα sequel του reanimator πάντως δεν πιάνουν μία μπροστά στην αρχική ταινία, και ειδικά το 3ο βλέπεται με δυσκολία.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#263 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Δεκέμβριος 2010 - 17:11

Yes it is true, η ταινία μου άρεσε γιατί κατά βάθος θέλω να φιστικώσω το hawt γκομενάκι, oh you got me!! :blush2:

Μα το ξέρω τώρα ,δεν μπορείς να μου ξεφύγεις εμένα.

To doghouse ήταν μισογυνιστικό μέχρι αηδίας (τα 2 αγόρια που το έβλεπαν μαζί μου είχαν φρίξει περισσότερο από εμένα) και είναι περίεργο που το λες χωρίς καν να το σκεύτεσαι ότι σου άρεσε. Είδες, με το που λέει ο Radagast, όντας άντρας, ότι συμφωνεί μόνο τότε αρχίζεις και σκεύτεσαι ότι ίσως όντως να έχεις crappy γούστο, think about it!
xD

:mador2: Ρε άντε τράβα να πλύνεις κάνα πιάτο θα με πεις και μισογύνη.

:hahaha:

In all seriousness τώρα, το Jennifer's body ήταν καλό γιατί δεν ήταν σαν ταινία τρόμου, αλλά σαν εφηβική ρομαντική κωμωδία of shorts, και imo αυτό το μέρος του ήταν πανέξυπνο.

Τα sequel του reanimator πάντως δεν πιάνουν μία μπροστά στην αρχική ταινία, και ειδικά το 3ο βλέπεται με δυσκολία.

Γι αυτό δεν μου άρεσε το Jennifer's body.Δεν έπαιρνε ξεκάθαρη στάση όσον αφορά το τι θέλει να είναι.Horror ή romantic comedy.Πάντως πρέπει να παραδεχτώ ότι οι διάλογοι ήταν οι πιο ρεαλιστικοί που έχω δει σε ταινία του είδους.Ξέρει να γράφει η Cody.

Α επίσης βγαίνει καινούριο Re-animator και θα το σκηνοθετήσει μάλλον Gordon (HELL YEAH) ενώ θα παίζουν και οι δύο βασικοί πρωταγωνιστές.Επίσης ,όσοι κατεβάσετε το παλιό re-animator ψάξτε για την Unrated (ή uncut δεν θυμάμαι) έκδοση αυτού που έχει πολύ παραπάνω gore.

#264 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Δεκέμβριος 2010 - 17:19

Είναι υβρίδιο, let's embrace this new species of horror movies. :awww:

Πρόσεχε τι λες για τα πιάτα μου, είναι ευαίσθητα και έχουν την τάση να κρύβονται σε μικρά σκοτεινά και ζεστά μέρη με τεστοστερόνη... :himitsu:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#265 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 03 Δεκέμβριος 2010 - 17:46

Πριν κανα 2-3 μερες κατα τις 4-5 το βραδυ ανοιξα την tv και πηρε το ματι μου ενα θριλλερ με προβατα... οτι χειροτερο εχω δει... τραγιλαφικο XD
Ειχα σκασει στα γελια..

2bbd14fc.jpg

#266 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Δεκέμβριος 2010 - 17:49

Μάλλον λες το black sheep.
Zombie sheep...AWESOMENESS! Εγώ είχα ξεραθεί στα γέλια με το συγκεκριμένο, αλλά έτσι κ αλλιώς κωμωδία είναι xD

Δημοσιευμένη  εικόνα

#267 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 03 Δεκέμβριος 2010 - 18:01

Χαχαχα αυτο ειναι. θενξ!
Θα το ψαξω να το δουμε με την παρεα :P

2bbd14fc.jpg

#268 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Δεκέμβριος 2010 - 20:26

Ναι ρε τα σπάει.Όταν θέλουν οι νεοζηλανδοί να κάνουν horror/comedy δεν τους βγαίνει κανένας.

#269 Yurishizu

Yurishizu

Anime Newbie

• Members
  • 36 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Δεκέμβριος 2010 - 23:57

Επισης περιμενω καλυτερο rip για το buried :/ εχει χαλια ηχο αυτο που χει βγει, r5 εικονα με cam ηχο. Αυτο δεν εχεις?

A τωρα που το θυμηθηκα, ασχετο βεβαια :P
Πριν λιγο καιρο ειχα βαλει την κοπελα με το πηρουνι στο ματι απο το naked blood, ως default photo στο facebook XD

Buried.R5.CAM.AUDIO.XViD-IMAGiNE λογικα το ιδιο εχουμε.

οταν ειχα fb εκανα κι εγω παρομοια, ή με εικονες απο διαφορα gore sites, αλλα πλεον το σβησα γιατι δε με ενδιαφερει το socializing...

το Hard Candy αν και ειχε καλη ερμηνεια, γενικα σαν ταινια δε μου αρεσε, τη βρηκα φτωχη, ενω το Reanimator ηταν οκ αλλα τραβουσε κι αλλο, βεβαια την τσακισαν με τα sequels...

#270 BrainDeadAlive

BrainDeadAlive

Dead By Dawn

• Members
  • 139 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2010 - 03:53

Γιαπ, το ιδιο rip εχουμε...:/

Συμφωνω με zade για reanimator, predator, end of the line ΚΑΙ DOGHOUSE. Μ αρεσε πολυ κ μενα XD και δν το θεωρησα καθολου μισογυνικο. Βεβαια αν το δω τωρα και το χω στο μυαλο μου μπορει να το καταλαβω XD

Συμφωνω με Anelis ομως για το Jennifers body :P
To black sheep με ειχε απογοητευσει εμενα προσωπικα, το περιμενα πολυ καλυτερο.
hard candy ηταν συμπαθητικο. Ενδιαφερον στορυ.
Δημοσιευμένη  εικόνα