Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Splatter, Horror, Thriller

• Please log in to reply
1010 replies to this topic

#241 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 26 November 2010 - 20:06

το Ι Saw The Devil τελικα δε μπορεσα να βρω. εψαξα στο google sites megauplod/rapidshare κλπ, δεν υπαρχει. να υποθεσω δε το ειδες online ουτε το κατεβασες ?

Μια χαρά υπάρχει στο demonoid σε dvdrip torrent...

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#242 Yurishizu

Yurishizu

Anime Newbie

• Members
  • 36 posts

Posted 26 November 2010 - 21:16

μαλλον φταιει που δε κατεβαζω απο torrents, κι ετσι δε τα ψαχνω καθολου αυτα τα sites.
θα περιμενω λιγο ακομα μπας κι εμφανιστει και αλλου για κατεβασμα...:nod2:

#243 BrainDeadAlive

BrainDeadAlive

Dead By Dawn

• Members
  • 139 posts

Posted 27 November 2010 - 21:02

Eγω θα σου λεγα να αρχισεις να χρησιμοποιεις torrent. Aποτι ειδα εχουν κατεβασει ολα τα αρχεια για direct του i saw the devil.
Aν δεν εισαι γραμμενος demonoid ----> http://btjunkie.org/torrent/I-Saw-The-Devil-2010-BRrip-DivX-Filmikz/3130901399782a57fd75dacdb0687ccdd526fd0d1dd9
Posted Image

#244 Yurishizu

Yurishizu

Anime Newbie

• Members
  • 36 posts

Posted 28 November 2010 - 15:39

οχι ευχαριστω, το βρηκα σημερα με το κανονικο του ονομα Akmareul boattda, και το κατεβαζω τωρα.

#245 BrainDeadAlive

BrainDeadAlive

Dead By Dawn

• Members
  • 139 posts

Posted 28 November 2010 - 21:25

Ok, αναμενουμε εντυπωσεις!!
Posted Image

#246 Yurishizu

Yurishizu

Anime Newbie

• Members
  • 36 posts

Posted 01 December 2010 - 22:55

σημερα αξιοθηκα και ειχα χρονο τελικα κι εκατσα και το ειδα! αρχικα να πω οτι το κατεβασα απο ρωσικο site με translation με ρωσο πανω απ'τις φωνες, οποτε προτιμησα να το μουγγανω ολο. ευτυχως βρηκα αγγλικους υποτιτλους, γιατι αλλιως θα το εσβηνα.

ξεκινωντας περιμενα να εχει και λιγα supernatural στοιχεια λογο του τιτλου, ο κακος να γινεται δαιμονας ισως ή κατι αναλογο. τελικα δεν ειχε τπτ τετοιο ή καμια πολυ σοκαριστικη στιγμη. ειναι μια ok ταινια διαρκειας 2 ωρων και 24 λεπτων, με γραμμικο σεναριο βασισμενο απλα στην εκδικηση. οταν λεω γραμμικο εννοω οτι μετα απ'τη πρωτη φορα που τον εντοπισε και τον αφησε, καταλαβαινεις οτι θα ξανακανει το ιδιο. ε το λοιπον επαναληφθηκε αλλες δυο φορες μεχρι τελικα να τον εγκλωβισει και να γινει οτι εγινε στο τελος (δε το αποκαλυπτω μπας και το δει αλλος, μη του το χαλασω τελειως)...

το ολο μηνυμα που προσπαθει να περασει (αυτο που καταλαβα εγω τουλαχιστον) ειναι οτι πολλες φορες πανω στην εκδικηση μας ξεπερνουμε τον εαυτο μας, και γινομαστε χειροτεροι κι απ'τον πιο παρανοικο εγκληματια!

8 δε θα του βαζα. αν θες να δεις κατι παρομοιο με δολοφονο που πραγματικα σκοτωνει και κανει διαφορα αλλα, και ισως πιο αξιολογο, ψαξε για το Ebola Syndrome.

#247 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 01 December 2010 - 23:04

Θα το δω και γω αυτές τις μέρες αν και νομίζω είμαι ήδη ψιλοκαλλυμένος από ταινίες εκδίκησης μιας κι έχω δει το ασιατικό vengeance trilogy, με αριστούργημα το old boy εκεί μέσα... Θα δείξει...

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#248 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 01 December 2010 - 23:09

Αυτό το Ι Saw the Διάβολα λέτε ;

#249 Yurishizu

Yurishizu

Anime Newbie

• Members
  • 36 posts

Posted 01 December 2010 - 23:40

Θα το δω και γω αυτές τις μέρες αν και νομίζω είμαι ήδη ψιλοκαλλυμένος από ταινίες εκδίκησης μιας κι έχω δει το ασιατικό vengeance trilogy, με αριστούργημα το old boy εκεί μέσα... Θα δείξει...

την εχω δει εδω και κατι χρονια τη τριλογια, το τριτο μερος δε μου πολυαρεσε...

Αυτό το Ι Saw the Διάβολα λέτε ;

ναι αυτο! εντομεταξυ δεν εχει καμια σχεση με το διαβολο, μην απογοητευτειτε κι εσεις λογο του τιτλου.

#250 BrainDeadAlive

BrainDeadAlive

Dead By Dawn

• Members
  • 139 posts

Posted 02 December 2010 - 04:38

Hahaha Ελα ρε συ...
Εγω βεβαια δεν περιμενα διαβολες και τετοια, ηξερα ακριβως τι επαιζε στην ταινια, παρακολουθουσα απο περυσι τα ιχνη της! Και ξεροντας τι θα πρεπε να περιμενω, ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑ. Οπως και η υπολοιπη παρεα μου.

Απο την τριλογια εμενα προσωπικα πιο πολυ μαρεσε το old boy, μετα η κυρια και μετα ο κυριος.

To Ebola Syndrome το ειδα πριν κανα 2 χρονια, συμπαθητικο ηταν αλλα πιο πολυ γελιο εβγαζε αν θυμαμαι καλα, με τον αλλο τον ανωμαλο (τον γνωστο ηθοποιο, μου διαφευγει το ονομα του τωρα).

Αλλα συγγνωμη. Δεν θα συμφωνησω. Στα ματια μου τουλαχιστον φανταζει εκατομμυρια κλασεις ανωτερο το i saw the devil απο το ebola syndrome. Και οποιαδηποτε αλλη αρρωστημενη (τυπου untold story) κινεζικη ταινια.
Posted Image

#251 Yurishizu

Yurishizu

Anime Newbie

• Members
  • 36 posts

Posted 02 December 2010 - 08:01

πραγματικα δε ξερω γιατι σου αρεσε τοσο πολυ. αμα ο κακοποιος εκανε χειροτερες πραξεις πχ να δειχνε πως κομματιασε τα θυματα του, θα το δικαιολογουσα.

το προβλημα με το I Saw the Devil ειναι εκτος απ'τον τιτλο που προιδεαζει οπως ειπα για supernatural στοιχεια, οτι προσπαθησε με το γραμμικο του σεναριο να δειξει κατι που εχει βια, χωρις ομως να τη δειξει και τοσο αυτη τη βια. εμεινε στο κυνηγητο περισσοτερο, απλα πιστευω επρεπε ν'ασχοληθουν πιο πολυ με τα εγκληματα του κακοποιου, παρα τους συγγενεις του θυματος.

και μια χαρα ταινια ειναι το Untold Story οπως και το Naked Blood!

#252 BrainDeadAlive

BrainDeadAlive

Dead By Dawn

• Members
  • 139 posts

Posted 02 December 2010 - 15:52

Καλο ειναι και το untold story (δεν εχω δει ακομα τα sequel αν και τα εχω κατεβασει, εσυ?) και το naked blood (νομιζω ηταν λιγο βαρετο αυτο, και δεν ειχε παρα πολλες gory σκηνες. Αλλα αυτες που ειχε ηταν καλες.).

Απλα δεν ξερω, λατρευω kim ji woon και τη σκηνοθεσια του σε ολες τις ταινιες (μονο το the good the bad the weird δεν μου πολυαρεσε), τους ηθοποιους (απιστευτοι ηθοποιοι κατα τη γνωμη μου).

Και επισης ηταν πολυ πιο mainstream απο τις αλλες τις καφριλες. Για mainstream ηταν αρκετα brutal. Συγκρινε τη με αμερικανικες κυκλοφοριες του Hollywood, και οχι με low budget gore ταινιες. Kαι να σου πω την αληθεια μ αρεσει που δεν εδειχνε τη βια πανω στις κοπελες, θα μπορουσε ανετα να δειξει ακρωτηριασμους γυναικειων πτωματων, αλλα δεν το εκανε. Και απορω πως το κραζουν ολοι για τη βια ή την ασχημη κατασταση στην οποια παρουσιαζουν τις κοπελες..ελεος. Φαντασου να το χε κανει οπως οι κινεζοι, τι ειχε να γινει :P
Posted Image

#253 Yurishizu

Yurishizu

Anime Newbie

• Members
  • 36 posts

Posted 02 December 2010 - 22:51

τα sequels ουτε εγω τα εχω δει, αλλα δε πιστευω να αξιζουν οσο το πρωτο.

το Naked Blood εχει πιο πολυ στορυ και λιγες σκηνες, αλλα αυτες οι λιγες ειναι πολυ ενοχλητικες!

καλα σιγουρα συγκρινωντας το I Saw the Devil με το Hollywood, χανει το Hollywood! σεναριακα μπορουμε να πουμε θυμιζει το Se7en. αν το καναν Ιαπωνες θα βγαινε πιο αρρωστο και καλυτερο!

#254 BrainDeadAlive

BrainDeadAlive

Dead By Dawn

• Members
  • 139 posts

Posted 02 December 2010 - 22:56

Oυτε εγω πιστευω πως θα αξιζουν, κ εχω και την εντυπωση οτι διαβασα πως ειναι πολυ πιο σοφτ.

Ναι πολυ λενε για το Seven σε reviews που εχω δει.

Hahaha πιο αρρωστο μπορει, για καλυτερο δεν ξερω, γιατι εγω προσωπικα αγαπω κορεατικο κινηματογραφο περισσοτερο απο ιαπωνικο και αμερικανικο. Αλλα αυτα ειναι γουστα.

Τα muzan E, girl hell ('h hell girl. Δεν εχει σχεση με το μανγκα-ανιμε), red room 1+2 τα εχεις δει??
Posted Image

#255 Yurishizu

Yurishizu

Anime Newbie

• Members
  • 36 posts

Posted 03 December 2010 - 00:52

το Hell Girl αν δε το μπερδευω με καμια αλλη πρεπει να το εχω δει, μου ακουγεται γνωστος ο τιτλος. το Muzan E πρωτη φορα το ακουω. τα Red Room τα εχω στα υποψην, απλα βλεπωντας τις χαμηλες βαθμολογιες που πηραν στο imdb τα αφηνω για αργοτερα καμια μερα που δε θα εχω τι να δω, μπας και ειναι οντως μαπα. τελευταια ελπιζω να καταφερω το Sexual Parasite/Killer Pussy, αν κι εχω καμποσες αλλες που περιμενουν σαν το Death Tube (δεν βρισκω subs) κι εκτος Ασιας το Buried πχ.