Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ποιον χαρακτηρα και απο ποιο anime θα διαλεγατε για να χτυπησει καποιον που μισειτε?

• Please log in to reply
178 replies to this topic

#91 Paokara 4

Paokara 4

Anime Newbie

• Members
  • 44 posts

Posted 04 December 2008 - 18:02

Εγώ θα έβαζα τον Lelouch να διατάξει στην καθηγήτρια της Γεωγραφίας να αυτοκτονήσει με
geass:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

#92 dinara

dinara

Starting...

• Members
  • 15 posts

Posted 04 December 2008 - 18:13

Θα έστελνα τον Kyouhei (prerfect girl evolution) που ξέρει πότε να γράφει στα @@ του καταστάσεις και πότε πρέπει να δήρει. ακόμα γουστάρω που δεν του φαίνεται πόσο σκληρό καρύδι είναι και πουόταν δέρνει κόσμο είναι πολυ σέξι :nbleed:

#93 4rtemis

4rtemis

Starting...

• Members
  • 5 posts

Posted 04 December 2008 - 20:36

εγω θα διαλεγα τον Zero (Vampire knight) που με ενα βλεμα ολοι θα εξαφανιζοντουσαν:orly:& θα καθομουν να τον κιταω απο μια μερια σαν χαζο:wooi2::gn2:

#94 Satou no Kumo

Satou no Kumo

hiatus :(

• Members
  • 213 posts

Posted 15 March 2009 - 20:09

θα εστελνα 2 πρωταγωνιστες απο κανενα yaoi να σκοτωσουν την παλια μου διευθυντρια με major nosebleed:orly:
seishun jidai wa watashi no subete desu

#95 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 posts

Posted 22 March 2009 - 01:13

ότι και να λέτε τίποτα δεν είναι χειρότερο από το να φας ξύλο από κάτι τέτοιο. GINTAMA RAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Posted Image

Posted Image

#96 Mangalover

Mangalover

Anime Amateur

• Members
  • 105 posts

Posted 02 April 2009 - 12:45

Εγω παντως θα ηθελα να χτυπησω ενα παιδι παρα πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και θα το εκανα με τον ichigo να του κανει ενα getsuga tensou να τον αφηνα συξιλο για πολλλλυ καιρο:deadga6::chigau::chigau:χεχε:riiight:
Posted Image

#97 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 526 posts

Posted 02 April 2009 - 12:56

Θα έστελνα τo Gear Luffy για να τους κανει bazooka χωρις τελειωμό:hahaha:

MbcN7u5.png

#98 SasukeUchiha

SasukeUchiha

Sasuke 4 ever!

• Members
  • 73 posts

Posted 03 April 2009 - 21:34

φυσικα θα διαλεγα τον

SASUKE.(NARUTO)

#99 dmvagos

dmvagos

Dungeon Master v3.5

• Members
  • 454 posts

Posted 03 April 2009 - 21:43

Μάλλον καμμιά Nico Robin. Το ύφος κάποιου που θα του χώνουν χαστούκια χέρια που βγαίνουν από το κεφάλι του και ποιος ξέρει από που αλλού είναι ανεκτίμητο ^^
Posted Image
いつでも今日が、いちばん楽しい日 :thumbup: .aNiMe//GR IRC channel

#100 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 posts

Posted 03 April 2009 - 21:54

τον πιο βασανηστηκο τροπο...SASUKE φυσικα να βασανιεται σε ilusions.Οι περοσσοτεροι εχουν πει για καθηγητες....
Spoiler:

#101 Genesis

Genesis

Mad Blooming Princess

• Members
  • 8 posts

Posted 13 April 2009 - 02:35

εγω θα διαλεγα τον Zero (Vampire knight) που με ενα βλεμα ολοι θα εξαφανιζοντουσαν:orly:& θα καθομουν να τον κιταω απο μια μερια σαν χαζο:wooi2::gn2:

συμφωνώ με 1000!!! αλλά να ρίξει και καμία..έτσι, για να πορωθούμε κι αλλο!:blingeye2:
αλλά για μια συγκεκριμένη (πρώην) καθηγήτρια μου..θα διάλεγα τον Ace απ'το One Piece. Να της κάψει την αφάνα να μάθει να μιλάει... :tensai:

#102 mysticismlover

mysticismlover

Anime Freak

• Members
  • 306 posts

Posted 13 April 2009 - 03:09

zaraki kenpachi [bleach] σε συνεργασία με Lighto [death note]
δύναμη και μυαλό μαζί με στόχο την πλήρη εξόντωση :tensai:

#103 hyuga

hyuga

hey hey ningen sucker

• Members
  • 307 posts

Posted 13 April 2009 - 09:18

εγώ θα έβαζα τον κιρα να γράψει στο dn την καθηγήτρια της οικιακής οικονομιας που είχα στην γ γυμνασιου..κυρία Μπετυ!if only I could remember her last name!!:if:

αλλά μέχρι να το θυμηθώ θα έστελνα τον songoku να την σπασει στο ξύλο με το kame-hame:beaten:
Posted Image

#104 ZabiO(zabimaru)

ZabiO(zabimaru)

Starting...

• Members
  • 13 posts

Posted 13 April 2009 - 10:02

εγώ θα έβαζα τον Zarachi kenpachi μαζι με τον Nnoitora για να νιώσει τον πόνο κ τν τρόμο ο ε μισητός τυπάς.
Posted Image
How long has he been fighting to survive on this bulet-riddled land... with only his SWORD?

#105 Scargonar

Scargonar

Dark Lord

• Members
  • 110 posts

Posted 02 June 2009 - 21:42

θα εστελνα τον Lelouch να δωσει την εξης εντολη με το Geass : Suffer to death..
There's only one certainty in life. A strong man stands above and conquers all...