Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ποιον χαρακτηρα και απο ποιο anime θα διαλεγατε για να χτυπησει καποιον που μισειτε?

• Please log in to reply
178 replies to this topic

#76 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 12 September 2008 - 09:35

Εγώ θα έβαζα τον Ken από το street fighter να εξαπολύσει χιλιάδες hadooken σε κάποιους που το παίζουν έξυπνοι. Αν καταφέρουν να ζήσουν τότε απλά θα βάλω την Haruhi να τους σκοτώσει!
Επίσης, τον Light να γράψει στο death note το όνομα κάποιας, πως θα πεθάνει σιγά σιγά από κάποια άγνωστη και ανίατη αρρώστια!!
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#77 endless_inspiration

endless_inspiration

Anime Professional

• Members
  • 535 posts

Posted 12 September 2008 - 13:59

τον itachi με τα ms του....καπιες που το παιζουν εξυπνες....

Posted Image
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'

#78 Zeph1r0s

Zeph1r0s

of the West

• Members
  • 10 posts

Posted 12 September 2008 - 14:17

λολ.
είμαι ο μοναδικός που θα συμβουλευόμουν τον Kenshin για το τι να κάνω άμα ένα άτομο με έφερνε σε δύσκολη θέση; :erk:

αλλά πάραυτα ένα big bang kamehameha θα ήταν καλό. (μόνο σε περιπτώσεις που χάνω εντελώς την ψυχραιμία μου-πότε(?))
Posted Image

#79 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 12 September 2008 - 21:34

Τον Ζορο απο One piece γιατι θα ηθελα να τον δω απο κοντα, αλλα χωρις santouryou γιατι ειναι μια κι εξω.. θα ηθελα κομματακια αν γινεται.. Επισης κανεναν Uchiha (naruto) για κανα περιεργο tsukuyomi (κι επισης να τους δω κι απο κοντα ειναι μαναρια (μιλαω για σασκε κι ιτατσι!))

Edited by Kenny, 13 September 2008 - 12:11.
FREAKIN' MANGA SPOILERS @____________@

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#80 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 13 September 2008 - 12:18

°•πίΟu-πίΟu•°™, το έχουμε πει δεκάδες φορές. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ MANGA SPOILERS ΟΠΟΥ ΒΡΟΥΜΕ.

+20% warning.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#81 raiza

raiza

gomu gomu no

• Members
  • 13 posts

Posted 13 September 2008 - 12:33

λοιπόν πρώτος θα σκάσει ο allucard τραυματίζοντας σοβαρά τον καθηγιτή,ακολουθεί ο vegeta με chi blasts και ο light(kira)τον αποτελειώνει με τον γνωστό τρόπο(πσόφος)

((triple chain combo!))
Posted Image
.:TRAGEDY:.

#82 Tidus12

Tidus12

Garson lekiastika :)

• Members
  • 24 posts

Posted 13 September 2008 - 12:47

Xmmm nomizw oti o Sasuke (apo to anime Naruto) 8a epsene aneta ton Ma8imatiko mou opote malon ayton... :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

#83 ZeLiGa

ZeLiGa

In Trance

• Members
  • 542 posts
  • LocationLost in Time...

Posted 15 September 2008 - 15:39

Εγω θα εστελνα την φιλτατη Lucy στην καθηγητρια Οικοιακης οικονομιας που ειχα στο γυμνασιο να σκοτωσει μπροστα της την οικογενεια της με βασανυστικο τροπο και μετα να της κοψει χερια ποδια και με τα το κεφαλι αργα αργα !:terror2:

Υ.Γ. Μηπως ειμαι πολλυ κακος? :colddd:

#84 Yunancy

Yunancy

Anime Fan

• Members
  • 134 posts

Posted 02 December 2008 - 17:39

Εγω θα ηθελα να βαλω τον Sanji να πλακωσει εναν γνωστο μου που νομιζει οτι ξερει καλο καρατε,χαχα τοτε θα βλεπαμε ποσω καλοσ ειναι,λολPosted Image
Posted Image

#85 jimmare

jimmare

Anime Freak

• Members
  • 339 posts

Posted 02 December 2008 - 17:47

Θα εβαζα τη moka(ονομα ειναι...) απο Rosario+Vampire να ριξει κατι κλωτσιες σε καποιους...:bike::fromabove:
Posted Image

#86 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 02 December 2008 - 21:02

Θα διάλεγα τον Sanosuke απο το Rurouni kenshin και θα τον έστελνα να δείρει τον μαθηματικό μου μπας και με το ταρακούνημα βρει την χαμένη γνώση...:hahaha::hahaha::hahaha:

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#87 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 03 December 2008 - 05:50

εγώ πάλι θα ήθελα να βάλω τον dr. house να "γειατρέψει" την θρησκευτικού μου...
αλλά γμτ δεν πιάνεται....

οπότε...
τον girfrid (berserk)...είναι αρκετά βάναυσος πιστεύω.....
Spoiler:

Posted Image
Spoiler:

#88 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 03 December 2008 - 12:44

/offtopic Μα καλά yunancy, που πας και ξεθάβεις αυτά τα thread???/

/ontopic
Θα έβαζα τον Lelouch να πάει σε δυο καθηγητές που κόντεψαν να με στείλουν στο Δαφνί εμένα και τους συμφοιτητές μου, χρησιμοποιώντας το geass του για να τους πείσει να κάνουν κάτι που θα τους κάνει ρεζίλι μπροστά σε όλο τον κόσμο (τι θα τους πείσει να κάνουν το αφήνω στον Lelouch!)
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#89 KageHitsu

KageHitsu

Kage

• Members
  • 630 posts

Posted 03 December 2008 - 18:03

θα περνα τον kakashi ( naruto ) να δερνε τη γειτονισσα μ γτ κανει πολυ φασαρια :@:@:
I put up my headphones and listen to the deftones

#90 lana_fey

lana_fey

bloodrunk

• Members
  • 49 posts

Posted 03 December 2008 - 23:31

θα συμφωνήσω με πολλούς εδώ μέσα και θα έλεγα τον Allucard. Δεν θα χρειαζόταν πολύ ώρα ούτε πολύ κόπο. Θα έκανε την δουλειά αποτελεσματικά και με στίλ... Ίσως βέβαια και ο Kuro (kurozuka) να μπορούσε να το κάνει αλλά αυτός έχει να ασχοληθεί με άλλα προβλήματα τώρα... Βέβαια ο Vincent Valentine δεν θα ήταν κακή ιδέα... Είναι τόσο δύσκολο να αποφασίσω :smokingg: