Oof.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

The Black Hole
Καταχωρήθηκε 04 Αύγουστος 2021 - 01:58
Καταχωρήθηκε 04 Αύγουστος 2021 - 02:41
Δεν ξερω για τον Γιωργάκη αλλα ποσοι ιερεις εχουν κατηγορηθεί για οργια ή βιασμους - αποπλανησεις, εξαπάτηση κ κλωπη χρηματων, περιουσίας, μεχρι και oδηγησει κοσμακη κ κοσμακη στο φουνταρισμα κτλπ θα χασουμε το μέτρημα. Διδάκτορες στην υποκρισία.
Δεν ξερω για τα θαυματα αλλα οι αμαρτιες προτιμώ να πιστεύω οτι πληρώνονται μια μερα.
Επίσης μιας και τα διάβασα καλύτερα π βρηκα χρονο και εριξα μερικα facepalm, να πω πως το να αποκαλεις τις αλλες (αγνωστες σε σενα) θρησκείες σατανικες και σατανιστικες με δήθεν ψευτοεπιχειρήματα του τυπου καλουσε δαίμονες που δεν μπορουσε να ελέγξει (σε οτι δεν κτλβαινες) το μονο που δείχνει ειναι αγνοια, αγραμματοσύνη και υπεροψία. Για να μη πω τπτ χειρότερο.
Τι σχεση εχει ο βουδισμος μαυτα π γραφει ο θεος του το ξερει μόνο. Ενας αχταρμας πολεμικων τεχνων με ψευτοφιλοσοφια για να δειξει τι ανώτερη πιστη εχει ο "χριστόδουλος"μπροστά του. Καθε φορα που βλεπω τετοιες ιστοριουλες χανω ολο κ περισσότερο την ελπιδα για το ενδεχόμενο να υπαρχουν και διαφωτισμενοι εκει μεσα εστω καπου. Νο χοουπ
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GhostPrince: 04 Αύγουστος 2021 - 02:45
Καταχωρήθηκε 04 Αύγουστος 2021 - 07:50
https://www.animenewsnetwork.com/feature/2021-08-02/how-much-does-it-cost-to-license-anime-series/.175579
για τα δημοφιλή anime η simulcast άδεια πάει κάπου στα 250k με 500k το επεισόδιο στις extreme περιπτώσεις. Για vod χωρίς το δικαίωμα αποκλειστικής χρήσης τα χρήματα πέφτουν αρκετά και ειδικά σε σειρές πριν το 2007.
Καταχωρήθηκε 04 Αύγουστος 2021 - 09:42
εφαγα στο Kenkο νεα σμυρνης χθες.
νταξ. μετριο.
10 ευρω τα shrimp noodles αλλα σαν ποσοτητα μου φανηκε 5 ευρω. τωρα απο γευση οχι και κατι το ιδιαιτερο. Νομιζω εχω φαει και πολυ πιο νοστιμα noodles με 5 ευρω.
υπαρχει και το nakama που ισως δοκιμασει σημερα!
Καταχωρήθηκε 04 Αύγουστος 2021 - 10:18
Ιαπωνια τρως πιο ωραια και πολυ πιο φθηνά.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GhostPrince: 04 Αύγουστος 2021 - 10:19
Καταχωρήθηκε 04 Αύγουστος 2021 - 10:34
ΛΟΙΠΟΝ.
Εστω οτι εχω βρει μια σειρα.εστω οτι αυτη η σειρα ειναι στο dailymotion..και θελω να την κατεβασω αλλα οχι με τα γνωστα downloaders που κατεβαινουν ενα ενα σαν αρχειο ληψης αλλα ολα μαζι μεσω καποιου προγραμματος..παλια ειχα εναν download manager που εβαζα θυμαμαι και αρχειο με πολλα parts και τα κατεβαζα και τα εκανε και ενα μετα.υπαρχει κατι παρομοιο?θα προτιμουσα σε software και οχι σε τυπου site!
Καταχωρήθηκε 06 Αύγουστος 2021 - 01:06
Εγώ χρησιμοποιώ youtube-dl αλλά από τη στιγμή που αντιγράφεις το playlist στη γραμμή εντολών, κατεβάζει όλα τα αρχεία με σειρά και παίζονται χρονολογικα επισης
Καταχωρήθηκε 06 Αύγουστος 2021 - 08:57
Συγνώμη για την καθυστέρηση αλλά σήμερα γίνετε συλλογή τροφίμων για πυροπαθείς:
More Info On: https://www.kinimatorama.net/event/128724
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Καταχωρήθηκε 06 Αύγουστος 2021 - 09:53
εφαγα στο Kenkο νεα σμυρνης χθες.
νταξ. μετριο.
10 ευρω τα shrimp noodles αλλα σαν ποσοτητα μου φανηκε 5 ευρω. τωρα απο γευση οχι και κατι το ιδιαιτερο. Νομιζω εχω φαει και πολυ πιο νοστιμα noodles με 5 ευρω.
υπαρχει και το nakama που ισως δοκιμασει σημερα!
Τι λες μωρέ, το καλύτερο sushi που έχω φάει κάνει, και σε καλές τιμές σε σχέση με όσα άλλα έχω δοκιμάσει. Ποσότητα σε noodles πράγματι πουθενά δεν βρίσκεις μεγάλη σε ιαπωνικό, τα κινέζικα είναι πιο consumer-friendly.
Κυκλοφορεί και Erudinam στα μέρη μας όμως, incognito, meeting νοτίων προαστίων when?
Καταχωρήθηκε 06 Αύγουστος 2021 - 21:03
Άσε είμαι τσαντισμένος. Συμφωνίσαμε να πάμε με έναν φίλο κάτι τρόφιμα σε πυρόπληκτους και τελικά δεν με πήγε.
Pff τελικά όλα μόνος σου πρέπει να τα κάνεις.
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Καταχωρήθηκε 06 Αύγουστος 2021 - 21:56
Η ιδέα του να βγάζει ένας δημοσιογράφος φωτογραφία έναν/μία πυροσβέστη καθώς δουλεύουν είναι για μένα το ίδιο παράλογη με το να βγάζει φωτογραφία έναν χειρούργο εν μέσω εγχείρησης ή έναν στρατιώτη εν μέσω πολέμου...
Καταχωρήθηκε 06 Αύγουστος 2021 - 22:10
Καταχωρήθηκε 07 Αύγουστος 2021 - 00:19
Καταχωρήθηκε 07 Αύγουστος 2021 - 16:54
Καταχωρήθηκε 07 Αύγουστος 2021 - 20:24
έχετε πάει σε κολυμβητιριο? κοιταω αυτο στην Νέα Σμύρνη και βλέπω ότι έχει εγγραφη και προσφορες αλλα κάπου βλέπω οτι έχει ημερησιο εισιητριο 5 ευρω.
δηλαδη μπορω να πω στο έτσι με 5 ευρω? χωρις εγγραφη?
http://neasmyrni.gr/kolymvisi-se-kleisto-dimotiko-kolimvitirio/
δεν καταλαβαινω και πολλα.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Erudinam: 07 Αύγουστος 2021 - 20:25