Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94066 replies to this topic

#92236 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.794 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούλιος 2021 - 19:42

Youtube Video

Δεύτερα 45 βαθμοί, προετοιμαστείτε!

rsrGbGx.gif

#92237 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.160 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 30 Ιούλιος 2021 - 20:33

Να ξερω να μη βγω απτο υπογειο μεχρι το επομενο 10ημερο.
フカフカ

#92238 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAcharnes

Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2021 - 10:20

hello everybody!!!

tenor.gif?itemid=5683986

Youtube Video

Ιδέα μου είναι η όσοι αντιδρούν για την νομική υποχρεωτικότητα του εμβολίου αντιδρούν και για το εμβόλιο αυτό καθ' αυτό.
Προσωπικά είναι 2 διαφορετικά θέματα άλλο το να σου βάζω (μεταφορικά) πιστόλι στον κρόταφο να κάνεις κάτι και άλλο αν αυτό το κάτι είναι καλό η κακό.

Πχ. το rationale κάνε το εμβόλιο η χάνεις την εργασία σου wow hold ur horses ανεξάρτητα αν αυτό είναι καλό η όχι.

#92239 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2021 - 10:47

δεν χρειαζοταν να γινει υποχρεωτικο. ειναι απλο, αν γεμισουν οι μεθ, από φόβο οσοι δεν ηθελαν να το κανουν θα το κάνουν. αν πάλι δεν θέλουν να το κάνουν lockdown μονο σε ανεμβολιαστους. απλα τα πραματα.

φτανει για τα εμβολια. υπαρχει κινδυνος, το εμβολιο σωζει.κακως η κυβερνηση το κανε υποχρεωτικο. ας εκανε lockdown στους ανεμβολιαστους οταν και αν χρειαστει.

ολα τα αλλα ειναι ιστοριες για αγριους.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Erudinam: 31 Ιούλιος 2021 - 10:53

wdasa.png

#92240 pc_magas

pc_magas

• Members
  • 485 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAcharnes

Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2021 - 11:00

δεν χρειαζοταν να γινει υποχρεωτικο. ειναι απλο, αν γεμισουν οι μεθ, από φόβο οσοι δεν ηθελαν να το κανουν θα το κάνουν. αν πάλι δεν θέλουν να το κάνουν lockdown μονο σε ανεμβολιαστους. απλα τα πραματα.

φτανει για τα εμβολια. υπαρχει κινδυνος, το εμβολιο σωζει.κακως η κυβερνηση το κανε υποχρεωτικο. ας εκανε lockdown στους ανεμβολιαστους οταν και αν χρειαστει.

Wakata wakata ορίστε μια loli για αποζημίωση:

PHuX8n.jpg

Youtube Video

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από pc_magas: 31 Ιούλιος 2021 - 11:05

#92241 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2021 - 11:16

φυσικα και η κυβερνηση θα κανει και τα 2.

προστιματακια στους ανεμβολιαστους που δουλευουν, ή βρισκονται σε εσωτερικο χωρο κλπ

και μετα

προστιματακια στους ανεμβολιαστους στο lockdown, (αν ειμαστε τυχεροι και δεν παρει και τους εμβολιασμενους η μπαλα)

και μια χαρα κομποδομα.

wdasa.png

#92242 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.160 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2021 - 11:49

Χειμωνα αν δν εχουμε νεες μεταλαξεις θα νε τελεια παντος, κυριλε οι εσωτερικοι χώροι για τσοπαρισμενους, ησυχια, ζεστουλα ηρεμια. Ηδη το νιώθεις π νε μεσα τρεις κιο κουκος. Ασε τους αρνητες του 5G στο δρόμο. Επιλογη τους. Καπως ετσι δεν φαντασιώνονται κιοι χριστουλιδες τη δευτερα παρουσια; Διαχωρισμος τα δεμονια απτα πρόβατα που θελανε. Κριμα που θα νε αυτοι π θα τιμοριθουν κ οχι εμεις οι "απιστοι". (Ειτε απο κοβιντ ειτε απτην κακη κυβερνηση)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GhostPrince: 31 Ιούλιος 2021 - 11:53

フカフカ

#92243 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2021 - 11:56

για μενα ο ιος εχει τελειωσει.

βαζω μασκα σε σουπερ μαρκετ για να μην κολλησω καποιον που μπορει να μην το εχει πιασει καλα το εμβολιο (παππουδες πχ)

αλλα εξω κυκλοφορω κανονικα σαν να μην υπαρχει. ετσι και αλλιως σε στριμωγμενα μερη δεν παω. οποτε μια χαρα ειμαστε.

το χειμωνα θα εχουν προχωρησει και λιγο οι εμβολιασμοι, πιο λιγοι μεν αλλα θα προχωρανε στω αργα αργα . βαλε και φυσικη ανοσια. η αγγλικα εχει πτωση κρουσματων μετα απο 1,20 μηνα.

οποτε λογικα μετα τον 15 αυγουστο θα αρχισουν να πεφτουν και εδω. μεχρι τον νοεμβριο θα ειμαστε μια χαρα. νοεμβριο ισως να εχουμε ενα ακομη κυμα τελευταιο μεχρι φλεβαρη και μετα μια χαρα.

αισιοδοξια. :joyful:

wdasa.png

#92244 pc_magas

pc_magas

• Members
  • 485 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAcharnes

Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2021 - 15:09

Βασικά θέλω να επικεντρωθώ, fact  check, στο rationale του ανθρώπου που αντιδρά στους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς.

Γιατί πιστεύω, άνευ αποδείξεως τελείως υπποκειμενικά με πιθανότητα λάθους, πως τα άτομα αυτά ακολουθούν μια νοοτοροπία του στυλ κάποιος κάνει Χ καλά και Ψ κακά αν Χ>Ψ είναι κακό. Δλδ πχ η Κυβέρνηση σε υποχρεώνει να το κάνεις ειδάλλως δεν πας εργασία = τα εμβολια itself είναι κακά.

Μα το περιεχόμενο του εμβολίου αν είναι κακό itself θα είναι κακό είτε σε αναγκάσουν είτε όχι.

Γενικά αν μια κυβέρνηση κάνει 1 καλό θάβετε στα άλλα 10 κακά. Και γενικά σε τέτοιες περιπτώσεις γιατί σχηματίζονται ομάδες που αντιδρούν.

Οκ το να σε πατάω στο λαιμό στην ανάγκη (πχ. αν δεν κάνεις εμβόλιο δεν δουλεύεις) που ένα μοριακό μπορεί να είναι στον αντίποδα περιορισμού μαζί με καλύτερη ενημέρωση είναι κακό.

Τέλος πλέον δεν θεωρώ ότι ένας δημοσιογράφος/δημοσιογραφικός όμιλος με ενημερώνει και μια είδηση μπορεί να με ενημερώσει από όπου και να έρχετε.

Γενικά νομίζω πως υπάρχει μια νοοτροπία καλός/κακός στην κοινωνία όπως ταινίες και cartoon παρουσιάζουν πχ ο καλός ο Batman και ο κακός ο Joker.

#92245 ATANASHIOSU

ATANASHIOSU

Anime Fan

• Members
  • 313 Δημοσιεύσεις:
  • Location札幌

Καταχωρήθηκε 01 Αύγουστος 2021 - 01:52

Προσωπικά δε θέλω να εκφέρω γνώμη για την αποτελεσματικότητα του εμβολίου γιατί δεν είμαι ειδικός.

Θα σου πω όμως ότι στην Ιαπωνία ο εμβολιασμός είναι προαιρετικός και είναι στην ατομική ευθύνη του καθενώς για το αν θα κάνει εμβόλιο ή όχι.

Γνωστός μου γιατρός που έχει κάνει το εμβόλιο, μου είπε ότι ακόμα και για τους γιατρούς, ο εμβολιασμός είναι προαιρετικός, και ξέρει γιατρούς που δεν έχουν κάνει εμβόλιο.

Γιατί κανένας στην Ελλάδα δεν κοιτάει το παράδειγμα της Ιαπωνίας; Και εδώ πέθαναν άνθρωποι από κορονοϊό, και εδώ νοσηλεύτηκαν σε ΜΕΘ, ουδέποτε όμως η κυβέρνηση ανάγκασε τους πολίτες σε εμβολιασμό. Ούτε σε λοκντάουν. Ούτε σε SMS. Ούτε σε πρόστιμα.

Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου, ἀριθμὸς γὰρ ὑπολογιστoῦ ἐστίν· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ 1010011010.

#92246 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Αύγουστος 2021 - 09:52

Προσωπικά δε θέλω να εκφέρω γνώμη για την αποτελεσματικότητα του εμβολίου γιατί δεν είμαι ειδικός.

Θα σου πω όμως ότι στην Ιαπωνία ο εμβολιασμός είναι προαιρετικός και είναι στην ατομική ευθύνη του καθενώς για το αν θα κάνει εμβόλιο ή όχι.

Γνωστός μου γιατρός που έχει κάνει το εμβόλιο, μου είπε ότι ακόμα και για τους γιατρούς, ο εμβολιασμός είναι προαιρετικός, και ξέρει γιατρούς που δεν έχουν κάνει εμβόλιο.

Γιατί κανένας στην Ελλάδα δεν κοιτάει το παράδειγμα της Ιαπωνίας; Και εδώ πέθαναν άνθρωποι από κορονοϊό, και εδώ νοσηλεύτηκαν σε ΜΕΘ, ουδέποτε όμως η κυβέρνηση ανάγκασε τους πολίτες σε εμβολιασμό. Ούτε σε λοκντάουν. Ούτε σε SMS. Ούτε σε πρόστιμα.

O εμβολιασμός του ιατρικού και παραιατρικού κλάδου έπρεπε να ειναι υποχρεωτικός, χωρίς πολλά πολλά. 
Όχι μόνο για τον κορονοιο αλλα γενικά. 

Ο γιατρός/νοσοκόμα μπορεί να έρθει σε επαφή με ευπάθη άτομα και να μεταφέρει την ασθένεία αλλά και να τους μεταδόσει κάποια ασθένεια. 
Και όταν λέω ευπάθη άτομα δεν εννοώ γέρους αλλα ατομα μετα απο χειρουργειο ή με καρκινο και πεσμένο ανασοποιητικό λόγω θεραπείας. 

#92247 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.160 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 01 Αύγουστος 2021 - 10:34

Αφηστε τον εμβολιασμό, απλα φνταστείτε αν ηταν όλα προαιρετικά τι ποσοστα ατομων που τηρούν ή δεν τηρούν τα μετρα θα χαμε. Μην ξεχναμε οτι στην ελλαδα ολα ξεκινανε και τελειωνουν με τη λεξη "προστιμο" που θα ψαξεις και 1000τροπους να το αποφηγεις αν φανει εφικτό, με μυδενικη εννοια για τους γυρω μας ή και την χωρα την ίδια.
Η λογικη κιη νοοτροπια οχι μονο της ελλαδας αλλα γενικα ολων των δυτικοτροπων κρατων διαφερει απαυτη της ιαπωνιας ή της νοτιας κορεας κ το βλεπεις κ καθημερινά. Και δεν υπαρχουν και υποδομες για πανδημίες ή κρισιμες καταστασεις γενικότερα.
Η μονη ουσιαστικη διαφορα θα ηταν οτι αν δεν ειχε χρησιμοποιηθει πολιτικα και φασιστικα με απειλές το ολο ζητημα αν και θα πεθαιναν περισσότεροι δεν θα χαμε διαχωριστει σαν λαος τόσο. Απο μια αποψη ισως να ηταν και καλυτερα, δεν θα περνε και την ευθυνη κανενας, ενω τωρα θα ψαχνουμε συνέχεια που ή σε ποιον θα ριξουνε το φταίξιμο.
Η ειρωνία ειναι οτι κρατη οπως η Ιαπωνια και τα μετρα τηρουν κατα το μεγαλυτερο ποσοστο αλλα και στο τελος παιζει να χουν περισσότερους εμβολιασμενους απ οτι εδω.

Στη τελικη πλεον εχει κουρασει και το ολο θεμα ας κολλήσουν κιας πεθανουν οσοι ειναι να τελειωνουμε γιατι πολυ τραβηξε μπας κ ασχοληθουμε με πιο ουσιαστικα προβληματα.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GhostPrince: 01 Αύγουστος 2021 - 10:48

フカフカ

#92248 Nikolai_Karapetsov

Nikolai_Karapetsov

The soviet petrolhead

• Members
  • 84 Δημοσιεύσεις:
  • Locationκαπου στο διαστημα...

Καταχωρήθηκε 01 Αύγουστος 2021 - 16:46

εγω λεω οτι εκει στο αγιο ορος οι ανθρωποι ειναι μερακληδες και φυτρωνει το καλυτερο χορτο εκει

δεν εχω αλλη εξηγηση

ωπα απαντησα σε ποστ που διαγραφηκε? καποιος δε ρωταγε για τον παισιο πριν?

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Nikolai_Karapetsov: 01 Αύγουστος 2021 - 16:47

#92249 Nikolai_Karapetsov

Nikolai_Karapetsov

The soviet petrolhead

• Members
  • 84 Δημοσιεύσεις:
  • Locationκαπου στο διαστημα...

Καταχωρήθηκε 01 Αύγουστος 2021 - 16:48

Για πείτε γι τον Παισιο. Μου είπε η γιαγια μου ότι μια φίλη/συγγενη της τον είχε επισκεφτεί και ήξερε το ονομα της. Παρομοιο περιστατικό είχα διαβάσει και από αλλού.

Τι πιστεύετε?

1) έχει το χαρισμα?

2) του τα σφυρίζουν κάποιοι και το παρουσιασουν σαν χαρισμσα?

3) απλα το μαθαίνει τυχαία με κάποιον τρόπο και οι άνθρωποι νομίζουν ότι το προφήτεψε χωρίς όμως ο ίδιος να ισχυρίστηκε κάτι τέτοιο

εγω λεω οτι εκει στο αγιο ορος οι ανθρωποι ειναι μερακληδες και φυτρωνει το καλυτερο χορτο εκει

δεν εχω αλλη εξηγηση

#92250 pc_magas

pc_magas

• Members
  • 485 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAcharnes

Καταχωρήθηκε 01 Αύγουστος 2021 - 17:51

Παραδόξως η ίδια εκκλησία σαν επίσημη θέση αναφέρει ότι δεν υπάρχει ζήτημα.
Όσο για τον Όσιο Παϊσιο ήταν ένα άτομο το οποίο αγαπούσε τον Θεό, και γούσταρε που αγαπούσε τον Θεό, όπως όλοι οι άγιοι (και ναι ισχύει γιατί ουκ ολίγοι άγιοι έδωσαν και τη ζωή τους για τον Χριστό και λέγονται μάρτυρες).

Όποιος αγαπάει τον Θεό επειδή θέλει να αγαπάει τον Θεό, κάνει το πάν να τον ευχαριστεί και σαν ανταμοιβή προπληρώνετε με χαρίσματα, όσα χρειάζονται για να επωφεληθούν και οι υπόλοιποι πιστοί.
Όσο αφορά τις προφητείες πιστεύω πως έχουν κάποιον σκοπό, που δεν τον γνωρίζω ποιον, και πρέπει να είσαι ΠΑΡΑ πολύ προσεχτικός με αυτές IMHO.

Τέλος, νομίζω αξίζει for the record να βάλω και αυτό το βίντεο:

Youtube Video

Δεν είναι αυτό που νομίζετε.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από pc_magas: 01 Αύγουστος 2021 - 17:56