Αφηστε τον εμβολιασμό, απλα φνταστείτε αν ηταν όλα προαιρετικά τι ποσοστα ατομων που τηρούν ή δεν τηρούν τα μετρα θα χαμε. Μην ξεχναμε οτι στην ελλαδα ολα ξεκινανε και τελειωνουν με τη λεξη "προστιμο" που θα ψαξεις και 1000τροπους να το αποφηγεις αν φανει εφικτό, με μυδενικη εννοια για τους γυρω μας ή και την χωρα την ίδια.
Η λογικη κιη νοοτροπια οχι μονο της ελλαδας αλλα γενικα ολων των δυτικοτροπων κρατων διαφερει απαυτη της ιαπωνιας ή της νοτιας κορεας κ το βλεπεις κ καθημερινά. Και δεν υπαρχουν και υποδομες για πανδημίες ή κρισιμες καταστασεις γενικότερα.
Η μονη ουσιαστικη διαφορα θα ηταν οτι αν δεν ειχε χρησιμοποιηθει πολιτικα και φασιστικα με απειλές το ολο ζητημα αν και θα πεθαιναν περισσότεροι δεν θα χαμε διαχωριστει σαν λαος τόσο. Απο μια αποψη ισως να ηταν και καλυτερα, δεν θα περνε και την ευθυνη κανενας, ενω τωρα θα ψαχνουμε συνέχεια που ή σε ποιον θα ριξουνε το φταίξιμο.
Η ειρωνία ειναι οτι κρατη οπως η Ιαπωνια και τα μετρα τηρουν κατα το μεγαλυτερο ποσοστο αλλα και στο τελος παιζει να χουν περισσότερους εμβολιασμενους απ οτι εδω.
Στη τελικη πλεον εχει κουρασει και το ολο θεμα ας κολλήσουν κιας πεθανουν οσοι ειναι να τελειωνουμε γιατι πολυ τραβηξε μπας κ ασχοληθουμε με πιο ουσιαστικα προβληματα.
Edited by GhostPrince, 01 August 2021 - 10:48.