Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94066 replies to this topic

#91996 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,794 posts

Posted 08 July 2021 - 23:09

Για το rave master παίζει να είχα δει μισό επεισόδιο σε άθλια ποιότητα και να είπα τι ειν τουτο. Το shaman, ε μου την έσπαγε το σχέδιο.

rsrGbGx.gif

#91997 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 posts

Posted 09 July 2021 - 11:57

ακομη και το one piece μου ειχε αρέσει κυρίως για τα γραφικα του στο East Blue arc.

Mέτα άρχισα να ξενερωνω σιγα σιγα.

Οπως και το Dragon Ball Z. Ωραια γραφικα αλλα την πλειοψηφια των επεισοδιων του Super το πετσόκοψαν.

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ DIGITAL ANIMATION.

Εβλεπα μερικα επεισοδια Moriarty, αλλα το κανα drop.

Moυ φαινεται πολυ ξενερωτα τα γραφικα. Δεν... δεν...

Edited by Erudinam, 09 July 2021 - 11:58.

wdasa.png

#91998 Angel.tze

Angel.tze

Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

• Members
  • 381 posts

Posted 09 July 2021 - 12:45

Ε οκ, ώρα να το παραδεχτώ και εγώ. Ξεκάθαρα πάσχεις από παρελθοντολαγνεία. Καλό το να έχεις μια προτίμηση στα παλιάς σχολής ανιμέησον, αλλά το έχεις ξεχέσει πλέον  :colddd:  Εάν είσαι ανίκανος να παρακολουθήσεις κάτι σημερινό επειδή δεν ταιριάζει στα βαριά κριτήριά σου, ε αυτό μου λέει ότι προφανώς κάτι δεν πάει καλά στο bias σου. Δηλαδή οκ να πω ότι θα προτιμήσεις να δεις ένα άνιμε των '80ς λόγω νοσταλγικής εικόνας, αλλά όχι και να απορρίπτεις όλη τη σημερινή τέχνη  :kakaka:

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#91999 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 posts

Posted 09 July 2021 - 13:08

γραψτε μου ενα ανιμε ο καθενας που βλεπει αυτη την εποχη.

wdasa.png

#92000 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,160 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 09 July 2021 - 13:17

Δες το αρκ του edo (wa no kuni) παιδι μου, που ειναι λες και αλλαξε κ το ανιμε κ το στουντιο μαζι. XD Να δεις καλο ντιτζιταλ ανιμεσιον.
One piece εγω δεν θα λεγα οτο φταινε τα γραφικα αν κ ειχαν οντος πεσει σαν ποιότητα σε καποια αρκ, το κακο slow pace κουρασε περισσότερο. Ειδικα σν το βλεπεις απο μικρος και πανε 20χρονια μη πω παραπάνω κατανταει τέρμα κουραστικο απο ενα σημειο και μετα να περιμενεις 50επεισοδια για να γινει το ενα πραμα που θα μπορούσε να χε γινει σε 2επεισοδιακια. Τρατζικ φορ μι.
Γενικα κοεγω ειμαι φαν του σχεδιαστικού στυλ των 80ς ανιμε (σημερινο μοε οτι χειροτερο) αλλα υπαρχουν και σήμερα πολυ καλα ανιμε και ταινιες. απλα θελεις λιγο να βγαλεις το κυαλι για τα εντοπίσεις μεσα απτον οχλο της βιομηχανίας. Και το digital εξελιξη ειναι απο μια αποψη, οταν θα πεσει σε σειρα με σωστο σεναριο/σκηνοθεσια βλεπεις οντος θεαματικα και ενδιαφέροντα πράγματα. Υπηρξαν fma, hxh και αλλα καλουδια εξαλου.

Edited by GhostPrince, 09 July 2021 - 13:19.

フカフカ

#92001 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 posts

Posted 09 July 2021 - 13:30

το arc του wano απλα εχει διαφορετικο τροπο σχεδιάσματος. Το design του εξακολουθει να ειναι αισχος.

Θυμίζει το Super Broly αλλα εκεί είχε αλλάξει και το design των χαρακτήρων.

wdasa.png

#92002 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,160 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 09 July 2021 - 15:31

Νταξ το design των χαρακτηρων δεν θα το άλλαζαν, εχει ενα συγκεκριμενο στυλακι το ουαν πιςς και ακολουθουν κιενα μανγκα αν μη τι αλλο, αλλα και μονο το γεγονός οτι βελτιωσαν το ανιμεσιον, τα χρώματα και το σχεδιο ακόμα εδωσε τεραστια διαφορα και μπουστ στη ποιότητα. Προσωπικα ενιωσα για πρώτη φορα ενθουσιασμό για το ανιμε μετα απο πολλα χρονια κιας μενει το ιδιο κουραστικό pacing xD
Τωρα αν θεωρεις το στυλ αισχος αυτο ειναι κατι που ηταν ιδιο και στο παλιο αρχικο ουαν πιςς, δεν καταλαβαίνω ως προς τι η νοσταλγια σε.παλιοτερα αρκ που ειχαν και χειροτερο ανιμεσιον κατα καιρους.

Super broly δεν το χα δει αλλα dragonball super παλυ ειχε θεματα υποθεσης κυριως κατ εμε. Δεν εβγαζε το feeling του παλιου κλασικου dragonball Z και σαυτο δεν εφταιγε το σχεδιο αλλα το οτι ηταν αδιαφορο. Ισως δεν ηταν οσο κακό οσο ηταν το GT αλλα και παλυ...
Σημειωση και στα 80ς 90ς υπηρχαν πολυ κακα ανιμε. :P Δεν ηταν όλα ρόδινα.
Αν και σιγουρα νοσταλγώ κιεγω σειρες οπως το maison ikkoku ή το ranma που ακομα δεν εχω βρει σειρα που να με αγγιξει τόσο.
フカフカ

#92003 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,794 posts

Posted 09 July 2021 - 19:48

Ρε τι γίνεται, τα φαντάσματα σηκώθηκαν από το τάφο τους

https://www.animenewsnetwork.com/daily-briefs/2021-07-09/gonzo-announces-samurai-cryptos-nft-blockchain-project/.174957

νόμιζα το χαν διαλύσει αλλά ακόμα εδώ. Τι μλκς πάνε να κάνουν πάλι;

LoL ακόμα το προσπαθούν, τελευταίo anime που κάνανε ήταν για το phantasy star online 2.

rsrGbGx.gif

#92004 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 posts

Posted 10 July 2021 - 08:13

τα πρωτα επεισοδια tτου op ειχαν και διαφορετικο στυλ/σκηνοθεσία/design.

Tωρα μου μοιάζει σαν τσίρκο. Τα πρωτα επεισοδια ηταν πιο εκφραστικα σαν σχεδιασμοι. Κατι μου έκανε κλικ και ακολουθουσα τους ηρωες σαν ηταν φίλοι μου. Καπου στην skypie aρχισα να ξενερωνω.

wdasa.png

#92005 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,794 posts

Posted 10 July 2021 - 08:45

Έχεις 900 επεισόδια One Piece;

rsrGbGx.gif

#92006 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 posts

Posted 10 July 2021 - 08:48

οχι σταματησα να το βλεπω εκει με τον Whitebeard. Eiχα ξενερωσει με ολο το υφος/στυλ του one piece.

θεωρω πως οντως ειναι το πιο υπερκτιμημενο ανιμε που εγινε ποτε.

wdasa.png

#92007 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,794 posts

Posted 10 July 2021 - 09:31

Εννοείς στο Marinoford arc;

rsrGbGx.gif

#92008 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 posts

Posted 10 July 2021 - 09:42

ναι. νταξ ίσως παίζει και η ηλικία, γενικά όσο μεγαλώνουμε νομίζω τοσο λιγότερο μας αρέσει η δράση. εστιάζουμε πιο πολυ στα δράματα :kakaka:

wdasa.png

#92009 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,160 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 10 July 2021 - 09:59

Τι να πει και το nardo...που πεσε κυριολεκτικά η ποιότητα σε ολα τα επιπεδα (ανιμεσιον,σχεδιου) αλλα ο κοσμος συνεχισε να hypaρει για αγνωστο λογο.

Τα περισσότερα μεγαλα σονενδια υπερεκτιμημένα καταλειγουν αφου τα φαρμαρουν οσο δεν παει επειδη πουλανε. (Και οταν δεν παει ακόμα)

Τεσπα,νταξ λογικο απο μια αποψη αυτο που λες, αν κιεγω δεν το βλεπω τοσο σαν αρνητικό. Αλλαζουν κιοι εποχες. Εδω και το μανγκα και εχει αρχίσει να αλλαζει σχεδιαστικο στυλακι οσο περνανε τα χρονια.

Edited by GhostPrince, 10 July 2021 - 10:11.

フカフカ

#92010 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 posts

Posted 10 July 2021 - 10:18

Posted Image

έχω έναν πονοκεφαλό. χθες εκανα το pfizer 2

wdasa.png